BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En dag er jeg blevet uvenner med hende jeg var sammen med dengang, jeg kalder hende f. Jeg er så over ved en kammerat og har glemt mit dankort i hendes lejlighed. Det er blevet aften og jeg skriver til hende at jeg vil komme og hente det. Hun skriver at jeg ikke kan komme fordi hendes veninde er der og hun er ked af det. Vi skriver frem og tilbage og diskutere det noget tid. Jeg bestemmer mig for at køre der over. Da jeg skal til at sætte nøglen i døren kan jeg høre hende meget tydeligt, jeg lytter lidt mere og konstatere hun har sex. Jeg låser stille op og går ind. Det er en et-værelses lejlighed, døren er på klem ind til stuen. Jeg skubber døren stille op. 

Jeg ser så hun står op af balkondøren med begge hænder på glasset, og en høj mand står og tager hende bagfra. Hun skriger næsten, de opdager mig slet ikke, jeg står bare og venter på de ser mig og jeg er ved gå amok. Han løfter hende så op, bære hende over i hjørnet af vores sofa, tager hendes ben og hans skuldre og så får min kæreste ellers pik, jeg spotter hans lem og kan godt se det er noget større end hvad jeg kan tilbyde, han var også bare meget større end hende. Han trækker sig ud og samme sted han står putter han sin pik i hendes mund og knepper hende i munden, trækker ud og knepper hende igen. Det bliver han så ved med. På det her tidspunkt står jeg og venter på de opdager mig og har set så meget at jeg ville splitte det hele ad. Men den her mand var meget stor. Han vender hende om og begynder at kneppe hende bagfra. Og jeg skal ellers love for han giver hende. Han støder meget hårdt og meget voldsomt, hun siger som hun plejede til mig "Ja lige der, du rammer helt rigtig knep mig". Han begyndte endnu hårdere, der kunne jeg høre det blev for meget for hende "det gør ondt, det gør ondt" men han forsætte, Inden han kommer trækker han sig ud og hun sutter hans pik til han kommer hende i hovedet. Da han er kommet opdager hun mig med hovedet fuld af sæd. Og så smuttede han. Jeg tjekkede hendes telefon, og kan se det ikke var første gang han havde mør kneppet hende. 

Hun var et rigtig dårligt forhold, så hun siger mig ikke noget den dag idag. Men stadigvæk var det lidt frækt at det var så voldsomt. 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.