BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Anne lod hænderne glide ned over sine bryster og den ene lod hun fortsætte ned over sin mave, ned igennem dusken. Lod er par fingre glide imellem skamlæberne blot for at finde klitoris. 2 fingre op imellem læberne og ind i varmen. Hendes tommelfinger på klitoris. Hun var så liderlig at hendes hænder rystede og der gik kun få sekunder inden en orgasme rystede igennem hende. Hun brugte et øjeblik på at komme sig, men skyndte sig så at slukke vandet og tørre sig. Derefter svøbte hun sit hår i håndklædet. Hun åbnede Milles tøjpose. Der var nogle kjoler, som helt sikkert var for små. Hun fandt en ultra kort plissé nederdel i et skotsk mønster og med en bred sort elastik. Hun tog den på og konstaterede at den skulle sidde noget lavt for at dække hendes køn. Hun fandt desuden en hvid top, med en lille lynlås foran. Den var så lille at hun måtte tage den på og lyne den over sine bryster, for derefter at trække den ned over brysterne. Den kunne ikke dække dem helt og blottede bunden af brysterne. Hun forlod badeværelset og gik på bare tæer op af trappen.

Jan kiggede efter Anne da hun gik ind på badeværelset. Han nød hendes nøgne krop de få sekunder der gik inden hun lukkede døren. Hans pik var ved at sprænge bukserne. Han skyndte sig ovenpå hvor filmen fra før stadig var på skærmen. Han startede filmen og trak pik og nosser ud af bukserne inden han satte sig.

SEX I DAG?

Hans telefon ringede, så han satte filmen på pause og svarede. Han talte i måske 10 minutter med en kollega fra hovedafdelingen, men hans tanker var slet ikke på arbejdet, og da han lagde på startede han straks filmen igen og fortsatte med at spille sin pik med den ene hånd og holdte de våde trusser op til næsen med den anden. Han lukkede øjnene og så Annes bryster og fisse for sig, og i løbet af et øjeblik nærmede han sig klimaks. Han flyttede trusserne ned og holdte dem rundt om sin pik, og lod spermen forsvinde ind i trusserne. Telefonen ringede igen, imens pikken pumpede sperm ud i Annes trusser. Jan åbnede øjnene for at se hvem der ringede, og opdagede straks at Anne stod og kiggede på ham. Fuck hvor så hun fræk ud. Mikro nederdel og bryster der var på vej både oven og neden ud af toppen. Jan kunne se at det var chefen der ringede, så han skyndte sig at svare.

Da Anne trådte ind på kontoret blev hun først chokeret over at se Jan tilbagelænet i sin kontorstol med sin kæmpe pik i den ene hånd og hendes trusser holdt rundt om den med den anden hånd. Jans telefon ringede og han åbnede øjnene og så på hende, imens de første stråler sperm væltede ud af pikken, ud på trusserne. Jan svarede telefonen. Anne gik hen til Jan og satte sig på hug foran ham. Hun overtog trusserne og tørrede hans pik ren med dem, imens han talte i telefonen. Hun havde en helt overvældende trang til at tage den i munden, men hun modstod og tørrede den pænt af. Hun gav den et kys på spidsen og gik hen og satte sig ved sit bord.
De arbejde i stilhed et stykke tid. Som sædvanlig snakkede Jan i telefon, så Anne koncentrerede sig bare om at svare på kunde mails.
Ved halv 11-tiden gik Anne ned og dækkede bord til formiddagskaffe i det lille køkken. Hun tjekkede sit tøj, men hverken bukser eller bh var tørre endnu.

Hun skrev en sms op til Jan, bare med en kaffekop. Da Jan så beskeden gik han ned i køkkenet. Lige da han trådte ind nåede han at få et glimt af Anne blottede bagdel, eftersom hun stod og bukkede sig foran opvaskemaskinen. Hendes store røde skamlæber kunne let ses inde midt i den store busk af sorte hår.

De satte sig overfor hinanden ved det lille spisebord og smurte et rundstykke hver. Der var en akavet stilhed imellem dem. Jan skulle virkelig tage sig sammen for ikke at stirre på Annes store bryster. Den lille top havde en kamp med at holde dem inde. Jan følte at han måtte bryde tavsheden, og forsigtigt sagde han; Det der ovenpå, det må du altså undskylde. Du skal ikke undskylde, svarede Anne, det er helt ok. Det var faktisk ret frækt. Lidt stilhed igen, inden Jan fortsatte; Du er meget smuk, og helt ufatteligt sexet, det håber jeg er ok at jeg siger? Anne rødmede. Du er heller ikke værst, svarede hun. Jan grinte afvisende, argh, jeg er vist bare en gammel gris. Anne grinte sammen med ham og svarede; en gammel gris, med en meget stor pik. Jan rødmede også lidt og svarede at ja, jeg har nok været lidt heldig når det kommer dertil. Heldig? Anne fnyste og fortsatte; Jeg har aldrig set så stor en pik. Har du nogensinde målt den? Jan kiggede på Anne og sagde nej, egentlig ikke. Jan tænkte at en lille hvid løgn vel var ok, hvis det betød at han kunne få Anne til at måle den.
Hvad med dig Anne, hvorfor har du gået og gemt de der, han pegede på hendes bryst, i sportbh'er, når du har noget så flot at vise frem. Anne rødmede lidt igen, og spurgte; Kan du godt lide dem? De er da fantastiske, svarede Jan. Anne sad lidt og kiggede ned på sin barm, og fik så en idé; OK, men så må du få lov at se alt det på dem du vil idag. Hun lynede den lille lynlås ned, og de 2 kloder brød ud af toppen. Det var en befrielse, da toppen strammede en del. Jan var ved at få kaffen galt i halsen, da han så de to store bryster gynge foran ham. Brystvorterne var stive, så stive at selv det mørke rundt om dem så helt hævet ud. Jan sad bare i nogle sekunder og nød synes. Der var igen en akavet stilhed. Er du okay? Anne så bekymret på Jan. Ja, undskyld, svarede han, noget befibbet. De er bare så smukke. Anne rødmede. Hun kunne mærke at det betød noget for hende at Jan kunne lide dem. Du er meget smuk, fortsatte han, du er jo det nærmeste man kommer perfekt. Anne grinte forlegent, stop nu Jan, så er jeg vist heller ikke pænere. Jan kiggede Anne i øjnene. Anne, du er noget af det mest sexede jeg nogensinde har set. De sad og kiggede hinanden i øjnene. Annes fisse kildede. Hun kun nærmest mærke safterne løbe ud på stolen. Hun var så liderlig som aldrig før.

Anne brød stilheden; Må jeg betro dig noget? Ja, svare Jan. Anne fortsatte; Jeg har en svaghed for at vise mig frem. Jeg har stort set aldrig gjort det, men de få gange jeg er blevet opdaget fx med bare bryster, så har det tændt mig helt vildt. Jan smilte; det kender jeg godt Anne, jeg har det på samme måde. Anne tog en dyb indånding og fortsatte; Hvordan ville du have det, hvis jeg var nøgen resten af dagen, her på kontoret? Det er en af mine vildeste fantasier der ville gå i opfyldelse. Jan kiggede på Anne uden at sige noget. Han var mundlam. Kan man være så heldig tænkte han. Anne kiggede ned i bordet og nærmest hviskede; Er det for meget? Nej nej, det er helt ok, svarede Jan helt febrilsk, jeg vil da elske at du vimser nøgen rundt, men det vil være svært for mig at holde fingrene for mig selv. Anne kiggede lidt på ham og sagde; OK, vi laver en aftale; når jeg er nøgen, må du røre, rage og pille alt det du vil. Det er sgu en deal, svarede Jan. Anne rejste sig stille op. Hun bevarede øjenkontakten med Jan, og begyndte stille at trække den lille nederdel ned og smed den på en stol og gik med vuggende hofter nøgen op ad trappen til kontoret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.