BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

For ca. 10 år siden var min kone Lis og jeg sammen med et vennepar Pia og Hans på ferie i det skønne Italien, vi skulle ligge i telt med to sovekabiner og et lille forum, telte var dog så stort at vi kunne stå oprejst.

Vel ankommen til Italien (Gardasøen) gik de første to dage med at bade, spise og slappe af, efter den lange køretur fra Fredericia til Norditalien. På den tredje dag vågnede vi ved, at det bare regnede i stride strømme i flere timer, vores telt lå dog således, at vandet ikke rendt ind til os i større mængder, men alligevel lidt.

SEX I DAG?

Vi blev derfor enige om, at slå vores kabiner sammen til en stor, vi mænd blev sat til at lave morgenkaffe m.m. mens pigerne lå og hyggede sig.

Efter morgenmaden blev der spillet kort, vi spillede 500 i en god times tid, men regnen fortsatte bare. Så blev pigerne enige om, at de vil benytte tiden til at gå i bad og gøre sig klar til at vi måske senere kunne komme af sted fra teltet.

Vi to mænd sendt dem af sted i bad, og gik straks over til at få et par formiddagsbajer, det var hyggeligt. Da pigerne kom tilbage fra badet var de gennemblødte af regnvandet og frøs så de rystede, vi fik dem hurtigt klædt af det våde tøj og fik lagt vores piger under en varm dyne, begge uden tøj, vi havde før set hinanden nøgen, når vi skiftede badetøj og sådan, og det er et par kønne piger vi har, Pia har kommunefarvet hår og er pæn slank med et par frække hængepatter, Lis er lyshåret og er slank med en dejlig fast krop og et par gode bryster.

Pigerne spurgte om vi var de eneste som skulle have noget at drikke, så Hans og jeg åbnede en flaske rødn til dem, selv tog vi en øl mere, da vi havde hygget os lidt, spurgte pigerne om vi ikke skulle i bad og hvad med morgenbarberingen?

Både Hans og jeg forklarede, at vi ikke gad at blive sjaskvåde for at blive barberet og vasket og at vi for i øvrigt hyggede os her i teltet. I sjov sagde jeg til pigerne, at hvis der er nogen som skal barberes i dag, kan vi da starte med jer to, pigerne grinede og sagde i munden på hinanden, så vil vi barbere jer først, begge rejste sig og tog et håndklæde om underlivet, Pia sagde jeg barbere dig Paul, så kan Lis barbere Hans.

Pigerne gik i gang med at sæbe os ind, mens vi sad i vores stole, det var lidt frækt, at Pia og Lis sådan gik omkring vores kroppe, næsten uden tøj, og vi kunne ikke undgå at mærke deres kroppe mod vores, Pias den ene pat ramte på et tidspunkt min kind og fik barberskum på den  brystvorten, det fik Hans til at sprøjte barberskum ud over Lises patter og så sæbede han hendes patter ind, som han sagde, nu forstyr de mig ikke så meget, jeg tog straks over og Pias dejlige tunge frække patter, blev nu smurt ind i barberskum under stor jubel, hendes brystvorter blev helt store og stive kunne jeg mærke, min lille mand var også ved at være godt stiv under hendes meget grundige barbering, hvor både Hads og jeg fik lov til at bøje vores hoved helt bagover i mod pigerne, som stod og barberede os færdig. Hans var også påvirket af situationen kunne jeg se på bulen i hans bukser.

Da pigerne langt om længe var færdig, lagde de sig ind på madrasserne på maven og de forlangt nu, at vi masserede dem som Tak for deres morgenbarbering, den var vi med på, men på en betingelse, at vi vil massere hinandens koner, det regnede vi da også med, sagde de hurtigt, som sagt så gjort, vi lagde et håndklæde hen over deres hoveder, gav dem et par hovedtelefoner på og spillede noget stile musik, hvilket fik dem til at slappe af, og de nøde det, da vi havde masseret dem godt og grundigt på ryggen, ballerne og benene, bad vi pigerne om at vende sig om for at blive masseret på forsiden begge piger vendte sig om, stadigvæk med hovedet under håndklædet.

Begge piger var berørt af vores massage, deres bryster strittede helt og vi kunne se at de begge var meget våde mellem benene. Da vi havde masseret dem godt og grundig, var de helt slappe og begge lå med lidt spredte bene, jeg blinkede til Hans og tog barberskummet og sprøjtede noget ud over Pias kønshår, Hans tog hans kamera og tog et par billeder af pigerne som de lå der, de kunne ikke høre, at der blev taget billeder, så Hans og jeg har nu billeder af vores koners fisser før, under og efter barberingen. Det var enormt frækt, at barbere fisse på en anden kvinde, det havde vi ikke prøvet før og det var tæt på at vi begge havde sprøjtede vores sperm ud.

Begge piger var mere end klar til at blive kneppet, men enden vi nåde så langt stoppede pigerne vores leg og forlangte, at få et rejsespejl så de kunne se det færdige resultat. De var godt tilfreds med os og roste os og bad os nu om at smide det sidste tøj vi havde på, det var ikke meget, vi skulle ligge os på maven, hvor vi fik et håndklæde hen over hovedet, begge piger gik nu i gang med at massere os, igen var det ikke egen kone, men Pia som var i gang med mig. Vi blev vendt og pigerne gik nu i gang med vores forkrop, pludselig mærkede vi, at de var i gang med at barbere os forneden, vi havde begge et ordentlig jern på, det var ikke noget problem for pigerne, for som min kone senere sagde, så havde de noget at holde i under barberingen, det var bare en fræk oplevelse, at få barberet pik af en anden kvinde, og ikke nok med det, da barberingen var overstået blev vi suttet så vi begge sprøjtede, min kone siger, at det var hende som suttede mig, men det kan ikke passe, for hun vil aldrig sluge min sæd.

Da vi havde sundet os lidt, lukkede vi kabinerne sammen igen og elskede med vores piger og de var bare tændte.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.