BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Træningslokalet i fitnesscenteret genlød af lyde fra håndvægte, løbebånd og prust og støn fra forskellige udøvere i maskinerne.

Det var varmt på løbebåndet og jeg var næsten færdig med mine ti km. Min hud glinsende af sved. Rundt om svedte de andre lige så meget. Der var fyre og kvinder, yngre og lidt ældre i tætsiddende træningstøj og megen fri hud. Jeg nød at iagttage dem hver især, mest fyrene, når deres muskler spændtes og små frække støn undslap deres mund i deres kraftudladninger. Kunne ofte ikke lade være med at forestille mig, hvordan de forskellige så ud nøgne eller have sex. Tanken pirrende mig altid lidt, når der var lækre fyre eller piger i centeret.

SEX I DAG?

Mit løbeprogram var færdigt og min træningssession var slut for i dag. Slukkede for musikken i mine earpluggs og gik hen til væggen og tog min sportstaske klar til et velfortjent bad.

Gik ud af lokalet og ville finde dame-omklædningsrummet.

''Nymalet'' stod der på en lille undseelig seddel på døren ind til omklædning. Alternativet var herreomklædningen, men da det var sommerferie og klokken efter 17, kunne håndværkerne da ikke være i gang nu, tænkte jeg og åbnede døren på klem. Jeg trådte et skridt ind og så at rummet så nydeligt og pænt ud. Det duftede nyt og nymalet og kun en forladt stige op ad væggen og en værktøjskassen vidnede om den omtalte renovering. Bruserne og bænkene så fine ud og et hurtigt bad, kunne man vel sagtens tage, tænkte jeg, mens jeg tændte en af bruserne og lagde min sportstaske på bænken og begyndte at finde mine ting frem.

Jeg trak langsomt af mit svedige træningstøj, tog håndklædet og shampooen og gik mod bruseren. Nydelsen var stor, da da varme stråler ramte min nøgne hud. Havde givet mig fuldt ud i dag og trængte virkelig til dette skønne, afslappende bad.

Begyndte at sæbe min krop ind i langsomme bevægelser og fandt lidt efter shampooen. Lukkede øjnene og nød tiden for mig selv, de fede rytmer fra min træningsplayliste, der stadig kørte for mine indre ører og fingrene gennem mit våde hår.

Hvor længe, jeg havde nydt det under bruseren ved jeg ikke, men da jeg lidt efter åbner mine øjne, fanger mit blik to overraskede håndværkere, der uden tvivl har stor-nydt at se mig sæbe min nøgne krop ind.

De står stadig med julelys i øjnene og et frækt smil om munden, da jeg med mine hænder forsøger at skjule mine helligste steder, mens jeg prøver at undskylde.

Den ene laver en bevægelse med hånden og fører pegefingeren til munden, for at signalisere et 'schhh'.

De ser begge ganske godt ud. Nok en mester og en lærling. Mesteren omkring de 45, lidt gråsprængt, lærlingen nok i starten af 20'erne, begge slanke og solbrune, lærlingen lettere muskuløs.

Jeg tænker, at nu de har set mig uden tøj, så kan jeg ligeså godt gå linen helt ud og få det bedste ud af situationen.

Vinker dem over til mig i bruseren.

De smiler tilbage og indforstået til hinanden, mens de tager deres håndværkertøj af. Overkroppene blottes først og jeg nyder deres muskler under huden. Veltrænede brystmuskler og overarme uden det er for meget. Mester med hår på bryste. Deres bukser falder også og nu står de tilbage i stramme tights. Mester i sorte, lærlingen i hvide Björn Borg, hvor deres 'pakker' allerede ser lovende ud.

Jeg kan mærke spændingen og liderligheden indtage min krop og hele situationen går lige i mine nedre regioner, hvor min mis er begyndt at føles ret våd med tanke på den forestående seance i bruseren.

Langsomt kommer de over mod mig i bruseren og stiller sig på hver sin side af mig, mens deres hænder kærtegner min våde hud.

De overrisles af brusehovedets vandstråler, der perlende løber ned af deres frække flotte kroppe. Deres tights gennemblødes og lærlingens hvide bliver nærmest gennemsigtige, så jeg kan se hvilken skøn pik, han gemmer på.

Jeg nyder fire hænders kærtegn af min krop og sukker allerede hedt mens jeg kysser med mesteren. Det er så frækt, at jeg tændes yderligere. Min mand derhjemme vil elske det her. Han har før givet mig lov til at udleve mine hede fantasier, så længe jeg fortæller ham om dem og passer på mig selv. Han elsker altid at høre mine frække fantasier og tænder på mine små eventyr.

Tilbage i bruseren bevæger deres hænder og tunger sig kærtegnede, kyssende nedover min hals, skuldre, bryst og maveskind.....og ned til min helt nybarberede, glatte mis.

Lærlingen er den første, der får lov, at mærke hvor våd jeg er, da han siddende på hug med sin tunge slubrende slikker mine hede safter i sig efter at have skilt mine skamlæber ad med et par fingre. Hans legesyge, unge tunge føles fantastisk og han ved lige hvordan han skal slikke og pirre, så mine safter flyder endnu mere. Mester står tæt bag mig, hud mod hud, masserer, kysser mig i nakken og hans store hænder er overalt på min krop og baller.

Jeg har lukkede øjne og er for længst langt væk i nydelsen og deres fulde opmærksomhed på mig i dette hede øjeblik.

Følelsen af lærlingens tunge og hans ferme fingre samt mesters små bid i brystvorterne og hans hænders kærtegn får mig på orgasmens rand og jeg mærker de første begyndende sammentrækninger i mit underliv.

Mine ben sitrer og de nærmest må holde mig oprejst for ikke at falde, mens jeg gennemskylles af den bedste og dybeste orgasme jeg længe har fået. Rystelse på rystelse, øjne himmelvendte af indestængt liderlig nydelse gennemstrømmer hver en celle i min krop. Jeg stønner og er overrasket over mit eget lydniveau. Lærlingens hoved mellem mine ben har jeg låst som i et skruestik, som for at beholde orgasmen længst muligt.

Da orgasmens euforiserende og skønne rus er ved at forlade mig, kan jeg kun tænke på een ting. PIK!!!

Jeg SKAL bare ha PIK... NU.

Jeg sætter mig på knæ i bruseren, med de to næsten nøgne, tændte håndværkere foran mig og med mine grådige hænder trækker jeg langsomt men bestemt deres nu godt våde tights af. Begge med tydelige buler, der forventningsfuldt venter på at blive frigjort fra deres pinefulde fængsler.

Mesters pik er den første, der springer mig i møde. Den er ikke så lang, men til gengæld utroligt tyk med tydelige blodårer, så det kilder i min mis over tanken på hvordan den vil mærkes. Kuglerne er store og tunge. Pikken peger stift og tungt lige ud mod mig.

Lærlingens pik er lidt længere og buer flot opad, og da jeg pakker den ud, nærmest springer den i et svup frækt opad og pikhovedet rammer hans stramme muskuløse maveskind. Den er ikke så tyk som mesters pik, men helt glat og med tætsiddende, frække kugler.

Betaget betragter jeg de to pragteksemplar af to pikke, der lækkert står stive og kampklare ud fra deres muskuløse lår inden mine hænder griber dem og langsomt trækker forhuden tilbage, så de store, blodfyldte, våde og violette pikhoveder åbenbares og indbyder til min tunges leg.

Jeg mærker deres hænder kærtegne min nakke, hals og hår og jeg hører maskuline støn og brummen af nydelse, mens min drillesyge tunge går på opdagelse og jeg begærligt sutter deres frække pikke på skift. Deres salte, liderlige smag af pik tænder mig voldsomt og jeg nyder at have to voksne mænd i min magt og høre dem nyde.

Lærlingen tager mig sensuelt under hagen med et par fingre og 'løfter' mig op i øjenhøjde, så jeg igen står oprejst. Kysser mig krævende hvorefter han drejer mig rundt og vender mig med front mod væggen. Han tager mine hænder og trykker dem mod muren over mit hoved, mens jeg strutter bagud med min frække numse, så min sjaskvåde og indbydende mis bliver synlig. Uden at gøre andet, finder hans pik selv vej til lysten hule. Den kører lige frem og tilbage i min våde revne inden han blidt men bestemt presser pikken ind i mit indre. Jeg gisper. Det føles fantastisk frækt og dejligt. Langsomt trænger han i bund og begynder at støde blidt mens mester står ved siden af og kærtegner mine bryster med den ene hånd og leger med sin pik med den anden.

Det varme vand siler stadig fra bruserne og vore kroppe glinser af væde, hvilket føles skønt. Lærlingen har sat tempoet op og jeg nyder at blive 'taget' og få hans lækre pik banket op i mig. Min krop ryster i takt med hans stød og hans boller banker frækt mod min klit.

Hans hænder har flyttet sig til mine hofter nu og han knepper mig mere intenst. På hans støn kan jeg høre at han nyder det og begynder at nærme sig klimaks.

Pikken tager mig hårdt nu og på hans brunstige støn kan jeg høre han er ved at komme. Jeg mærker hans pik svulme ekstra og at han gør klar til sit livs orgasme.

I et højt brøl, trykker han pikken helt i bund i min mis og jeg mærker hans 8-10 skud af varm sperm og livgivende sæd der sprøjter med voldsom kraft op i mit indre. Hans ben ekser nærmest og jeg mærker hans udladninger som elektriske stød, der gennemstrømmer hans liderlige krop i dette intense øjeblik.

Øjeblikket nydes, mens hans orgasme klinger af og jeg nyder at mærke ham i mig.

Forsigtigt trækker han sin pik ud af mig og sammen med den vælder der en masse, hvid sperm ud og ned på gulvet i højlydte sjask og blander sig med vandet fra bruserne. Sidste dråber sæd pibler stadig ud af hans pik, der nu hænger dovent mellem hans ben. Mens der stadig drypper sperm ud af min mis, går mester på knæ og slikker min våde, klistrede mis ren for lærlingens safter. Herefter tager han med et kraftigt tag fat i mig og løfter mig op, så jeg ligger i hans stærke arme. Vore liderlige øjne mødes og med en topspændt og stiv pik bærer han mig over på bænken, hvor han forsigtigt lægger mig på nogle bløde håndklæder. Hans målrettethed tænder mig enormt. Lærlingen har stillet sig ved siden af mit ansigt, og refleksagtigt tager jeg hans pik i munden og sutter ham blidt.

Mester bukker sig ned, spreder mine ben og begraver sit hoved i min mis og slikker mine safter, der vælter ud af mig, i sig. Hans tunge er kraftig og han kan komme godt ind i min grotte med den, hvilket føles ekstremt skønt.

Herefter stiller han sig med et ben på hver side af bænken med hans meget tykke pik strittende solidt ud fra hans krop. Venerne på pikken er kraftige og jeg gisper af fryd ved tanken om at mærke den tykkeste pik i mit liv i mit indre om lidt.

Hold k... den er fræk. Som sagt er den ikke lang, men tyk som en stor agurk og med to store spændte kugler under sig. Pikhovedet er et kapitel for sig og da det nærmer sig min drivvåde mis, er det lige før jeg er besvimelsen nær af liderlighed. Mine safter flyder ukontrolleret og kommer pikken i møde, da det forsigtigt finder mit hul. Det ser voldsomt ud og i starten ser projektet umuligt ud, men da han læner sig ind over mig og vi kysser, presser han på og klemmer den sig forsigtigt ind under voldsom nydelse. Vi gisper begge højt, han af fryd over min stramme mis, jeg af at blive fyldt ekstremt ud af sådan en drømmepik.

Forsigtigt kører han sin pik ud og ind mens lærlingens pik efterhånden bliver stiv igen af min tunges arbejde.

De højlydte klask af kroppe der mødes fylder rummet og jeg stønner om kap med mester, der øger sit tempo. Følelsen indvendig er ubeskrivelig og aldrig har en pik trykket på så mange knapper i mig. Situationen, pikkene, hændernes kærtegn får mig igen på orgasmens rand. Mens jeg både sutter og bliver taget er min anden orgasme på vej, og den føles klart mere kraftig end den første. Hver en celle i min krop begynder at spændes og mit underliv sitrer. Min hud rødmer og lidt efter lidt må jeg give efter og give slip. Der er ingen vej tilbage. De to håndværkere har det på samme måde og er på udløsningens rand også. De stønner højlydt.

I et langstrakt skrig kommer min orgasme væltende ind over mig. Jeg sitrer og ryster, pikken kører ufortrødent videre, aldrig har jeg mærket en kraftigere orgasme.

Jeg hører halvt i min tåge mester, der i flere brøl, i 5-6 stød skyder al sin lækre sperm op i mit indre mod min livmoder.

Lærlingen står og spiller sin pik og i et gisp sprøjter han for anden gang indenfor et kvarter sin mælkehvide sperm udover mine bryster og maveskind. Vi er alle tre væk i næsten et helt minut af vores orgasmerus, mens de begge falder ind over mig og vi mødes i et langt fælles kram.

Hold op det var frækt. Mester trækker sin stadigt tykke pik ud af mig med et højlydt svup og håndklædet under mig fyldes af hans safter, der i en kraftig strøm driver ud af mig og danner en hel lille sø.

De to mænd tager hurtigt et kort bad inden de tager deres tøj og går, mens jeg ligger på bænken og slapper af efter een af de frækkeste oplevelser i mit liv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.