Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede meget uskyldigt en lørdag eftermiddag, hvor jeg var alene hjemme. Min kone var taget på besøg hos sine forældre, og havde taget vores søn med sig. Jeg var alene hjemme og havde ikke de store planer, andet end at slappe af, drikke en øl, eller to, og måske surfe lidt på nogle frække sider. Sexlivet var ikke helt så spændende, som det var i starten, efter vi havde boet sammen i en del år, og fået barn

På et tidspunkt checkede jeg lige Facebook og ser et opslag fra Dicte. Dicte er en pige fra min kones mødregruppe, som jeg har mødt et par gange. Hun er nu enlig mor, og bor ikke så langt fra mig. I opslaget på Facebook skrev hun "Kender jeg en, der har værktøjet og evnerne til at sætte nogle gardiner op?". Jeg kan se at der er gået et par timer siden opslaget, og bortset fra et par kommentarer fra hendes veninder, er der ingen, der har tilbudt hjælp. Jeg skriver til hende, at jeg da godt kan komme forbi og hjælpe lidt senere. Hun svarer "Tusind tak – det vil være så lækkert – mangler gardiner i både stue og soveværelse – og min søn er hos sin far, så han render ikke i vejen". Hun sender sin adresse og vi aftaler at jeg kommer en times tid senere. Jeg pakker det værktøj jeg regner med at jeg skal bruge og tager et bad og barberer mig

SEX I DAG?

Da jeg en times tid senere ringer på hendes dør, tager hun imod mig i en lyseblå sommerkjole, håret sat op i en hestehale og bare tæer i sandaler. Hun har en sort BH på, afslører stropperne, der sidder over hendes bare skuldre.

"Det var fedt at du kunne komme så hurtigt. Det er ved at være så varmt, og lyst så længe, at det er ulideligt uden gardiner". Jeg smiler og siger at det da slet ikke er noget problem og at vi hurtigt skal få de gardiner sat op.

Jeg kommer indenfor og sætter værktøjskassen, og vi går straks i gang med at pakke gardiner, stænger, skruer og beslag ud. Hun viser mig hvor de skal sidde – først i stuen og senere i soveværelset. Hendes dobbeltseng står lige op af et stort vindue uden noget gardin. Jeg kan ikke undlade at kommentere at det ikke er så praktisk at alle naboerne kan se hvad hun laver i sengen, men at inden længe er der styr på det. "Det er desværre alt for længe siden der er sket noget spændende i den seng" smiler hun og jeg kan ikke undlade at tænke om hun flirter med mig. Jeg synes Dicte er ret lækker og jeg må indrømme at jeg har fantaseret om hende et par gange, når jeg har onaneret, og nu står jeg pludselig i hendes lejlighed og snakker om hvad der kan ske i hendes seng! Hendes påklædning i dag gør hende bestemt ikke mindre attraktiv og min pik begynder at blive lidt stiv.

Nå, men jeg er jo gift og er her for at sætte gardiner op, så vi fortsætter hvor vi slap. Jeg kan ikke undgå at bemærke at hendes hånd strejfer min et par gange, mens vi hjælper hinanden med at løfte ting. Min pik bliver mere tændt af hendes berøring og efterhånden er det svært at skjule. Vi er ved at være færdige med de sidste gardiner – dem i soveværelset, og jeg står på en trappestige og sætter de sidste skruer i. "Det er sgu godt at jeg kender en mand med værktøjet i orden" siger hun pludselig, og kigger op på mig. Jeg smiler tilbage og beder hende række mig en skruetrækker. Da hun har givet den til mig, strejfer hendes hånd bulen i mine bukser. Det giver et lille ryk i mig ved berøringen. "Pas på du ikke falder ned" siger hun, og holder fast om mine ben. Hendes hænder holder "tilfældigt" lige i skridtet på mig. "Hold da op – der er vist andet værktøj der er i orden her" smiler hun og begynder at kærtegne bulen i mine bukser, der omgående bliver større. Jeg kigger ned på hende og ser hendes frække smil, og kan tydeligt se brysterne i den sorte BH og den lille sommerkjole. "Jeg er virkelig glad for at du vil hjælpe mig – der er virkelig mange ting, der ikke er til at klare uden en mand i huset!". Uden yderligere kommentarer begyndte hun at lyne mine bukser ned, mens jeg stadig stod på trappestien. Min pik var i samme højde som hendes hovede, og da hun trak mine bukser ned, nærmest sprang den ud i hovedet på hende. "Wauv – du er virkelig veludstyret – både med værktøj og hernede! Det er den største pik, jeg har set længe". Hun holdt om min pik med den ene hånd, og med den anden holdt hun om mine boller. Jeg sukkede dybt og måtte holde ved trappestigen for ikke at miste balancen. "Jeg elsker glatte boller" sagde hun og kærtegnede min nosser. Min pik var nu meget stiv og strittede lige mod hendes ansigt. Så trak hun forhuden tilbage og kyssede mit pikhovede. Jeg sukkede dybt og så tog hun min stive pik i munden. Det var første gang jeg havde fået et blowjob mens jeg stod på en trappestige, men det var helt sikkert ikke første gang hun gav et. Hendes tunge var overalt på min pik og hun sørgede for at der var masser af spyt – det var et fantastisk syn og kigge ned på hendes læber, der omsluttede min stive pik og hendes velformede bryster i kjolen. Hun lukkede øjnene og tog fat om mig, og trak mig ind til hendes ansigt. Min pik gled overraskende langt ned i hendes hals. Det var superfrækt og i løbet af ingen tid havde hun gjort mig virkelig tændt. Hun tog min pik ud af munden igen – den var drivvåd.

Jeg kravlede ned af stien og skubbede hende ned på sengen, og trak med det samme hendes trusser af. Bag trusserne gemte der sig en fuldstændig glatbarberet, og meget våd fisse. Jeg løftede lidt op i hendes kjole, og satte mig på hug, foran sengen og begyndte at slikke hendes drivvåde fisse. Hun sukkede dybt og lagde hovedet tilbage. Med lukkede øjne og åben mund, tog hun sig på brysterne, mens min tunge udforskede hendes fisse. Hun smagte salt og frækt, og jeg nød at høre hendes suk, mens jeg skiftevis kørte tungen frem og tilbage i hendes revne og kyssede klitten. Jeg stak først en, og så to fingre op i hende, og fingerkneppede hende mens jeg slikkede og hendes vejrtrækning blev omgående til små klynk og kort efter kom hun med flere høje støn, mens hendes ben klemte om mig og trykkede mit ansigt ind i hendes drivvåde fisse. Da hun slap grebet om mit ansigt rejste jeg mig op, smed bukserne og spurgte om hun var klar til mere. "Åh, ja – jeg trænger så meget til at mærke en stor, stiv pik i min fisse". "Har du et kondom, eller er du på p-piller" spurgte jeg? "Ingen af delene - men jeg MÅ bare have noget pik nu" smilede hun og satte sig op og smed kjole og BH, inden hun lagde sig splitternøgen på sengen. Hun så fantastisk ud, som hun lå der – glatbarberet, med drivvåd fisse, og strittende brystvorter . Jeg spredte hendes skamlæber med fingrene og stak min pik ind. Hun var varm og drivvåd og i 2 dybe stød var jeg oppe i hende. Hun nærmest kastede hovedet tilbage og sagde "KNEP MIG. Giv mig din store pik i min smaskvåde fisse". Jeg begyndte at kneppe hende og kunne mærke hvordan hendes safter løb ned af mine nybarberede nosser. Hun trak mig ned til sig og begyndte at kysse mig, og duften af hendes hår blandede sig med duften at sex. Hver gang jeg stødte pikken i bund klaskede nosserne mod hendes baller og hun stønnede. Vejrtrækningen blev hurtigere og hurtigere for hvert stød og jeg kunne høre at hun var ved at komme igen. Da hun kom i et brøl og hendes fisse begyndte at malke min pik råbte jeg "Åååh Dicte , jeg kommer lige om lidt" og gjorde klar til at trække mig ud. "Nej, nej – du må ikke stoppe – bliv ved" stønnede hun og kort efter sprøjtede jeg, hvad der føltes som kaskader, af sperm op i hendes fisse. Det var mange år siden jeg havde haft sex med andre end min kone, og her lå jeg og kneppede hendes veninde, og havde endda sprøjtet op i hende, selvom ingen af os brugte prævention. Jeg burde være flov, men jeg var tændt – mere tændt end jeg havde været meget længe. Dicte kyssede mig og sagde at både min tunge og min pik havde givet hende 2 fantastiske orgasmer, og jeg fortalte hende hvor fantastisk lækkert og frækt det havde været at kneppe hende og få et blowjob på en stige!

Vi lagde os på hendes seng for at slappe lidt af. Dicte lagde sit hoved på min brystkasse – jeg nød duften af hendes hår, og af hendes hånd, der begyndte at lege med min pik og kærtegne min nosser. I løbet af kort tid var min pik stiv igen, og hun sendte mig et frækt smil. Så rejste hun sig op – først troede jeg hun ville gå, men hun satte sig overskrevs på mig, med ryggen til, løsnede sit hår, så det hang løst ned af ryggen og begyndte så at ride mig. Da hun gled ned over min pik, kunne jeg mærke blandingen af sperm og fissesafter, der løb ned af min pik og nosser. Mens hun red mig tog jeg fat om hendes hofter og sørgede for trække hende helt ned over min pik, og hun stønnede højt hver gang. Jeg spredte hendes baller og det lød til at hun kunne lide det. Så smurte jeg en pegefinger med sperm og fissesafter og begyndte forsigtigt at køre fingeren frem og tilbage ved hendes bagerste hul. Hun drejede hovedet, og jeg troede hun ville have mig til at stoppe, men hun sagde bare "du er da vist en værre frækkert, hva'?" og smilede og slikkede sig på læberne. Jeg tog mod til mig, og lod fingeren glide forsigtigt ind i hendes bagerste hul og stille og roligt længere ind. Der kom ingen protester og efter lidt tid var det 2 våde fingre, der kørte ud og ind af hendes røv. Det var afsindigt frækt og nu så jeg at hun tog sig på brysterne, mens hun red mig og blev fingerkneppet i røven. Hun stoppede kortvarigt og skubbede min hånd væk, og tog så fat om min pik og satte den mod røvhullet. Hun vrikkede med røven og lod forsigtigt min våde, stive pik glide ind. Stille og roligt begyndte hun at ride igen og for hver bevægelse kom pikken længere og længere ind. Min kone vil overhovedet ikke høre tale om analsex, så jeg var i den syvende himmel her!

Dictes røv var virkelig stram, og synet af min pik i hendes stramme, frække hul var mere end jeg kunne klare, og kort efter kom jeg for anden gang, og sendte en ladning sperm op i hendes røv. Da jeg var færdig med at komme lagde hun sig ned ved siden af mig igen og sagde "Tusind tak for hjælpen – med både det ene og det andet!". Jeg sagde "selv tak lækre" og vi kyssede og holdt om hinanden og nød hinandens selvskab, indtil jeg var nødt til at køre hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 84 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.