Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den historie jeg nu vil fortælle skete for ca. 1 år siden. Jeg var på det tidspunkt 22 og i lære som mekaniker mens min kæreste var 21 og bagerjomfru. Hun var imidlertid blevet arbejdsløs og søgte efter et job. En dag faldt jeg over en stilling i den lokale avis. Det var bageren lige rundt om hjørnet der søgte netop en bagerjomfru. Jeg fortalte min kæreste det og allerede næste dag søgte hun stillingen og fik heldigvis jobbet.

Et par måneder senere besluttede jeg at gå omkring bageren og købe rundstykker. For det var min tur til at give på arbejdet og så kunne jeg se hvordan hun klarede sig på jobbet. Da jeg kom hen til butikken var døren låst. Dette undrede mig da kl. var 7:30 og de åbnede ellers altid kl. 7.

Så jeg gik om til bagindgangen, bravo den var åben. Jeg listede forsigtigt ind og hørte pludselig små støn fra et rum. Jeg tænkte at de da måtte arbejde hårdt og det skal jeg lige love for! Da jeg kikkede ind af den næste dør så jeg min kæreste ligge helt nøgen ( hun er 170 høj slank og har et par gode c skåls bryster) imellem hendes ben lå bagermesteren og slikkede hendes glatbarberet fisse (han er en stor mand på de vel 150 kg) pludselig stoppede han med at slikke og bad hende sutte hans pik, men hun nægtede (det har hun aldrig villet) han sagde at hvis hun ville beholde jobbet så skulle hun. Modvilligt begyndte hun. Hun suttede hans pik helt i bund indtil han efter 10 min. kom i hendes mund og sprøjtede udover hendes ansigt. Nu løftede han hende op fra gulvet og stillede hende parat, så han kunne tage hende bagfra og det gjorde han så absolut. Han kørte den stadig stive pik hårdt op i hendes våde fisse i et kvarters tid før han igen kom op i hende. Hun slikkede hans pik ren og tørede sæden af ansigtet. De rejste sig, tog tøj på og begyndte at arbejde, som intet var hændt..!

Jeg havde set nok og gik hjem og meldte mig syg fra arbejde. Da hun kom hjem forklarede jeg min observation og slog op. Jeg har lige siden fortrudt at jeg fandt den annonce.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.