Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min første morgen hos Jack, var fantastisk. Jeg vågnede ved, at Jack lå mellem mine ben. Hans varme tunge arbejdede på min klit. Jeg fik min første "tungeorgasme", og jeg blev øjeblikkeligt tændt. Jeg væltede ham rundt, og begyndte at slikke hans pik. "NEJ!" Sagde han, tog i mit hår og flåede mig op. " Spid dig selv på min pik." Jeg satte mig hurtigt op på ham, og lod spidsen hvile mod min åbning. Jeg begyndte at sænke mig langsomt ned over ham. Jack tog hårdt fat i mine lår, og flåede dem udad. Jeg røg ned over pikken i et hug. Smerten var intens, men veg hurtigt pladsen for ren ekstase. Jeg red ham, helt i bund, og følelsen var vidunderlig. Inden jeg vidste af det, væltede det ud af min mund med ting, jeg aldrig havde troet jeg kunne sige. " Åh, din pik gør mig vild.", " Giv mig pik til jeg sprækker." , "Knep mig, knep mig hårdt. Jack lå og klukkede, satte sig op på knæ, vendte mig om, løftede mine hofter, og begyndte at pumpe hårdt ind i mig. Nu skreg jeg min orgasme ud, mens han bare kørte ind og ud i et rasende tempo. Orgasmen fortsatte i det uendelige og da Jack endelig kom, væltede spermen ud ved siden af pikken. Jeg var totalt udblokket, gennemkneppet, og alligevel havde jeg alligevel lyst til ham."Du er stadig liderlig!"  " Du er nu en fantastisk tøs."  Jeg mærkede igen den der varme følelse indeni ved de ord. "Du er også dejlig. " Sagde jeg. " Du kan lide at blive kneppet hårdt!". Det var en konstatering, så jeg sagde ingenting. " Jeg vil høre dig sige det."  " Jeg kan lide at blive kneppet." Hviskede jeg. "Du kan lide at blive kneppet, hvad?" " Hårdt" hviskede jeg. Så blev hans stemme blid, " Og hvem kan du lide at blive kneppet af?"  " Dig. " Han smilede og kyssede mig. "Snart vil du ikke kunne undvære hverken mig eller min store pik, Min søde Linda." Jeg tænkte, at det allerede var sådan.

Der gik et par uger på den måde. Jack startede min dag med at tage mig som han lystede, for så at tage på arbejde. Jeg tilbragte dagene hjemme på gården, hvor jeg brugte tiden på at savne ham. Jeg havde fået besked på, at jeg skulle gå trusseløs og i nederdel. Han ville kunne komme nemt til mig, sagde han. Når han kom hjem hen på eftermiddagen, ville jeg vente på ham i døren, hvorefter han gerne tog mig hårdt, enten op ad væggen eller på gulvet. Jeg var vild med det, og mine følelser for Jack, var blevet meget dybe. Han roste mig altid, sagde at jeg var en dygtig tøs, at han var stolt af, hvor god jeg var til at kneppe. Jeg ville gøre alt for ham nu.

SEX I DAG?

"Kan du huske mine 3 regler?" Spurgte han en dag. "Det tror jeg" svarede jeg. "1 regel: Liderlighed bliver belønnet. " "2 regel: Du er den eneste der må være i min fisse. " 3 regel....øhm.." "Ja?" sagde han. Jeg måtte indrømme, at det kunne jeg ikke huske. " Jeg gør ikke noget, jeg ikke ved din krop kan holde til. " sagde han med fast stemme "Øh ja " mumlede jeg og kunne mærke at jeg blev opstemt. Hvad ville han nu gøre ved mig? " Jeg står i et dilemma, Linda.  Jeg håber du vil hjælpe mig. " " Du vil da gerne hjælpe mig, vil du ikke, Linda?" " Jo, selvfølgelig" Jack fortalte, at de unge mænd han havde ansat, enten ville have mere i løn, eller flere personalegoder. " Hvad kan jeg så gøre?" Spurgte jeg forvirret. " Du skal gå trusseløs og i korte nederdele, OGSÅ når du er uden for huset." "Jamen hvad skal det dog hjælpe?" Jeg var endnu mere forvirret nu. " Det, Linda, skal sørge for, at det er nemt for dem at kneppe dig !" "Hvad?, jamen du vil jo ikke have, at andre knepper mig." "Du har ret, de må ikke kneppe din fisse. Men Linda, Jeg vil elske at se dig blive taget i dit røvhul." " Du vil jo gerne hjælpe mig, Ikke?" "jo....jo,men...", " Jeg belønner liderlighed, det ved du. " Jeg kunne mærke at jeg begyndte at blive våd. " Hvad vil du have mig til?" Spurgte jeg stille. "Linda, jeg vil have, at de har ubegrænset adgang til dit røvhul." Jeg fremkom med en uartikuleret lyd. " Linda, det er ikke meget at bede om, er det?" " Du ved lige så godt som jeg, at du elsker at blive kneppet, og du vil elske det i røven." Jeg indrømmede at jeg aldrig havde prøvet det før, men Jack beroligede mig og sagde, at han ville hjælpe mig igennem den første gang. Jeg var faktisk tændt nu. " Tænk på alt det pik du vil få"  "Også fra dig?"  Som svar hev han op i min nederdel, stak 2 fingre op i min våde kusse og sagde, at jeg ville få alt det pik jeg kunne tage, også fra ham.

Jeg blev skubbet tilbage mod bordet, hvor jeg endte på ryggen. Så tog han mobilen frem, ringede  op og sagde, "Så er det nu, spisestuen." Smed mobilen fra sig, og stak igen fingrene ind i grotten. Jeg var tændt.. og våd. Fingrene gled nu om til mit bagerste hul. En finger gled ind. Det føltes underligt. Det var så meget mere stramt når, han stak fingrene ind der. Så kom en finger mere. Det strammede, men føltes faktisk også lidt frækt. Fingrene kørte frem og tilbage, stille og roligt. Det føltes dejligt nu, og jeg begyndte at stønne. " Ja, bliv liderlig for mig"  En finger mere, og nu havde jeg 3 fingre i mit jomfruelige hul. "Ååh, bliv ved" Døren gik op, og et øjeblik blev jeg panikslagen, da jeg hørte fodtrin. Jeg prøvede at trække mig væk fra hans fingre. " BLIV" Kommanderede han. Han tog fat i mit ene lår, og holdt mig fast. Fingrene i min røv, begyndte nu at pule mig hårdt.Jeg måtte overgive mig, og stønnede igen. " Dygtig tøs" Lød det. Så forsvandt hans fingre, og en pik pressede sig hårdt ind i mit hul. " AAArh " "Ja,giv hende den, hun kan lide det hårdt. Bare gå til den." Det lod den unge gut til at kunne lide at høre. Han kørte som en stempelpresse ind og ud af min røv, og nu begyndte det så småt at gøre lidt ondt. Jeg ømmede mig, prøvede at bakke lidt væk, så han ikke kunne komme i bund. Han havde et fast tag i mine lår, og mine forsøg var nyttesløse. Jeg ømmede mig nu endnu mere. Jack stemme lød i mit øre " Husk nu, at med smerte, kommer store orgasmer."  Nu kørte hans fingre mod min klit, og ganske rigtigt, mærkede jeg varmen begynde at brede sig i min krop. Fingeren på min klit blev mere insisterende, og nu væltede orgasmen ind over mig. Da jeg kom til mig selv, havde den unge mand afleveret hans sæd i mig, og den løb ud af mit åbne hul, og ned på bordet. Jack stod mellem mine ben, med hans store stive pik i hånden. " Tid til din belønning " Brummede han, og så kørte han langsomt hans massive pik ind i min fisse. Åh det var godt, og jeg følte kærligheden til ham svulme op i mit indre. " Fortæl mig, hvor godt det var at blive røvpulet, fortæl mig det!!"  "Åh, det var godt" Åndede jeg " Bedre end at blive spiddet af min pik?"  " Nej...nej, din kæmpepik er fantastisk, giv mig din kæmpepik i min liderlige fisse." Bønfaldt jeg. " Jeg skal give dig pik, tøs!" Brølede han, og du skal se det.  Med et fast tag i mit hår, løftede han mit hoved, så jeg kunne se ham banke ind i mig. Det var et fantastisk syn, sådan et kæmpejern, der gennembollede min lille krop. Det blev for meget for mig, og jeg kom igen i en forrygende orgasme. Jack sprøjtede en ladning af oppe i mit udspilede hul, trak sig ud, og nød synes af spermen der løb ud af mig.

Det var første gang jeg lagde hul til Jack´s ansatte. Det skulle fra nu af blive hverdagskost.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.