Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har netop fået en ny bil og den er blevet betalt på mere end en måde. For nogle måneder siden blev det bestemt at vi skulle have en ny bil, og vi henvendte os til et bilfirma i nærheden af hvor vi bor.

Da jeg ikke er så meget hjemme var det min kone der havde kontakten under hele bestillingstiden på bilen, som var ca. 5 måneder. En dag jeg er hjemme, bestemmer jeg mig for at køre ned og høre hvordan det går med leveringstiden og om den kan kortes ned. Da jeg triller ind på cykel kan jeg godt se en bil mage til den vi selv har men tænker ikke så meget over det, og går ind i hallen og ser på de modeller der er hjemme. Der er ikke nogen på værkfører kontoret så jeg går over i den anden ende af huset for at finde salgschefen som vi har ordnet handlen med. Da jeg kommer ind i gangen kan jeg godt høre at der er nogen på et kontor, og der står en dør åben. Jeg kan se et par bare lår stikke lige op i luften og et hoved nede imellem benene på en dame der får slikket fisse så hun næsten danser fandango på skrivebordet med røven. Jeg synes jeg kender den stemme, og ganske rigtig er det min kone der ligger med lårene omkring halsen på salgschefen som har begravet sin tunge i hendes saftige fisse. Hendes bluse er trukket op og hendes store patter er trukket ud af BH’en og han har et godt solidt tag omkring patterne med hver hånd, medens hun ligger og skriger og giver sig helt vildt. Da hun er på kogepunktet rejser han sig op og holder en kæmpe pik hen til hendes fisse, med begge hænder omkring og styrer et monster pikhoved indenfor hendes skamlæber der bliver tvunget fra hinanden. Han står og kører den store stang op og ned af skamlæberne på hende og ganske langsomt maser han mere og mere af stangen på plads i den trange fisse på hende medens hun spreder lårene alt hvad hun kan, for at få plads i fissen til den store pik. Jeg kan se at saften tap løber ud af hende og den store stang er drivvåd hver gang den bliver trukket ud af fissen på hende. Hun har begge hænder på hans røvballer for at sikre sig at han ikke trækker den helt ud, og hun har et næsten panisk udtryk i ansigtet hver gang han trækker den ud, for at den ikke skal bliver hamret ind igen. Hun l igger og ser ham dybt i øjnene og tigger ham om at fylde hendes fisse med pik, og samtidig siger hun til ham at han skal passe på ikke at sprøjte i hende da hun ikke er beskyttet på nogen måde. Jeg er ikke på nogen måde under middel, men alligevel er den store unge tamp her mere end dobbelt så stor som jeg og jeg kan forstå at det er første gang han er i bukserne på min kone, så hun er ikke klar over hvad der venter hende.

SEX I DAG?

Han har nu kun fat med en hånd omkring pikken og knepper den stadig længere og længere ind i kones fisse, medens hun bare ligger på ryggen med benene vildt i vejret og laver de voldsomste grimasser og hendes mund er et eneste stort ”O” medens den store pik baner sig vej op i hendes indre. GI’ MIG DIN SKØNNE STANG HELT OP I MIN UDBLOKKEDE FISSE, BANK DIN SKØNNE KØLLE HELT I BUND I MIG. JEG HAR ALDRIG NOGEN SINDE HAFT SÅ STOR EN PIK FØR DU KNEPPER GUDDOMMELIGT .

Han har nu fået hele køllen i bund af min kones fisse og hver gang han trækker pælen en lille smule ud følger hendes indvendige skamlæber med et langt stykke ud af fissen på hende, og det ser ud som om den store kølle er skruet fast i hende. Han står stille et øjeblik til hun har fået vejret og så begynder han at kneppe hende i en god fast rytme, og med længere og længere stød for til sidst at kneppe konen i pikkens fulde længde. ÅÅÅHHHH GUD DET HAR JEG TRÆNGT TIL LÆNGE JEG HAR ALDRIG FÅET SÅ GRUNDIG EN GANG PIK FØR I HELE MIT LIV.

Hun kommer i den ene vilde orgasme efter den anden, og låser benene omkring livet på ham, og det hele trækker sig sammen i hendes underliv, der gør at han mister kontrollen over sin pik. Han prøver at vriste sig løs af hendes benlås, og siger til hende at hun skal give slip, for han er ved at komme, men hun holder bare fast omkring ham for at fastholde den store pik i sig. Han opgiver og kommer i hende med et brøl der sender skylle efter skylle af sæd op i hendes sultne fisse og slukker hendes pik tørst. Hun ligger med et saligt smil omkring munden, og siger til ham at han ikke skal spekulere på det for det var den bedste omgang pik hun nogen sinde har fået.

Der kommer nogen ind af gangen og jeg rykker ind i et kontor over for, hvor der er mørkt, og jeg kan se at hans bror kommer stille og roligt ind og min kone der ligge med stængerne omkring livet på ham kan ikke gøre noget og han er ligeglad da han sikkert har praktiseret et knald med en kunde på kontoret før, så han holder bare hænder under hendes lår og spørger hende om ikke hun synes at hans lillebror skal have en omgang fisse også når han nu alligevel er der. Hun er kneppet helt vind og skæv og reagerer ikke særligt hurtigt så den anden gut har i et snuptag en pik af samme kaliber ude af bukserne og Henning som sælgeren hedder flytter sig og brormand springer hen og stikker sin sprængfærdige stive pik dybt i den vildt udblokkede kusse på konen og begynder at kneppe hende til hendes store fryd. Han er noget yngre og meget mere udholden så han boller virkelig den store pik grundigt på plads i hendes nu slappe fisse der smyger sig omkring den store stang, og næsten suger ham
op i sig hver gang den har været ude af skeden på hende. ÅÅHH MIN DRENG DU KNEPPER LIGE SÅ GODT SOM DIN BROR OG DIN PIK PASSER SÅ GODT TIL MIN KUSSE, SÅ KOM DU BARE MED EN ORDENTLIG OMGANG PIK MOR HER SKAL NOK TAGE SPERM FRA. PUL MIN KUSSE I LASER.

Og det gør han så, i en grad så jeg kan se at han ikke har fået noget fisse meget længe. Han stiller sig med jernet i bund af hendes fisse og sprøjter hendes fuld, venter et par minutter, hvorefter han starter igen ,med at pule hende sønder og sammen: ÅÅÅHHHH GUD KAN DU IGEN MIN SKAT DU ER EN SKØN TYR.

Han lægger sine hænder ind under hendes røvballer og hun trækker sig op og hænger armene omkring hans hals og sidder nu med ballerne i hans store hænder, hendes fisse mast ned over hans stang og sine ben låst på ryggen af ham.

Hun beder ham om at pule hende stående hvor hun selv vrikker sin kusse op og ned over den store kølle, og med de store hængepatter hoppende op i ansigtet på drengen der bider hul i den ene pat. Han kommer i en afsluttende kæmpe udløsning der kommer helt omme fra rygraden af drengen, og som sprøjter ud af kællingen hver gang han kører stangen i bund af fissen på hende. Hun må hjælpes til at sidde op, og bliver sat i en stol med en smøg og et glas. Og de lover at køre hende på arbejde igen, da hun næsten ikke kan stå på benene af alt det pik hun har fået. Hun går ud og ordner sig på toilettet og jeg kan høre at de to gutter er helt oppe at køre over den super kusse de her har fået pikken i.

Inden hun kører med sælgeren bliver de enige om at de skal komme hjem til hende og kneppe hende en gang i næste uge, for hun skal lige have kussen helet op igen inden hun er klar.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.