BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg arbejder på det her tidspunkt som telefon sælger. Og der kommer en ny pige på holdet kalder hende h, som jeg skal oplære. Om fredagen er der firma fest. På et tidspunkt under festen kommer min veninde c hen og siger hun har fisse til. Jeg tænker hmm okay og følger med hende. Det er så h der sidder og venter på mig. Vi begynder og snakke, og så skal festen videre til næste bar. Hun spørger om vi ikke bare skal tage hjemme til hende og jeg tager med. Vi sidder i hendes lejlighed i lang tid og drikker. Hun spørger bla om jeg har kæreste osv, og det havde jeg. Efter nogle timer spørger hun om jeg vil med hende i seng. Jeg takker Ja.  

Vi sidder i hendes seng og snakker og pludselig snaver hun mig, jeg begynder og pille ved hendes fisse og hun nusser min pik. Lidt efter ligger hun sig ned og tager bukserne af. Hun var lidt buttet ikke voldsomt men lidt. Jeg hopper med det samme op og stikker min pik i hende. Og det går vildt for sig. I mens vi knepper på fuld skrue har vi fået alt tøjet af. Hun stopper mig og tager min pik i munden, jeg kan med det samme mærke at hun godt kan li at sutte pik. Hun får lov og sutte lidt tid, jeg skupper hende om på maven og begynder at kneppe hende. Jeg kan ikke komme helt i bund på hende, pga hendes lidt store røv, men hun tager så sine ben bag om mine og hjælper mig med at klemme så jeg kommer helt i bund, hun stønner rigtig meget. Jeg spørge om hun vil ride mig, det vil hun kun hvis jeg lukker øjnene det gør jeg så. Og hun rider min pik som om det er det bedste hun nogensinde har gjort. Hun begynder igen og sutte min pik og sætter sin flotte meget våde fisse på mit hovede hvor jeg ellers begynder at slikke. Hun var så liderlig, jeg knepper hende til sidst i doggy, og hun siger til mig "Hvad tror du din kæreste vil syntes om du giver mig så meget pik". Jeg hiver fat i hendes hård og støder alt hvad jeg kan. Hun begynder igen. "Tænk hvis hun fandt ud af hvordan du har udnyttet min fisse hele natten" jeg kommer så voldsomt op i hende, det mærker hun med det samme og roser mig "du er så stærk, kom i mig som du har lyst" 

Efter falder hun i søvn og tager hjem, og stoppede og som sælger ugen efter. 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.