BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Fra del 1, kan jeg simpelthen ikke lade være med og skrive om en anden oplevelse med min træners kæreste.

For omkring et år siden blev hun gravid med min træner. Så hun trænede ikke i lang tid. Men hun var hjemme hele tiden. Så når jeg lavede en aftale med min træner og han var på job sagde han jeg bare kunne tage over til b, jeg boede i en anden by så det var nemmest bare og vente ved dem. Jeg skriver til hende om hun er hjemme og om jeg skal kigge op. Hun bad mig skynde mig. Hun er ca i 5-6 månede på daværende tidspunkt. Jeg kommer så derop. 

Vi snakker løst og fast om hvordan det går med hendes graviditet. Hun brokker sig lidt over det og snakker om de faser hun går igennem. ``jeg har lyst til alt muligt ulækkert, og så er jeg pisse liderlig hele tiden`` Jeg vidste det var en hentydning, jeg vidste også godt hvad der ville ske. Vi knepper hvergang vi har mulighed for det. Jeg spørger hende så ``hvad vil du så gøre ved det`` Hun svare ``du vil måske ikke mere bare fordi jeg er gravid``(hun var også skide fræk og kigge selvom hun var gravid). Forklarede hende at jeg til hver en tid vil kneppe med hende. Mens jeg siger det trækker hun sit tæppe til side så jeg kan se hendes trusser, der er en kæmpe våd plet. Og hun siger det virkelig er slemt og det er konstant. Jeg går hen til hende og trækker hendes trusser til side. Og leger med den savnede fisse, hun kom lige med det samme, efter måske 40 sekunders berøring. Jeg siger hold da op. 

Giv mig din pik inden han kommer hjem svarede hun. 

Jeg tog min pik frem og begyndte at kneppe hende, det gjorde meget ondt på hende. Hun bad mig tage det stille og roligt, Men jeg kunne ikke styre mig havde ikke haft muligheden for at kneppe hende længe. Hun prøvede at skubbe mig væk og sagde jeg gjorde hende ondt. Jeg stoppe så til sidst, hun begyndte at skælde mig ud. Jeg undskyldte selvfølgelig. Hun gik op til deres køkkenbord og bukkede sig med hænderne på bordet. Da jeg kom hen til hende sagde hun ``Du skal behandle mig ordenligt``. skal jeg nok b svarede jeg. Jeg kneppede hende stille og roligt, hun var stadig lige så fræk og kneppe i som alle de gange jeg har gjort det. Jeg kommer ret huritgt efter fordi hun er så fucking dejlig og kneppe i. A kommer hjem vi spiser og træner. Og jeg spørger så b om hun vil køre mig hjem, det vil hun gerne. I bilen begynder jeg og pille ved hendes fisse, hun stønner meget liderligt. Har hørt hende stønne sådan før, det lyder som om hun er ked af det samtidig med hun er pisse liderlig. Jeg føre to fingre op og det var stadig snærvet som det plejede, lige en lille smule stramt og komme forbi. Men som altid var hun drivvåd. Hun kommer forholdsvist hurtigt mens hun køre bilen. Da vi kommer hjem til hvor jeg bor og vi siger farvel, stiger jeg ud af bilen og går mod bolig blokken. Hun ruller vinduet ned og råber ``hvaaa skylder jeg dig ikke noget``. Jeg siger hva så. Skal jeg sutte din pik hurtigt spurgte hun, her? sagde jeg. ``Ja du ved jeg kan gøre det hurtigt, Kom herhen`` jeg gik han til vinduet hun havde rullet ned, hun begyndte og gnubbe min pik mens hun talte frækt til mig. Da den var klar tog hun den i munden, mens jeg stod ude foran vinduet midt ude på fortovet. Hun begyndte langsomt at sutte meget forsigtigt, og så sugede hun hårdere og hårdere, men hun foldede læber ud så de blev store. (et lille trick hun bruger som hun ved jeg kan li). Hun malkede så voldsomt, det føltes som noget med blødt og varmt der kørte op og ned af min pik der var fulstændig sjasket ind, mens jeg kunne mærke mit sæd blev tvunget ud af min pik. Jeg kommer hende i munden. mens jeg roser hende åbner hun munden og viser mig mit sæd på hendes tunge, hvorefter hun også viser mig hun sluger det. Vi skrev sammen senere på aftnen om hvor pisse frækt det er at vi gør det.

Har heldigvis nået og få hende et par gange efter, man må sige det klæder hende og være mor.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.