Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lørdag

 

SEX I DAG?

Det første hun registrerede, da hun vågnede, var duften af frisklavet kaffe. Stadig halvt i søvne vendte hun sig om på maven og puttede sig under den varme dyne. Så hørte hun ham komme ind i soveværelset.

Vågn op, smukke , hviskede han og kyssede hende blidt i nakken. Bollerne i ovnen er klar om 5 minutter .

Hun gryntede et eller andet uforståeligt svar og fik langsomt øjnene op. Mens han gik ud og hældte kaffen på termokanden og tog bollerne ud, skyndte hun sig ud under bruseren. I tankerne gennemgik hun hele aftenens og nattens forløb. Det virkede næsten som en drøm. Havde hun virkelig underskrevet en kontrakt i går? Og havde han brugt en pisk på hende? Hendes skød og stive brystvorter fortalte hende, at det var virkeligt nok.

 

Da hun kom ind i soveværelset så hun, at han havde lagt tøj frem til hende. Et par bløde, sorte bukser, en tynd, hvid skjorte, et par sorte, selvsiddende nylonstrømper og et smalt, sort velourhalsbånd med et lille spænde foran. Der var intet undertøj. Normalt ville hun have protesteret over ikke selv at kunne vælge sit tøj, men hun huskede igen kontraktens ordlyd og fandt det klogest at lade være.

Hurtigt tog hun tøjet på, og mærkede igen hvor følsomme hendes brystvorter var, da hun trak skjortens stof hen over dem. Man kunne tydeligt se, hvordan de strittede gennem den tynde skjorte. Velourhalsbåndet var svært og uvant at få på, men da det først sad der, måtte hun indrømme overfor sig selv, at det egentlig var ganske smukt.

Det skal du bære hele weekenden som et symbol på din status , lød det ovre fra døren, hvor han stod og betragtede hende. Hun smilede genert til ham. Langsomt gik han hen mod hende og tog hende i sine arme. Du ser fantastisk ud , hviskede han og kyssede hende blidt og længe. Kom så og spis .

 

Da de havde ryddet af efter morgenmaden, fortalte han hende, at de skulle ned til byen og købe lidt ind. Tanken om at andre skulle se hende i det tøj, fik det til at gyse i hende. Hun kunne da ikke gå sådan ud! Enhver kunne jo se, at hun var nøgen inde under! Som om han kunne læse hendes tanker, rakte han hende en sort fleecetrøje. Det hjalp lidt på hendes forlegenhed. Og da hun også fik sine støvler og dynejakke på, begyndte hun at føle sig helt ovenpå igen. Nu var det kun halsbåndet, der var synligt og med lidt god vilje kunne det sagtens være et helt uskyldigt smykke.

 

Indkøbene fik de hurtigt klaret i det lokale supermarked. Alle varerne læssede de ind bag hans bil, men på vejen tilbage fik han en idé. Vi skal lige herind , sagde han og drejede ind på en lille parkeringsplads. Foran dem lå en kombineret restaurant og café. Galant holdt han døren for hende, da de gik ind. Han kiggede sig hurtigt omkring og trak hende med over i det ene hjørne, hvor der stod et bord i en lille bås.

Sæt dig bare her, så henter jeg drikkevarer , sagde han og gik op mod baren. Lidt efter kom han tilbage med en kop kaffe til sig selv og en cola til hende. Hun elskede, at han sådan huskede hendes smag. Hun havde lagt sin jakke op over en af de andre stole og han fulgte hendes eksempel. Så satte han sig ned lidt til højre for hende.

Her er dejligt varmt, hva´? , sagde han og smilede til hende. Hun nikkede og tog en tår af colaen, mens hun kiggede rundt.

Tag fleece trøjen af, skat , sagde han og kiggede direkte på hende. Hun sank en klump og kiggede nervøst hen på ham.

Ikke her , bad hun, men han fastholdt bare hendes blik.

Nu! .

Hun slog blikket ned og lynede langsomt trøjen op. Hun kiggede nervøst rundt, men der var ikke ret mange gæster og derfra hvor hun sad, kunne de ikke se hende. Med en hurtig bevægelse krængede hun trøjen af og kiggede trodsigt på ham.

Er du glad nu? spurgte hun og kunne godt selv fornemme den udfordrende tone.

Meget , svarede han og smilede svagt. Men jeg er ikke tilfreds med at skulle gentage mig selv. Det koster, når vi kommer hjem .

Hun mærkede, hvordan hendes brystvorter mod hendes vilje trak sig sammen ved lyden af hans ord. Hvad mon han kunne finde på at gøre ved hende som straf? Ville han bruge den nihalede pisk på hende? Kunne han virkelig finde på at slå hende? Tanken virkede både pirrende og frastødende på én gang. Uden selv at lægge mærke til det pressede hun sine lår sammen og det sendte en bølge af lystfølelser gennem hendes krop. Uvisheden pirrede hende.

 

Pludselig blev hun opmærksom på et par, der langsomt gik hen mod deres bord. Manden, der gik forrest, var næsten to meter høj og kronraget. Bag ham gik en slank, smuk kvinde. Egentlig var hun ikke decideret smuk, men hun gik med holdning, der på en eller anden måde virkede stolt og stærk, og det gav hende en helt fantastisk udstråling. Manden stoppede op lige ud for hendes kæreste og gav ham hånden. Så bukkede han sig ned og hviskede noget til ham. Så rettede manden sig op igen og henvendte sig til hende. Hun følte pludselig at den hvide skjorte nærmest var gennemsigtig.

Nydeligt halsbånd , sagde han og smilede.

Hun rødmede og vidste ikke, hvad hun skulle svare.

Ja du kan se, min har også sit på , sagde manden og vinkede kvinden hen til bordet. Lydigt kom hun hen til bordkanten.

Knap op , sagde manden og kvinden knappede lydigt de første tre knapper op i sin skjorte. Nu så hun, at også kvinden havde et halsbånd på, men det var af bredt læder og med en tyk ring foran.

Helt op , sagde manden og kvinden knappede øjeblikkeligt skjorten helt op. Nu kunne man tydeligt se, at hun heller ikke havde bh på. Under skjorten duvede et par store, faste bryster. Synet ophidsede hende på mærkværdig vis. Hun var jo ikke til kvinder, men den totale underkastelse, kvinden udviste, virkede overraskende pirrende.

Måske ses vi igen i en anden sammenhæng sagde den store mand og smilede til hende. Så tog han afsked med hendes kæreste og hånd i hånd med kvinden, der havde fået lov at lukke skjorten igen, gik de ud af caféen.

Drik ud , sagde hendes kæreste og tømte kaffekoppen. Vi skal hjemad igen .

Mekanisk gjorde hun, hvad han bad om. Hendes hoved sværmede med tanker og følelser. Hvad var det dog for et par? Kvinden havde helt klart adlydt mandens befalinger, men hun virkede på ingen måde kuet eller underdanig. Tværtimod havde hun nærmest set stolt ud, da hun udførte hans befalinger. Og hvor kendte hendes kæreste dog sådanne mennesker fra?

 

Hjemme i sommerhuset satte de varerne på plads og fyrede godt op i brændeovnen. Der var egentlig ikke koldt, men de kunne begge godt lide når varmen var rigtig buldrende. Udenfor var sneen igen begyndt at falde blidt. Der lå en frostklar stilhed over hele området. Hun stod og kiggede ud ad køkkenvinduet og fornemmede hans nærhed. Så lukkede hans arme sig om hende bagfra og hun mærkede hans læber i nakken. Med et lille suk lukkede hun øjnene og nød hans kærtegn. Med langsomme fingre knappede han hendes skjorte op og begyndte blidt at kærtegne hendes bryster. Åh, hvor føltes det dog godt! Hun mærkede, hvordan de trak sig sammen og blev små, hårde knopper af koncentreret lyst. Det dunkede af varmt mellem hendes ben. Så hviskede han stille til hende; Nu er det tid til at modtage straffen for ikke at gøre, hvad du blev bedt om med det samme nede på caféen. Er du parat?

Hun åbnede øjnene og sank en klump. Så nikkede hun. Han har hånd- og halsret over mig. Sådan havde der stået i kontrakten. Hun kunne ikke få et ord frem.

 

Hendes kæreste slap hende og gik ind i soveværelset. Hun kunne høre han trak noget frem fra sin taske. Der gik et øjeblik, der føltes som en evighed så kaldte han på hende.

Kom herind .

Med rystende knæ gik hun derind. Han sad på sengen og kiggede på hende.

Klæd dig af!

Kommando tonen i stemmen var ikke til at tage fejl af, og den pirrede hende voldsomt. Med nervøse fingre krængede hun skjorten af. Derefter knappede hun bukserne op og lod dem glide ned.

Lad bare strømperne blive på , sagde han og betragtede hende indgående. Af en eller anden grund gjorde strømperne, at hun følte sig mere nøgen og udstillet end nogensinde før. Hendes glatte mis svulmede og glinsede og hun var sig sin synlige ophidselse pinligt bevidst. Som hun stod der med sit halsbånd, sin ophidselse og sine selvsiddende strømper, lignede hun i høj grad en kvinde, der var parat til elskov.

 

Nu rejste han sig og spændte manchetterne på hende. Det bløde læder smøg sig om hendes håndled og duften pirrede hendes næsebor. De lugtede af sex, syntes hun. Hendes hænder blev lænket sammen og hun blev puffet om på sengen, så hun lå på maven hen over en stor pude. Hurtig trak han noget reb frem fra sengens hovedgærde og et øjeblik efter var hendes hænder bundet solidt fast. Følelsen af i den grad at være i hans magt fik hendes safter til at løbe. Hun var liderlig nu det måtte hun indrømme overfor sig selv. Pludselig så hun hans hænder foran sig.

Dette er en ridepisk , hviskede han blidt i hendes øre. Og det er den, der skal lære dig at adlyde. Nu får du ti slag med den. Hvis du hyler eller siger av eller lignende, starter vi forfra. Og efter hvert slag siger du tak. Forstået?

Hun kiggede skræmt på ham og nikkede. Han havde virkelig tænkt sig at slå hende! Tanken fik næsten hele hendes væsen til at stejle. Skulle hun bruge stopordet nu? På den anden side, så skulle han ikke få hende til at stoppe legen så hurtigt.

 

I næste øjeblik mærkede hun et svidende slag hen over hendes baller.

Av , skreg hun overrasket og rykkede i rebene. De gav sig ikke en tomme.

Vi starter forfra , lød hans rolige stemme.

Svirp! Tak , stønnede hun og lukkede øjnene i smerte. Hvor kunne han gøre det! Det var bare så ydmygende, så .

Svirp! Tak . Hun mærkede hvordan hele hendes bagdel brændte og det føltes næsten som om der var ild i den. Tårerne pressede sig på i øjenkrogene.

Svirp! Tak . Nu kom slagene i en ujævn rækkefølge tværs hen over hendes baller. Det gjorde ondt, men ikke uudholdeligt ondt. Brede røde striber tegnede et mønster hen over den hvide hud. Mod sin vilje kunne hun mærke, hvor meget selve seancen ophidsede hende. Det var næsten som om hendes krop forrådte hende. Den havde fået sit eget liv og brændte og dunkede nu både af lyst og alle de følelser, der rasede i hende.

Få sex i dag

Endelig kom slag nummer ti og hun havde overstået sin straf. Et tyndt svedlag lå hen over hendes ryg og hun stønnede af både anstrengelse og smerte. Pludselig pressede han to fingre op i hende og hun opdagede til sin overraskelse, at hun var drivvåd. Ydmygelsen ved sådan at blive pisket havde sammen med varmen, der bredte sig over hendes baller, fået hendes safter til på det nærmeste at løbe ned ad lårene. Hun var liderlig som aldrig før. Han kørte med rolige bevægelser fingrene ind og ud af hende og en dyb stønnen pressede sig op gennem hendes hals. Hendes klitoris strittede som aldrig før, ja hele hende skød virkede næsten som om, det havde fået sig eget liv. Åh, hvor var det dejligt! Hun var tæt på nu.

Pludselig stoppede han, og hun mærkede noget koldt på sine brændende baller. Med langsomme bevægelser smurte han nu begge baller ind i en tynd, olieret creme, der kølede og gjorde ballerne godt. Hun begravede hovedet i puden og nød behandlingen, mens hun fornemmede, han kyssede hende på ryggen.

 

Pludselig hørte de begge den karakteristiske lyd af en bil, der kørte ind i indkørslen. Motoren blev slukket og et par bildøre blev åbnet og kort efter smækket igen. Hurtigt rejste han sig, kyssede hendes baller og gik ud af soveværelset. Med en hurtig bevægelse lukkede han døren efter sig. Hun vred sig i panik, men rebene gav sig stadig ikke en tomme. Hvem var dog det, der kom uanmeldt? I et anfald af panik forestillede hun sig svigerfamilien troppe op og finde hende liggende sådan her. Åh, hun ville dø af skam! Hvorfor f*#*nden havde han ikke også løsnet hende, inden han rendte ud? Den kæmpeklovn! Han kunne bare vente sig.

 

Hun kunne høre, at der nu var kommet nogen ind i stuen. Kæresten snakkede med dem og tilbød dem åbenbart en øl! Åh, den slambert. Han skulle få, skulle han, så snart hun igen var fri! Men indtil videre var det nok klogest ikke at sige en lyd så de ikke opdagede hende. Måske gik de snart igen og så kunne hun blive løsnet. Ellers måtte kæresten da snart liste ind og binde hende op. Han kunne jo bare lige sige, at han skulle hente noget.! Men han havde tilsyneladende ikke travlt. Han satte sig ned med dem og sludrede og drak øl.

 

Hun vidste ikke, hvor længe hun havde ligget der måske var hun blundet hen, men hun registrerede pludselig en stemme, der lød lige udenfor døren. Jeg låner lige toilettet . Det var en kvindestemme! Med et ryk vendte hun hovedet og kiggede skræmt over mod døren netop som den gik op.

Et øjeblik efter kiggede hun direkte ind i øjnene på kvinden fra caféen, der stirrede overrasket tilbage. Hun fattede sig dog hurtigt, trådte et par skridt frem og lukkede soveværelsesdøren indefra. Med et lille smil kom hun over mod sengen.

Jeg hedder June , smilede hun. Og du blev da vist taget på sengen hvad? Hun klukkede dæmpet. Så lod hun blidt fingrene glide hen over de rødstribede baller.

Har han været hård ved dig?

Endelig overvandt hun sin skam og fik fremstammet Vil du ikke nok hjælpe mig fri?

June smilede og hjalp hende forsigtigt med at blive vendt om på ryggen. Rebene strammede nu endnu mere end før og med armene strakt op over hovedet blev hendes små, spidse bryster nærmest trukket fremad og opad. Åh, hvor ville hun dog ønske, at de ikke strittede sådan. Ikke nu! Hun prøvede at samle benene, men af en eller anden grund havde June placeret sig netop der. Langsomt lod hun sine fingre glide op ad de strømpebeklædte lår.

Hvad gør du , hviskede hun og kæmpede for at samle lårene, men forgæves. June pressede dem blidt fra hinanden og lod nu sine fingre glide hele vejen op langs skamlæberne, der forræderisk åbnede sig som en blomst. Med et frækt glimt i øjet lod June fingrene glide op til sin mund, ind mellem sine læber og slikkede på dem.

Du smager skønt , hviskede hun. Vær nu stille ellers hører fyrene os og kommer herind . I næste nu bukkede hun sig ned og lod sin tunge slikke op ad de drivvåde skamlæber. Tungen gled rundt og rundt om klitoris, et par fingre gled op og hun stønnede modvilligt. Hun var jo ikke lesbisk ..piger sagde hende ikke noget seksuelt Men det føltes fantastisk. Efter lidt tid gled June længere op og tog hendes ene brystvorte i munden. Hun bed blidt i den og hørte et svagt erotisk klynk. Så gled hun helt op og gav hendes forsvarsløse offer et vådt tungekys. Da June mærkede det blev gengældt, pressede hun hårdt to fingre op i den våde mis og begyndte brutalt at fingerkneppe hende. Et øjeblik efter stod hun i bro og kun munden, der var presset mod hendes forhindrede hende i at skrige sin orgasme ud.

Det føltes som om den varede en evighed, men endelig slappede hun af i kroppen og faldt ned igen. June kiggede smilende på hende og gav hende et blidt kys.

Var det dejligt?

Hun kunne kun nikke. Hun var stadig for genert til at kunne sige noget, på trods af den intime situation.

Nu er det din tur , hviskede June. Hurtigt rejste hun sig og trak bukserne ned. Hun var nøgen og glatbarberet indenunder.

Hun sank en klump, da hun så June kravle hen over hende og sænke sin våde mis ned over hendes mund.

Slik mig så , hviskede June og vred samtidig hendes ene brystvorte rundt. Den pludselige smerte vækkede hende og hun begyndte mekanisk at slikke det bedste, hun havde lært. June stønnede og hev i hendes brystvorter, så hun også måtte gispe af ophidselse lige op i den våde mis. Det var vildt ophidsende, det her. Det måtte hun indrømme overfor sig selv. Selve det at ligge og kigge direkte op i en stram, våd mis pirrede hende mere, end hun havde kunnet forestille sig. Hun gjorde sin tunge lang og hård og pressede den op mellem de våde læber. June kørte hofterne rundt i cirkler, så tungen nåede hele vejen rundt. Hun stønnede dybt. Hurtigt knappede hun den stramme skjorte op, og hendes store bryster gyngede lystigt lige over hovedet på hende. Pludselig strammede June lårene, krummede sig sammen og kom med en lang skælven. Langsomt lod hun sig glide ned ad hendes krop, indtil hun lå hen over hende i fuld længde. Hendes øjne var lukkede og hun gispede stadig svagt af efterdønningerne. Så åbnede hun endelig øjnene, greb med begge hænder om hendes ansigt og gav hende et langt, vådt tungekys.

Tak, dejlige , hviskede hun og rejste sig fra sengen. Hurtigt fik hun knappet skjorten, bukserne på og rettet på håret.

Vi ses , hviskede hun, strøg hende op ad benet med en blid bevægelse og gik ud ad soveværelset. Døren lukkede sig bag hende med et lille klik.

Hun lukkede sine øjne og hengav sig til alle de dejlige billeder, der fyldte hendes sind. Var det virkeligt, det her?

 

Meget senere, da hun for længst havde hørt bilen køre og hendes kæreste kom ind og løsnede hende, havde hun kigget undersøgende på ham for at finde ud af, om det var noget, han havde arrangeret. Hun havde intet kunne læse ud af hans blik. Vidste han overhovedet, hvad der var sket? Kunne han undgå at se det på hende? Hun anede det ikke. Men da de gik i seng den aften, kastede hun sig nærmest over ham og de elskede tæt og intenst, som kun elskende kan gøre det. Hun var nærmest umættelig. En kvinde, der for alvor var blevet tændt. Hun kunne næsten ikke vente på at se hvad søndagen ville bringe.

 

Kan du ..? *sf*

 

Fortsættes i Sommerhuset søndag .

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.