BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde i det skjulte flere gange duftet til hendes g-strengs trusser som hun glemte i bilen. Den og BH var vasket og jeg afleverede dem diskret retur.
Carmen hviskede til mig, jeg har glemt at tage trusser på, prøv at mærke efter. Jeg listede en hånd under kjolen og mærkede den mest glatte våde unge pige fisse. Jeg listede en finger op og hun stønnede højt. Du har tændt et begær i mig jeg ikke troede var muligt i virkeligheden.
Jeg har selvfølgelig læst om det på nettet og set det på FILM, men det er jo meget vildere. Vi var kort alene i køkkenet og hun nærmest overfaldt mig.
Hun satte sig på hug og fiskede min efterhånden ret stive pik frem. Hun kælede for den og hviskede jeg har savnet dig, du skal tage min mødom. Hun kyssede og slikkede den og kors det føltes godt. Vi kunne høre nogen nærme sig og jeg fik pakket pikken væk i sidste øjeblik.
Mine kone kom ind i køkkenet og sagde, har du styr på det. Carmen smilede og sagde det sidste er lige kommet på plads og ja i kan trygt tage afsted til festen.
Dejligt svarede min kone, det virker som om du har helt styr på det. Hun så derefter på mig, nu drikker du ikke for meget i aftenNej selvfølgelig ikke min skat.
Jeg listede ud på badeværelset og tog en lille blå pille.
Hvis det var i aften Carmen ville miste sin mødom, ville jeg være 100 på den også virkede optimalt. Når jeg var træt og fik lidt at drikke kunne den godt svigte mig lidt.
Vi hankede op i velkomst gaven en flot kurv med blomster og vin og sagde hej til børn og Carmen. Carmen kom over og hviskede jeg har aftalt med din søde kone at jeg sover hos jer.
Hun gav min pik et klem, uden konen opdagede det. Min kone tog min hånd og vi gik over til festen.
Der var allerede kommet en del, musikken spillede og alle så ud til at hygge sig. Vi blev hurtigt vist rundt og så fint de boede.
Vi blev sat i stuen med en velkomst drink og hilste på de andre. Vi var helt klart de gamle i selskabet. Der blev virkelig gået til den med shots og alkohol.
Silvia kom og talte med os, hun var allerede lidt småfuld og meget ærlig. Hun fortalte at de virkelig prøvede at få børn og det var deres største ønske, men at det ikke var lykkedes endnu. Det ringede på døren og hun fløj afsted.
Hun var normalt den stille type sagde hendes veninde grinende, men ikke i aften.
Jeg havde fik set ordentligt på Silvia da hun vendte retur. Hun var egentlig ganske køn, lidt buttet men med dertil flotte store faste bryster. Hun havde en flot kjole på der bestemt fremhævede hendes former. Sort hår og brune øjne, ja faktisk ganske køn.
Min kone faldt i snak med nogle af hendes veninder ude i køkkenet og efterlod mig med Silvia. Måske ikke det smarteste, men jeg havde besluttet at jeg ikke skulle have gang i noget som helst.
Hendes mand kom over, han var sådan en glad type som alle bare kan lide med det samme. Vi talte om alt muligt og aftenen skred hurtigt frem.
Jeg kunne slet slet ikke følge med dem, de drak som vilde og dermed var der flere der smed deres hæmninger og dansede og flere af pigerne gav "bobshots" .
Et indtil da ukendt begreb i min verden. Men som i alt sin enkelthed gik ud på at pigerne puttede et fyldt shotsglas ned i mellem brysterne og så skulle mændene samle det op med munden og drikke det uden brug af deres hænder.
Der var en del single veninder der nød opmærksomheden og jeg blev budt rigtig mange drinks på den måde. Dejlig måde at få serveret en drink på, og virkelig mange flotte kavalergange, fik jeg stukket helt op i hovedet.
Det var helt klart Silvia som havde flest venner og der var nok en 8-10 singlepiger som nok havde håbet på, bare nogle single fyre. Men de fyre der var, er alle dele af et par.
Ikke alle kvinderne i parrene brød sig om den måde der blev budt drinks rundt på. Men der var ikke en mand der klagede.
Specielt en af pigerne Camilla, fra England, var helt vild med at vise mig hendes bryster og vimsede omkring mig. Gav store knus og bukkede sig så jeg kunne se hendes bryster bag kjolens meget lidt dækkende stof. Når hun bukkede sig havde jeg frit udsyn til et par flotte små faste bryster. Brysterne var faktisk lige knapt store nok til at de kunne holde shots glasset og der blev spildt en del. Camilla sørgede for at komme forbi hver gang konen var ude af syne og jeg nød det.
Pigerne dansede meget frækt og gearede hinanden op, rystede røven og tiltrak sig meget opmærksomhed. Stemningen var meget intens og osede af sex
Jeg gik lidt ud på terressen for at få lidt luft et par af kvinderne tog sig en dukkert i poolen. De var iført, de mindste bikinier jeg nogen sinde har set.
Pludselig stod Silvia også derude med et glas i hånden. Hun så smilende på mig og førte den ned i mellem sine bryster.
Tør du, jeg smilede og sagde ja tak. Jeg havde godt nok ikke regnet med at komme så tæt på hende. Jeg gik over til hende og satte munden ned over glasset for at samle det op. Men i stedet for det kom op røg det dybere ned i kavalergangen. Det er en ommer grinede hun, kom så.
Hvis jeg skulle få det op ville det være umuligt ikke at berøre hendes bryster. Jeg så på hende og hun smilede og sagde kom nu der er ingen der ser det.
Jeg tog glasset i munden igen, med næsen dybt begravet i mellem hendes faste bryster. Forsøgte at få det listet op men uden held og kom til at spille indholdet ud over brysterne. Du skal have det hele med grinede hun frækt, mente hun det?
Jeg så på hende, hun pegede på det spildte og smilede. Hvorfor kunne jeg dog forpokker ikke bare sige nej tak. Hun tog først glasset op, så tog hun fat i mit hoved og pressede det mod hendes bryst. Jeg kyssede og slikkede dem og lagde mærke til at hendes brystvorter stivnede. Hun åbnede de øverste knapper i kjolen og lukkede op i kjolen så jeg rigtigt kunne komme til. Der efter lod jeg min tunge slikke det spilde op fra hendes varme store frodige barm.
Jeg så på hende vi må vist hellere komme ind til de andre inden vi gør noget vi måske fortryder senere. Hun trak mig ind til sig og sagde at jeg en rigtig mand.
Hun gav mig et kæmpe knus og pressede sin krop mod min. Jeg nød knusset og følelsen af hendes store bryster mod min brystkasse. Hun kunne uden tvivl mærke hvilken indvirkning hun havde haft på min pik som vi stod der i natten.
Du er bare så sød og jeg er vist lidt fuld grinede hun. Kom lad os danse.
Da vi kom ind fandt vi min kone. Klokken var langt fra midnat og min kone ville gerne hjem til barnepigen. Hun havde ledt efter mig for at sige at det var ok hvis jeg ville blive lidt hun ville ikke låse døren. Hun hviskede på dansk at hun havde fået menstruation og havde det virkelig skidt
Silvia krammede min kone og sagde hun nok skulle sørge godt for mig og min kone jo bare kunne gå over og sikre børnene havde det godt og så komme igen, hvis hun fik det bedre.
Jeg gav konen et knus og lovede ikke at komme for sent hjem.
Nu skal vi have noget at drikke kom med mig. Silvia tog min hånd og trak mig til side, du skal se noget. Hun trak mig ned i gangen mod gæsteværelset. Hun lukkede døren op og hev mig lynhurtigt derind. Den lille senge lampe var tændt og sendte et dæmpet varmt lys ud i rummet.
Hun lukkede hurtigt døren og knappede kjolen op. Hægtede sin BH op foran og fandt brysterne frem og stod der super indbydende foran mig. Du skulle lige gøre helt rent efter dig. Det virkede som om du ku lide det.
Jeg måtte indrømme at det kunne jeg. Men sagde jeg det her går ikke, vi må hellere stoppe nu. Nej svarede hun ikke før du har slikket mine bryster rene. På et øjeblik havde hun trukket mig til sig. Jeg lover ikke at sige det til nogen, jeg vil gerne have du slikker dem.
Sikke et par fantastiske bryster hun havde. Vil tror de var 90E.
Jeg lod tungen slikke hver en millimeter af hendes bryster og kyssede hende nu meget stive bryst vorter.
Pludselig hørte vi en lyd ovre fra sengen. Vi for sammen.
Hov hov frække det er da ikke din mand sagde Camilla pludselig
Shhhh hviskede Silvia, Camilla altså du skal ikke vågne nu. Jeg har været vågen længe og har set det hele. Du kommer til at dele A med mig ellers sladre jeg til din mand og til A´s søde kone.
Du slipper ikke søde enten er vi alle tre med ellers fortæller jeg alt.
Camilla havde åbenbart lagt sig lidt for at hvile sig i gæstesengen. . Jeg havde tidligere bemærket at hun ikke havde nogen bh på under den lette lyse sommerkjole tidligere.
Nu ligger du dig til at sove igen Camilla.
Camilla nægtede, det kan godt være jeg er fuld men sove det gider jeg ikke. Camilla din kjole er vildt ulækker. Gud det er den da også. Kjole og byster var fedtet godt ind i klistret shots. Camilla lynede kjolen helt op og trak den af hende. Hun havde intet andet under, for pokker hvor så hun godt ud.
Silvia så på mig, hent lige en skål med sæbevand og vaskeklud så hun kan få vasket det værste rester af shots af kroppen og brysterne.
Da jeg kom tilbage, ventede de 2 kvinder fnisende på mig.
Er du ikke sød at vaske hendes bryster rene?Den skulle jeg lige forstå, sad hun der og bad mig vaske hendes nøgne veninde ren?Mener du det ?Ja kom nu, det er da det gør gode venner da, ikke?
Tænk engang nu stod i Spanien og vaskede og rørte ved endnu en ung kvindes bryster. Sig mig lige er det ikke alkohol hun har i navlen og på maven, jeg så efter og måtte sige at det lignede det da.
Ej det går ikke vask hende lige helt ren. Camilla nu vasker vi dig lige ren ikke.
Yes Dear please wash mee, svarede hun. Det var for stor en fristelse jeg vaskede først maven og navlen for derefter nærme mig hendes underliv.
Jeg så på Silvia. Hun så smilende på mig, det bliver vores hemmelighed, kom nu frække mand.
Hun spredte sin venindes ben og bad mig vaske hendes venindes fisse helt ren. Jamen det kan jeg da ikke, jeg er en gift mand som er meget ældre en jer. Hun så på mig, selvfølgelig kan du det.
Kom bare i gang, jeg sladre ikke til din kone hvis du ikke sladre til min mand.
Min mand har ønsket at se hende her nøgen, siden universitet . Tror du ikke jeg så hvordan Camilla smed sine bryster i hoved på dig tidligere. Hun sagde faktisk til mig hun tændte voldsomt på dig. Det må jeg indrømme at jeg gør fnis Camilla.
Camillas krop kunne lide berøringerne og varmen fra kluden. Hun stønnede og sagde mere, mmm det er dejligt, hvor er du sød. Jeg vaskede hende meget grundigt og nød arbejdet. Frække gifte mand, mmmm det er godt lød det fra Camilla.
Selvom der intet alkohol var omkring hendes helt glatte smukke fisse blev dette område ekstra grundigt ordnet. Jeg har aldrig før set en så perfekt barberet fisse, totalt uden hår. Silva konstaterede det samme og spurgte sig mig er du blevet vokset. Ja grinede Camilla, det gør ondt men bliver så flot.
Der var ingen tvivl om Camilla nød vasken og hun begyndte at små stønne og hendes klitoris tittede frem. Årgh bliv ved stønnede hun det er så godt. Hun så på Silvia og sagde han skal da også vaske dine bryster.
Silvia smilede og svarede måske Camilla men du holder bare din kæft med det. Skal jeg nok din frække tøs, fuck jeg er liderlig nu. Please slik mig. Gør det hviskede Silvia, slik hende.
Jeg opfyldte hendes ønske startede med at kysse Camillas skamlæber, så skilte jeg dem ad og slikkede hendes fisse og da klitoris dukkede op fik den både kys og kærlige nap.
Hun kom hurtigt i en orgasme og stønnede tak søde det var så godt, så rullede hun over til den ene side puttede dynen om sig.
Silvia så på mig, kors hvor så det frækt ud da du slikkede hende, du var så sød og blid ved hende. Hun gav mig et kys og lagde sin hånd på min pik, nå så du kunne li opgaven. Hun lagde sig på sengen, ved siden af veninden og smilte kom du har et job at gøre færdigt her. Det bliver mellem os bare rolig.
Du skal først slikke dem og kysse dem. Jeg ville ikke lade denne chance gå forbi og gjorde som hun bad om og imens jeg suttede på hendes bryster lå Camilla og så på os.
Min pik var selvfølgelig stiv og hun kunne ikke undgå at mærke det.
Stil dig her og sæt hænderne bag på ryggen hviskede hun.
Silvia åbnede øverste skuffe og tog et par håndjern frem og klikkede dem om mine hænder omme på ryggen. Dette havde jeg ikke set komme.
Jeg skal betro dig noget. Der er faktisk en stor grund til jeg inviterede jer med og det er den der. Hun gav min pik et kys i gennem stoffet på mine bokser shorts. Jeg så dig onanerede den anden morgen.
Hvad svarede jeg, Silvia fortalte at det havde hun billeder af.
Mig nøgen ved poolen med meget stiv pik. Jeg har et rigtigt godt Kamera med en god zoom. Fuck svarede jeg, jeg troede jeg var helt alene. Jeg har fotograferet dig hver morgen ved poolen. Hvad har du. Ssssshhhhh
Min mand ved intet om det herSer du min mands pik er ikke ret stor og jeg får alt for lidt pik. Jeg er tit alene hjemme og frygter aldrig at blive gravid.
Hun trak mine bukser og bokser shorts ned og blottede min meget stive pik.
Silvia begyndte at kæle for den først med hånden siden hen med tunge, mund og kys. Shit den er nok dobbelt så stor som min mands.
Jeg har også et hvor du sprøjter din sæd ud og så tager bad. Jeg har bare gået og ventet på en mulighed for at fortælle dig det. Ligesiden har jeg fantaseret om at se din pik rigtigt . Det er sku noget af en pik du render rundt med og den virker.
Hun kyssede pikken, 3 børn allerede, gid det var mig der havde den til rådighed. Din kone burde låne mig denHun satte sig på kanten af sengen og trak mig til sig. Det var faktisk Camillas geniale ide at invitere jer med over. Jeg kom til at vise hende billederne af dig. Camilla satte sig ved siden af og begyndte at nulre mine nosser.
Jeg har også billeder af barnepigen, med din pik i sin mund. Hvad har du?
Hun suttede løs igen og lod mig lige langsomt forstå hvad jeg havde hørt.
Du er simpelt hen ikke rigtig klog, du aner tydeligvis ikke hvem hendes far er. Det vidste jeg ikke dengang, prøvede jeg at forsvare mig med. Ved du overhoved hvor gammel hun er.
Nej svarede jeg ærligt, det vil hun ikke fortælle mig. Hun er sku en klog pige hende den lille babysitter.
Jeg tænker du har fattet at du sidder i saksen.
Jeg var på den endnu engang.
Du skal gøre alt jeg ber dig om. Hvis du gør dette så sletter jeg billederne og sladre ikke om det. Du har været en meget slem mand.
Carmen tog en pisk frem fra under sengen og Camilla lyste op i et stort overraset smil. Uha Silvia du er meget frækkere end jeg vidste.
Camilla du har jo reddet en del som ung ikke. Jo svarede hun. Godt så kom og giv vores meget uartige hingst en afretning. Giv ham 3 slag på hver balle, nok til det gør meget ondt, men ikke så hårdt at det slår hul på huden.
Camilla var i den grad hurtigt oppe og overtage pisken. Jeg fik som hun befalede og for pokker hvor kunne hun bruge den pisk. Jeg fik 6 slag og måtte anstrenge mig meget for ikke at skrige højt.
Har du kneppet lille Carmen. Nej det har jeg ikke. Passer det nu også, ja frue men Carmen vil gerne.
Hun er ikke så lidt fremmelig hende den fine unge pige. Hun minder mig om hendes mor, æblet falder ikke langt fra stammen. Hun var kun 17 da Carmens far gjorde hende gravid.
Kunne du finde på at kneppe den lille tøs, svar ærligt. Ja frue det kunne jeg godt, jeg har faktisk lovet at tage hendes mødom hvis det bliver muligt. Frækt, meget frækt. Du er vist en rigtig slem mand.
Silvia tog kjolen og trusser af. Hun satte sig på knæ foran min pik og tog den i munden igen. Camilla suttede mine nosser.
Du skal ikke gå nu. Nu låser jeg den ene hånd op så ligger du dig i sengen og så bliver du spændt fast igen, forstået.
Hun lukkede den ene hånd fri og bad mig samle hænderne bag stængerne i hovedgærdet. Læg dig ved siden af Camilla. Camilla gjorde plads til mig.
Hun flåede mine boksershorts og bukser helt af. Hun låste mig fast igen.
Nu vil vi 2 piger misbruge dig og din dejlige pik. Hun kom op i sengen til os og tog fat om min pik. Hvad med et kondom, prøvede jeg. Du skal sprøjte din nordiske livgivende sæd dybt oppe i mig, så glem alt om kondom.
Jeg gider ikke høre på brok, hun samlede Camillas trusser op og stoppede dem i munden på mig og nu kan du fortælle at du er blev voldtaget
Hun førte pikken til sin fisse og lod den langsomt glide helt i bund. Fuck den er stor og lækker din pik. Hun begyndte langsomt at ride mig og jeg nød synet. Der gik ikke lang tid, så vidste jeg, vi begge var tæt på at gå. Hun krammede og malkede min pik så utroligt intens, så så hun på mig med de mest liderlige øjne. Fyld min fisse med din sæd, kom oppe i mig.
Jeg lover jeg aldrig sladre om det eller om at du lader din babysitter sutte pik på dig mens familien er hjemme. .
Hun begyndte at ryste og så gik vi begge på samme tid. Jeg fyrede min sæd op i hendes u beskyttede unge fisse. Hun faldt sammen over mig og begyndte at overkysse mig. Fuck det var godt, bedste sex ever.
Camilla så på mig mens jeg stadig havde min pik oppe i hendes veninde. Den pik vil jeg også have og han slikker fantastisk fisse.
Camilla så på os triumferende. Opdagede i virkelig ikke jeg filmede jer?
Nej det gjorde du bare ikke kom det fra Silvia, det havde vi 2 ikke aftalt. Jo jeg gjorde og du bliver bare siddende på hans pik. Men du er blot gået i samme fælde som du sendte vores dejlige danske pik I. Kom ikke at sig at jeg ikke lure dig af hurtigt. Kan du se hvem der får den film jeg lige har taget, hvis ikke du gør alt jeg beder dig om.
Fuck Camilla, ikke min mand, please. Du er min tæve nu og du gør som jeg siger. Er det forstået? Jamen? Ikke noget jamenSkal din mand have filmen?
Nej Camilla jeg er din tæve. Godt Silvia nu tager jeg tager lige lidt ekstra billeder. Nej prøvede Silvia igen, men Camilla havde bestemt sig tog sin iPhone og dokumenterede det hele. Håndjern, ansigter, pikken i fissen alt. Så må du godt give pikken fri om lidt og slikke hans pik helt ren.
Men først skal vi lige nyde synet af hans sæd flyde ud af dig. Camilla så triumferende på sin veninde og du skal sluge hver en dråbe. Camilla du ved godt jeg ikke sluger, please. Nu gør du, kom igang.
Javel kom det fra Silvia.
Hun rejste sig modvilligt og lod pikken komme fri. Hun slap taget og der lød et svup da pikken gled ud og sæden kom løbende ud. Camilla så på med store øjne. Hold da op en masse sæd du har fyret af. En del sæd løb ud af Silvias fisse og ned på min mave.
Til min store overraskelse samlede Camilla sæd der løb ud af Silvias fisse med sine fingre og stoppede det op i fissen. Hun proppede den "brugte" sæd dybt op i sig. Hun lagde sig med en pude under numsen så sæden ikke løb ud men dybt op i hende.
Men Camilla vi havde ikke aftalt du skulle have hans sæd oppe i dig. Er du også ubeskyttet. Ja svarede hun, sorry .
Min hjerne kæmpede med tanken om at sprede min sæd og frygten for at blive opdaget og måske have gjort 2 unge kvinder frugtbare. Nu er hans dejlige sæd der og det bliver der ikke lavet om på. Slik resten sæden af hans mave og slug det. Silvia adlød. Men du rør ikke pikken. Javel, Silvia slikkede og slugte alt hun kunne finde, alt imens Camilla filmede hende. Du har overset noget sæd på hans nosser din utro liderlige tæve i løbetid.
Silvia fik en endefuld og så var rolle fordelingen i deres forhold for altid skiftet.
Hun så forskrækket på Camilla, AV -hvad er det du gør. Silvia fik straks en endefuld mere. Camilla vendte sig om på alle fire og satte sig over mine ben. Hun bukkede sig ned og tog min pik i munden med resterne af sæd og hendes venindes safter.
På trods af at jeg kort før var kommet rejste min pik langsomt igen. Nu var jeg virkelig glad for jeg havde taget en blå pille tidligere. Den er godt nok lækker den pik, Camilla var lyn hurtig og gled ned over den. Fuck din pik føles god oppe i min fisse.
Hun red mig hårdt og meget intenst. Hun stønnede å gud å gud. Silvia blev beordret til bagfra at krammede hendes bryster og kælede for hendes klitoris. Det var mere end Camilla kunne holde til og hun kom i en af de mest våde orgasmer jeg nogensinde har oplevet. Jeg nåede ikke at komme, men det var Camilla ligeglad med, Da Camilla kom til hægterne beordrede hun sin til tæve slikke min pik helt ren. Du kan jo ikke komme hjem og dufte af fremmed fisse vel.
Nej det var der noget om. Denne gang blev der ikke stillet spørgsmål. Silvia slikke og suttede pikken helt ren. Hun måtte finde sig i at blive behandlet som den lille liderlige utro tæve hun var. Fint dygtig tøs, Camilla roste veninden. Camilla så på mig og du forstår også din plads og aftalen ikke.
Jeg kunne ikke sige noget og nikkede derfor. Godt slave, inden du rejser hjem til Danmark, skal du voldtages mindst en gang mere og er du heldig tager jeg Silvia med. Jeg så på hende og forsøgte at svare uden held.
Camilla smilede ok, så slipper jeg dig løs, men du er adlyder mig fra nu af. Jeg fik taget håndjern af og hun tog hendes trusser ud af munden.
Tag lige pisken der og giv min tæve tøs, de samme slag som jeg gav dig.
Silvia læg dig på knæ i sengen og hænderne om på ryggen. Silvia så nervøst på os, men adlød.
Hun fik 6 flotte striber på numsen og kunne ikke skjule hun tændte meget på at modtage sin staf. Camilla så på Silvia. Nu går du ind og giver din mand et tungekys med den mund der lige har suttet fremmed dansk pik,
Det mener du ikke? Jo jeg gør og du adlyder bare. Javel lød det lettere skræmt, jamen hvad hvis han opdager noget. Ikke mit problem svarede Camilla og husk ingen trusser.
Hop i din kjole og find en ren til mig NU.
Til mig sagde hun, du tager tøj på og går ud af terressedøren. Så hvis nogen spørger så var du blot hjemme med konen.
Jeg kom i tøjet og hoppede ud af vinduet. Pigerne fik kjoler på og gik ind i stuen. Heldigvis havde ingen opdaget vi manglede og der sad vi så i stuen igen. Jeg nød tanken om at 2 piger lige nu sad med min sæd i deres fisser og maver.
Samtidig var jeg også lidt nervøs for jeg kunne have gjort 2 piger gravide og selvom vi havde aftalt at ingen sladre så vidste man jo aldrig helt om det holdt.
Silvias mand kom ind i stuen og fik det vildeste tungekys. Camilla og jeg smilte og Silvia rødmede helt vildt. Så snart Camilla så en mulighed for det løftede hun op i Silvias kjole og blottede hendes numse. Dygtig pige, skulle lige se om du snød.
Kom lige og mærk min tæves fisse. Jeg stod nu midt i køkkenet, med mulighed for der kunne komme en gæst når som helst og afsløre os og gav en driv våd Silvia Finger.
Jeg aftalte med pigerne at vi snart måtte ses igen og at det skulle blive en hemmelighed os 3 i mellem. Jeg sagde farvel til alle og listede hjemad.
Da jeg kom hjem troede jeg alle sov. Til min store overraskelse var der lys på badeværelset og det var tydeligt nogen lige havde været i bad. Da jeg kom forbi vores gæsteværelse stod døren på klem og der var lys der inde.
I gæstesengen lå Carmen nøgen og nyvasket og så fantastisk ud. Hun lå og så på en Babysitter porno film.
Jeg stod som naglet til stedet og nød synet. Der lå en skøn spansk unge pige og små onanerede mens hun ventede på mig. . Hun var virkelig dejlig at se på. Hun vidste jeg ikke var kommet hjem endnu. Jeg glædede mig over hvad jeg så og listede ind til hende.

Fortsættes. . .

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.