Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en kvinde på 35 som har en datter på 16 år som for nylig fået en kæreste på 18 år, som er indvandrer. Jeg var meget imod det, da det var min holdning at det sjældent fører til noget godt.

At de dyrkede sex kunne jeg ikke være i tvivl om, da der tit kom små skrig fra min datters værelse når de var sammen. Jeg havde også lagt mærke til den ret store bule han altid havde i bukserne, og spekulerede på om han var konstant liderlig - ellers måtte han være utrolig godt veludrustet.
Jeg skulle snart få svar på spøgsmålet, en morgen kom jeg ud på badeværelset, ligesom han kom ud af badet og jeg kunne ikke undgå at se hans pik. Holy shit - aldring har jeg set så stor en pik - ikke engang hos de voksne mænd jeg har været sammen med.
Vi blev begge lidt forlegne, men han smilede så, og sagde at alle piger reagerede med at måbe når de så hans pik, og at mange havde sagt at den var meget stor.
Han sagde at han altid havde drømt om en lidt ældre dame med store bryster (jeg har ret store bryster). Jeg må indrømme at jeg stod og fik lyst til at prøve en så stor pik, så jeg sagde at vi godt kunne elske, men at min datter ikke få noget at vide.
Vi gik ind i mit soveværelse og jeg suttede ham kampklar. Den blev bare utrolig stor, og jeg spurgte ham hvor stor den var, 22 cm svarede han, hans tidligere kæreste havde målt den da hun var meget overrasket over størrelsen og ikke mindst tykkelsen.
Da vi havde slikket hinanden lidt rejste han sig på knæ og sagde at jeg skulle vende mig om på alle fire. Han placerede pikken ud for min fisse og trykkede den langsomt op - det var en vidunderlig følelse at blive fyldt helt ud, den var meget tyk. Jeg stønnede åhh, ja giv mig din store pik, hvilket fik han til at øge tempoet og banke hans store pik ind i min sjaskvåde fisse. Efter en lille halv time kom vi begge i en forrygende orgasme, og han spermede langt op i min ømme fisse.
Bagefter slappede vi lidt af, men han var hurtig kampklar igen. Vi elskede nok ca. 1 time og han var utrolig udholdende, hvilket han siger skyldes at han er omskåret, og pikhovedet derfor ikke er så følsomt.

Min datter har ikke fået noget at vide, og vi har efterfølgende elsket flere gange, både hjemme men også ude i skoven. Jeg er begyndt at forstå hvorfor mange danske piger er så vilde med invandrerfyrene - hvis de er lige så veludrustede og udholdende alle som ham.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.