Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For nogle år siden var jeg på et arbejdsrelateret kursus i det sydlige USA:

Da jeg kom var kurset allerede startet en time tidligere, så jeg sneg mig stille ind i lokalet og kiggede efter en ledig plads. Der var omkring 40 personer i lokalet, heriblandt en smuk velklædt negerpige på omkring de 30 år. Ved siden af hende var der en ledig plads så jeg listede stille hen og satte mig mens jeg nikkede og smilede til hende. Hun gav mig et hurtigt elevatorblik og smilede igen.

Jeg havde lidt svært ved at koncentrere mig om kursuslederens snak, da mine øjne hele tiden søgte over mod skønheden der sad ved siden af mig. Hun så dog ikke ud til at ænse mig overhovedet, men kiggede blot hele tiden op på underviseren. Der var dog lige et sekund hvor jeg synes hun kiggede på mig med et lille smil – men det var nok min fantasi der spillede mig et pus...

Senere, da undervisningen var slut og jeg havde været oppe på mit værelse og pakke ud, gik jeg ned til hotellets swimmingpool, som var udenfor i en lille have med en høj hvid mur omkring. Hun var allerede nede i swimmingpolen, og da hun så mig smilede hun og gav tegn til at jeg skulle komme ned til hende. Heldigvis var der kun os i swimmingpolen selvom det var en dejlig varm aften.

Vi præsenterede os og begyndte at tale om hvorfor vi hver især var på kurset. Hun smilede meget og havde let til latter og jeg kunne se hende smukke bikiniklædte mørke krop under vandet. På et tidspunkt sagde hun lige pludselig 'nu tisser jeg i vandet' og grinede til mig. Der var et eller andet ubeskriveligt sexet over hende lige der. Jeg smilede og sagde 'det tror jeg ikke på'. Så sagde hun 'giv mig din hånd så kan du mærke det er rigtigt'. Hun tog min hånd og pressede den mod hende skød og ganske rigtigt, jeg kunne mærke en hed strøm af tis komme ud af hende.

Hun slap min hånd og svømmede grinende hen i den anden ende af bassinet som heldigvis ikke var særligt stort. Jeg svømmede efter hende og spurgte hende hvorfor hun havde gjort det. Hun svarede 'Det tænder mig – tænder det ikke også dig? Jeg indrømmede at det gjorde det. Så svømmede hun helt hen til mig, rejste sig op i det lave vand så hun kom helt op over mig. Så trak hun sin bikinitrusse lidt til side så jeg kunne se hende mørke kønslæber og tissede udover min brystkasse og min mave. Det var meget varmt og lugtede en smule men var slet ikke ubehageligt – faktisk fik det min pik til at rejse sig til fuld størrelse på et par sekunder.

Igen svømmede hun grinende hen i den anden ende af bassinet. Da jeg kom hen til hende snoede hun sine brune ben rundt om min krop, pressede sine bryster ind mod mit bryst og kyssede mig med sine fyldige læber. Jeg var tændt som aldrig før og pressede min stive pik mod hendes skød som hun til gengæld gned op og ned af min pik.

Vi kiggede begge rundt, så trak hun igen sin bikinitrusse tilside og førte min pik ind i sin stramme våde mis. Hun var så stram at jeg aldrig havde oplevet noget lignende. Det var som en varm hånd der holdt om min pik og masserede den med alle sine kræfter. Jeg stønnede så højt at hun holdt mig for munden.

Så tog hun sin bikinitop op så hendes bryster var blottede og begyndte langsomt at ride mig. Jeg masserede hendes vidunderlige mørke bryster med de store brystvorter, mens hun kyssede mig og stak tungen ind i min mund. Pludselig begyndte hun at ryste ukontrolleret og stønne højt. Samtidig kunne jeg mærke hendes stramme mis krampe omkring min pik, hvilket fik min egen orgasme til at komme rullende gennem kroppen som et damplokomotiv. Jeg kom og kom og kom i hendes stramme mis, mens vi begge klamrede os højlydt stønnende til hinanden.

Efter nogle minutter hvor vi bare stod der midt i swimmingpolen og holdt om hinanden uden at ænse noget som helst omkring os, åbnede hun langsomt øjnene og kiggede lidt spørgende på mig. Så grinede hun, kyssede mig igen og sagde 'Utroligt hvad et par dråber tis kan gøre...'

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 60 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.