Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun fulgte Majas feminine håndbevægelser. Den mindste bevægelse lagde hun mærke til lige nu. Maja løftede vinglasset fra bordet og Sophie fulgte det sagte med øjnene. Hun førte det høje glas langsomt op til sine fyldige perfekte læber, der omsluttet kanten af glasset, idet hun drak. Sophie kom tilfældigvis til at hvile sit blik på Maja øjne, idet Maja kiggede direkte på hende og smilede. Sophie kiggede hurtigt væk. Det virkede for mærkeligt.

De var veninder.. gennem mange år. De havde været igennem det meste sammen. Teenageårene, kærestesorger, uretfærdige forældre og vilde fester ude af kontrol. Voksenårene havde nu efterhånden presset sig på og Sophie var netop fyldt 24 år og læste til sygeplejerske. Maja var 2 år ældre, var uddannet arkitekt og havde altid været den lidt mere erfarende. I dag var Maja gift med Kasper - og de boede i en lækker lejlighed ved søerne. Kasper arbejdede en del og var sjældent hjemme. Han var Brandmand på 4 år og gik meget op i sit arbejde. De gange Sophie havde mødt ham, var han altid sød, smilende og virkelig charmerende. Han blinkede altid til hende, men Maja havde sagt at Kasper var utrolig flirtende af natur - og Sophie regnede derfor ikke med, at der lå noget i hans charmeri over for hende. På den anden side.. Sophie vidste at både Maja og Kasper var indforstået med at de havde et åbent og frit forhold og gerne måtte være sammen med andre, så længe det ikke var med den samme person. Samtidigt havde de et frækt sexliv sammen. Maja kunne til tider fortælle historier om hende og Kasper, som kunne tænde helt op under Sophie, men dét sagde hun aldrig til Maja.

SEX I DAG?

De to veninder vidste meget om hinanden og var tit fortrolige - og lige nu sad de altså i Kaspers og Majas køkken, i silkebadekåber, og drak hvidvin. de havde været i spabad hele dagen og gik nu bare og slappede af. De havde nu siddet i et par timer og havde efterhånden fået tømt halvanden flaske. Stemningen var tydeligvis påvirket af alkoholen. For samtalen var konstant faldet på sex. De havde siddet og delt ud af oplevelser og grint som to skolepiger. Maja havde igen fortalt om en af hendes og Kapers saftige oplevelser.

Han var en dag kommet hjem i sin branduniform og havde, idet han kom ind af døren, kommanderet hende ned på knæ og tvunget hende til at sutte ham, mens han bare nød hendes læber om hans pik. derefter havde han revet hende ud i køkkenet, flået trusserne af hende og kneppet hende op af køkkenbordet, stadig iført hans autoritære uniform. Til slut havde han tvunget hende ned på knæ igen og presset sig ind i munden på hende, taget hende hårdt i håret - så han selv kunne styre tempoet om hans pik, mens han talte beskidt til hende og kommanderet hende til at stønne som om hun virkelig nød det. Så var han til sidst kommet i munden på hende.

Derefter havde han blinket til hende, gået ud af døren og kom tilbage 20 min efter, i sit fuldstændige normale tøj og lod som ingenting.

Begge piger grinte af historien - og Sophie kunne mærke den tændte hende sindssygt. Hun synes brandmænd eller politimænd i uniformer, var noget af det frækkeste! Hun misundende Maja for at have sin helt egen lækre mand i uniform. Maja havde fortalt, at hendes saftigste fantasi, var at gøre det i Kaspers ambulance, men hun havde aldrig fået muligheden. Sophie blev varm indeni.. Tænk at blive taget hårdt.. og så i en ambulance.

Hun kiggede over på Maja igen, som sad og legede med sin tunge om glassets kant. Hun havde trukket benene op under sig og Sophie fulgte blikket langs Majas ben, helt op til hendes inderlår.

hendes kåbe var en smule åben, så man kunne også ane hendes bryster. Silken fra kåben lå let på hendes krop og fulgte hendes former. Sophie havde altid synes Maja var sindssyg flot, men havde aldrig kigget på hende, som hun gjorde lige nu. Hun sad lidt endnu og betragtede Majas krop og Sophie kunne mærke hun blev våd mellem benene af at kigge på hende. det var en mærkelig følelse.

Hun så op på Majas ansigt og opdagede at Maja sad og stirrede direkte på hende. Sophie vidste ikke helt hvordan hun skulle reagere, men Maja så ud som om hun havde nydt Sophies blik og smilede frækt til hende. Maja begyndte stille og roligt at røre ved sig selv, mens hun kiggede Sophie i øjnene. Hun kærtegnede sine faste bryster, mens hendes åndedræt blev tungere og tungere. Sophie var målløs, men var stadig ekstremt tændt - og den dæmpede belysning og stearinlysenes skær, gjorde kun det hele mere hot. Maja sad stadig i stolen og kælede med sig selv, mens hun smilede svagt, men selvsikkert. Hun bandt sin silkekåbe op og lod den glide ned over begge skuldre. Nu havde Sophie frit udsyn til hendes bryster og resten af hendes krop. Maja kælede videre ned over sin mave og fandt langsomt vej, ned mellem sine ben. Hun kørte en finger op og ned langs sin mis og begyndte at kæle rigtig for den. Sophie kunne se hun var ved at blive rigtig våd og at noget af hendes saft, løb ned af inderlåret på hende. Det var sindssygt frækt og hun fik pludselig en vild lyst til Maja. Hun kørte nu en finger op og lagde hovedet tilbage, mens hun udstødte et veltilfreds suk.

Sophie var også begyndt at røre ved sig selv, mens hun nød synet af Maja, der kærtegnede sin krop.

Pludselig rejste Maja sig fra stolen og gik med vuggende hofter ud mod hende og Kaspers badeværelse. Sophie kiggede efter hende og nød hendes krops bevægelser. Maja havde en ufattelig kvindelig krop, formet ligesom et timeglas. Hendes talje var slank og med et dybt svaj i ryggen. Hun havde velmarkerede hofter og en fyldig fræk bikini-numse man kunne tage fat i, der gjorde hende super sexet at se på. Hele kroppen havde en lækker solgylden kulør. Hun var virkelig lækker!

Maja vendte sig smilende om mod Sophie og gjorde håndtegn til hun skulle følge med. Sophie fulgte lydigt med hende og så Maja havde tændt for den store bruser ude i badeværelset.

Deres badeværelse var regnskovs inspireret, med stenvægge, eksotiske billeder og blid musik i et par indbygget højtalere. Lyden af det tændte rislende vand, der landede i tunge dråber på det glatte stengulv, gav det hele en meget tropisk stemning. Inde i det store bruserum, var der bygget en slags bænk også belagt med glatte stenfliser. Maja tjekkede temperaturen på vandet. Ikke for varmt ikke for koldt, men en god mellemting, der mindede om deres kropstemperatur. De stilte sig begge under den enorme bruser og lod vandet sile ned af deres kroppe. Vandet faldt som tung sommerregn ned på Sophies skuldre og dråberne fortsatte ned over hendes glatte mave og ned langs hendes ben. Maja stod med lukkede øjne og lod vandet drive langs hendes mørke hår der blev endnu mørkere, som vandet ramte det. Det våde hår klæbede sig ned langs ryggen på hende.

Maja gik stille over mod stenbænken og satte sig med benene over mod Sophie. Hun spredte dem forsigtigt, mens hun kælede med sig selv. Sophie kunne ikke holde til det længere.. Hun måtte smage på hende! Hun gik i en slowly catwalk over mod Maja og satte sig på knæ foran hende. Maja så ikke overrasket ud, men nærmere forventningsfuldt. Hun spredte benene endnu mere og Sophie kyssede og slikkede hende helt nede fra tåen , op langs benet og op til inderlåret. Maja kom med et suk, men Sophie stoppede og gjorde det samme med det andet ben. Hun gjorde sig umage med at kæle for hendes fødder og tæer, hendes underben, hendes lår og hendes inderlår. Hun kunne mærke hvor liderlig Maja var og hvor meget hun skubbede underlivet ud mod hende og nærmest tiggede om at Sophie skulle slikke hende.. Men Sophie holdte den lidt endnu.. Hun rejste sig og satte sig over Maja, så hendes skød ramte hendes slanke mave. Hun kyssede hende og legede med hendes tunge. Hun tog mod til sig og slikkede hende i øret og hviskede "Jeg vil ha’ dig!" Maja stønnede svagt. Hun bed forsigtigt Maja i øreflippen og kyssede, sugede og slikkede hende ned langs halsen, kyssede hendes skuldre og videre ned til hendes bryster. Hun sugede det tropiske brusevand fra Majas fugtige krop til sig og satte sig igen mellem hendes ben. Hun kørte forsigtigt en finger ned mellem Majas skamlæber og kunne mærke hvor våd hun var. saften løb ned af låret sammen med brusevandet.

Sophie blev ved med at køre fingeren mellem hendes varme, svulmende skamlæber og fandt vej op til hendes klit og begyndte at massere den i rolige cirkler. Hun kunne se hvor meget Maja nød det.

Hun skubbede forsigtigt én finger op og begyndte langsomt at fingerkneppe hende i roligt tempo - så stak hun endnu en finger op og satte kun lige tungespidsen på klitten. Maja gispede. Sophie kneppede hende med to fingre, samtidig med at hun slikkede hendes klit med tungespidsen. Hun kørte spidsen af tungen rundt om klitten i cirkler og så lidt hurtigere tempo op og ned.. Hun trak fingrende ud og suttede Majas safter af dem - nu satte hun hele tungen på hendes drivvåde mis og slikkede med flad tunge og med bløde penselstrøg helt nede fra mellemkødet og op til klitten. Hun vidste det var sådan det var bedst for de fleste piger og sådan kunne hun også bedst lide det selv. Indimellem sugede hun saften til sig og slugte det velvilligt. Hun smagte fantastisk - lidt af salt og ellers bare af kvinde. Hun begyndte igen intensivt, at lege med klitten kun ved hjælp af hendes tunge og pressede lidt hårdere, for hver gang Maja stønnede. Sophie begyndte igen at fingerkneppe hende, samtidigt med hendes tunge konstant have fokus på klitten. Maja pressede Sophies tunge mod sit skød og inden længe begyndte hendes krop at ryste og hun kom samtidigt med at Sophie beholdte hende i munden. Sophie sugede saften til sig og nød virkelig smagen af hende.

Maja rejste sig villigt og placerede nu Sophie op af stenvæggen - vandet ramte stadig de to nøgne kvindekroppe. Hun satte sig på knæ og begyndte med det samme at slikke hende.. Sophie stønnede vildt, men med ét stoppede Maja pludselig og forsvandt ud af badeværelsesdøren. Sophie blev nysgerrig, slukkede vandet og fulgte med fugtig krop efter Maja.

De gik ind i deres soveværelse. Sophie havde faktisk aldrig set det før og opdagede at de havde jernbøjler sat fast i væggen og havde bondage ved siden af sengen. I vindueskarmen var et billede af Kasper - han havde det mest frække smil på billedet og Sophie synes med ét han var overdrevet lækker at se på. Maja rodede lidt i en skuffe og skubbede så Sophie bestemmende ned på sengen og begyndte igen at slikke hende.. Sophie kunne pludselig mærke noget køre op og ned ad hendes underliv - og kunne nu mærke at Maja førte en hård DILDO op i hende, mens hun blev ved at slikke hende. Det var en vild følelse! Hun mærkede hun var lige ved at komme, da Maja stoppede igen. Hun kommanderede Sophie over til væggen hvor jernbøjlerne sad fast -og spændte hende hurtigt fast med et sæt håndjern i hver sin side. Hun stod nu med maven mod væggen og kunne intet gøre! om hun så VILLE fri, kunne hun ikke.. hendes hænder var fastlåst et stykke fra hinanden, så det ville være umuligt at komme fri. Maja havde alt magten nu. Hun kunne skimte uf af øjenkrogen, at Maja var i færd med at spænde sin strap-on på - men denne her havde Sophie ikke set før. Den havde dildo i begge ender. Så den der fik den spændt på havde hele tiden en dildo oppe i sig, mens man kunne kneppe en anden samtidig. det skulle give dobbeltnydelse, da den kunne stimulere klitten samtidigt, på den der gav.

Maja hev noget olie frem og begyndte roligt at massere hele Sophies krop ind med det. Hun gav sig god til at tage overalt på hendes krop. Gildende bevægelser ned langs siderne og ryggen. masserede skuldre, nakke, ben og baller og fik løst op overalt i Sophies spændte krop.

Hun havde stadig sin strap-on på og kom en smule glidecreme på spidsen, spredte Sophies ben fra hinanden og første den op i hendes mis. Maja begyndte med det samme at kneppe Sophie i et godt tempo. Hun stønnede og lyden af Majas underliv der ramte hendes baller, hver gang hun stødte igennem, tændte dem begge endnu mere. Sophie stønnede højlydt og kom indimellem med små klynk, når Maja stødte hårdt op i hende. Hun tog hende i baghåret og tog med den anden hånd fat om hendes hofte og klemte til, mens hun i skiftede kneppede hende hurtigt og langsomt. "Støn så jeg kan høre dig!" Hviskede hun hæst og bestemt i øret på Sophie.. Sophie havde næsten ingen luft, men kom alligevel med tilfredse støn. "Højere!" Råbte Maja og kneppede hende endnu mere hårdt.

Hun trak sig et øjeblik ud og Sophie kunne høre hun hentede noget og kom derefter tilbage. hun var stadig lænket fast og kunne intet gøre..

Maja kom noget mere glidecreme på sin strap-on og begyndte med en finger at kæle for Sophies bagerste hul. Hun nød det virkeligt. Hun kørte med fingeren i små cirkler og indimellem stak hun den lidt ind og derefter ud igen og lavede små cirkler rundt om hullet. Sophie skubbede numsen bagud og Maja lod meget forsigtigt "pikken" glide ind i bagerste hul. Sophie gispede og Maja holdte lidt igen, men så pressede hun lidt igen og hullet omsluttede om plastikpikken. Maja kørte frem og tilbage, samtidigt med hun masserede Sophies klit. Sophie var med til at styre tempoet - inden hun havde opfanget det, havde Maja lænet sig ind mod hendes krop og ført dildoen hun brugte på hende før op i hendes mis. Hun var nu fyldt ud begge steder og hun nød det. Maja begyndte at kneppe hende hurtigere bagfra, samtidigt med hun kneppede hende i første hul. Hver gang hun trak sig ud bagfra, stak hun op forfra og kneppede hende skiftevis i takt. Hun stødte hårdere og hårdere og blev ved med at massere klitten, mens hun kneppede hende i begge huller.. Sophie kunne ikke holde længere og kom i en vild orgasme og faldt udmattet sammen. Maja trak sig ud og kyssede Sophie ned af ryggen.

De havde netop fået tøj på, da de kunne høre nøglen blive sat i og døren blive åbnet. Maja gik ud af soveværelset og Sophie kunne høre stemmer tale sammen ude i entréen. Hun sad på sengen og var knapt nok kommet til sig selv endnu. Hun havde aldrig prøvet noget lignende. Hun kiggede på uret - klokken viste 01:30.

Hun hørte ingen stemmer længere og pludselig gik døren til soveværelset op. Kasper kom ind og fik et chok da han så hende sidde på sengen. "Sophie? Jeg vidste ikke du var her.." Sophie smilede genert. Han skulle bare vide. Han stod i sin uniform og Sophie synes han var vildt tiltrækkende. Han satte sig ved siden af hende på sengen og skiftede sko - hun rykkede lidt væk. De talte hurtigt sammen om ingenting. Han var kommet hjem for hurtigt at skifte sko og hente et håndklæde. Han var på nattevagt og hans makker sad nede i deres ambulance og ventede på ham.

Sophie betragtede ham mens han gjorde hvad han skulle og kom til ,da hun rejste sig, at strejfe hans pik. Hun kunne mærke en bule og blev meget overrasket. Han så på hende med et charmerende skævt smil og hun blev igen helt varm i trusserne. Han tog sig hurtigt engang i skridtet og rettede på det hele. Han gik over og stod direkte foran hende og hviskede hende helt ind i øret: "Vi har ikke så meget at lave her i nat, så skulle jeg ikke tage at køre dig hjem?"

Sophie kunne intet sige og nikkede bare tavst. Kasper kyssede Maja farvel og forsvandt ud af døren. Efter ham kom Sophie, som krammede sin veninde hurtigt farvel. De smilede til hinanden, da Sophie gik ud af døren.

Nede på gaden holdte ambulancen. Sophie var vildt spændt. Hun havde aldrig kørt i sådan én før og da slet ikke med to af Danmarks lækreste ambulancemænd.

Hun hilste på hans makker Simon, der satte sig bagi. Kasper og hende satte sig op foran. Han blinkede til hende og kørte. Hun boede et godt stykke væk, så det ville tage noget tid før hun var hjemme, men det eneste hun kunne fokusere på lige nu, var Kasper bag rattet i hans ambulance, i uniform. Han gjorde tegn til at hun skulle rykke så tæt på hun nu kunne og tog uden at blinke, en hånd ned mellem hendes ben under nederdelen. Han kørte en finger op og ned ude på trusserne og hun blev lynhurtigt våd igen. Han hev trusserne lidt til side, så der var frit udsyn til hendes våde mis. Han stak ubekymret en finger op og kørte den lidt frem og tilbage oppe i hende.

Så trak han hånden til sig og suttede hendes saft af sine fingre. Med én hånd åbnede han bukserne og trak helt ned, så Sophie kunne se hans helt stive pik. Han var ikke genert og havde prøvet det her før. "Sut min pik!" sagde han hårdt.

Sophie tændte sindssygt på hans ordre og gjorde hvad han bad om.. Hun legede med tungen om pikhovedet og slikkede ham hele vejen op ad skaftet. Hun lod tungen lege med hans kugler og slikkede igen helt nede fra og op.

Det var lidt svært at komme til, men Kasper stønnede svagt "Jaer baby.. præcis sådan dér!"

Hendes læber sugede sig rundt om hans pikhoved og han pressede hende næsten helt ned over sig.

Hun suttede ham og lod ham styre tempoet, ved at lade ham holde hende fast i hendes hår. Han stoppede hende pludselig og hev hendes baghår tilbage, så han kunne se direkte ned i hendes øjne. "Du har ikke tårer i øjnene, du har slet ikke været langt nok nede!" sagde han råt - og pressede derefter hendes mund ned over hans stive pik igen, men denne gang tog han virkelig fat i baghåret på hende og kørte hendes hoved så langt ned som det kunne komme.

Han nærmest tvang hende til en deepthroat og sagde hun skulle lege med hans kugler samtidig.

Han stønnede voldsomt, mens Sophie med den ene hånd masserede hans kugler og med den anden kørte på hans lem.

På et tidspunkt kunne hun mærke det var som om han var ved at komme. Pikken var spændt og hun synes at kunne mærke et tryk nedefra. Hun stoppede.. "Jeg har ikke bedt dig stoppe!" Hvæsede han frækt, mens han så hende kort i øjnene og derefter rettede blikket mod vejen igen.

Hun fortsatte.. Han var langtfra ved at komme.

Udenfor var det mørkt og Sophie kunne ikke se helt præcist hvor de befandt sig.

Kasper stoppede vognen, lukkede sine bukser og gjorde håndtegn til at Sophie skulle følge med ud af bilen. Hun steppede ud i mørket og så sig omkring. De måtte være på en form for parkeringsplads. Der var helt tomt og man kunne kun svagt høre bilerne køre forbi ude på vejen.

Få sex i dag

Hun kunne høre vognen var blevet åbnet bagi og at Simon og Kasper snakkede sammen. Hun kunne ikke høre hvad der blev sagt, men på vejen ned mod enden af vognen, passerede hun Simon, der var på vej op til førersædet. Idet han gik forbi hende klappede han hende bagi, mens han blinkede flirtende til hende. Hun trådte ind i ambulancen, hvor Kasper sad på en udslået stol. Hun lukkede efter sig.

Kasper rejste sig fra stolen og gik over mod hende.. de var ikke begyndt at køre igen.. endnu..

"Hvad så din beskidte tøs!?" sagde han kælent i øret på hende, mens han kyssede hende på halsen og bed hende i øreflippen. Hun blev brandvarm. Han begyndte at røre hende og kørte sine hænder op under hendes tynde bluse. Han aede hende på maven og tog hende derefter i siderne og pressede sit underliv mod hendes. Hun kunne mærke hans stive pik gennem hans ambulancebukser. "Kan du mærke hvor meget jeg vil ha’ dig?!" sagde han, mens han tog ivrigt på hendes faste bryster. Hun kunne ikke andet, end bare at trække vejret tungt og give små støn fra sig.

Han kyssede hende voldsomt og lod sin tunge massere hendes og slikkede hende ned langs halsen og bed hende blidt samtidigt. Hun var drivvåd mellem lårene igen og forsøgte at føre sin ene hånd ned i trusserne, men Kasper rev hendes hånd bestemt op igen.. "JEG styrer showet!" sagde han hårdt. "..Og JEG bestemmer!" Sophie blev vild af ophidselse. Aldrig havde en mand talt så dirty til hende og holdt så meget fast i hende. Hun nød det.. Tanken om ikke at kunne komme fri og blive holdt stramt fast, tændte hende.

Han stadig kyssede hendes hals og skuldre og sugede hendes duft til sig. Indimellem tog han hende hårdt i baghåret og suttede på hendes stive brystvorter.

Nu begyndte han igen at køre en finger ude på hendes trusser og i ét tag, rev han dem af hende og smed dem fra sig.

Han løftede hende op på båren og satte sig på knæ foran hende. Han kyssede og slikkede på hendes tæer og fødder - derefter videre op af hendes ben og stoppede ved hendes mis. "Slik mig!" , stønnede hun.

Kasper rejste sig beslutsomt op, pressede sin bule i bukserne direkte på hendes våde mis, tog hende fast om nakken og hviskede hende ledt i øret "Du holder bare din kæft slavetøs! Sagde jeg ikke til dig, at JEG bestemmer!?" Han satte sig igen på knæ foran hende og begyndte med to fingre at fingerkneppe hende. Hun blev helt vild. Han satte så forsigtigt tungen på klitten og legede med den. Han slikkede kun lige med tungespidsen op og ned, mens hans fingre blev ved med at kneppe hende hårdere og hårdere. Sophie kunne mærke at han nu også stak en tommelfinger om i hendes bagerste hul. To fingre i første hul og én i det bagerste, samtidig med han slikkede hende præcis som man skal slikke en kvinde - det var fantastisk! Han trak fingrene ud og sugede hendes safter til sig, mens han med flad tunge, slikkede nede fra mellemkødet og hele velen op til hendes klit. Ligesom tidligere mindede det om store bløde penselstrøg, der kærtegnede hendes mis. Så begyndte han igen kun at slikke forsigtigt på klitten, mens han pustede koldt luft på den samtidigt.

Sophie var helt væk. Hun var så liderlig, at det eneste hun ville, var at få ham dybt op i sig.

Netop som hun tænkte det, rev Kasper hende ned fra båren, stilte hende med ryggen til ham og tvang hendes ben fra hinanden. Han spredte hendes velformede fyldige baller fra hinanden og stak sin stive pik op i hende. Han fyldte hende helt ud.

Da han havde fundet vej op tog han hendes hænder og placerede dem på båren, mens han holdte dem fast, med et hårdt tag. Han bollede hende først langsomt bagfra, men begyndte hurtigt at øge sit tempo og kneppede hende nu hårdt og stødte helt i bund hver gang. Det gav et smæld hver gang han ramte hendes baller. Han tog nu med venstre hånd i hendes baghår og klaskede hende i numsen med den højre. Sophie kom med høje støn, for han slog til.

Han stoppede med at give hende dask og tog i stedet sin højre hånd og førte tommelfingeren ind i hendes bagerste hul, mens han havde sin pik langt oppe i hende.

Hun kunne mærke vognen begyndte at køre. Tænk hun blev gennemkneppet i en ambulance, af hendes venindes lækre mand. Han var virkelig fræk! Mørkt hår, meget muskuløs, brede skuldre og pumpede arme - og så havde han de her forførende grønne øjne. Han vendte hende om, satte hende igen på båren og stødte sin pik hårdt op i hende, mens han svingede hendes ben over hver arm.

Hun rykkede sig længere ud på kanten og slyngede sine ben rundt om ham, så hun kunne mærke ham endnu mere dybt oppe i sig. "Knep mig hårdere!" råbte hun bestemt - og for én gangs skyld gjorde han hvad hun sagde. Han bankede sin pik langt op i hende. Han tog hårdt fat i siderne på hende og styrede tempoet med hans stærke hænder. "Kan du li’ det hva’?!" stønnede han til hende.

"Jaer.. Tag mig!" skreg hun. "Frække tøs!" Hviskede han hæst "Du er så fucking fræk baby!" sagde han igen. Hun var helt oppe og køre.

Pludselig stoppede vognen, en dør blev smækket og der kunne høres skridt udenfor. "Tror sgu vi får gæster skat!" Grinede han flabet.

Simon åbnede dørene, smilede og trak båren ud af vognen, så der var masser af plads inde i ambulancen. Sophie kunne høre de holdte et meget øde sted.. Ikke en lyd var at høre udenfor. I samme øjeblik kunne hun pludselig mærke hendes hænder blev holdt fast på ryggen og Simon kravlede over til hende og bandt et mørkt klæde for hendes øjne. Hun kunne intet se. "Du kan lige vove på at fjerne det tøs!" Blev der snerret i hendes øre. Hendes trøje blev flået op og der blev suttet på hendes bryster. hendes hænder blev bundet sammen og hun blev med det samme placeret over en mandekrop. Hun kunne mærke det var Kaspers krop - han lå på ryggen og hun sad over ham, med hans pik oppe i sig. Han havde fat i hendes hofter og bollede hende, mens hun sad bundet.

Simon tog fat i hendes hår bagfra og lænede hende lidt fremad. Hun kunne mærke noget koldt og glidende blive smurt mod hendes bagerste hul. hun gav et lille gisp, da hun kunne mærke en stiv pik mod sit hul. Han startede med bare at stikke sit pikhovede op og blev dér indtil hun havde vænnet sig lidt mere til følelsen.

Så tog han for alvor fat og kneppede hende i modsat takt af Kasper. Hun var fyldt ud i begge huller og bundet. hun kunne intet gøre mod de to unge ambulancefyre.

Kasper holdte en hånd nederst på hendes mave, mens tommelfingeren kælede for hendes klit. De to fyre stønnede og hun nød at blive gennemkneppet og ingen magt ha’.. de kunne gøre præcis hvad de ville.. og det gjorde de. Simon skubbede hende længere fremad, så både Kasper og Simon gled ud af hende, men blev istedet placeret over hans mund og tunge, der vildt begyndte at lege med hendes mis og suge til sig. Hun blev vendt om, så hun stadig sad over Kaspers mund, men så Simon havde mulighed for at trænge ind i hendes bagerste hul igen. Hun blev nu kneppet i røven, samtidigt med Kasper slikkede hendes fyldige mis og skamlæber. Han nød det.

Pludselig stoppede de begge tog og trak sig væk fra hende.. hun var stadig fastbundet og kunne intet se. Hun mærkede et par stærke hænder og blev sat oven på én af de frække fyre, der sad på den udslået stol i vognen. Hun kunne ikke mærke hvem af dem der sad på stolen og hun sad med ryggen til ham og mærkede kun hun blev sat med sit bagerste hul direkte på en hård og stiv pik. Hun sad nu på skødet samtidigt med hun blev røvpulet. Endnu en stiv pik blev først op i hends forreste hul. Fyren i hendes bagerste hul, sad nu stille med pikken op i hende, mens ham der var oppe i hendes mis, kneppede hende voldsomt, mens han holdte godt fast i hendes kvindelige lår.

Hun stønnede som en 19-årig gymnasietøs. Hun kunne høre Simons støn ved sit øre og blev i en hurtig bevægelse skubbet til side og hun kunne mærke hun blev kommet ud over hendes lænd og hendes baller. "Møgfrække tøs!" Lød det fra Simon - inden han trådte ud af ambulancen, lukkede dørene, satte sig ind på føresædet og startede vognen.

Sophie kunne i et øjeblik ikke mærke Kasper, men et par hænder kom så og bandt hendes hænder op og hun hev bindet af øjnene. Hun kiggede på ham. Han stod stadig med helt stiv pik og et charmerende smil. "Jeg er slet ikke færdig med dig!" sagde han bestemmende "Skal du ha’ mere?" "Ja.." Sagde hun hæst "Hvad hedder det!?" sagde han, mens han tog hende hårdt om halsen. "Ja tak.." Stønnede hun. Han tog hende i ét tag under hvert knæ og bankede hende op mod væggen i siden af vognen, mens han trængte helt op i hende og kneppede hende hurtigt og hårdt.

Han stødte hårdt op i hende, mens han kyssede hendes hals og bed hende blidt. Hendes arme og ben, var viklet rundt om ham og hun følte sig så fræk og beskidt på samme tid. Han trak sig ud og tvang hende ned på knæ. "Sut min pik af!" , kommanderet han. Hun tog ham i munden og kørte hånden på hans pik, samtidigt med at hun suttede og sugede ham. Han tog hende igen hårdt i håret og styrede tempoet hurtigere og hurtigere. Sophie tog sin ene hånd ned mellem benene og fik en masse af hendes saft på sine fingre. Så førte hun den op mod Kaspers bagerste hul og pressede kun let udenpå. Han gav et højt støn fra sig. Sophie elskede at høre fyre stønne og tale frækt. Hun blev ved med at sutte ham, mens hun masserede med sin ene finger på hans hul. Han kunne virkelig lide det og hun kunne mærke han nu var tæt på at komme. Hun suttede ham hurtigere og førte så en finger forsigtigt op i hans bagerste hul.. Kaspers åndedræt var tungt. Han holdte nu ekstra hårdt fast i hendes hår og nakke, hans støn blev mere brølende og han kom hende med stor kraft i munden, mens han udstødte nogle grove mandlige lyde. Præcis som en rigtig mand skal komme.

Vognen stoppede og Kasper smilede. "Så er du hjemme smukke.." Han blinkede til hende og rakte hendes oprevet bluse til hende. Den kunne kun lige dække hende bryster.

Hun smilede og lod sig hjælpe ud af ambulancen. Kasper satte sig op foran ved siden af Simon og så kørte de igen. Sophie kiggede lidt efter dem. hun var stadig våd mellem benene og var stadig liderlig efter at komme. Hun gik op i opgangen og låste op til sin lejlighed. Uret viste 03:19.

Hun styrede direkte mod sit soveværelse, hvor hun tog sin bedste dildo i skuffen, lagde sig på sengen, lukkede øjnene og tænkte på den vilde oplevelse hun havde haft i dag...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.