BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jan vågnede da klokken var lidt over 4. Fuglene sang lystigt udenfor, og han kunne mærke den tidlige majluft igennem det åbne vindue. Han lå alene i den store dobbeltseng. Hans kone, Lone, havde en døgnvagt på sygehuset, eller måske overnattede hun hos sin veninde. Det gjorde hun ofte for at slippe for at køre den lange tur imellem hjemmet og hospitalet. Jan tog fat om sin morgenrejsing og kørte forhuden et par gange frem og tilbage, men besluttede sig i stedet for at stå op. Han tog den uldne morgenkåbe på, og i bryggerset tog han et par badesko. Han forlod huset, krydsede Strandvejen og gik ned til vandet. På vej der ned faldt hans tanker på hans nye kollega Anne. Hun havde det åbenbart svært hjemme. Igår da hun kom på arbejde havde hun grædt og brugt noget tid på at læsse af på Jan. De havde endt med at hun fik et kram og et par trøstende ord. På stranden gik han ud på den lange badebro. Her tog han morgenkåben af og bakkede af stigen ned i vandet. Vandet var koldt og havde en øjeblikkelig effekt på morgenrejsningen. Jan tog nogle svømmetag og var hurtigt forbi den første jolle der lå tøjret ved siden af badebroen. Han fortsatte ud til den næste og svømmede rundt om den.

Jan er trods sine 51 år utrolig veltrænet. Han dyrker en masse former for motion og styrketræner næsten hver dag. Det ses tydeligt på hans brede skuldre, store overarme, de markerede brystmuskler og sixpacken. Der er intet overflødigt fedt. Jan er desuden glatbaret over hele kroppen, med undtagelse af hans trimmede fuldskæg. Det er kun 6 mm, men tæt og sort. Jan er, fra naturens hånd, blevet udstyret med en pik væsentligt over gennemsnittet. Lone havde, kort efter de havde mødt hinanden, insisteret på at måle dyret, og de kom frem til at 27 cm i erigeret tilstand måtte være tallet. Jan er en “shower” og ikke en “grover”, og den krymper derfor kun en smule når den er slap.

SEX I DAG?

Da Jan nåede tilbage til stigen, var Fru Jensen og Karen dukket op. 2 ældre damer der bor på samme vej. De var i færd med at smide deres morgenkåber. Fru Jensen var i en ærbar blå badedragt, men Karen som nok er 15 år yngre end fru Jensen og i hvert fald lige så mange kilo lettere bader nøgen. De udvekslede lidt høfligheder imens Jan tog sin morgenkåbe på. Jan kunne næsten se sulten i Karens øjne. Hun havde meget svært ved at løfte blikket til øjenhøjde. Jan smilte for sig selv på vej hjem og tænkte at nu havde de 2 gamle hejrer nok lidt at snakke om igen.

Hjemme i køkkenet satte Jan sig på en barstol ved den store køkken-ø. Han havde smidt skoene i bryggerset og morgenkåben hang over en stol. Han nød en kop kaffe fra espressomaskinen, imens han tjekkede sine arbejdsmails og nød varmen i kroppen efter dagens dukkert.

Jans tanker var igen hos Anne. Han tog sin telefon og skrev en SMS til hende; “Godmorgen. Tag den tid du skal bruge her til morgen, der bliver kun os idag, så vi når nok det hele. Vi ses”. Der gik et par minutter før hun svarede; “Godmorgen. Det lyder godt, vi ses. PS: Jeg tager brød med”. Jan smilte lidt og bemærkede at hans pik havde rejst sig igen, og nu stod op af maven. Var det pga. Anne, eller var det pga. dukkerten? Der tikkede en sms ind fra Lone; “Godmorgen skat, FaceTime?”. Jan rejste IPad’en op og trykkede opkald. Lone svarede straks. Han kunne se at hun lå i en seng. Han kunne også se at hun ikke havde nogen top på, hendes ene bryst var synligt på skærmen. De udvekslede lidt almindeligheder. Lone sagde at hun havde haft en lang vagt, og endte med at operere 4 timer længere end planlagt. Det var endt godt, men hun var for træt til at køre hjem, så hun havde sovet hos Mette. I det samme kom Mette kravlende bagfra, og Jan kunne se at hun også var nøgen. Godmorgen Jan. Tak for lån af din dejlige kone. Mette grinte og gav Lone et kys på munden. Jeg går i bad, jeg skal snart afsted. Mette forsvandt, og Jan benyttede lejligheden til at fortælle Lone om sine bekymringer for Anne. Ser hun godt ud, spurgte Lone pludselig. Jan tøvede lidt inde han svarede; ja, en usleben diamant, 24 år. Lone tænkte lidt og sagde så; Du må sørge for at være der for hende, men pas nu på med ikke at være der alt for meget. Vi skulle nødigt have en sex-sag på halsen. Lone smilte og blinkede med det ene øje, og fortsatte; men hvis hun selv Beder om det er du da en idiot hvis du ikke tager imod - 24 år, det er jo lige dig.

De afsluttede samtalen, lige inden Lone lovede at komme tidligt hjem på fredag.
Hvem er det der er 24? Det gav et sæt i Jan. Han havde ikke hørt at deres yngste datter på 17 var kommet ud i køkkenet. Øh hej Mille. Det er min nye kollega. Hendes kæreste behandler hende rigtigt dårligt, og jeg tror ikke hun har selvtillid til at gå fra ham. Mille havde taget en drikkeyoghurt i køleskabet og kom over og stod bag Jan. Hun lænede sig op ad ham og holdte om ham med den ene arm imens hun tog en tår af flasken. Jan kunne mærke Milles spidse bryster mod sin ryg. Hun var kun iført en lille g-streng, så den nøgne hud mod hans ryg fik det til at dunke i hans lem. Jamen så må du sgu da hjælpe hende far. Tja, svarede Jan, det er ikke så enkelt. De har også et barn sammen. Mille gav sin far et fedtet youghurtkys på kinden, slap ham og gik mod døren til gangen og på vej sagde hun; Jeg synes du skal hjælpe hende.

Jan hørte hoveddøren åbne, så han rejste sig for at gå op i bad. På vejen ud til trappen hilste han på Nanny. En ældre dame der kom hver morgen og sørgede for at få ungerne op og lave morgenmad til dem og sende dem i skole. Bagefter klarede hun alt rengøring osv. og inden hun gik hjem havde hun som regel forberedt noget aftensmad. Hun startede hos dem da de fik Morten, og eftersom han er 21 nu, så har hun altså været hos familien i 21 år.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.