Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter min overgang til efterløn var jeg begyndt at passe haven for et par bekendte i ca. 40 års alderen. De arbejdede begge i dagtimerne, Et par dejlige mennesker, hvor jeg havde luret lidt efter kvinden, en lidt stor pige med meget kvindelige former. Jeg havde derfor længe gået med en fantasi om hende.

En formiddag, solen skinnede, jeg ville køre omkring deres have for lige at slå græsset. Jeg gik bare i gang, men pludselig kom hun ud til mig i en slåbrok. Hun sagde hun havde en fridag. Jeg beklagede, hvis jeg havde forstyrret hende.

SEX I DAG?

Hun sagde, det gør da ikke noget, slå du bare græsset mens jeg går i bad, så kan du komme ind bagefter, jeg laver lidt kaffe.

jeg skyndte mig med plænen og gik ind, kunne høre bruseren, kaldte "hej" hun svarede, at hun var ved at være færdig, sagde, at jeg da kunne tage et bad efter havearbejdet

hun kaldte at badet var klar, og jeg gik derud, klædte mig af og begyndte at bade, mine tanker var om, at hun lige havde været samme sted nøgen og våd, jeg var meget tændt, men også alligevel,

Da jeg var færdig med badet, kaldte hun efter mig, om jeg ikke lige kom, kaldet kom fra soveværelset.

Jeg tog et håndklæde om mig, og gik derind, hun sad på sengekanten, også med et håndklæde om sig, hun spurgte, om jeg ikke ville hjælpe med hendes skulder, den var så øm.

Jeg bad hende lægge sig på maven, fik en creme af hende, begyndte at massere hendes nakke, derefter skuldre, nød følelsen af hendes hud. Løsnede håndklædet og lod det glide lidt ned, så jeg kunne massere ryggen også,

Hun lå afslappet og tog imod, jeg satte mig derfor overskrævs hendes ben, mens jeg fortsatte masseringen ned til hvor hendes baller begyndte, kunne mærke min pik stod, fjernede håndklædet helt fra hende, hun sagde bare, at hvis hun ikke skulle have håndklæde på , skulle jeg heller ikke, hvorefter hun rykkede håndklædet af mig.

Jeg sad nu der overskrævs hende, med stiv pik og hendes nøgne baller lige foran pikken

Jeg fortsatte med at massere, men nu hendes baller, mærkede rundingen, den bløde følelse samtidig med en fasthed, gav hende et lille klask på den ene balle, derefter den anden, hun gav et lille udbrud, og sagde "nå, det kommer du til mærke på et tidspunkt"

Jeg masserede videre, nød hendes baller, ned mellem revnen, lod fingeren lege lidt omkring hullet, ned over mellemkødet, hørte sukkene, mærkede reaktionen i pikken, forventningsfuld, masserede benene, nød lårene, nød at lade hånden glide ind mellem lårene, nød din varme.

Jeg løftede mig, og du vendte dig i sengen, lå dig med benene spredt om mig, åben og dejlig. du så smuk, dine store bryster flød lidt ud til siden, dine vorter var påvirket, din kusse let åben og indbydende, vi smilede til hinanden.

Jeg bukkede mig ned til dig, kyssede dig nød dine læber mod mine, din tunge der fandt min

Jeg lod min tunge glide ned over din krop, ned til dine bryster, mine hænder havde fundet dem, favnet dem og mærket hvor dejlige, lod tungen glide ned over først det ene bryst, cirkle omkring vorten, tættere og tættere, lade læberne omslutte vorten, slikke vorten, nippe med læberne og trække i den med læberne, derefter det andet bryst, du har bryster for en babsoman som mig.

min pik har ikke rørt din kusse og omvendt, men begge ved hvor tæt de er, og både du og jeg bevæger os så liderlighedens forventninger stiger.

Jeg slikker videre ned, vil smage dig, vil dufte dig, lader tungen glide ned over din mave, ned langs det ene inderlår, du spreder benene for mig så du er meget åben, jeg lader min tunge mærke først din ene fisselæbe, derefter den anden, mærke dit mellemkød, kan mærke din dejlige duft, lader tungen glide lidt ind, mærker du er våd, mærker din smag, uhmm begynder at slikke. Du løfter dine ben, omfavner mit hoved med dine lår, jeg slikker, lader min tunge finde dine steder, cirkle blidt om din kilder, dybt i din fisse, dine fisselæber, dit mellemkød, dit numsehul, mærker at du nærmer dig, har en hånd på hver af dine store dejlige baller, slikker og nyder, at du er så våd og lækker, hører din stønnen, mærker din sitren, hører dig, mærker at du slipper, jeg slikker din saft begærligt i mig, nyder at mærke dig, du slipper dine lårs greb om mit hoved, og jeg kravler op mellem dine ben, nydende din varme let svedige krop, ser i dine øjne, vi smiler til hinanden, kysser hinanden, jeg mærker min pik har fundet din kusses indgang, jeg lader den lege lidt lige mellem læberne, du løfter dine ben lidt og jeg begynder at presse pikken op i dig, nyder din kusses stramhed om den, presser den helt op, så vi er tæt forbundet, vi ligger stadig i en tæt omfavnelse, jeg løfter mig lidt og begynder at kneppe, kneppe i dybe langsomme stød, helt fra det yderste af kussen til helt op, Du støder imod, så vi finder en fælles kneppetakt, vi er begge så tændt, at det ikke vil vare længe. hurtigere og vildere, der er kun lir lige nu, knep i bund, vi stønner begge højt, følger hinanden, ser i hinandens øjne, kussen suger og klemmer, pikken støder og presser, de bestemmer lige nu, mærker orgasmerne er på vej, smiler, stønner og lader det hele gå i en stor fælles orgasme, vi er tæt omsluttet, synker ned, bare træt Afslappet, nydende ...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.