Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Louise var en pige jeg havde mødt på nettet. Vi mødtes første gang på et online backgammonspil, hvor vi var faldet i snak. På det tidspunkt havde vi begge en kæreste, men stille og rolig blev vores snak på backgammon sitet mere og mere fræk, og det blev decideret til cybersex. Vi skrev tit sammen, og på et tidspunkt blev Louise single og vi begyndte at udveksle frække billeder og havde flere gange telefon sex. Jeg boede i Jylland og hun i København, så selvom vi efterhånden havde flirtet i lang tid havde vi aldrig mødt hinanden.

En aften skrev Louise til mig at i den grad trængte til pik, og vil have det både forfra og bagfra! Hun vil prøve en sandwich og havde allerede fundet en fyr, der gerne vil være med, og hun spurgte om jeg ikke vil være den anden

SEX I DAG?

Jeg havde ofte fantaseret om at have sex med Louise, og ikke kun høre hende stønne i telefonen og se billeder af hendes bryster og fisse. Jeg havde ikke forestillet mig at denne oplevelse skulle deles med en anden fyr, men jeg endte med at sige ja, og fik planlagt et møde med overnatning i København, så jeg havde en undskyldning for at være væk hjemmefra

Vi havde aftalt at mødes kl 18 og jeg tog en taxa ud til hendes lejlighed. Lidt nervøst ringede jeg på døren og hun lukkede op. Hun smilede til mig og bød mig velkommen med en krammer. Hun lignede de billeder hun havde sendt. Ca 1.65 høj, med lyst, krøllet hår, der gik lidt over skulderne. Lidt buttet - på den gode måde - altså med en god, fyldig røv og bryster, der tydeligt kunne ses under en tynd skorte. Jeg havde tit fantaseret om min pik mellem de bryster!

Hun tog mig i hånden og første mig ind i stuen, hvor hun allerede havde åbnet en flaske vin. "Michael er ikke kommet endnu, men han har sendt en SMS at han er på vej. Vil du ikke have et glas vin?". Jeg takkede ja, og vi skålede. Louise smilede og virkede ikke nervøs. Hun tog mig drillende i skridtet og sagde at hun var spændt på om min pik var lige så lækker som på billeder. I det samme ringede det på døren, og det var Michael, der skulle være min "makker" i aften.

"Nå, skal vi gå i gang drenge - jeg har ikke fået pik i flere måneder!"; Hun bad os begge smide bukserne og kort tid efter stod vi begge med pikken fremme. Louise satte sig på knæ foran Michael og bekyndte at kærtegne hans nosser og hendes tunge legede med hans pik. Hurtigt blev han stiv og hun tog ham i munden og suttede højlydt og smilende. Det var tydeligvis noget hun havde prøvet mange gange. Synet af Louise der suttede pik fik også min pik til at vokse og det bemærkede hun hurtigt. Hun bad mig sætte mig i sofaen, og hun smed bukserne og trusserne, der tydeligvis var godt våde. Hun kravlede op på mig, og begyndte at ride min pik. Hun gled ned over min pik og begyndte at ride. Snart kunne jeg mærke safterne fra hendes drivvåde fisse løbe ned af mine glarbarberede nosser. Hun stønnede og red videre mens hun tog Michaels pik i munden igen. Hun nød det tydeligvis og red virkeligt til og stønnede højere og højere. Jeg nød synet at hendes baller, der red og og ned og synet af min pik, hver gang hun løftede sig, og jeg kunne se hvordan pikken gled ud og ind.

På et tidspunkt stoppede hun og bad Michael tage plads i sofaen. Han fik samme tur, men blot hvor Louise red med ansigtet ind mod Michael. Hans hænder tog på Louises bryster og hun lænede hovedet tilbage. Hele hendes underliv var nu vådt og hun bad mig komme hen til dem. Hun tog om pik og førte den hen til hendes røv og smilede til mig "Du må gerne nu, men start lidt forsigtigt". Louise holdt nu lidt igen med at ride Michaels pik og lænede sig i stedet ind over ham, så jeg bedre kunne komme til hendes røv.Jeg stak en finger op i hendes drivvåde fisse og forsigtigt ind i hendes stjerne. Da jeg havde kørt fingeren frem og tilbage nogle gange, gentog jeg med 2 fingre. Hver gang jeg stak fingrene op stønnede Louise. Endelig pressede jeg pikken mod hendes frække røvhul og langsomt pressede jeg den ind. Synet af Louise med en pik i fissen og min pik mod hendes røv havde gjort min pik helt stiv. Pikken gled overraskende let ind, trods størrelsen - men den var også godt smurt ind. "Åh, ja" råbte Louise "giv mig så den pik i mit røvhul!". Jeg begyndte at kneppe og pikken gled længere og længere ind, og snart begyndte Louise at ride Michael igen. Det var sindsygt frækt og Louises stramme hul blev virkeligt fyldt ud

Vi stønnede alle 3 og det var tydeligt at alle var ved at komme. "I skal sprøjte op i mine huller" stønnede hun og hun red alt hvad hun kunne. Følelsen af hendes stramme, varme hul og mine nosser, der klaskede mod hendes røv blev snart for meget og jeg sprøjtede min varme sperm op i Louises røv. Kort efter kom Michael og Louise samtidigt og hendes orgasme malkede det sidste sperm ud af mig.

"Fuck det var fedt drenge - lige hvad jeg trængte til" sagde hun helt forpustet.

Jeg overnattede hos hende, i stedet for at tage tilbage til hotellet – og hvordan Louise vækkede mig om morgenen, må jeg fortælle i en anden noveller!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.