Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at vi havde 'lært hinanden at kende' nede i hotellets swimmingpool, gik vi hver til sit for at klæde om til middagen. Jeg var stadig helt ør efter den uventede sexoplevelse i swimmingpoolen - det var næsten som om jeg ikke rigtigt kunne tro at det virkeligt havde fundet sted. Jeg skyndte mig at gå i bad og klæde om og skulle lige til at gå ned, da det bankede stille på døren.

Jeg tænkte at det måske var tjeneren der kom for at aflevere en besked, men da jeg åbnede døren stod hun udenfor i en regnbuefarvet kjole, som stod fantastisk til hendes mørke hud. Hun smilede og spurgte hvad jeg syntes mens hun drejede rundt. Jeg svarede at hun så aldeles fantastisk ud, så løftede hun med et smil hurtigt op i kjolen, så jeg lige nåede at se at hun hverken havde trusser eller hår på. Jeg smilede og tænkte 'det bliver en god aften'.

SEX I DAG?

Da vi kom ned i hotellets restaurant hvor de andre fra firmaet sad ved store runde borde, satte vi os ved siden af hinanden. Stemningen var allerede helt i top og snakken gik lystigt hen over bordene. Pludselig mærkede jeg en hånd der blidt begyndte at massere min pik uden på bukserne. Jeg vendte mig om og så at den skønne mørke regnbuepige sad og blinkede til mig, mens hun smilede frækt med tungespidsen mellem sine læber.

På et splitsekund havde min pik rejst sig i mine bukser. Så tog hun min hånd ned under bordet, lagde den på sin nøgne mis og trykkede min langefinger ind i revnen. Jeg kunne mærke at den blev helt våd af hendes safter. Så slap hun min hånd og tog diskret sin egen hånd op til ansigtet og slikkede hele vejen op ad sin langefinger og blinkede til mig. Jeg tog det som en opfordring og gjorde det samme med min egen langefinger, som lige var blevet fugtet i hendes våde mis. Smagen og duften gjorde bestemt ikke min pik mindre stiv.

Vi sad skiftevis og talte med kollegaer ved bordet og æggede hinanden op. På et tidspunkt havde jeg haft stiv pik i flere timer i træk og begyndte nærmest at blive øm. Jeg hviskede til hende om hun havde lyst til lidt frisk luft og gik ud i den lille have der omgav hotellet. Der var stille og helt stjerneklart udenfor og jeg stod lidt og prøvede at få min pik under kontrol. Men i det samme mærkede jeg hendes krop, der bagfra stillede sig helt op ad mig og langsomt lod sine hænder glide rundt om mine hofter, for tilsidst at lægge sig tilrette på min mave lige over bæltespændet.

Jeg lænede mig lidt bagover og indsnusede den berusende duft af hendes parfume og hendes krop. Så vendte jeg mig om og holdt om hende, mens jeg gav mig til at kysse hende, først blidt så mere og mere krævende. Jeg kunne mærke at hun begyndte at presse sit underliv mod min pik som igen var blevet stiv. Jeg kiggede mig omkring for at se om der ikke var et sted hvor vi kunne være for os selv. Det eneste jeg kunne få øje på var en lille hyggekrog med en hængekøje. Den var placeret i mørke, lidt afsides i hjørnet af haven.

Perfekt tænkte jeg og løftede hende op og bar hende hen og lagde hende i hængekøjen, så tog jeg min ømme stive pik ud af bukserne og holdt den hen til hendes ansigt i håbet om at hun forstod hvad jeg ville have hende til. Hun slikkede sig om munden og begyndte blidt at nappe med sine fyldige læber hele vejen rundt om pikken, først nederst på stangen, så højere op mod hovedet for tilsidst at tage min pik helt ind i munden. Jeg stønnede højt ved denne behandling og kunne mærke at jeg var lige ved at komme. Så dukkede jeg ned under hendes kjole og gav hende den samme behandling.

Først nappede jeg hende blidt med læberne hele vejen rundt om hendes lækre glatbarberede mis, så løftede jeg hendes bagdel lidt op og lod jeg min tunge glide hele vejen fra hendes bagerste hul og op over hendes klit. Det fik hende til at stønne højt og presse mit ansigt hårdt ind mod hendes skød. Jeg gentog det lange slik, men denne gang cirklede jeg først en gang rundt om hendes bagerste hul, stak tungespidsen et lille stykke ind, for så igen at lade min tunge glide hele vejen op og cirkle rundt om hendes klit. Denne gang stønnede hun endnu højere og begyndt at få sammentrækningen i missen – jeg tænkte at der nok kun skulle ganske lidt til før hun kom.

Så begyndte jeg at slikke hendes lidt hårdere og stikke min tunge ind i hendes våde indre. Hun var nu så våd at det nærmest løb ud af hende. Jeg tog noget af hendes safter på fingrene og begyndte at massere hendes bagindgang, hvilket fik hende til at gå helt amok med sit underliv. Så stak jeg først én finger indenfor, så to og lidt efter havde jeg tre fingre oppe i hendes stramme røv. Så lagde jeg mig hurtigt op ved siden af hendes og begyndte forsigtigt at trykke min stive pik mod hendes forhåbentligt villige røvhul. Jeg kunne mærke at hun trykkede sin røv bagud mod min pik, mens hun mellem sine støn hviskede 'yes yes yes' til mig.

Langsomt fik jeg presset min pik længere og længere ind i hendes bagindgang, indtil den til sidst var helt i bund. Hun stønnede højt og hviskede 'yes yes yes' igen og igen, mens jeg forsigtigt begyndte at køre min pik ud og ind i hendes stramme røvhul. Jeg kunne mærke at det her kunne jeg ikke holde til ret længe, så lagde jeg to fingre på hendes drivvåde klit og begyndte blidt at nulre den mellem dem.

Da hun sekundet efter begyndte at komme mærkede jeg, at de orgastiske krampetrækninger i hendes røv, på få sekunder satte min egen orgasme i gang. Igen og igen krampede min pik i takt med hendes orgasmepuls, og igen og igen pumpede jeg min sperm op i hendes pulserende røvhul. Jeg krammede hende så hårdt ind til mig under min orgasme, at det næsten var som om vi var ét væsen. Jeg kunne ikke mindes nogensinde at have oplevet en kraftigere orgasme.

Vi lå i en perfekt 'eftersex-stilling' i hængekøjen. Jeg lå bag ved hende med min stadig stive pik begravet i hendes røvhul mens jeg holdt om hende. Jeg kunne stadig mærke hendes sammentrækninger omkring min pik, men pludselig kunne jeg også mærke at hun skælvede som om hun græd. Jeg kiggede på hende og spurgte hende om der var noget galt. Hun rystede på hovedet og smilede til mig gennem tårene. Så sagde hun 'jeg vidste bare ikke at sex kunne være så skønt og smukt'. Jeg kyssede tårerne væk fra hendes øjne og sagde som sandt var 'det gjorde jeg heller ikke'...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.