Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sad alene hjemme en fredag aften , da min kommende Frue lige pludselig ringede Og sagde jeg godt kunne møde op næste dag. Og som sagt så gjort. Hun sagde , at jeg skulle møde op kl. 19.30 næste dag.

Jeg fik en ordre på , at jeg skulle købe en DILDO og køre den op i min usle slave røv inden jeg mødte op hos hende. Timerne gik og klokken blev ret sent inden jeg kom i seng den aften.

SEX I DAG?

Næste dag gik langsomt jeg kedede mig lidt , men besluttede mig så for , at gå ned i byen for at købe en dildo.

 

Jeg usle slave fik da købt en dildo.

Tiden var ved at være inde til , at jeg skulle i bad ; jeg gik i bad og da jeg havde været bad sad jeg lige og slappede lidt af og tænkte at jeg nok hellere måtte gøre som Fruen havde givet mig ordre på. Jeg tog dildoen og smurte noget creme på og lidt op i min røv , jeg tændte for den og hvor den dog snurrede.

Jeg måtte indrømme overfor mig selv : hvor blev jeg liderlig , jeg var næsten ved , at springes af liderlighed og tænkte på hvad der ville ske i aften.

 

Jeg var spændt til bristepunktet af nysgerrighed.

Jeg kiggede på uret og kunne se , at jeg skulle til og af sted.

Jeg fik hurtig noget tøj på og ringede efter en taxa . Der gik ikke ret lang tid , så kom den taxa jeg havde bestilt. Jeg steg ind i taxaen og vi kørte til det sted , hvor min kommende Frue boede -jeg betalte og steg ud af taxaen og kiggede op Et kæmpe stort hus. Så jeg kunne regne ud at jeg var i ud kanten af Byen.

 

Jeg gik op til Fruens hus og ringede på ; jeg var død nervøs.

Dildoen snurrede stadigvæk oppe i min slaverøv og her stod jeg så og ventede på Fruen skulle åbne døren.

Der gik en rum tid , så blev døren åbnet og hvad så jeg : en stor frodig Frue iklædt lak tøj fra top til tå , hun sagde kom ind med lidt hånelig tone i stemmen.

Jeg gik ind og Fruen bad mig om , at gå ud på toilettet og ta tøjet af og vente.

 

Pludselig blev døren åbnet og min kommende Frue kom ind til mig på toilettet hun spurgte om jeg havde overholdt den ordre hun havde givet mig og jeg sagde , at det havde jeg. Hun bad mig ligge mig ned på alle fire , hun stillede sig bag ved mig - jeg usle slave lå bare der med røven i vejret.

 

Hun grinede hånt og sagde det ser jo godt ud din usle slavekøter.

Og bukkede sig ned og kørte dildoen hurtig ud og ind af min slave røv imens hun sagde : du får noget og se frem til køter og kørte dildoen hurtigere ud og ind af min røv , så jeg til sidste bad om nåde og om at hun skulle stoppe.

Stoppe sagde hun , kan sådan en usle slavekøter ikke klare mere og stoppede og bad mig rejse mig op , jeg rejste mig op og hun tog hårdt fat i mine slavevorter og sagde : gå med nu.

 

Vi kom ind i stuen og hun bad mig om , at sidde på hug og kigge ned i gulvet og hun gik - det tog et stykke tid inden hun kom tilbage. Hun havde et halsbånd med , som hun satte om min hals og sagde kom så din slavekøter , jeg kravlede bag efter hende og kunne se hendes store frodige røv. Vi kom ind i et rum og hun bad mig rejse mig op.

 

Jeg blev ført hen til et kors med rygge ind mod muren.

Hun bad mig om at stå stille ; jeg blev blindfoldet sagde hun og fik blindfoldet for min øjne , så gik hun i gang med at binde mine nosser op - hun strammede dem godt til , så det næsten gjorde ondt Hun grinede hånligt.

 

Og sagde : hvad så din usle slavekøter og pludselig mærkede jeg pisken på mit usle slave bryst , hun slog til som hun havde lært og sagde ind i mellem , hvad så din forbistret slavekøter og hun blev ved med at gentage det imens piskeslagene haglede ned på min brystkasse. Jeg kunne høre , at Hun nød det. Jeg kunne høre , at hun næsten fik orgasme ved det.

Jeg fik mange pisk og det sveg på min brystkasse.

Pludselig stoppede hun og gik hen til mig og træk dildoen ud og sagde åben munden , slik den ren og det gjorde jeg. Hun jog den op i min røv igen og satte et stykke tape fast , så den kunne blive der.

 

Bagefter fik jeg hængt et lod i mine nosser og hvad jeg kunne mærke var det et ret tungt lod ca. et halv til et helt kilo. Jeg ømmede mig lidt og gik lidt i knæ , da jeg havde gjort det fik jeg noget og drikke og Fruen gik ind i stuen. Jeg stod længe inden hun kom tilbage. Hun løsnede mig fra korset.

 

Jeg blev ført over til en briks og Fruen gik ; kom igen lidt senere jeg fik bud om , at sprede benene og mærkede pludselig noget meget varmt og Fruen sagde , at det var varmt stearin. Hun blev ved med at dryppe det varme stearin på mine nosser og på min pik da hun var færdig med det bad hun mig rejse mig op og ligge mig ned på gulvet.

 

Nu skal du mærke noget din forbandede usle mide , jeg skal tisse sagde hun og bad mig ta blindfoldet af jeg tog det af og lå og kigge op i Fruens fisse - åben munden sagde hun hånligt og spredte sine skamlæber , der kom en varm stråle af Fruens urin og hun grinte hånligt , drik usle slavekøter drik , jeg drak Fruens urin - det meste som jeg kunne komme til , da hun var færdig satte hun sin fisse ned over mit hoved og sagde : slik køter slik. En dag kommer du til , at slikke min toiletkumme ren , lyder det ikke ydmygende for sådan en lille ussel anal urinslave?

Jo sagde jeg og takkede min Frue.

Fruen rejste sig og bad mig rejse mig op.

 

Fruen lagde sig på sin seng med røven i vejret og bad mig slikke sin røv , hun nød det. Ved du? nej , det ved du ikke , men min røv har ikke været vasket siden i går aftes slik min beskidte røv

slik slik slik din mide slavekøterdyr slik åh ja slik , jeg slikkede alt hvad jeg kunne. Hun kom i en skrigende orgasme , da hun var kommet bad hun mig slikke hendes fisse igen ; jeg slikkede hurtigt og godt. Lige pludselig kom hun i en sprøjtende orgasme , slik mig ren slik slik slik køter , da jeg var færdig med at slikke hende ren rejste hun sig op og bad mig om at ligge mig på ryggen på briksen.

 

Jeg blev blindfoldet igen og blev bundet fast til briksen.

Hun gik og kom tilbage efter et stykke tid.

Jeg hørte den her gang , at hun tog en pisk , hun slog en gang og sagde så : Hvad er det du er ? og jeg sagde : en ussel slavekøter Frue. Det vil jeg høre fra nu af , når du får pisk. Husk det , sagde hun strengt.

Ja Frue , sagde jeg.

Hun piskede mig hårdt og kontant jeg kunne mærke , at det var en af de hårde piske , hun havde fået fat i og hvor jeg fik pisk , mange pisk.

Jeg fik noget at drikke.

 

Da hun var færdig med at piske mig bad hun mig om ,at rejse mig og jeg blev ført over til korset og blev spændt fast og hun gik.

Jeg stod der længe denne gang omkring 10 til 15 min.

Hun kom ind til mig og sagde : Hvad så slave ? Jeg sagde til min Frue , at jeg skulle tisse nåååååå skal den usle slavekøter tisse det må vi jo gøre noget ved - hun gik igen og kom tilbage nååååå skal slaven tisse?? ja Frue svarede jeg ; tis så usling jeg kunne høre , at jeg tissede ned i en skål og tænkte hvad Fruen ville bagefter med mit urin jeg blev færdig med at tisse og Fruen tog mig ned fra korset og tog blindfoldet af mig og bad mig ligge mig over på briksen og jeg gjorde , hvad hun sagde.

 

Jeg blev spændt fast og fik en gag i munden - jeg kunne mærke at der var et hul i gagen og lidt senere blev der sat en tragt i hullet. Fruen tog hårdt om min pik ; pludselig mærkede jeg mit eget varme urin glide ned i gennem min hals min pik blev meget stiv -min Frue blev ved med at tage hårdt om pikken , jeg kunne mærke , at min pik var på bristepunktet , hun begyndte at kører min pik op og ned , men der gik ikke ret lang tid inden jeg kom. Sprøjt usle slave køter svin sprøjt sprøjt sprøjt jeg sprøjtede , så det stod ud af min pik i store kaskader , mit sperm lå på min mave og min Frue sagde hånligt at det så godt ud og jeg sagde javel Frue.

 

Hun gik og kom tilbage efter et stykke tid.

Da hun kom tilbage mærkede jeg noget koldt på min mave og ligesom om hun skrabte på min mave med et eller andet .. hun sagde : åben munden . Jeg fik en teske i munden.

Og Fruen sagde spis spis spis dit usle slavekøter spermæder , da hun havde fodret mig med mit sperm ; spændte hun mig fast til korset igen.

 

Men denne gang med for kroppen ind imod væggen hun grinede hånt igen og sagde : nu vil jeg se en rød røv og ingen klynken sagde hun.

Tog en af de piske hun havde og gik i gang .. det første slag var ikke så Hård , men så skal jeg lige love for at jeg fik pisk , hårde pisk og hun stønnede hver gang hun slog og hun nød det , kunne jeg høre jeg fik omkring 100 slag på hver balle. Da hun var færdig med at piske mig gik hun igen. Det varede ikke længe den her gang inden hun var tilbage - nå slave hvad så ??

Dit usle slave dyr har køteren fået nok , men nåede ikke at svare hende ; Da hun sagde : det bestemmer din Frue. Gør hun ikke ? og fik at ordentligt rap i min røv , jeg hylede og skreg det gjorde ondt hvad det så end var hun havde slået mig med.

 

Hun tog mig ned fra korset og bad mig ligge mig på alle fire og kravle bag ved hende. Hun sagde at nu skulle hun tisse. Jeg kravlede bagefter hende og vi nåede ud på badeværelset.

Hun grinede hånligt og bad mig ligge ned på ryggen og sagde nu skal jeg tisse , men mit urin kommer ikke fra min fisse af , jeg har skyllet min røv ud og kommet noget urin op i min Domina røv din usle urinrøvsslave , er det forstået ? og jeg svarede ja Frue og hun bad mig åbne munden. Hun satte sig ned over mig med hendes røvhul. Hun plantede sit røvhul lige over min mund og sagde nu kommer mit varme urin fra mit røvhul og jeg sagde tak Frue.

 

Hendes urin blev skudt ud af hendes liderlige røv og ned i min mund - min pik var stiv og jeg var meget liderlig og hun stønnede og sagde at det var godt. Jeg sagde : Javel

Frue og dikkede lystigt fra Fruens røvhul , da hun var færdig bad hun mig om , at slikke hendes røvhul ren imens hun onanerede og jeg slikkede hendes røv alt , hvad jeg kunne

 

Hun kom med et ordentligt skrig !!!

 

Og det var den aften og nat

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.