Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun havde været i byen med sine kolleger fået lidt for meget at drikke derfor tog hun en taxi nu skulde hun hjem og sove den ud, i morgen atter en arbejdesdag.

Chaufføren var en ældre mand måske 50-55 år men meget flink og høflig, hun sætter sig ind i vognen på bagsædet. chaufføren siger pludselig han bliver nød til at tage en kunde mere op da det så er billiger for alle, og han tjener lidt mere.

Inden hun ser sig om har taxien stoppet tre gange...

Nu er der fire mænd, nå tænker hun der sker ikke noget de er jo over 50 år alle fire nok lige så gamle som min far, En tager en flaske frem den går på omgang tag dig en slurk bliver der sagt hun er lidt bange derfor drikker hun er tår flasken går stadig rundt nu bliver hun ikke spurgt mere flasken bliver sat på munden så hun drikker, da hun slipper flasken og tager armen ned er hun meget svimmel men har det godt er ikke bange mere.

Nu mærker hun en hånd på det ene lår prøver at fjerne den, en anden hånd er oppe under kjolen, inden hun ser sig om er trusserne væk og flere finger er oppe!

blusen bliver brutalt flået af hun er nu bange der bliver sagt hun skal slappe af og nyde det flasken bliver stadig sat på munden igen, hun har nu to meget store pikke i hver sine hænder de bebrejder hendes fisse og hun spiller pik på to mænd.

Taxien stopper ved en park hun ikke kender hun bliver sat ud ser flere mænd komme i mod hende.

Nu står hun alene uden taxi i en park, de fire mænd er rundt om hende, kom her lille skat du skal ikke står og fryse, hun bliver ført ned i en kælder, der er varmt, nu tager den ene mand en pibe op og de ryger, nu er det din tur bliver der sagt, hun tager et hiv der bliver sagt mere i nu, en anden tager en flaske op drik bliver der sagt, hun skal bare hjem fra en fest men nu sider hun i en kælder med fire mænd.

Du har noget sexet tøj på siger en mand mens en anden sætter flasken på munden af hende, hun har det godt nu hun ser sig omkring der er fire mænd, en af dem ser meget godt ud, han skal hjælpe mig tænker hun

hans hånd er oppe på hendes bløde lår og nu i fissen hun er liderlig, den lille bluse tager han af nu mærker hun safterne løber hun tager på hans store bule i bukserne aldrig har hun været så liderlig før der bliver sagt læn der over boret en pik bliver med let hed ført op i den meget våde kusse, Hun bliver nu kneppet bag fra, mens de andre tre meget liderlig mænd ser på

hun er så liderlig hun er ligeglad med hvad andre ser, han sprøjter op i hendes våde kusse, men hun er ikke færdig nu ser hun de andre tre mænd har deres meget store pikke i hånden, der bliver sagt kom her sut hun er nu på knæ mellem 3 gamle mænd hun sutter på en stor pik nu en anden meget stor pik, de løfter hende over på boret en slikker den våde fisse en tunge er op i røven og en pik i munden...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.