Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Urets lysende, røde tal flimrede i halvmørket på det lille, hvidmalede bord ved siden af sengen. 02.29. Om et minut ville den skingre bippen meddele ham, at det var tid at stå op. Han kiggede på det, og slog med en doven bevægelse vækkefunktionen fra. Han var vågen. Han havde vidst, at han ville være vågen. Men for en sikkerheds skyld var det alligevel blevet sat. Hele natten havde han ventet, og nu ville hun lige straks komme.

Lampernes grelle, orange lys på den natøde gade udenfor kastede store, firkantede lysfelter på loftet. Byen sov nu, kun af og til trængte den dæmpede lyd af en ensom bil kort op til ham gennem de små vinduer. Der var stille i opgangen. Rundt omkring ham blev der sovet, men ikke i hans lejlighed. Timer havde han brugt på forberedelserne, et sidste, unødvendigt kig rundt overbeviste ham for hundredesyttende gang, at alt var rede. Hun ville komme lige straks. Han satte en cd på. Dæmpet klaver, ikke noget anmassende, ikke noget rytmisk. Han slukkede lampen i loftet, og overgav sit hjem til stearinlysenes små, blafrende skær.

SEX I DAG?

Det summede ude i gangen. Dørtelefonen. Det gav et sæt i ham, lyden var skærende og anmassende, her i stilheden. Så gik han ud, trykkede på svar-knappen.

"Ja?"

"Det er mig. Lukker du op?"

Han smilede for sig selv. Legen var i gang.

"Nej. Ikke endnu. Du må først bestå en prøve."

"En prøve? Hvad snakker du om?"

"En prøve. Man kommer ikke ind her, uden at have fortjent det."

Hun var tavs et øjeblik dernede. Havde han trukket den for langt? Men så knitrede hendes stemme atter igennem samtaleanlægget.

"Okay. Hvad vil du have jeg skal gøre?"

"Du skal stille dig i døren overfor..."

"Ja?"

"Og så skal du tage dit tøj af."

"Hvad? Midt på gaden?"

"Der er ingen på gaden nu, alle sover. Se selv vinduerne."

"Ja, men alt tøjet?"

"Alt tøjet."

Hun brød af. Han skyndte sig ind i stuen, stillede sig ved vinduet og kiggede ned. Han kunne se hende gå over gaden. Hun vendte sig kort og kiggede op til ham. Han smilede stille for sig selv, og vinkede til hende. Så krøb hun ind i døråbningens mørke derovre. Klik. Et øjeblik stod hun og kiggede usikkert til begge sider. Så strøg hun den lette sommerjakke af skuldrene, og lod den falde ned på tasken, der stod ved hendes fødder. Klik. Hun knappede skjorten op, og tog den af. Med famlende, forjagede bevægelser fjernede hun sit tøj, til hun til sidst stod i døren dernede, kun iført de små, hvide trusser. Klik. Endnu et par hurtige blik ned ad gaden. Så røg også trusserne. Han trykkede på fotoapparatets udløser endnu en gang, sikrede sig et sidste tåget, kornet billede af sin nøgne tøs. Den tekniske kvalitet ville ikke blive god, men til gengæld var motivet det smukkest mulige.

I det samme for hun sammen dernede, da en bils skærende forlygter pludselig brændte sig gennem sommernattens mørke. Hun nåede med nød og næppe at kaste jakken over sig. Bilen kørte forbi, hun stod sammenkrøbet i den mørke dør. En tid lang blev hun stående, urørlig, kun med den tynde jakke over sit nøgne legeme. Så smøgede hun atter jakken af, og kastede den febrilsk ned oven i det andet tøj på tasken for sine fødder. Greb det hele, og løb med lette, fjedrende skridt nøgen over gaden. Han skyndte sig ud i entréen, og trykkede døren åben. Han kunne høre døren gå dernede, kunne høre hendes nøgne fødders små klask på terassogulvet. Så de små, uundgåelige knirk fra den gamle trætrappe, og så bankede hun let og hurtigt på hans dør. Han åbnede den, og holdt den på klem mens han kiggede drilsk ud på hende.

"Ja?"

"Luk mig ind, for fanden."

"Hovhov, du. Ordentligt sprog, om vi må bede."

"Luk nu op!"

"Kom ind med dig."

Han trak døren op, og lod hende smyge sig ind til ham. Han lagde sine arme om hende da hun passerede ham. Kyssede hende. Hvor var hun smuk som hun stod der, nøgen, og med al sit tøj hulter til bulter i favnen, stakåndet af spænding.

"Det var smukt, min ven. Du var dygtig."

"Det gør du altså ikke én gang til..."

"Nå? Det var ellers rigtig pænt. Du kan se det senere, jeg har billeder af dig."

"Har du fotograferet mig? Det kan du da ikke tillade dig."

"Du har da ikke noget imod det. Vel?"

"... okay. Men hvad hvis nogen havde set mig?"

"Hvad så? Så havde de bare set, hvor smuk en tøs jeg har."

"Du er umulig. Fuldstændig håbløs."

"Ja, min kære. Og du er dygtig. Rigtig dygtig."

"Tak… herre." Hun smilede til ham nu. Hendes vejrtrækning var blevet hurtig. Han kunne se, hvordan de små, ivrige knopper på hendes bryster endnu strittede, hårde og skamløse, af nattekulden udenfor.

Han tog fat om hendes ene håndled, og hun lod tasken og tøjet falde på gulvet i en stor, rodet bunke. Så trak han hende blidt med ind i stuen, hun fulgte ham villigt. Hendes blik var slået ned, det lange hår hang ned foran hendes ansigt. Hvor var hun yndefuld, som en klassisk statue. En gratie. Hvad var det, der stod i Højsangen... gazeller. Han gav hendes håndled et kærligt klem. Hun løftede hovedet og smilede let til ham.

Han skubbede hende ned i den store, dybe lænestol. Villigt satte hun sig til rette, hænderne famlede usikkert rundt en tid, som følte hun sig ikke helt tilpas i stolen. Han bad hende lægge hænderne på armlænene, så de runde, små bryster lå udækkede hen. Stadig pegede de mørke brystvorter frækt ud imod ham. Nu kunne det ikke længere være kulden, der var rigelig lunt i lejligheden. Han satte sig til rette i stolen overfor.

"Træk fødderne op under dig. Sæt dig, så jeg kan se din kusse."

Hun adlød. Han kunne ane de små, viltre mørke hår dernede under hende.

"Nu spreder du benene, læg dem op på armlænene. Læg nakken tilbage. Luk øjnene. Og fortæl mig så, hvad du har lavet."

Hun strakte sig i stolen, lod som om hun gabte. Stødte umærkeligt sit underliv frem mod ham. Hendes øjne blev varme, et frækt lille smil legede om hendes læber. Et frækt smil. Et udfordrende smil. Han elskede, når hun udfordrede ham. Så lagde hun benene op, og åbenbarede sit skød. Han rejste sig, hentede to af lysestagerne, og stillede dem på gulvet foran hende. Blot, så hun ikke fandt på at tage benene ned igen. Det gav også et godt lys. Så tog han stativet med camcorder´en i hjørnet, og stillede det op foran hende. Tændte for kameraet. Hun ventede tålmodigt til han var klar. Så foldede hun hænderne bag nakken, og lukkede øjnene. Tungen fugtede kort de fyldige læber. Så sendte hun ham et trutmunds-kys, og begyndte at fortælle. I begyndelsen næsten hviskede hun, han måtte anstrenge sig for at høre hende.

"Hnnnn... jeg fik en mail på kontoret..."

"Fra hvem?"

"Fra en liderlig gris. Fra min herre."

"Hvad stod der i den mail?"

"Det ved du jo godt. Det var dig der skrev den."

"Fortæl mig det alligevel."

"Der stod, at jeg var en liderlig tøs, en luder. Der stod, at min kusse var drivende våd, og at jeg straks skulle låse mig inde på toilettet..."

"Hvad skulle du lave der?"

"...spille fisse."

"Hvad? Jeg kan ikke høre dig."

"Spille fisse."

"Jaså. Gjorde du så det?"

"...ja..."

"Var det godt?"

"hmmm..."

Hendes hænder arbejdede sig i små, cirklende bevægelser ned over hendes bryst, ned over maven. Ned mod det varme, dybrøde skød. Han kunne mærke sin egen puls stige, måtte tage sig sammen for ikke at kaste sig over hende allerede nu. Men der var meget der skulle nås inden da. Det var en lang nat, han havde planlagt.

"Hov. Fingrene væk. Har du fået lov at spille fisse nu?"

"Nej, herre."

"Så lad være. Du kan lege med brysterne, men ikke andet."

"Århh..."

"Nej, hold nu op. Kom, videre. Du spillede fisse..."

"Ja... jeg blev så våd, så våd."

"Du kom ikke, vel?"

".... jeg kunne ikke lade være. Det skete lige pludselig. Så kunne jeg ikke stoppe det."

"Jeg havde skrevet, at du ikke måtte komme. Havde jeg ikke?"

"Jo, herre."

"Hvad sker der med ulydige piger?"

"Det ved jeg ikke... de bliver belønnet..."

"Belønnet... Det er da godt, at jeg har forberedt indtil flere belønninger til dig, til sådan en uartig pige."

"Hnnn, jah. Jeg glæder mig."

"Stod der mere i den mail?"

"Ja. Der stod, at der ville ligge en anden mail til mig, når jeg kom hjem, og at jeg skulle følge instruktionerne i den."

"Lå der så en mail? Hvad stod der?"

"Der stod, at jeg skulle lægge mig på sengen... nøgen... og stikke min DILDO op i min våde kusse. Og så stod der at... at jeg skulle tænde for dildoen, og klemme mine bryster indtil jeg fik orgasme."

"Nåh. Det lyder da dejligt. Det gjorde du vel så?"

"Du ved godt, at min søster bor hos mig i denne uge."

"Hvad har det med sagen at gøre?"

"Jeg kan da ikke ligge og onanere foran min søster."

"Hvorfor ikke? Er du ikke en liderlig tøs, måske?"

"Jo, herre."

"Og skal sådan en ikke gøre, hvad hun får besked på?"

"Jo, herre."

"Hvad synes du, vi skal gøre ved det?"

"Det ved jeg ikke. Du må vel straffe mig."

"Ja. Straffe dig. Hårdt."

"Rigtig hårdt, herre. Jatak. Åh, må jeg ikke nok spille fisse for dig nu?"

"Nej, du holder fingrene væk derfra. Ikke nu."

Hun vred sig i stolen nu, hendes underliv roterede i små, langsomme cirkler i stolen, fingrene legede med de stift strittende brystvorter. Duften af hendes safter nåede over til ham. Lifligt. Sødt. Lokkende.

"Hør… Kan du høre dem, nede på gaden? Et hold drikkebrødre, der tåger hjem gennem byen. Kan du høre dem?"

"Ja. Jeg kan godt høre dem."

"Hvad tror du der var sket, hvis de var kommet forbi mens du stod og viste dig frem dernede?"

"Så havde de sikkert voldtaget mig."

"Ja, sikkert. Hvor mange tror du der er – seks? Otte? Grove, øldunstende mænd. Det ville lige være noget, hvad? Et helt batteri af stive pikke, der kører i skiftehold"

"Uhhh… ja, herre. At blive kneppet af en hel flok fremmede mænd, midt på gaden… hnnnn."

"Du er sandelig en liderlig lille tøs, hvad."

"Må jeg sutte din pik nu, herre? Please?"

"Ikke endnu. Senere. Kom."

Få sex i dag

Han skubbede lysestagerne væk med foden, og trak hende op at stå. Hun kunne næsten ikke stå stille, hendes krop rystede og sitrede.

"Du har været ulydig to gange i dag, ikke?"

"Jo, herre. To gange."

"Hvornår var det?"

"Den første gang var, da jeg kom på jobbet. Den anden gang var, da jeg undlod at onanere hjemme."

"Netop. Og det betyder…?"

"Det betyder, at du vil straffe mig nu, ikke?"

"Jo. Det gør det."

Han gik over til reolen, og hentede den nye halvmaske af sort velour, han havde købt samme dag. Blød og lækker var den, uden øjenhuller. Han gav hende den på, og tog hendes hånd. Villigt fulgte hun ham, langsomt og varsomt, hun kunne ingenting se nu og måtte helt og holdent stole på ham. Han stillede hende i døråbningen ud til entréen. Han kunne se, hvordan hun drejede hovedet efter hans bevægelser, ivrig efter at høre dét, hun ikke kunne se.

Han fandt det bløde reb frem fra bag døren, og bandt et stykke til hver af hende ankler. Så skubbede han hendes fødder fra hinanden, så de hvilede op ad hver sin dørkarm, og bandt dem fast. Hun stemte hænderne mod karmen for at holde balancen.

"Ville du gerne sutte pik, tøs?"

"Åh, ja, herre! Lad mig sutte din pik!"

"Det skal du få lov til, så."

Han lynede sine bukser ned, og lukkede sit svulmende lem ud. Hårdt og dunkende, varmt som en radiator. Det begyndte at sitre i nakken, allerede inden hans hånd lukkede sig om hendes nakke, og forsigtigt trak hende forover, ned mod det strunke lem. Hun åbnede munden, da han langsomt styrede hende ned over sig. Hun famlede ved dørkarmen, måtte tage bedre fat for ikke at falde frem i den foroverbøjede stilling. Han lukkede øjnene, hånden lå stadig på hendes nakke, men han holdt hende ikke fast. Hengav sig til nydelsen, til hendes bløde læbers langsomme bevægelser, til tungens ivrige, spillende dans på spidsen af hans pik. Men ikke længe. Han skulle ikke komme endnu, det var alt for tidligt at sende sin dunkende stråle ind i hende.

Han trak sig ud af hende, hendes læber fulgte ham, uvillige til at slippe. Han måtte tage fat i hendes hår, og forsigtigt trække hende op at stå igen. Åh, så lækker en tøs, så fantastisk lækker!

"Så, det er nok nu. Det er to alvorlige ting, du bliver straffet for. Det ved du godt. Straffen bliver hård."

"Ja, herre. Det ved jeg."

"Hvorfor bliver du straffet, tøs?"

"Fordi jeg har fortjent det. Jeg er en ulydig tøs."

"Netop. Nu står du helt stille her, uden at gøre dig besværlig, ikke? Ellers kan der sagtens komme tillægsstraffe."

"Jo herre. Tak, herre."

To stykker reb mere blev fundet frem, bundet til hvert af hendes håndled. Den venstre hånd blev ført op over hendes hoved, og fæstnet til den lille krog, han havde boret ind der. Den anden blev bundet til dørens hængsel, men ikke stramt. Hun havde frit reb nok til at bevæge hånden næsten ned til fissen. Men kun næsten. Og nu til kronen på værket…

Han hentede det lille glas marmelade på bordet. Skruede låget af, nød hendes forvirring over den uventede lyd. Så dyppede han pegefingeren i det søde, mørke klister, og smurte en smule på hver brystvorte. Marmeladen var stadig kold fra køleskabet, selv om den havde stået ude i mere end en time. Det fik de små, mørke vorter til at trække sig endnu mere sammen. Så lod han sin tungespids slikke brysterne rene igen. Langsomt, drillende, cirklende om vorterne. Hun vred og vendte sig i båndene, sukkede og roterede med underlivet som en danser. Og så, netop som hendes stønnen blev dybere, lod han de spændstige træklemmer lukke sig over hvert sin hårde, insisterende brystvorte. Det gav et giv i hende.

"Av for fanden. Det gør ondt."

"Ja. Det skal det også helst. Prøv at slappe af, så bliver det lettere…. Se, hjalp det ikke?"

"Jo, herre. Men det gør stadig ondt. Tag dem af, please?"

"Nu skal du høre. Nu stikker jeg en hånd ned i din fisse. Hvis den er våd, så er det fordi du er liderlig, ikke? Og hvis du er liderlig, så kan du i virkeligheden godt lide det. Ikke?"

Hun svarede ikke. Men hendes køn var åbent, grådigt og drivende vådt. Ikke tale om at han ville fjerne klemmerne. Det kunne hun selv få lov til, og han glædede sig til det.

Han fandt hele det omhyggeligt forberedte udstyr frem. Den lange, tynde snor der var omhyggeligt bundet i halvliters-cola´en. Han klemte den halvfyldte plastflaske fast i hendes venstre hånd, og trak snoren gennem det lille jernøsken, han havde skruet i loftet om eftermiddagen. Dernæst et andet stykke tyndt snor, bundet gennem metalfjedrene på tøjklemmerne, så brysternes to strittende klemmer nu var forbundet. Og endelig bandt han snoren med flasken fast i snoren mellem klemmerne. Han trådte et skridt tilbage og betragtede tilfreds sit værk. Det var ikke let at bevare roen. Han vidste, at når han åbnede munden ville hans stemme være hæs af liderlighed nu.

"Se så tøs," sagde han. Nu står du der, med en halvfyldt flaske i hånden. Så længe du holder flasken oppe, er der ingen problemer. Men når du sænker den, vil flaskens vægt trække i klemmerne i dine bryster. Du kan selvfølgelig gøre som du vil, men jeg tror du gør klogt i at holde flasken oppe. Taber du den inden der er gået en halv time starter vi forfra, men med den tilføjelse, at jeg så også sætter klemmer og vægte i din kusse. Holder du den i tre kvarter, fjerner jeg klemmerne fra dine bryster. Har du forstået det, tøs?"

"Ja, herre."

"Og..?"

"Tak, herre."

Han vidste, at det var umuligt. Hun kunne ikke holde flasken oppe i femogfyrre minutter. Og når hun løb tør for kræfter ville det blive godt; enten ville hun tabe flasken og rive klemmerne af sine bryster i et hurtigt, smertefuldt snuptag, eller også ville hendes hånd langsomt synke længere og længere ned, og således udsætte hendes klemte brystvorter for stadig større træk. Vidunderligt. Han lod sine fingre udforske hendes grotte. De blev våde, drivvåde. Tøsen var smaskliderlig. Hun var så smuk, så usigelig smuk, han elskede hende for den tillid, hun viste ham ved at stå her. Så hentede han pisken, og gik gennem køkkenet for at komme ud i entréen, bag hende.

"Men der var to ting, der skulle straffes, ikke?"

"Ahhh…jo, herre."’

"Ja. Derfor vil jeg nu more mig lidt med din røv."

"Ja, herre. Tak, herre."

Den lange, slanke ridepisk gled nænsomt hen over hendes baller. Strøg hende forsigtigt, ømt, fandt vej ind mellem hendes lår, kildrede de glinsende skamlæber, listede op i kløften mellem ballerne. Hun vred og vendte underlivet for at få mest muligt ud af dens blide berøring. Så susede den gennem luften, og landede med et skarpt smæld tværs over hende end. Et undertrykt skrig undslap hende. En mørkerød stribe tegnede sig tværs over hendes ende.

"Hvor mange slag har du fortjent, synes du?" spurgte han, og besluttede sig med det samme til at give hende det dobbelt af, hvad hun bad om.

"Tyve, herre. Jeg har været uartig."

Tyve slag? Altså fyrre? Med ridepisken? Det gik ikke, hun ville ikke komme til at sidde ned de næste to uger. I stedet hentede han en smal livrem, og snoede den stramt om hånden. Det bløde læder lagde sig over hendes hvide hud med høje klask. Det kunne sikkert høres ovenpå. Men han var ligeglad. Rytmisk og vedholdende lod han remmen falde på hendes ende, til de runde baller var røde og brændende varme at røre ved.

"Her," hviskede han i hendes øre. Din frie hånd… tag fat om min pik."

"Åhhh… du er så hård ved mig… Jeg bliver så liderlig."

"Ja, du skal nok få pik. Men senere, du er ikke færdig endnu."

Mens hendes frie hånd langsomt masserede hans dunkende lem, lod han sine hænder vandre rundt på hendes fastspændte legeme. Nød dets blottelse, dets udleverede hemmeligheder, dets folder og åbninger, lod sine fingre trænge ind alle steder.

"Herre… jeg kan ikke…. Min arm…"

"Ja?"

"Jeg kan ikke holde flasken. Tag den, vil du ikke?"

"Nej. Men hvis du vil have det overstået i en fart, så kan jeg hjælpe dig med det."

"Ja. Jatak, herre. Lad mig få det overstået."

Det var så enkelt. Hun stod med flasken balancerende på håndfladen. Han behøvede blot et enkelt lille puf til den, så trimlede flasken ned…

"Av for ….!"

Han var hurtig, jog i samme øjeblik en finger langt op i hendes kusse. Klemmerne blev flået af de martrede brystvorter med klar, hvid smerte, og varmen og den pludselige indtrængen susede gennem hendes underliv. Så var det overstået. Nu skulle hun belønnes, nu skulle hun få det pik, hun havde tigget om. Hurtigt bandt han hende fri, og førte hende med sig ind i soveværelset. Stillede hende foran sengegavlen, stadig med velourmasken på. Han samlede hendes hænder på ryggen og lod de kolde, hårde håndjern lukke sig om hendes spinkle håndled. Så fik hun besked på at krybe op i sengen.

Mere reb, hentet frem under sengen. Han bandt hendes ankler sammen, og benene over knæene. Så pressede han hende forover, så hendes ansigt hvilede dybt i de bløde dyner. Endnu et reb, bundet til håndjernenes korte, uforsonlige kæde. Ført op over hendes ryg, forbi hovedet, og fæstnet til hovedgærdet. Det tvang hendes arme opad, og efterlod hendes ende fuldkomment blottet, hendes pulserende, sultne åbninger lokkede ad ham, næsten sugede hans pik ind mod sig, uhindret, ubeskyttet, blotlagt, fri til afbenyttelse. Med en hæs stønnen trængte han ind i hende, lod langsomt og behersket sin pik trænge ind mellem de varme, drivende skamlæber, han nød synet af sin egen pik, der forsvandt op i hende, nød synet af det lille, ophidsende lyserøde endehul mellem de mishandlede, dybrøde og bagende varme baller. Pressede en tommelfinger op dér, masserede.

Så eksploderede han i hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.