Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg underviser i en kampsport, sammen med 3 andre. Jeg er den 4 højeste underviser, hvor min træner/kammerats kæreste er nr 3. min kammerat nr 2. Og vores ældste træner som nr 1. En sommer for et par år siden, skulle mine 2 træner til udlandet for og få nye programmer til klubben. Mig og min kammerats kæreste får nogle programmer vi skal træne ind og få kørt igennem inden de kommer hjem. De skulle være væk i en måned. Da vi nåede der til og de tog afsted. Aftalte mig og hans kæreste træningsdage for den første uge. Dagen efter de er taget afsted, mødes mig og hende hjemme ved dem for og træne. På daværende tidspunkt er jeg lige blevet single og det er sommer, så jeg var i en kæk periode. Jeg vælger og kalde hendes for b og hendes kæreste for a og mig selv for k i novellen.

Vi mødes så hos dem og begynder og træne, hun har trænings hotpants på vil jeg vælge og kalde det. Og en sports top. Hun er en lav pige ca. 1,59, langt lysthår, grønne øjne. meget flot og ordenlig pige. med meget flotte og store bryster (D skål), perfekt bagparti og så er hun veltrænet, hun var 19 år tæt på tyve da det startede jeg er ca 3 år ældre end hende, hvis man ser hende er den første tanke at hun virkelig er en færk stilet pige. Jeg havde aldrig kunne forstille mig jeg ville få chancen. Men jeg kan ikke undgå og kigge på hendes bryster mens vi træner. Hun siger ''kig mig i øjene´´ og smiler. Jeg kigger op og bliver lidt forlegen. Det sker gentagende gange hvor hun kommentere på det, og beder mig holde fokus. På et tidspunkt skal hun vise mig noget ben arbejde og stiller sig med ryggen til, hun opdager mig i og glo på hendes meget faste lille røv. Og spørger om det er længe siden jeg har fået noget siden jeg har så svært ved og holde fokus. Jeg indrømmer at jeg er lidt kuldret. vi tager en lille pause, hvor hun så siger. ''Du er nødt til og få gjort noget ved det der hvis vi skal nå og køre det igennem vi skal''. jeg forklare jeg vil gøre mit bedste. Vi træner videre og hun tager mig i og kigge på hendes bryster igen og igen. Da vi er færdige tager jeg hjem, hvor vi skriver frem og tilbage om jeg skal have mere fokus. I løbet af ugen bliver det kun være, og vi får snakket en del om det. Hun siger til en træning. ''hvis du ikke kan få gjort noget ved det'' må vi jo finde en løsning. Jeg forklare at det er lidt svært bare lige og få gjort. Hun svare ''hvis du ikke får styr på det til næste træning så må vi gøre noget ved det. Næste træning jeg kommer til, kan jeg ikke tænke på andet end hvad hun sagde. Så jeg havde meget fokus på hendes former. Til sidst siger hun hvis du ikke koncentere dig så må du jo kneppe mig. Jeg lover at prøve, men det fungerede ikke. Hun spørger om jeg vi lige skal tage 10 minutters pause, det virkede som om hun tøvede med det hun havde sagt. Hvis sidder og snakker frem og tilbage bla om at hun aldrig har været sammen med andre end a, så det ville være mærkeligt og prøve en anden mand. Jeg siger ''B det ville også være lidt mærkeligt når du er sammen med min kammerat''', hun svare ''det er lige præcis derfor jeg ved det ville blive mellem os''. Vi bliver lidt stille og hun spørge om jeg kunne finde på og være sammen med hende lige nu hvis hun tilbød det. Jeg svarede at det ville være forkert men hvis jeg skulle være ærlig ville jeg ikke kunne lade være. Hun siger så, jamen så knep mig K.

Vi sidder og kigger på hinanden, der er kommet akavet stemning. Jeg kunne fornemme ingen af os turde tage skridtet. Efter lidt siger jeg kom herover. Hun sætter sig hen til mig, og vi begynder og kysse og snave. Jeg tager langsomt min hånd ned til hendes træning bukser, og begynder at røre ved hendes fisse uden på bukserne. Hun tager hånden ind under mine underbukser og begynder at røre min pik. Jeg kan huske jeg tænkte, kan det virkelig passe. Vi sidder et godt stykke tid og piller ved hinanden. Imens jeg piller ved hende begynder hun og tage sine bukser af, jeg forsætter med at pille ved hende og finder ud af hun ikke har trusser på. Da jeg første gang røre ved hendes lille meget flotte fisse, kunne jeg mærke at hun var helt gennemblødt. Jeg var ikke i tvivl om hun syntes det var frækt. Jeg tager mit tøj af og imens tager hun sin top af, så hun kun har bh på. Hun beder mig om og kneppe hende. Jeg trækker i hendes ben så hun glider ned på ryggen, læner mig henover hende og langsomt førte min pik op i hende. Jeg glemmer aldrig hvordan det var. Jeg bemærkede hun var meget snærver selv om hun var så våd. Jeg kunne mærke varmen omkring min pik. Jeg begynder og kneppe hende hårdere og hårdere. Hun ligger og kigger på mig med uskyldige øjne og åben mund mens hun stønner som om hun skammer sig. hun skubber mig pludselig væk, og sætter sig på mig. Hun tager min pik ind i hende og begynder at ride mig. Hun begynder at tage hendes bh af, og viser mig hendes store bryster der strutter lige ud i luften, med meget små stive brystvorter. Jeg kunne sagtens se det var en ung kvinde bryster. Hun begynder og køre op og ned af mit pikhovede så det kun lige får lov og komme ind, og så ud igen. Hun blev ved længe og jeg var lige ved og springe. Og så begynte hun ellers og pumpe min pik, og bad mig komme i hende. Jeg kommer og hun går ud på toilettet. jeg sidder tilbage fuldstændig paf, og tænker det er det frækkeste jeg nogensinde har prøvet. Hun kommer ind og spørge mig om det hjalp på det. Jeg fortalte hende hvor pisse frækt jeg syntes det var, og det var hun helt enig med mig i. Der kom en lidt mærkelig stemning så jeg valgte og smutte lidt efter. I bussen på vej hjem skriver vi sammen. Og bliver enige om vi sagtens kunne gøre det igen, så længe a ikke var hjemme. Jeg kunne slet ikke fatte at jeg var så heldig. Men jeg tilbød hende i vores liderlige samtale, om vi ikke skulle finde på ting hver vi ville prøve for og overskride hinandens grænser. Det var hun klar på og skrev hun syntes jeg skulle prøve og kneppe hende i nogle af hendes yoga stillinger. det havde hun god erfaring med. (og hun er meget smidig), vi aftaler og mødes i vores træningslokale dagen efter. Fordi det ville være frækt og kneppe i vores trænings center. problemet var dog at vores lokale lå i forbindelse med en virksomhed. Men det gjorde det lidt mere spændende. Dagen efter møder jeg op i lokalet kl 09.

Vi går ind og træner og bryder lidt. Da vi er færdige snakker vi og hun siger hun har en overraskelse. Jeg spørger hvad det er og hun siger hun gerne vil have jeg tog hende i hendes gi (en gi er en morgenkåbe ligende dragt man bryder i) jeg følte mig i himlen, det var så lækkert. Hun tager sin tøj af og står helt nøgen og tager sin gi på. Det er uden tvivl det frækkeste jeg har oplevet i mit liv. Hun spørge hvad med ide var. Jeg sagde jeg gerne vil have hun suttede min pik med hendes sparrings handsker på. Hun går over og tager sine handsker på. Jeg bemærkede der var løsnet en hel del op siden dagen før. Hun kommer hen til mig og går på knæ, mens hun gnider sin hansker op af min pik. Da der er kommet nogenlunde blod til den, pakker hun den ud og begyndte og tage den i munden. Det kunne hun uden tvivl godt finde ud af. Hun tog begge hænder rundt og den og begyndte at suge imens hun malkede min pik, En gang mellem tog hun den til roden så længe at hun fælede et par tåre. Hun kørte sin tunge rundt om mit pikhovede mens hun malkede mig, da jeg er lige ved og komme skubber jeg hende ned på bryde måtterne. Og begynder at kneppe hende i hendes gi. Det var så frækt. Jeg vender hende rundt så hun lå på maven med samlede ben, og så bundede jeg hende det bedste jeg havde lært. Mens jeg jamrede sig siger hun ''knep mig på ribben''. Jeg pumper et par gange mere og så rejser vi os. Hun tager gien af og læner som for over og holder fast i ribben. Jeg begynder og kneppe hende bagfra, men jeg kiggede på hendes dårlige røv. Jeg spørger om jeg må kneppe hende i røven. Til min overraskelse siger hun ja, og føre mig pik op i hendes røv. Jeg presser og presser indtil det lykkedes mig at komme ind. Hun sagde av hver eneste gang jeg stødte ind i hende, det virkede som om hun godt kunne li´ det.

Lidt efter siger hun at jeg skal kneppe hende op af boksepuden. Hun går hen til den og tager fat i 2 kæder øverst på puden, og trækker sig op så hendes ryg fulgte boksepuden. Jeg stod foran hende og kunne se hvordan hendes trænede krop spændte op, hun så pisse fræk ud med hendes lækre bryster og glatte underliv. Jeg tog fat i hendes ben og kneppede hende så hårdt jeg kunne. Hun jamre sig og siger det gør ondt. Jeg sænker tempoet og hun beder mig stoppe. Jeg trækker mig ud og så siger hun jeg skal lægge mig ned på måtterne. Jeg lægger på måtterne og hun går i spagat henover min pik og begynder at hoppe op og ned det bedste hun nu kunne, det så lidt svært ud. Men det var så frækt. Pludselig lægger hun sig på ryggen og tager begge ben over nakken, så hun er helt foldet sammen. Jeg begynder og kneppe hende, og skifte mellem hendes røv og hendes fisse. Hun var så fræk og kneppe. Hun begynder og skrige voldsommere og voldsommere bliv ved bliv ved. Jeg finder ud af hun kommer så det sprøjter ud over mig. Jeg begynder og støde så hårdt og hurtigt jeg kan indtil jeg kommer. Vi lægger og begge to på måtterne og lige får luft. Hun roser mig, hun sagde bla ''du rammer virkelig godt hver gang''. Jeg fortæller hende at jeg bliver helt høj når jeg får lov og kneppe hende. Hun indvitere mig med hende hjem. Da vi kommer hjem til hende går hun i bad og laver mad til os bagefter. Da vi har spist, siger hun at hun syntes det kunne være frækt hvis jeg ville fylde hende op i hende og a's seng. vi går ind på deres værelse og piller ved hinanden. Hun tager min pik i munden jeg nyder det lidt, inden jeg tog fat i hende og vendte hende rundt så vi lå i en 69'er. Jeg slikkede hendes fisse mens jeg lå og beundrede den, meget lille måske 6-7 cm, helt lyserød og glat. Jeg bemærkede også at hun stoppede med hun sutte min pik en gang imellem og begyndte at skrige indtil hun så gaggede den igen. Vi starter med og kneppe i doggy, hun pressede sig mod min pik og jeg kunne mærke min pik kom helt i bund, det var som om det slap når jeg trykkede det sidste lille stykke. Jeg havde ikke glemt hendes yoga stillinger. Så jeg spurgte om jeg måtte kneppe hende sådan igen. Hun lagde sig på ryggen og spredte benene som var hun i spagat. Hun er uden tvivl den frækkeste jeg har været sammen med.

Vi kneppede hverdag resten af tiden ind til a kom hjem, også flere gange om dagen. Vi knepper stadigvæk det er bare meget meget sjældent. Sidste gang kneppede vi i hendes bil hvilket ikke er så længe siden.

Hvis i vil have flere historier fra afæren skal i bare spørge.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.