Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg stod ved busstationen. Jeg var lige færdig med gymnasiet sent på eftermiddagen. Bussen var forsinket og jeg gav mig til at se rundt på mine medstuderende. Mit blik fangede hurtigt det lyse hår i vinden og den slanke krop i sommerkjolen: Janice!

Jeg stod et lille stykke bag hende og hun havde vidst ikke opdaget mig. Jeg benyttede dette til at betragte hendes flotte krop. Janice var et godt stykke lavere end mig og var utroligt smuk. Hendes rosenagtige hud var ekstra smuk her om sommeren, og jeg turde knap tænke på hvordan hendes perfekte bryster så ud under kjolen. Vi havde for et halvt år siden haft lidt kørende, men desvære snuppede Mike - det svin - Janice fra mig. I samme øjeblik kom Mike gående. Jeg stirrede Jaloux på ham. Mike lod sine hænder glide fra Janice' hofter ned mod hendes perfekte røv. Janice kyssede ham og han fik i det sekund øjenkontakt med mig.

SEX I DAG?

"Hva glor du på?!" råbte Mike til mig

Jeg så væk, og fornemmede Janice' bebrejdende blik i min retning.

Senere samme aften kunne jeg ikke lade være med at tænke på Janice. Jeg spillede den af på mig selv, og tænkte på at kneppe Janice' smukke krop hårdt.

Næste dag på gymnasiet havde vi lige fået pause. Jeg gik ned ved toiletterne for at pisse af inden næste time. Da jeg gik ned ad gangen kom Janice pludseligt gående. Jeg slog blikket ned, men så sagde Janice:

"Dan? jeg vil snakke med dig om noget"

"Ja?" min stemme var tør.

Hun gik hen til mig, tæt hen til mig. Jeg fornemmede hendes duft af parfume, sødlig.

"Jeg er ked af at det gik galt med os dengang inden Mike"

Hun gik nu endnu tættere på.

"Det går nok" sagde jeg.

"Kom med mig ud på toilettet, jeg vil gerne gøre det godt" hendes stemme lød overraskende fræk.

Jeg fulgte hende og låste efter os.

Uden at sige et ord kyssede hun mig og begyndte at lyne op i gylpen. Jeg var stenhård.

Janice gik i knæ og snart havde hun min pik i sin fine mund. Jeg tog hende til nakken mens hun suttede.

Billige Janice tænkte jeg. Det havde jeg aldrig troet. Hun suttede som om hun ikke havde lavet andet hele hendes liv, og da jeg kom slugte hun det hele. Bagefter forlod hun mig mere tilfredstillet end nogensinde før, og alligevel ville jeg have mere.

Det var sommerfest hjemme hos Jill. Næsten alle var med, også Janice. Jeg havde en plan: jeg ville kneppe Janice ligemeget hvad! Folk blev hurtigt fulde og musikken og snakken steg og steg. Janice dansede med Mike. Hun kom stadig sammen med ham! tænkte jeg og mærkede vrede i kroppen. Janice gned sin krop op ad Mike i en forførende dans. Hans øjne var liderlige og jeg misundte ham.

Jeg gik lidt væk fra det hele. Satte mig ud på verandaen hvor jeg kunne være alene, troede jeg.

"Dan?" Jeg genkendte med det samme hendes stemme.

Jeg så på hende. Smuk. Jeg måtte have hende!

"Janice, jeg vil gerne vise dig noget sagde jeg og førte hende væk fra festen. Vi gik om bag et skur hvor græsset var blødt. Perfekt.

"Jeg forstår ikke hvad du vil vise mig..." hendes stemme var usikker. Jeg tog hånden ned i lommen og tog håndjernene frem jeg havde taget med.

"hva skal du med dem dem?" hendes stemme havde nu en snert af panik.

"De er til dig Janice" sagde jeg og væltede hende om i græsset. Jeg fik hurtigt tvunget hendes arme bagom, og puttet dem i håndjern. Janice begyndte at skrige. Med min hånd og et tørklæde fik jeg hendes skrig forvandlet til "mmmph" lyde. Janice prøvede at krybe på benene for at flygte. Jeg trak hende tilbage og begyndte at rive tøjet af hende. jeg flåede og hun skreg:

"mmmph..mmmmph!"

Jeg fik snart bukserne af mig selv, mens jeg nød synet af Janice, lækker i iturevet top, men ellers nøgen. Hendes bryster løftede sig med hendes åndedræt. Jeg trak hende mod mig mens hun kæmpede i mod som en glat ål. Hendes ben klemte hun sammen og jeg måtte bruge en del krafter på at sprede dem. Hendes glatbarberede fisse var våd om det var pga mig eller Mike var jeg ligeglad med, nu skulle jeg endelig kneppe Janice.

Jeg holdt hende nede mens mit pikhoved fandt vej mellem hendes skamlæber. Janice stønnede da jeg trængte op i hende. I det hele taget var min pik en del større end Mikes og Janice var dejligt stram. Jeg stødte mig først langsomt dybere ind i Janice' inderste. Jeg klemte hendes bryster og bed i hendes brystvorter. Janice stønnede højere. Jeg kneppede hende hurtigere og i fastere tempo. Hun klynkede og hendes fisse føltes skøn om min pik.

Jeg vendte Janice om på alle fire.

"Du kan jo godt lide heste Janice" sagde jeg og tænkte på dengang jeg havde set hende komme ridende på en stor hest.

"så kan du prøve at blive kneppet som en!" Jeg holdt hende om hofterne og trangte ind i hendes kusse igen. Jeg stødte nu hårdere end før, og Janice stønnede inderligt for hver gang jeg jog min pik helt ind i hende.

"MMMPHH..MMMPHH...MMMMMPH!"

Jeg var fuldstændig liderlig og ville nu køre den helt ud. Jeg trak mig ud, stadig stiv og begyndte at fugte hendes røvhul med spyt og fissesafter. Janice opdagede mine hensigter og beklagede sig vildt under tørklædet i munden. Jeg spredte hendes balder og førte meget langsomt pikken ind.

"Bare rolig Janice, du skal nok få din pik liderlige tøs" sagde jeg fornærmende. Janice prøvede at krybe væk , selvom det var svært med hænderne på ryggen og røven i vejret. Jeg holdt hende i et jerngreb og tryggede hende mod græsset så hendes kind blev presset.

"mmmmph!" Jeg kneppede hende mere nådesløst i hendes meget snævre røvhul. Janice stønnede nu som aldrig før. Efter et stykke tid mærkede jeg klimaks nærme sig. jeg trak mig ud og vendte hende igen om. Tog hende bag hovedet og fjernede tørklædet. Inden hun kunne nå at skrige havde hun min pik i munden. Jeg førte hendes ansigt frem og tilbage over min pik. tvang hende til at sutte den som da hun gjorde det på toilettet, og så kom jeg halvt i hendes hals og resten i hendes ansigt. Sådan forlod jeg Janice.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.