Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vi også bidrage med en historie fra mit unge dage.

Vi var to tøser på 16 og 17 år, der tog alene af sted til Ibiza. Jeg havde fået lov af min far fordi han og min mor havde haft en krise i ægteskabet hvor min mor var flyttet hjemmefra og derfor skulle jeg sørge for alt hjemmearbejde for min far og mine to søskende, så det var en slags præmie fra min far at jeg fik lov til at tage ud at rejse alene med min bedste veninde Maja.

SEX I DAG?

Det var Maja der var 17 år og hun fast kæreste på herhjemme i Danmark og jeg havde prøvet sex fra jeg var 15 år med et par forskellige drenge.

Vi blev hurtigt omsværmet af de unge fyre, de var dog fra 17 til 22 år og var arabisk af herkomst og meget påtrængende, hvor flere af dem kom med frække tilbud flere gange hele ferien.

Maja fandt til sidst en af dem at være kæreste med, det var Sammy og de havnede også i sengen flere gange, mens jeg selv ikke havde lyst til de der mørke arabiske fyre, der kun troede at de var Guds gave til alverdens kvinder.

Da vi havde fået overstået den ferie og skulle hjem, brugte Maja de sidste timer sammen med Sammy i sengen mens jeg fik pakket til hjem rejsen.

Det var under min pakning af kufferten at det bankede på min dør og jeg troede at det var Maja der var kommet tilbage, men jeg blev overasket over at se en af de unge fyre fra diskoteket og stranden, stå derude og bad om han måtte komme inden for at hjælpe med at pakke, som han sagde.

Jeg var meget skeptisk, men han fik mig overtalt til at han kunne se på mens jeg pakke ned og kun snakke imens.

Jeg tror ikke at der var gået 10 min før han begyndte at tale om sex og jeg forsøgte at undgå at tale om det og pludselig væltede han mig om på sengen, holdt mig fast med sine hænder og krop imens han fortalte mig hvor godt jeg så ud og at han havde lyst til at være sammen med mig.

Jeg prøvede af al kraft at vride mig fri, men det fik ham bare til at holde mig mere fast os så begyndte han at berører mind bryster uden på blusen. Han klemte meget hårdt på dem så jeg skreg, men

da fik jeg en så hård lussing at jeg simpel hen blev så bange at jeg alle mine kræfter forsvandt og imens han undersøgte min krop med sine store mørke hænder var jeg som forstenet.

Han var nu kommet ind under min bluse med den ene hånd og æltede mine bryster samtidig med at han åbnede sine jeans med den anden.

Hans store mørke pik sprang ud fra bukserne og hang nu lige over mit bryst, han kravlede længere op ad mig så pikken stod over mit ansigt. Han pressede den ned til min mund og klemte mig på siden af munden så jeg kom til at åbne højt, så hans ulækre lem blev presset ned i min hals.

Sådan blev han ved i en evighed og da han endelig trak sig ud, sagde han at det var godt nok dejligt, men nu ville han kneppe mig. Han fik hevet mine korte bukser af, så jeg kun havde trusser på, jeg var begyndt at sprælle og forsvarer mig igen, men fik igen en ordentlig lussing så han nemt kunne sprede mine ben og komme til med sin krop mellem dem.

Han gav sig ikke tid til at fjerne mine trusser med fjernede dem bare lige foran min kusse og pressede sin pik op i mig, da så jeg måner og stjerner i smerte for jeg var så tør at det brændte hver gang han stødte i bund inden i mig.

Heldigvis kom han forholdsvis hurtigt og så lå han bare og sunde sig oven på mig så jeg ikke kunne komme væk fra ham. Pludselig begyndte han at snakke, men ikke med mig, det var en af hans kammerater der også var kommet herind i mit værelse. De to byttede plads så nu var det vennens tur til at bolle mig og han var STOR.

Jeg så den ikke i siv tilstand med kunne mærke at han fyldte mig meget ud og nu brændte det ikke mere i min kusse, da jeg nu var blevet smurt af sperm fra den første fyr.

Jeg var faktisk begyndt at nyde det lidt og slappede fuldstændigt af og lod ham bolle mig rigtig længe. Han var så stor at han med sin pik kunne berører min lille tap og da han opdagede at jeg var blevet "varm" kaldte han på sin kammerat igen for at han kunne stikke sin slatne pik i min mund igen mens jeg fik suttet den godt ren efter første gang han havde været oppe i mig.

Sådan lå vi længe og vi afprøvede flere stillinger og mørke arabiske fyre blev faktisk et must for mig på andre ferier også.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.