Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sad i salonen i fik mit hår glattet også blev jeg sminket imens..... Jeg havde købt noget rigtig lækkert sexy tøj til anledningen... Så var kl. endelig 22.30 og jeg gik ned på StripBaren hvor der altid var nogle lækre fyre .... Jeg havde øvet mig i at strippe i flere måneder og det var rigtig perfekt...! Så stod jeg og ventede indtil det var min tur til at strippe.... Karen Holsbro,,,, råbte "speakeren" vores nye sexede lille dame her skal vise hvad hun har at gemme på....!

Jeg gik ud og den perfekte strip-musik begyndte ... jeg begyndte at danse og smed tøjet med langsomme bevægelser... da musikken endte var jeg stadig i undertøj altså g-streng og bh... men så smed jeg mig ned til den Aller lækreste fyr satte mig overskrævs på ham og sagde i et liderligt tonefald..: Resten er op til dig skatter...! Hans øjne lyste men han tog intet af mig.. han løftede mig bare og bar mig ud til bilen hvor han brutalt smed mig ind i bagagerummet..! Vi kørte i sådan ca. en halv time og da vi stansede åbnede han bare bagage-døren så højt at jeg kunne få hovedet ud... stik hovedet ud..! sagde han kort jeg adlød og før jeg kunne nå at se noget som helst havde han lagt bind for øjnene og lagt en knebel i munden på mig.. jeg kunne intet gøre for han var meget stærk ... Jeg følte at vi gik i lang tid ned i en kælder (det så jeg fordi han havde taget bindet fra øjnene) hvor der kun var nogle lænker og noget hø..! Han smed mig hårdt ned i høet og lagde en kniv op til halsen på mig og sagde faretruende "Hvis du rører så meget som en muskel er du dødsens" og så skar han en fin rift i maven på mig..!så tog han og lænkede mine arme og ben til hver sin væg..! Så kom en anden mand ind han havde en stor pose med en masse ting i , der viste sig at være sex-legetøj..! Jeg fik proppet en xx-large DILDO der vibrere ind i mit snævre røvhul... og vis det ikke var for knebelen havde jeg skreget og hylet af smerte..! Mændene tændte nogle stearinlys og da de havde brændt en stund . hængte de dem på væggen og stearin lysene hang på skrå så det glohede stearin faldt ned over min mave hvor jeg begyndte at ryste som et sygt...! Nu kan hun ligge her indtil i morgen...!

SEX I DAG?

Næste dag kl. 15:30

Jeg var totalt udsultet og tørstig men så endelig kom mændene igen og de havde to skiver brød med (uden noget på) og et stort ølkrus fuldt af kedeligt lunkent vand jeg spiste det som torden og lynild og så snart jeg havde sunket det sidste blev jeg revet ud af lænkerne og blev sat ind under en bruse hvor jeg skulle vaske støvet af mig også skulle jeg komme direkte ind i et rum ved siden af. Efter brusebadet og da jeg var blevet tør gik jeg meget langsomt ind det andet værelse .: Det var et stort værelse fuldt med sofaer og stole men der var også noget andet en lille væg med tre huller i et lidt stort midten og to lidt med ved hver side af det store hul.. Det viste sig at jeg helt nøgen skulle stikke hovedet gennem det største hul og hænderne igennem de mindre..! Bagefter trak mændene deres kolossale pikke frem og lod mig stå og se på dem... "Her" snerrede den ene mand "disse store pikke skal du ha op i dig..!" Men skulle jeg pines ..: Den anden mand trak en pisk frem og pi skede mig hårdt over ryggen mens den anden havde grebet et spanskrør og bankede løs på røven ... Denne gang kunne jeg hyle jeg benyttede mig SANDELIG også af det ... jeg skreg og hylede som en stukken gris... og mændene holdt så endelig op..! De lod mig komme fri og sagde "Et ord og du er dødsens" også begyndte de forfra og jeg bed pinen i mig..! Efter en halv times tid løste de mig og gramsede og æltede på mine store bryster...! "Du har været en stor tøs at kunne modstå den slags" sagde de "Og store og dygtige tøser bliver også belønnet" og så trak den ene fyr mig over på en himmelseng.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.