Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Søndag

 

SEX I DAG?

De benyttede sig af at have fri og sov længe søndag morgen. For en gangs skyld var hun vågen før ham, og nød at stå ude i køkkenet og forberede morgenbordet. Der var nu noget særligt ved sådan at være i sommerhus og have god tid. Ingen børn, der skulle underholdes, ingen telefoner, der ringede eller aftaler, man skulle nå. Bare tid til at være sammen, være noget for hinanden. Det var skønt.

 

I tankerne gennemgik hun alle de oplevelser, hun havde haft i weekendens løb. Hun kunne ikke tro, at det kun var to dage siden, hun ankom til sommerhuset. Det føltes næsten som flere uger . Alle de indtryk og følelser, der var blevet vækket i hende. Det var svært helt at fatte omfanget af dem. Og så havde de stadig en hel, ubrugt søndag foran sig, inden de skulle hjem.

 

Da kaffen og morgenbollerne var klar, gik hun ind og vækkede ham. Han rakte ud efter hende næsten pr. automatik og trak hende ind til sig. Hun var vild med den måde, hvorpå han nærmest i søvne ville mærke hende. Det var næsten som om, hendes krop var en del af hans og at han savnede den, så snart hun bevægede sig lidt væk fra ham. Efter et par blide morgenkys fik hun ham endelig ud af sengen.

 

Mens de sad og spiste, kiggede hun spændt på ham. Hvad havde han mon af planer for i dag? Næsten som om han kunne læse hendes tanker, kiggede han hende i øjnene og smilede.

Vi spiser sen frokost nede på Strandkroen i dag , sagde han. Så kører vi her tilbage bagefter og pakker.

Hun nikkede og spekulerede på, hvad der mon lå bag dét. Siden deres tur ned til byen i går, var hun efterhånden begyndt at tro, at der lå en skjult dagsorden bag alt, hvad han foretog sig og sagde. Det var forvirrende, men også ret pirrende. Faktisk gik hun mere eller mindre i en tilstand af konstant ophidselse denne weekend. Som en varm murren, kunne hun hele tiden mærke sit skød, og tankerne havde det med hele tiden at vandre i erotisk retning. Det lignede hendes slet ikke! Hvad var der dog ved at ske med hende? Hende, den pæne pige.

 

Rejs dig op og kom herover , sagde han pludselig.

Det gav et lille sæt i hende. Havde det været så tydeligt at se på hende? Kunne han virkelig mærke, hvilken tilstand hun var i? Langsomt rejste hun sig og stillede sig hen ved siden af ham. Hun følte sig fjollet .. og lidt pinligt berørt over at stå der i T-shirt og trusser som en lille skolepige.

Løft op i blusen , beordrede han.

Belært af erfaringerne fra i går gjorde hun, som han sagde, selvom hun følte det temmelig ydmygende sådan at stå og blotte sig. Langsomt trak han hendes trusser af hende. Hun kunne mærke et køligt pust, da de gled ned ad hendes ben og landede ved hendes fødder. Samtidig kunne hun tydeligt mærke følelsen af hans fingre, der blidt gled op ad hendes inderlår. Åh, hvor var det dog pirrende og pinligt på samme tid! Hun vidste, at allerede før han nåede hendes skød, ville han kunne mærke hendes safter. Hun var lige ved at lade blusen glide ned, men et blik fra ham, fik hende til at holde den oppe.

Nu var hans fingre helt oppe .. de gled blidt rundt uden på de glatte skamlæber og pirrede den følsomme hud. Pludselig pressede han lidt mere til og lod fingrene glide hele vejen op langs læberne, der straks åbnede sig og lod ham komme indenfor. Et lille støn undslap modvilligt hendes læber. To fingre gled helt i bund i hende og hun svajede lidt. Langsomt trak han fingrene ud af hende og satte dem op til hendes mund.

Slik dem rene , sagde han. Et kort sekund overvejede hun at nægte, men da hun så, hvordan hans blik fastholdt hendes, åbnede hun munden og lod fingrene glide ind mellem hendes læber. Hun skulle vise ham, skulle hun. Langsomt lod hun tungen cirkle rundt om fingrene, mens hun lavede undertryk i munden og suttede blidt. Hun lod munden glide helt ned over fingrene og tilbage igen, og på hans blik kunne hun sagtens se, hvilke associationer dét fremkaldte. Hun smilede indvendigt og tænkte 1-0 til mig. Nu er det hans tur til at blive pirret og miste kontrollen .

 

Løft blusen højere op , sagde han og smilede til hende.

Nu blev hendes bryster også blottede. De små, hårde brystvorter struttede af lyst.

Hurtigt rejste han sig og gik ud på badeværelset. Da han kom tilbage, holdt han noget på ryggen, som hun ikke kunne se, hvad var. I stedet koncentrerede hun sig om sine følsomme bryster, som han nu bukkede sig ned og slikkede og suttede på.

Åh, hvor var de dog følsomme! Det var næsten som om, der gik en direkte linje fra brystvorterne og ned til hendes skød. Hun ville sværge på, at hun kunne mærke hvert eneste tungestrejf på brystvorten blive forvandlet til saft i hendes skød. Ind imellem bed han blidt i vorterne og den lille smerte sendte bare nye bølger af lyst igennem hende. Pludselig stoppede han og inden hun kunne nå at reagere, havde han sat en tøjklemme fast i den ene vorte.

Aaav , skreg hun spontant og trak sig baglæns, men han holdt hende fast i sine arme nu. Smerten var i virkeligheden ikke så stor, det var mere det overraskende i det, der havde forskrækket hende.

Bliv stående , sagde han til hende. Du skal da også have en i den anden .

Med store øjne så hun nu det andet bryst blive pirret af hans tunge, indtil vorten struttede alt hvad den kunne så trak han ud i den og satte en tøjklemme fast i den også. Denne gang var hun forberedt på smerten, men alligevel kunne hun ikke tilbageholde et lille klynk.

 

Følelsen var virkelig underlig. På den ene side gjorde det ondt, men ikke mere end man kunne udholde. På den anden side pirrede det hende, at hun nu i den grad kunne mærke sine bryster hele tiden.

Så , sagde han og trak blusen ned over hende igen. Bevægelsen fik klemmerne til at bevæge sig og sendte dermed et stød af smerte igennem hende. Så kan du lige rydde af, mens jeg napper et bad .

Hun stirrede på ham. Det kunne han da ikke mene! Hun kunne da umuligt bevæge sig med blusen på ud over klemmerne. Det gjorde simpelthen for ondt. Men han smilte bare og gik ud på badeværelset.

Hvis du gør, som du har fået besked på, vanker der en belønning bagefter sagde han muntert, inden han lukkede døren bag sig.

 

Hun bandede indvendigt. Mest af alt havde hun lyst til bare at flå klemmerne af, men samtidig var hun nysgerrig efter, hvad belønningen mon kunne være. Og nu havde hun jo sagt ja til at lege denne leg denne weekend, og når man havde sagt a måtte man vel også sige b. Hun ryddede bordet med små, forsigtige bevægelser og passede på ikke at gå for hurtigt hen til køkkenbordet. Hver gang klemmerne duvede lidt under blusen, sendte det et jag igennem brystvorterne og mærkelig nok ned i hendes skød.

 

Endelig, efter hvad der føltes som en evighed, kom han ud fra badeværelset. Da han så hende stå ved køkkenbordet og stadig have blusen på, smilede han stort.

Dygtig tøs , sagde han og blinkede til hende. Kom så herind .

Hun fulgte ham langsomt ind i soveværelset.

Tag blusen helt af og læg dig på sengen .

Hun gjorde, som han sagde og skar en grimasse, da blusestoffet ramte klemmerne. Brystvorterne stod store og røde mellem klemmens kæber.

Blidt trak han hende ned i benenden af sengen, så hendes ende hvilede på sengens kant. Langsomt spredte han hendes ben og lod sin tunge glide op ad hendes inderlår. Allerede inden han nåede hendes opsvulmede skamlæber, kunne han smage hendes safter, der løb i en lind strøm ned ad hendes lår. Hun ville formentlig aldrig indrømme det, men klemmerne havde ophidset hende, samtidig med at de havde forvoldt hende smerte. Forbindelsen mellem de to ting var nærmest uforeneligt i hendes bevidsthed. Det vidste han.

 

Endelig lod han sin tunge glide op i hendes våde skød, og hun stønnede uhæmmet. Hendes arme lå slapt ned langs hendes sider, men fingrene greb ukontrollabelt fat i dynen. Nu begyndte han at køre tungen rundt om klitoris i uregelmæssige bevægelser, samtidig med at han med fingrene trak hendes skamlæber fra hinanden og åbnede hende endnu mere. Følelsen af således at ligge helt åben og blottet, gav hende billeder på nethinden og fik hende til at glide ind i sin egen verden. Hun sansede svagt, at han pressede en vibrator op i hende og tændte for den på svag styrke, mens hans tunge stadig legede med hende klitoris. Hun vred sig på sengen og kunne mærke sit klimaks nærme sig.

 

Da han løsnede begge klemmer fra hendes bryster samtidig, var det nærmest som om et eller andet eksploderede i et hvidt lys i hendes hjerne. Smerten fra brystvorterne, hvor blodet nu strømmede tilbage, virkede overvældende, men da han samtidig slikkede hende hårdt direkte på klitoris, ja så eksploderede hun i en voldsom orgasme, der fik hende til at krumme sig sammen som i krampe. Hun prøvede desperat at samle benene, men han tvang dem fra hinanden og lod tungen blive ved med at danse på hendes klitoris, dog blidere nu, men stadig vedvarende. Pludselig mærkede hun vibratoren forsvinde, og vægten af hans krop, da han lagde sig mellem hendes ben og trængte op i hende. Hendes skød, der stadig var helt sammenkrampet efter orgasmen, gav ham kun modvilligt plads, men da han først var helt oppe i hende, nød hun at mærke ham og være så tæt på ham.

Han bevægede sig roligt frem og tilbage i hende, og pludselig kom hun igen, denne gang knap så voldsomt, men dybere og mere intenst.

Efter ganske kort tid sprøjtede han. Hun krammede ham hårdt og ville slet, slet ikke give slip igen. Og da han mærkede, at hun hulkede stille, kyssede han hende blidt på panden og holdt om hende, til hun igen var faldet lidt ned.

 

Lidt senere gik de i bad sammen, og hun havde stadig en enorm trang til ikke at ville give slip på ham. Allerhelst ville hun holde ham i hånden hele tiden, og når han ind imellem skulle bruge hænderne, ja så lod hun sine fingre kærtegne ham. Hun måtte bare røre ved ham, mærke hans tilstedeværelse. Han fik hende til at føle sig mere levende end nogensinde før. Og han strålede af glæde og vitalitet.

 

Da de langt om længe var blevet færdige og havde fået noget tøj på, gik de en lang tur hånd i hånd. De trængte til at være sammen, at være elskende, også mentalt. De spadserede ud ad de snedækkede grusveje i området og kiggede på de mange forskellige huse og sommerhusgrunde og egentlig så de ingenting. Kun hinanden. Ind imellem stoppede de for at kysse, og efter sådan et stop havde de mere end svært ved at løsrive sig og gå videre. Først når de kunne mærke kulden snige sig ind gennem jakkerne trak de sig modvilligt fra hinanden og slentrede videre. De var fuldkommen opslugte af nuet. De snakkede om alt og intet, og i virkeligheden var det fuldkommen ligegyldigt, hvilke ord, der blev sagt det var musikken i sætningerne, der betød noget. En duet i et indforstået sprog, som kun de to forstod.

 

- - -

 

Da de endelig vendte tilbage til sommerhuset var klokken blevet tæt på 15. De smed noget mere brænde på brændeovnen og begyndte at gøre sig klar til at køre ned til Strandkroen for at få deres sene frokost.

Jeg finder lige tøj frem til dig , sagde han og smilede glad til hende.

Hun mærkede øjeblikkeligt sommerfuglene i maven. Nu var hun ellers lige faldet rigtig godt til ro, og så kunne sådan en enkelt bemærkning åbenbart gøre hende spændt og lidt nervøs igen på et øjeblik.

Kom du bare herind og klæd dig af imens , lød hans muntre stemme inde fra soveværelset.

Hun gik derind og stod tøvende lige indenfor døren.

Af med tøjet , beordrede han og kiggede på hende, mens han stak hånden ned i sin taske og fiskede en af hendes kjoler op. Hvordan pokker havde han fået fat i den? Han måtte have pakket den sidst, han var hjemme hos hende. Han vidste udmærket godt, at hun sjældent gik i kjoler og da slet ikke her om vinteren. Men i dag skulle det åbenbart være anderledes. Heldigvis var det en rimelig lang kjole, der nåede hende næsten til anklerne.

Det hele skal af , sagde han. Også undertøjet.

Et øjeblik efter stod hun nøgen foran ham. Det var efterhånden ved at være helt naturligt for hende at føje ham, tænkte hun. Hmmm mon han ville benytte sig af det fremover? Med et lille sæt forestillede hun sig, hvordan det ville være, hvis deres weekendkontrakt blev forlænget og udstrakt til at gælde hele tiden. Omfanget var svimlende! Det kunne hun slet ikke overskue. Men tanken pirrede hende, det måtte hun indrømme. Hende en selvstændig kvinde, der gjorde en dyd ud af at være uafhængig og kunne klare alting selv hun nød at stille sin krop til rådighed for en lysten mand, der brugte hende, straffede hende og pirrede hende helt efter hans forgodtbefindende. Det var næsten ikke til at fatte.

 

Hun trak kjolen over hovedet og kunne igen mærke de ømme brystvorter, da kjolens stof strejfede dem. Hun håbede virkelig ikke, at han ville give dem yderligere opmærksomhed i dag. Det kunne de vist ikke holde til.

Hun gik ud på toilettet og tjekkede make-up´en og håret. Da hun kom ud igen stod han og så på hende.

Hvor er du bare smuk , sagde han og smilede glad til hende. Tænk, at du er min .

Hun fik en klump i halsen og vidste ikke, hvad hun skulle svare. Han gjorde hende bare så glad.

Hun rømmede sig og sagde hæst Skal vi gå?

Lige et øjeblik vi mangler noget , svarede han og gik ind i soveværelset.

 

Da han kom ud igen holdt han silketørklædet mellem sine hænder. Uden et ord trak han hende hen til sofabordet og bandt det for hendes øjne.

Træk kjolen helt op og sæt dig på bordkanten , sagde han. Hun adlød og blev forsigtigt lagt helt ned på bordet. Hun var sig pinligt bevidst, at hun nu lå næsten helt nøgen midt i stuen.

Hun mærkede hans blide hænder, der kærtegnede hendes inderlår og gled opad mod hendes skød. Næsten som om det havde sit helt eget liv var det igen varmt og vådt. Hvad var det dog han gjorde ved hende?!? Bare en berøring fra hans hånd og lysten vældede op i hende. Det var ikke normalt, det her. Det var næsten naturstridigt.

Spred benene!

Tonen og dét, at han gav hende ordre, tændte hende endnu mere.

Hun mærkede, at han kyssede hendes skød og blidt lod sin tunge kærtegne hele missen. Så trak han hendes skamlæber fra hinanden og pressede et eller andet op i hende. Det var ikke en finger, så meget kunne hun da mærke. Det føltes nærmest som en lille kugle. Igen kyssede han hendes mis, næsten som for at sige færdigt arbejde , og hun fornemmede at han rykkede sig lidt væk.

Nu kunne hun lugte en mærkelig, stærkt krydret duft. I næste øjeblik mærkede hun noget koldt blive smurt på begge hendes brystvorter. Kulden varede dog kun et øjeblik. Så blev den forvandlet til en brændende varme, der fik begge brystvorter til på det nærmeste at bryde i brand. Med et lille sæt gik det op for hende, hvad det var for en lugt. Tigerbalsam! Han havde smurt Tigerbalsam på hendes ømme brystvorter, og nu dunkede og brændte de. Hun stønnede ufrivilligt og følte at næsten al følelse i hendes krop var koncentreret i det to smukke toppe.

 

Tørklædet blev nu fjernet fra hendes øjne, og hun kunne kigge direkte op i hans smilende øjne.

Rejs dig bare og træk kjolen ned , sagde han. Jeg vasker lige hænder så kører vi .

Fortumlet kom hun på benene og fik rettet på kjolen, så den igen sad, som den skulle. Hun syntes, der stod en dunst af Tigerbalsam omkring hende og rødmede. Hun kunne da ikke gå på restaurant og lugte sådan! Hvad havde han forestillet sig?!

Han kom ud fra badeværelset og kyssede hende blidt. Kom, så kører vi .

 

Modstræbende fulgte hun ham ud til bilen, velvidende at det ikke nyttede noget at brokke sig. Han gjorde det her helt bevidst, og hun havde lovet at føje ham. Det huede hende ikke lige, det måtte hun indrømme. For hvert skridt hun tog, kunne hun både dufte og mærke de ømme bryster. De brændte stadig og hun huskede svagt, de gange hun havde smurt Tigerbalsam på sine ømme muskler. Da havde effekten varet flere timer. Hun sukkede og satte sig ind i bilen. Modstræbende måtte hun erkende, at de brændende brystvorter også vækkede en ild i hendes skød. Efterhånden var hun næsten kronisk ophidset denne weekend, så nu lagde hun dårligt mærke til det.

Få sex i dag

 

Nede på Strandkroen fik de anvist et bord, der stod lidt diskret i det ene hjørne med et vindue ud til gaden. De sad overfor hinanden og flettede fingre hen over bordet. Hun var på den ene side lidt vemodig over, at det var søndag og dermed deres sidste dag her, men samtidig enormt glad og lykkelig for at være til stede i nuet. Hun kunne næsten ikke fatte, at de kun havde kendt hinanden i 6 måneder. Hvordan kunne han forstå hende så godt efter så relativt kort tid? Måske fordi han var den rette for hende? Den eneste ene? Det føltes unægtelig sådan efter sådan en weekend.

Maden kom, og de sad og spiste, mens de sludrede om alt og intet. Hun havde fået sin sædvanlige cola og han sad med en kold fadøl. Mens de snakkede, stak han diskret hånden i lommen og pludselig gav det et spjæt i hende. Dybt i hendes skød var den lille kugle, som han tidligere havde presset op i hende, pludselig begyndt at vibrere. Hun syntes, hun kunne høre en svag, summende lyd og på blikket i hans øjne vidste hun nu, at han havde en fjernkontrol i lommen. Han smilede frækt til hende og kuglen vibrerede endnu kraftigere. Hun lukkede øjnene og bed sig i læben. Det var næsten uudholdelig dejligt det her. Men midt i en restaurant! Hun kunne da ikke sidde her og blive ophidset, ja pirret i en sådan grad, at hun var på nippet til at kunne komme allerede nu. Hun kiggede op på ham med bedende øjne.

Han forstod hende og slukkede straks for vibratoren. Hun åndede tungt ud og smilede taknemmeligt til ham.

Men flere gange under middagen tændte han igen for den og bragte hende tæt på klimaks, for derefter at slukke den. Hun kunne se på hans smil, at han nød den magt, han havde over hende. Nød at se hendes brystvorter stritte under kjolen, nød hendes slørede blik og hendes tunge åndedræt.

Endelig var de færdige med at spise, betalte og gik ud til bilen. Hun havde kun én tanke hun ville hjem og have den lille kugle ud . Og så kaste sig over ham. Hun trængte i den grad til forløsning nu.

Ude i bilen kyssede han hende blidt, inden han startede motoren. Så stak han hånden i lommen og tændte igen for vibratoren på svageste styrke. Hun stønnede svagt.

Løft op i kjolen og lad mig se dit skød , sagde han.

Hun kiggede sig nervøst omkring. Tænk nu, hvis der kom nogen og så hende sidde der og blotte sig! Der var ingen, så hun skyndte sig at gøre, som han havde beordret.

Spred benene .

Igen den der kommandotone, der bare gjorde hende så våd. Hun adlød.

Han lod blidt to fingre køre rundt om hendes våde skød, for derefter at lade dem trænge lidt ind i hende. Hun lukkede øjnene og lod det bare ske.

Bliv siddende sådan hele vejen hjem , hviskede han og tog hånden til sig.

I ro og mag bakkede han bilen ud fra parkeringspladsen og kørte hjemad mod sommerhuset. Hun sad med lukkede øjne og håbede, de ikke ville møde andre bilister på vejen. Tænk at sidde sådan her, åben og blottet. Hvad ville folk ikke tænke?!

 

Endelig var de hjemme i huset og hun skyndte sig indenfor. Han var lige bag hende og greb fat i hende bagfra. Med et snuptag lynede han kjolen op i ryggen og trak den af hende. Nu var hun fuldkommen nøgen. Stående bag hende greb han fat i hendes bryster og kærtegnede dem. Hun lukkede øjnene, stønnede uhæmmet og greb febrilsk bagud efter hans skridt.

Nu er det jo sidste dag i kontrakten , hviskede han. Og jeg syns, du skal have fuld valuta for pengene .

Hun sagde ikke noget, men nød bare hans kærtegn.

Kan du huske den nihalede pisk med ruskindssnerterne, som du mærkede i fredags?

Hun sank en klump og nikkede. Hun kunne stadig se for sig, hvordan hun havde ligget på ryggen i sengen, mens han havde ladet de bløde ruskindssnore kærtegne hendes bryster og skød.

Nu skal du mærke den igen . Men denne gang skal du også mærke dens hårdhed. Ligesom jeg er blid og hård på skift. Det er essensen i al dominans .

Hun mærkede hvordan hendes hænder blev løftet i vejret og bundet til de fritliggende loftsbjælker. Denne gang var hun ikke blindfoldet, så hun kunne tydeligt se, hvad der skete og hvordan hun selv så ud, som hun stod der på tæer, med armene bundet solidt fast.

Han forsvandt ind i soveværelset og kom et øjeblik efter tilbage med den smukke og skræmmende pisk. Han gik hen foran hende og lod blidt snerterne danse hen over hendes ømme og struttende bryster. Hun stønnede højt.

Så gik han om bag hende. Blidt masserede han hendes baller samtidig med, at han skruede op for fjernbetjeningen til vibratoren. Hele hendes underliv vibrerede nu og hun lukkede øjnene.

Svirp!

De ni snerter ramte hende tværs hen over ballerne og det gav et sæt i hende. En skarp smerte bredte sig og blandede sig med lystfølelserne fra hendes skød.

Svirp!

Igen ramte han hendes baller og hun gav et lille klynk fra sig. Tænk at så smuk en ting, og med så bløde snerter kunne fremkalde sådan en følelse. Smerten blandede sig med begæret og efterhånden kunne hun ikke skelne det ene fra det andet.

Svirp!

Svirp!

Hun stønnede nu uhæmmet og kunne næsten ikke stå på benene. Safterne løb ned ad lårene på hende og hun var tæt på at komme.

Svirp!

Nu stod han bag hende og lod hænderne glide op langs hendes ryg. Hele hendes krop vibrerede og hun åbnede øjnene.

Jeg vil høre dig sige, at du vil kneppes , hviskede han bag hende. Jeg vil høre dig sige, at du er liderlig .

Ååhh ..jeg er så liderlig , stønnede hun straks. Knep mig, min skat .. vil du ikke nok kneppe mig?! Jeg er så tæt på ..

Hurtigt løsnede han hendes reb og trak hende ind i soveværelset.

Læg dig på alle 4 beordrede han, og hun adlød straks.

Hurtigt stillede han sig mellem hendes ben, trak den lille kugle ud af hende og pressede sin hårde pik langt op i hende. Hun stønnede højt og gled ned på albuerne. Han greb fat i hendes hår og begyndte resolut at kneppe hende hårdt.

Pludselig skreg hun sin orgasme ud og han mærkede hvordan hendes mis krampede sig omkring ham. Helt ukontrollabelt gled hendes krop ned i sengen, men han greb hende om livet og trak hende op igen, mens han bare tog hende igen og igen. Hun gispede og prøvede at bevæge sig i samme tempo som ham. Han mærkede snart, at hun igen var med ham.

Nu greb han den lille kugle, der var godt fedtet ind i hendes safter. Forsigtigt pressede han den op i hendes anus og tændte igen for vibratoren. Det gav et sæt i hende og hun prøvede svagt at protestere, men han trak hende bare i håret og kneppede hende hårdt igen.

Nogle uartikulerede lyde kom fra hendes mund og så kom hun igen. Det var som om orgasmen slet ikke ville stoppe igen. Han fortsatte bare sine hårde, gennemborende stød, indtil han endelig tømte sig i hende med et brøl.

 

Da de længe efter lå i sengen tæt omslyngede og snakkede oplevelsen igennem, var hun stadig helt høj af oplevelsen. Følelsen af endelig at kunne give sig helt hen, at slippe tøjlerne og kontrollen havde vækket et hidtil uset begær i hende. Hun følte sig levende, erotisk og fuld af liv og lyst.

 

Endnu senere da de bare lå og kyssede hinanden og lod hænderne vandre blidt, lagde han læberne til hendes øre og hviskede Nu har du prøvet at være på kontrakt i en weekend. Kunne du tænke dig at udvide ordningen til fx en måned?

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.