Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fredag aften

 

SEX I DAG?

Lyskeglerne fra bilen fejede hen over træernes mørke silhuetter. Det var vinter, og digitaluret i bilen viste 19:20. Hun lod langsomt bilen trille ind i den brede carport til venstre for sommerhuset. Selvom hele grunden var omkranset af store, tætstående træer, så kunne hun nu, hvor hun holdt i carporten, skelne husets omrids. Taget virkede meget stort og gik ned på begge sider af huset til ca. en meter over jorden. Der var små, smalle vinduer langs hele væggen, og selvom der var trukket for i alle vinduerne kunne hun se, at der brændte lys indenfor.

 

Hun undrede sig lidt over, at hans bil ikke holdt der. De havde da aftalt at mødes her 19:15? På den anden side, så var der jo lys tændt, så han var nok bare kørt ned efter et eller andet i byen, efter han havde tændt op.

Hun glædede sig vildt til deres weekend sammen. Væk fra børn, arbejde, stress og jag. Bare de to, alene en hel weekend. Det skulle blive skønt at mærke ham igen. De havde kendt hinanden lidt over 6 måneder nu, og hun kunne stadigvæk tænde bare på et blik fra ham. Måske var det også fordi, hans fantasi næsten ingen grænser kendte og dét, at han ikke lod sig afskrække af hendes eventuelle grænser. Han havde tidligt lært, at man ikke skulle bede hende om lov til et eller andet. Man skulle bare gøre det. Og efter han var begyndt på det, var deres forhold nærmest eksploderet. Han tog hende på alle mulige tider, steder og måder. Han ænsede ikke hendes svage protester, men tog hende, nogen gange blidt og kærligt, men andre gange hårdt, ja næsten brutalt. Og hun elskede det.

 

Det var kommet som lidt af en overraskelse for hende, at hun sådan nød at blive taget. Hende, en frigjort og moderne kvinde på 33, med ansvarsfuldt job, barn og styr på tilværelsen, hun elskede simpelthen at blive umyndiggjort, at blive frataget ansvaret og bare stå til rådighed. For hende var det næsten som et lille frikvarter, et sted, hvor hun kunne sænke paraderne og bare nyde at en anden tog over. Ind imellem rødmede hun lidt ved tanken om de ting, han havde fået hende til sådan noget gjorde en pæn pige jo ikke! men samtidig kunne hun straks mærke en meget direkte reaktion i sit skød. De flimrende erindringer på hendes nethinde gjorde hende drivvåd på et øjeblik.

 

Med en kraftanstrengelse rev hun sig løs fra sine tanker, slukkede motoren og steg ud. Det sneede lidt nu, men hun stod i tørvejr i carporten. Hurtigt snuppede hun sportstasken i bagagerummet, låste bilen og gik ind i haven. Der var adskillige fodspor på terrassen, men da hun åbnede døren til huset kunne hun hurtigt se, at der ikke var nogen mennesker indenfor. En dejlig varme slog imod hende fra brændeovnen, hvor der buldrede en lystig ild, og den dæmpede belysning i stuen og køkkenet gav et hyggeligt indtryk af det lille hus. Faktisk trådte man direkte ind i stuen, der gik i ét med køkkenet i en vinkel. Til højre lå der et lille toilet og nede for enden af en lille gang lå der to små værelser. Alle væggene var i træ og under loftet kunne man se de sorte, fritliggende bjælker, der bar tagkonstruktionen. Til venstre for toiletdøren sad en lille stige fast på væggen, der førte op til en smal hems oppe under taget. Der var trukket for i alle vinduerne, så huset virkede lukket, trygt og varmt. Hurtigt fik hun sko og jakke af og sat tasken ind i soveværelset, der virkede større end først antaget, når man kom derind. Måske var det de store skabe med spejl-dørene, der gav det indtryk. Da hun igen trådte ud i det lille køkken, fik hun pludselig øje på en seddel, der lå på bordet. Hun genkendte straks sin kærestes håndskrift.

 

 

Min kære dejlige, vidunderlige, smukke kæreste.

 

Hvor er det dejligt, at du er kommet. Jeg glæder mig vildt til en dejlig weekend med dig. Faktisk har jeg gjort mig nogle tanker om den, som jeg håber, du vil lege med på. Jeg er sikker på, det vil blive skønt for os begge.

Bag denne lille besked ligger der en kontrakt. Læs den grundigt igennem. Tænk over det der står. Gå derefter ud og tag et varmt bad. Giv dig god tid barber dig, gør dig klar til mig og skriv så kontrakten under, hvis du er parat og indforstået.

Hvis ikke, er det også helt i orden. Så slapper vi af og nyder weekenden uden at snakke mere om det. Men hvis du tør og har lyst, så underskriver du kontrakten. Derefter trykker du på kontakten til højre for badeværelsesdøren. Det vil tænde en lille lampe oppe i hemsen. Så går du ind og lægger dig nøgen på dobbeltsengen. Under den højre pude finder du et sort silketørklæde. Bind det for dine øjne og læg dig på ryggen med spredte ben. Fjern ikke bindet før du får lov. Nu starter legen!

 

Ja jeg ved godt, at hoveddøren ikke vil være låst. Ja, jeg ved godt, at vi er i et øde sommerhusområde. Og ja, jeg er ikke i huset lige nu. Tør du?

 

Din hengivne og lystne kæreste.

 

Hun var fuldkommen tør i munden nu, men ænsede det slet ikke. Med rystende fingre lagde hun sedlen fra sig og stirrede med runde øjne på den sammenfoldede A4 side, der lå nedenunder. Forsigtigt foldede hun den ud og begyndte at læse:

 

Undertegnede accepterer hermed følgende regler for weekenden:

 

Ihændehaveren af denne kontrakt har fuld råderet over mig og min krop. Han kan og må bruge mig når han vil, hvor han vil og til hvad han vil.

 

Jeg accepterer at udføre hans ordrer uden tøven og uden han skal retfærdiggøre dem over for mig eller nogen anden.

 

Skulle ihændehaveren være utilfreds med mig eller min udførelse af hans kommandoer, står det ham frit for at straffe mig som han finder bedst, med det formål for øje at gøre mig til den perfekte, lydige elskerinde. Han har hånd- og halsret over mig.

 

Bemærk: Denne kontrakt gælder hele weekenden. Dog kan brug af ordet blå stoppe det igangværende midlertidigt. Brug af ordet lykke vil terminere hele kontrakten øjeblikkeligt og permanent.

 

 

Nederst var der et dato felt og yderst til højre en streg med plads til hendes underskrift. Hun sank en enorm klump og lagde papiret fra sig. Straffe hende? Hånd- og halsret? Betød det, at han ligefrem ville slå hende? Hun gyste, men mærkede samtidig den velkendte følelse i maven. Hun var pirret, det måtte hun indrømme. Tanken om sådan at stå til rådighed en hel weekend ophidsede hende. Men ville hun kunne klare det? Og turde hun? Hun besluttede sig for at gå i bad mens hun tænkte over det.

 

Bruserens varme stråler gjorde hende godt. De ømme muskler i skuldre og nakke slappede af og løsnede sig op. Hun kunne mærke, hvordan hendes skød dunkede og kunne ikke helt nære sig for at lade sin ene finger løbe op gennem revnen. Hun gyste af velbehag, men lod være med at fortsætte. Skulle hun skrive under? Hvad kunne han mon finde på at gøre ved hende? Hun var rimelig sikker på, at han ikke kunne finde på at slå hende. Ikke sådan rigtigt, i hvert fald. Men lige præcis hvor langt han ville gå, vidste hun faktisk ikke. Det pirrede hende usigeligt. Men hun havde jo nogle stop-ord, der kunne stoppe det hele, hvis det blev for meget for hende. Tanken beroligede hende lidt. Så var det jo reelt ikke kun ham, der bestemte. Samtidig måtte hun indrømme over for sig selv, at hun nød tanken om at være frataget sin frie vilje. Og så en hel weekend!

Tanken fik de i forvejen følsomme brystvorter til at stritte endnu mere. Hun havde taget sin beslutning. Hun ville gennemføre det. Hurtigt gjorde hun sit bad færdigt. Tørrede sig, fik ordnet hvad hun skulle på badeværelset og gik igen ud i køkkenet. Med rystende fingre greb hun kuglepennen, skrev sin underskrift på kontrakten og gik hen og trykkede på lyskontakten. Så gik hun ind i soveværelset. Lagde sig på sengen, bandt bindet for øjnene, spredte benene og kunne ikke nære sig for lige igen at mærke hvordan hendes safter nærmest løb ned ad benene på hende og lagde sig til at vente.

 

Det føltes som om, der gik en evighed, men hun lå der vel næppe mere end 4-5 minutter før hun hørte hoveddøren blive åbnet. En eller anden trådte ind i huset, lukkede døren efter sig og tog jakke og støvler af. Så kunne hun høre nøglen blive drejet om. Han låste døren! Panikken greb hende et øjeblik. Hvad nu, hvis det var en anden! Så prøvede hun at berolige sig selv. Selvfølgelig måtte det være ham. Hvem skulle ellers have nøgle til huset? Men havde der ikke siddet en på indersiden af døren? Hun var tør i munden nu. Så fornemmede hun ham i rummet. Han gik langsomt rundt om sengen, mens han betragtede hende. Hun kunne høre en svagt bifaldende brummen fra ham. Lyden fik hendes brystvorter til at knejse endnu mere af lyst. Han nød tydeligvis at kigge på hendes nøgne krop. Ubevidst spredte hun benene lidt mere. Det pirrede hende at vise sig frem på denne måde. Hun ville aldrig indrømme det, hvis hun blev spurgt direkte, men det tændte hende på en eller anden måde, sådan at ligge blottet.

Få sex i dag

 

Nu mærkede hun hans hænder på sine knæ. Langsomt gled de opad hendes inderlår, mens de kærtegnede hendes følsomme hud. Endelig nåede de hendes skød, hvor de blidt skilte de hævede og våde skamlæber. Som en blomst foldede hendes mis sig ud for øjnene af ham og hun sansede en blid tungespids, der uendelig langsomt kørte nedefra og op i hele spaltens længde. Nu kunne hun ikke længere undertrykke sin ophidselse og et dybt støn undslap hendes læber. Han gjorde tungen bred og slikkede med lange, bløde slik rundt og rundt på hendes klitoris. Ind imellem dykkede tungen og slikkede hele vejen op langs skamlæberne. Behandlingen fik hende til at vride sig på sengen. Det føltes vidunderligt.

Pludselig stak han to fingre op i hende og bevægede dem rytmisk ind og ud. Samtidig var tungen dykket længere ned og nu slikkede han hendes bageste hul. Fornemmelsen var uvant, men det pirrede hende voldsomt. Tænk, at man var så følsom deromme! Tanken frastødte hende egentlig, men hun måtte indrømme, at det satte en brand i gang i hendes skød, der nu nærmest flød over med hendes safter.

 

Pludselig stoppede han og rejste sig fra hende. Hun lå gispende og stønnende og prøvede at få hold på sig selv. Så mærkede hun et eller andet, der gled blidt hen over hendes brystvorte. Det var blødt, men alligevel fast og det svingede nærmest frem og tilbage først hen over det ene bryst, derefter hen over det andet. Begge vorter rejste sig knejsende og nu kunne hun mærke, at det var flere af hvad-det-nu-var, der rytmisk bevægede sig frem og tilbage hen over hendes bryster. Igen og igen gled de, som bløde tunger af ruskind eller sådan noget, der satte hendes brystvorter i brand. Pludselig flyttede de sig og begyndte en pirrende dans direkte på hendes skød. Hun vred og vendte sig på sengen men tungerne blev ved med at danse på hendes skød. Pludselig landede de med et lille klask direkte på hendes klitoris og det gav et sæt i hende. Bevidstheden om, at det måtte være en pisk af en art, han havde brugt på hende var lige ved at få hende til at komme med det samme. Åh, hvor var det vidunderligt pirrende og frækt! Hun havde altid forbundet piske med sådan nogle brovtende typer i lædertøj, og hun havde forestillet sig, at det gjorde afsindigt ondt, og at man blev hængt op og pisket til blodet flød. Men det her havde nærmere været kærtegn. Som fjer, der pirrede, kildede og ophidsede hinsides enhver beskrivelse.

 

Han havde stadig ikke sagt et ord til hende. Det havde heller ikke været nødvendigt. Hun var som et lydigt redskab i hans hænder. Nu mærkede hun igen de vidunderlige hænder, der krævende skilte hendes ben ad som hun uforvarende var kommet til at samle og den vidunderlige tunge begyndte igen sit arbejde. Men denne gang skiftede den mellem hendes våde mis og hendes efterhånden lige så våde bageste hul. Hun stønnede og vred sig, men blev holdt fast af ham. Langsomt blev først en, så to fingre presset op i hende. Så mærkede hun pludselig noget presse på bagi. Langsomt blev et eller andet tynd, blødt, men alligevel fast presset op i hendes bageste hul. Hun vred sig og protesterede, men intet hjalp. Samtidig fortsatte tungen sit arbejde, nu direkte på hendes klitoris og gradvist overgav hun sig til liderligheden og accepterede det. Og da han begyndte at bevæge den frem og tilbage, samtidig med tungen kørte på højtryk i hendes våde mis kom hun med et brag.

 

Hun fik kun nogle få sekunder at sunde sig i, så fortsatte tungen sit imponerende arbejde. Og selvom hun lige var kommet, så tændte hun igen. Tingen bagi sad der stadig, men nu lod han den ligge stille. Det gjorde, at hun langsomt vænnede sig til den, og efterhånden bare nød at mærke tungen og følelsen af at være fyldt ud. Da han fornemmede, at hun igen var med, stoppede han slikkeriet. Langsomt trak han hende op at sidde. Tingen bagi fyldte hende helt ud nu. Så fornemmede hun, at han tog sine bukser af. Med et fast greb i hendes hår trak han hende nærmere.

Åbn munden kommanderede han. Hun adlød øjeblikkeligt og mærkede straks hans store, stive pik glide ind mellem sine læber. Hun slikkede det bedste hun havde lært, men fik ikke lov at hjælpe til med hænderne. I stedet holdt han fast i hendes hår og bevægede på denne måde hendes hoved frem og tilbage. Han brugte simpelthen hendes mund. Tanken sendte bølger af ild ned i hendes skød og hun mærkede det bageste hul trække sig sammen i lyst. Det var vildt og vanvittigt det her.

Efter en stund kunne hun mærke at han var hård og stor som aldrig før.

 

Kom , sagde han, og trak hende på benene. Langsomt blev hun ført ud af soveværelset og ind i stuen. Det var svært at gå med bind for øjnene og for hvert skridt hun tog blev hun bevidst om tingen, der stadig sad i hendes anus. Det var både ydmygende og pirrende.

Nu mærkede hun to manchetter blive spændt om sine håndled. Et øjeblik efter blev et reb trukket gennem den ene ring og hendes arm fløj i vejret. Det samme gentog sig med den anden arm, og hun var nu bundet fast til en af de tværliggende bjælker under loftet. Rebene var så korte, at hun måtte stå på tæer, for at holde balancen. Det var anstrengende, og gjorde samtidig at hendes bryster blev presset fremad, hvilket han hurtigt benyttede sig af. Begge vorter blev slikket og suttet så hun vred sig af lyst.

 

Endelig listede han en hånd om bag hende og tog tingen ud af hendes bagdel. Hun sukkede af lettelse men også, måtte hun modvilligt indrømme, lidt af skuffelse. Det havde pirret hende på en helt ny måde sådan at være blevet taget der. Hun nåede dog ikke at tænke ret længe over det førend hun mærkede sine ben blive spredt og en stor tyk pik trænge helt i bund i sig.

 

Hun stønnede uhæmmet og mistede fodfæstet. Nu hang hun bare i rebene og slog benene om livet på ham, mens han kneppede hende i hårde, voldsomme stød, med hænderne under hendes bagdel. Bindet blev flået af hendes øjne og i næste nu sugede han sin mund fast om hendes højre brystvorte, mens han borede sig ind og ud af hende i et rasende tempo. Hun blinkede mod det skarpe lys og udstødte lyde, hun slet ikke kunne genkende. Da hun fik øje på den sorte ni-halede pisk på køkkenbordet skete der et eller andet inde i hende. Synet virkede så overvældende på hende, at hendes lyster og begær på det nærmeste kogte over. Hun kastede hovedet tilbage og skreg sin liderlighed ud, samtidig med at han med et skrig pumpede al sin opsparede lyst langt op i hende. Hendes skød krampede i ufrivillige spasmer og hun mærkede tårerne trille ned ad sine kinder.

 

Et øjeblik efter havde han løsnet hende og båret hende ind i den store dobbeltseng. Hendes ansigt blev dækket af blide kys, mens hans fingre forsigtigt aede hendes kind. Langsomt kom hun til sig selv igen og puttede sig udmattet ind til ham.

 

Meget senere på natten sad han med armene om hende i sengen, mens hun undrende undersøgte de forskellige remedier, han havde brugt. Den lille, tynde anal DILDO så ikke ud af meget, men havde unægtelig udløst en masse følelser, der hvor den var blevet brugt. Og pisken, med de lange, bløde ruskindshaler, der havde vækket sådan en ild i både bryster og skød, virkede voldsom, men på en eller anden måde også smuk i sin kunstfærdigt udformede stil. Den var faktisk pæn at se på, på sin egen lidt farlige måde. Hun lod remmene glide mellem sine fingre og mærkede straks en reaktion i sit skød. Det var næppe sidste gang de havde leget med den. Hun kom pludselig til at tænke på kontrakten. At straffe mig som han finder bedst , havde der stået. Hun gøs lidt, både af nervøsitet og af ophidselse. Tænk om han ville bruge den mere kontant på hende?

 

Næsten som om han havde kunnet læse hendes tanker, lænede han sig frem mod hende og kyssede hende blidt i nakken. Og det er kun lørdag morgen, min skat , hviskede han med smil i stemmen.

Det ville blive en lang og ophidsende weekend.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.