Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Under den store snestorm i 1996, sneede jeg inde i Fredericia og kunne ikke komme hjem til Sønderjylland igen. Til alt held lykkes det mig at komme ud til min kones tvillingsøster og mand (Pia & Hans) hvor jeg fik lov til at overnatte til jeg kunne komme hjem igen. 

Den første aften gik med fjernsyn, god mad og vin m.m. Men den anden aften gik vi rigtig til den med øl og vin og var faktisk godt fulde hele dagen. Pia var hen på aften blevet godt fuld og sad og sov i sofaen i en ordentlig brandert.
 
Hun registrere sku aldrig noget når hun er fuld sagde Hans og tog hendes en pat ud af skjorten, Pia har nogle flotte patter som hænger lidt på den frække måde,
 
jeg sagde, hvorfor skal jeg kun se den ene pat? hvorefter Hans straks tog den anden frem også, han havde ret, hun registrerede ikke en ski.
 
Vi fortsatte med at sidde og drikke og tale sammen, mens Pia sov brandert ud.
 
Hen på aften vågnede hun op og gik på toilet og kom tilbage i trusser og en tynd natkjole og sagde godnat til min svoger med et kys, samtidig med at hun uhæmmet stod og tog ham på pikken.
 
Vi fortsatte vores hygge og på et tidspunkt må jeg være faldet i søvn i stuen, for da jeg vågnede var det midnat og jeg kunne høre fra soveværelset hvor dørene stod åben, at Han var ved at knalde Pia, hun har altid været meget højlydt og stønnene når hun elsker, det har min kone og jeg tit hørt, når vi var på campingture med Dem.
 
Jeg stod op og gik ud i køkkenet som støder op til soveværelset og kiggede der fra ind i soveværelset hvor jeg kunne se, at Hans var ved at tage Pia bagfra, det lød helt vildt som hun stønnede og sagde frække ting, jeg gik ind i stuen igen og smed tøjet og var nu nøgen og klar til at gå i seng.
 
På et tidspunkt kunne jeg høre Hans komme med et brøl hvor efter der blev ro, lidt efter, kunne jeg høre, at de snorkede, på vej i seng kiggede jeg ind i soveværelset igen og kun se, at Hans lå på siden og var helt væk, Pia lå stadigvæk med røven i vejret som da de knalde og var også helt væk, jeg gik hen til sengen i hendes side og stak en finger op i hende, hun reagerede slet ikke, så prøvede jeg med to finger og kørte lidt frem og tilbage, så kun jeg ikke dy mig mere og satte mig på knæ bag ved hendes røv i sengen og stak min pik op i hende, det kørte bare som smurt i olie, men kunne høre på hendes åndedræt, at det var noget hun nød, konsekvenserne var jeg alt for fuld til at overveje, efter ganske få hug kom jeg også op i hende, det var lige før, jeg også gav et brøl fra mig, jeg er ikke sikker, men jeg tror, hun stødte bag ud da jeg kom.
 
Jeg listede stille og roligt i seng og faldt straks i søvn, næste morgen vågnede jeg kl.09 og stod op for at på toilet, jeg kunne høre, at Pia var ved at lave mad til børnene, da hun hørte at jeg var stået op, råbte hun ned til mig, at jeg bare skulle tage mig et bad og at Hans var taget på arbejde, da vejene nu var frie for sne, jeg gik i bad og havde det rigtig skidt med at jeg havde snydt mig til et knald med Pia.
 
Pludselig mens jeg stod i badet gik døren op, som jeg ikke havde fået låst, det var Pia, som sagde, jeg tisser lige hurtigt, jeg stod bag forhænget og havde ikke rigtig lyst til at få øjenkontakt med hende, da jeg havde dårlig samvittighed.
 
Hun trak pludselig forhænget til side og sagde, at det noget du gør tit, det der med at knalde fulde kvinder bagfra, når de sover?, jeg blev helt paf og viste ikke hvordan jeg skulle reagere, Hun tog håndsæben med den ene hånd og min pik med den anden hånd, vi må hellere få den vasket før du skal hjem sagde hun med et frækt smil, vasket pikken og satte sig så ned på knæ, med alt tøjet på, og suttede mig helt vildt og ned til roden (18 cm).
 
Dette vilde sutteri endte med, at jeg sprøjtede hende langt ned i halsen, hvor efter hun slikkede mig ren og smed tøjet, hun lagde et par håndklæder på gulvet og sagde, at jeg skulle slikke hende, hun har en flot fisse med en lille top hår, efter at have slikket hende lagde jeg mig oven på hende, og nu blev der knaldet, hun hylede og stønnede som en vild og jeg tænkte, bare børnene ikke høre det, det lykkes mig at komme med en ladning igen hvor efter da faldt ro på.
 
Da vi havde sundet os lidt, bad hun mig tage hjem og holde en pause med at besøg Dem, da hun lige skulle have tid til at finde ud af det hele.
 
Men dejligt det var det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 79 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.