Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Klokken var 5 da vækkeuret ringede. Anne skyndte sig at slå det fra. Det skulle ikke forstyrre Jonas, han skulle ikke op endnu.
Anne lå et øjeblik og sundede sig, men rejste sig så og skyndte sig ud på badeværelset. Hun var nøgen, for sådan ville Jonas have at de skulle sove. Hun brød sig egentlig ikke så meget om det, men havde givet efter for hans ønske, kort efter de mødte hinanden, så nu var det sådan.
Anne satte sig på toilettet for at tisse. Hun tjekkede sin telefon imens. Der lå en besked fra Jan, hendes nye kollega; “Godmorgen. Tag den tid du skal bruge her til morgen, der bliver kun os idag, så vi når nok det hele. Vi ses”. Anne smilte og skrev tilbage; “Godmorgen. Det lyder godt, vi ses. PS: Jeg tager brød med”.

Anne rejste sig og stod lidt foran spejlet og betragtede sig selv. Hendes lange hals ned mod de alt for store bryster i forhold til hendes ellers spinkle krop, lidt ekstra skind på maven afslørede hendes graviditet for 3 år siden. Hun havde ikke trimmet sin mis i flere måneder, så den startede lige under navlen og bredte sig lidt ned af begge ben og helt ud til hendes hofteben. Hendes ben trængte også til at blive barberet, og det samme under armene.

SEX I DAG?

Hun tog under sine bryster med begge hænder og løftede dem lidt. De hang lidt mere end før hun blev gravid, men brystvorterne med de 2 tynde sølvstave pegede heldigvis fremad, og ikke ned mod jorden, som hendes veninde Janes. Piercingerne var også Jonas idé, men hun havde vænnet sig til dem og kunne egentlig godt lide dem nu. 24 år og allerede hængepatter, tænkte hun. På maven og imellem brysterne var der hvide indtørrede pletter. Jonas havde insisteret på sex igår. “Vi skal aldrig sove uden at have bollet, hvis vi har skændes”, sagde han altid, så igår lidt efter hun var gået i seng var han kommet og taget hendes dyne af hende. Som altid var han klar (han havde helt sikkert varmet op med porno i stuen), så han var straks trængt op i hende og havde bollet hende i hurtigt tempo, imens hun lå der på ryggen og tog imod. Lige inden han kom havde han trukket sig ud og sprøjtet op af hendes mave, og op imellem hendes bryster. Jonas leverede altid en voldsom mængde, og da de lige havde mødt hinanden, var det noget af det der tændte Anne, når han sprøjtede ud over hendes ansigt, og hun forsøgte at følge med til at sluge det. Nu var det egentlig bare irriterende.

Som altid havde han kysset hende kort på munden bagefter og væltet ned ved siden af hende, og efter få øjeblikke kunne hun høre at han sov. Normalt var hun gået på badeværelset for at vaske sig, men hun gad ikke igår og havde bare trukket dynen over sig. Hun havde tænkt at der alligevel skulle vaskes sengetøj i weekenden.

Inden hun faldt i søvn havde hun ligget og tænkt lidt på deres skænderi. Jonas var blevet sur over at hun havde brugt 100 kroner af fælleskontoen, på et par gummistøvler til deres søn Martin. Dem mente han at hun måtte tage fra sine egne penge. Martins støvler var utætte og dagplejemoderen havde bedt hende købe et par nye.

Hun tændte bruseren og lod vandet løbe lidt. Da det var tempereret gik hun ind. Hun vaskede det lange mørke hår, og tilføjede balsam. Hun stod og nød det varme vand, imens hun lod balsamen sidde lidt, men gav sig så til at skylle det ud. Hendes hår var kraftigt og nåede helt ned til lænden, så det krævede noget pleje. Spidserne var dog ved at være slidte. Anne tænkte på om hun skulle få en tid ved frisøren, så hun kunne få det trimmet, men slog det hen. Jonas ville helt sikkert blive sur over udgiften.

Anne slog et håndklæde om håret og et om livet og gik ud i vaskerummet. Hun vidste at der stod en kurv med rent tøj. Hun fandt et par hvide Sloggi trusser, en sportsbh og en hvid t-shirt, og et par jeans, og tog det på.

Da Jonas kom ind i køkkenet, var Anne igang i køkkenet med at smøre madpakke til Martin. Martin sad ved spisebordet og spiste havregryn imens han kiggede på sin IPad. Jonas gik direkte til kaffemaskinen. Han fyldte sit termokrus og lod kaffekanden med resten af kaffen stå på køkkenbordet. Han tog 2 nye pakker cigaretter i et overskab og forsvandt ud af køkkenet. Et øjeblik efter hørte hun hoveddøren smække, og derefter kunne hun høre at bilen forsvandt. Aftalen var egentligt at efter hun havde fået job, så skulle hun have bilen på arbejde, da hun har 5 km, og Jonas under 1, men det var ikke sket endnu.

Anne kiggede på vejrudsigten, på sin telefon, ingen regn på vej, så hun greb en let jakke, på vej ud af døren, og fulgte Martin ned til dagplejeren, 6 huse længere nede af gaden. Da hun kom tilbage hoppede hun på cyklen og kørte ned til bageren og hentede nogle rundstykker. De kom i rygsækken, og så gik turen mod firmaet. Det lå lidt uden for byen, i industrikvarteret. Anne nåede lige at tænke at skyerne over hende så noget mørke ud, da sluserne pludselig åbnede sig og vandet væltede ned. Hun kørte de sidste 2 km i silende regnvejr, og da hun trådte ind lignede hun en der havde været faldet i vandet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.