Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter al for lang tid næsten uden sex i mit parforhold, oprettede jeg en profil på Scor, hvor jeg søgte en elsker til dejlig og uforpligtende sex

Jeg fik masser af svar, men især en tændte mig fra starten. Han skrev rigtig frækt i et sprog der tændte mig vildt. Han var dominerende og ikke bange for at give mig ordrer om fx at sende frække billeder af mine bryster og våde fisse på telefonen.

Jeg var derfor meget spændt og rigtig liderlig, da vi skulle mødes første gang. Da han også er gift, aftalte vi at vores første møde skulle være en tur i skoven.

Vejret artede sig heldigvis nogenlunde og jeg kørte spændt af sted. Var helt glatbarberet, havde frække trusser på, som allerede i bilen blev godt våde ved tanken om hvad der snart skulle ske.

Da jeg steg ud af bilen, så jeg en høj og lækker fyr stå der og vente på mig.. Blev virkelig varm over det hele.. Jeg gik ham i møde og vi kunne slet ikke lade være med at kysse med det samme. Lange saftige, liderlige kys. Han tog hårdt om mine baller og jeg mærkede et stød i underlivet. Kunne ikke lade være med at stønne og sukke lidt.

Vi gik ind i skoven og fandt et egnet sted. Bredte tæppet ud og han kyssede mig så mine safter drev ned af benene. Han tog hurtigt sig tøj af og jeg smed mine trusser, vi var så liderlige begge to.. Han forlangte at jeg slikkede hans store dejlige pik, tog hårdt fat i mit hår og jeg fik for første gang hans store pik i munden. Han stødte hårdt i min mund og der gik ikke lang tid før han sprøjtede i min mund og jeg labbede det hele i mig, som kat labber fløde i sig..

Han lagde mig ned og begyndte at slikke mig og jeg var fuldstændig væk. Hans tunge slikkede først forsigtigt og blidt for så at slikke mig hårdere og hårdere, jeg kunne ikke længere holde den første orgasme tilbage og kom et skrig..

Vi lå en stund, jeg kunne ikke lade hans pik være. Ingen af os havde fået nok.. Han sagde jeg skulle lægge mig på knæ, lægge mig og stritte med røven. Han stønnede, er sikker på han nød synet af min liderlighed og meget våde fisse. Han stak sin pik lidt ind og jeg ville bare have det hele.. Han tog hårdt om mine baller og spurgte om jeg var klar.. Om jeg var klar, jeg var mere klar end nogensinde. Tanken om hans pik inden i mig fik mig til at stønne og bore hovedet ned i tæppet. Pludselig stødte han hårdt op i mig. Stødte helt i bund. Bevægede sig ud og ind af min smask våde fisse. Jeg var i himlen, kunne mærke en kæmpe orgasme komme rullende og min fisse trak sig sammen i krampetrækninger..

Vi lagde os ned og jeg lod mine fingre glide dybt op i min fisse og førte derefter mine fingre op til hans mund så han kunne smage vores fælles safter.. Hans læber glinsede af elskovs saft.. Vi kyssede dybt og inderligt.

Han beordrede mig til at slikke hans pik igen, jeg vendte mig ned mod hans pik og begyndte at slikke og sutte. Den smagte vidunderligt af vores safter, jeg kunne mærke at han snart ville komme igen. Den voksede i min mund og blev med et større end nogensinde.. Det var så frækt.. Han stønnede højere og højere og kom til sidst med et brøl, der må have kunne høres i hele skoven..

Behøver jeg sige at det var en helt vidunderlig første DATE.. wauw

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.