BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jan ankom til kontoret kl 07:30 og gik rundt og låste op. Han satte en kande kaffe over i det lille the-køkken, og gik op på 1. Sal hvor de 3 arbejdspladser var fordelt i et stort lokale. Jans skrivebord stod for enden af lokalet, så han sad med front mod døren. Annes overfor, så et lille mødebord og ved endevæggen stod en 3. arbejdsplads som blev brugt når der var besøg fra hovedkontoret eller hvis de havde en praktikant.

Da computeren var kommet igang, åbnede han mailprogrammet. Der var rigeligt at begynde på. Godt det var onsdag, så ville kundeservice telefonerne være lukket. Jan havde svært ved at komme igang. Han havde stadig uro i pikken, så han tænkte at måske det ville hjælpe at tage en spiller. Han åbnede en pornoside og fandt en gruppe FILM med unge piger med naturligt store bryster. Udenfor var det begyndt at regne. Jan fandt sin telefon frem og skrev til Anne; "Skriv hvis jeg skal hente dig, det er jo ikke ligefrem vejr til at cykle". Han tøvede med at sende. Han havde aldrig før bekymret sig for hvordan hans medarbejdere kom på arbejde. Han trykkede send. På skærmen var en ung pige ved at blive kneppet bagfra og man kunne se hendes store bryster gynge. Det fangede slet ikke Jan, han pausede filmen, pakkede pikken væk, og gik ned for at hente kaffen.

SEX I DAG?

Jan stod lige indenfor døren, i det lille the-køkken, da Anne hun kom ind. Hun lignede en der var ved at drukne. Han kunne slet ikke lade være med at grine, men fik da fremstammet et; nåååå stakkels dig, du har jo været ved at drukne. Anne rakte ham tasken med rundstykkerne, og rakte tunge af ham; Jeg håber ikke de er helt opløste. Jan fiskede posen ud, og det så ikke ud til de havde taget skade. Anne havde imens taget jakken af og hængt den på en stol. Hendes hvide t-shirt og bh var helt gennemsigtige, så hun holdte den ene arm foran sig og dækkede sine bryster. Jan foreslog at hun gik ud på badeværelset og tog et varmt bad. Han ville lige finde et rent håndklæde til hende i sin sportstaske i bilen imens.

Anne fik en fræk idé. Da hun var yngre havde hun et par gange blottet sig for sin mors kærester. Bagefter havde hun været vildt tændt. Hun havde lyst til at lade Jan se hende. Hun blev i køkkenet og tog det våde tøj af, og hængte de på nogle stolerygge. Da Jan kom ind igen, stod hun topløs og var, med besvær, ved at trække de våde jeans af. Jan vendte sig straks om og undskyldte. Det er ok, svarede Anne, jeg er ikke så genert. Jan vendte sig langsomt og så på hende. Skal du have hjælp? Spurgte han. Ja tak. Anne satte sig på en stol og Jan tog fat nederst i buksebenene. Jan havde utroligt svært ved at lade være med at stirre på hendes fantastiske bryster. Det overraskede ham en del at se at de var piercede. Det lykkedes ham at trække bukserne af Anne. Hendes Sloggi fulgte med, med det resultat at hendes store utrimmede busk nu var helt blottet for ham. Det gav et sug i maven på Anne, da hun så Jan stivne i måske et halvt sekund og stirre på hendes mest private. Jan skyndte sig at tage det håndklæde han havde fundet, og rakte det til hende. Mille har efterladt en pose tøj i bilen, jeg ved ikke om der er noget du kan bruge, sagde han og gav Anne posen. Anne havde forsøgt at tage håndklædet om sig, men det var ikke langt nok. De smilte forlegent til hinanden da Anne kantede sig forbi Jan og forsvandt ud på badeværelset med håndklæde og tøjpose.

På badeværelset kunne Anne mærke adrenalinen i kroppen. Det farede lige i mellemgulvet. Det var længe siden hun havde været så liderlig. Hun tændte bruseren, og lod vandet løbe, så det kunne blive varmt. Det gik op for hende at hendes telefon lå ude på køkkenbordet, og hun skulle huske at skrive til Jonas at hun var kommet på arbejde.

Jan så Anne forsvinde ind på badeværelset. Hans pik dunkede i bukserne på ham, og da han fik øje på hendes trusser på den ene stoleryg, var han nødt til at tage dem og dufte til dem. Han kunne høre at Anne havde tændt bruseren, så han gik ud fra hun var i bad. I samme øjeblik han holdte trusserne for næsen gik døren op. Undskyld, sagde Anne, men jeg glemte lige min telefon. Anne stoppede op og kiggede på Jan. Han lignede en der var blevet taget med hånden i kagedåsen. Er det mine trusser? Øh, ja, svarede han og fortsatte; det var ikke for... Anne afbrød ham; det er ok, du må gerne. Hun smilte til ham, tog sin telefon og gik på badeværelset og lukkede døren. Anne låste sin telefon op og så at der lå en sms fra Jan. Hun smilte for sig selv, og skyndte sig at skrive en SMS til Jonas; "Jeg er fremme - god dag".

Anne lagde telefonen fra sig og gik ind under bruseren og nød det varme vand på sin krop

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.