Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter lang tids tilløb har vi endelig aftalt at mødes på en café ikke langt fra, hvor du bor. Jeg sidder ved et bord udenfor, solen skinner, og du ser mere end dejlig ud, da du kommer gående hen til mig. Perfekt. Det tegner lovende, og jeg er sikker på, dagen vil bibringe en fræk oplevelse ud over det sædvanlige. Jeg blev ikke skuffet.

Vi får et køligt glas hvidvin, og taler om løst og fast, da du pludselig skubber en lille pakke over til mig, mens du griner smørret.

SEX I DAG?

Jeg pakker lettere overrasket op, og forbløffelsen er stor, da jeg sidder med fjernbetjeningen til dine elskovskugler i hånden. Jeg kigger for at se bekræftelsen af mine anelse i dine øjne, men du smiler bare skævt inviterer til, at jeg prøver mine anelser af. Og ganske rigtigt gibber det let i dig, da jeg skruer en anelse op.

Og hvad der indtil videre var et almindeligt møde med almindelig snak, var nu pludselig første skridt mod realiseringen af en delt fantasi, vi havde skrevet sammen om.

Jeg tog fjernbetjeningen ned i skøddet, så du ikke kunne se, hvornår jeg skruede op og ned, og alt imens vi talte sammen eller forsøgte på det i det mindste blev dit blik mere og mere sløret efterhånden som liderligheden tog over, og du måtte bide dig selv i læben for ikke at stønne hørligt.

Langsomt skruer jeg mere og mere op. Synes næsten jeg kan høre den lystige summen mellem dine ben. Men det er nok bare indbildning. Pludselig griber du hårdt fat om bordkanten, og jeg er ikke i tvivl om, at du kom, lige der mellem alle de øvrige cafégæster. Da du har sundet dig lidt, rejser du dig op og siger:

Kom, vi går hjem til mig. NU!

Jeg betaler, og vi går hurtigt. På vejen trækker du mig pludselig ind i en port. Vi kysser først blidt, snart grådigt, og dine hænder finder bulen i mine bukser, og kærtegner min pik. Den er så hård, at det næsten gør ondt.

Du bøjer dig ned og kysser min bule, alt imens du løser mit bælte, knapper op og lyner ned. Min pik springer dig ivrigt i møde, glinsende af de første små spermdråber, der pibler frem. Du slikker dem i dig, og lader din tunge vandre op og ned af min pik, mens du spiller den blidt frem og tilbage. Du tager mig dybt ind i din mund, og mine ben ekser næsten under mig. Du skiftevis slikker mig, tager mig dybt i munden og bruger din hånd, og jeg kan mærke, at jeg snart kommer ..mmmmmm .sukker dybt, og kommer dig i møde. Ønsker at komme du kan mærke, at jeg er ved at være op over, og spiller min pik hårdt. Kommer i et brag, og sprøjter i hurtige ryk.

Da vi kommer hjem til dig, får vi hurtigt tøjet af, og smidt os på din seng. Vi kæler og kysser dejligt min pik ligger hård op ad din fisse, og jeg laver små samlejebevægelser, mens du presser dig op mod mig. Jeg sætter mig mellem dine ben, og spiller stille min pik, mens jeg lader mit pikhoved massere din klitoris. Jeg nyder liderligheden i dine øjne og kan se, at du er meget tændt. At du har lyst til mig

Bøjer mig frem og kysser dine hårde brystvorter, slikker dem, napper i dem og nyder din små vellystige støn kysser mig ned til din fisse, og slikker langs dine kønshår, leger med dine skamlæber, napper dem blidt, og slikker mig langsomt frem til din klitoris. Da jeg første gang, når din klit, begynder jeg langsomt at trække dine elskovskugler ud ved, at der om lidt skal være plads til min pik.

Først en, så to fingre finder din fisser og knepper dig blidt, kører dig lige til kanten af din orgasme og stopper. Vil ikke have, at du kommer endnu.

Lader en meget våd finger kredse forsigtigt om dit bagerste hul. Kender til dit forbehold og dine bange anelser og ved, at jeg skal gå langsomt frem. Du sender mig et dejligt vink med en vognstang ved at presse dig imod mig, så det yderste af min pegefinger forsvinder op i dit frække hul. Slikker dig blidt overalt i din fisse, mens jeg langsomt knepper dig i røven indtil min finger er helt i bund. Kan mærke, at du slapper og lader forsigtigt en finger mere passere din ringmuskel. Bruger safterne fra din fisse, så du er godt våd. Mine fingre glider stille frem og tilbage, så til sidst en tredje finger kan glide med ind.

Du stønner, og bider dig i læben er utrolig tændt. Du har besluttet dig for, at det er i dag, du skal ta s i røven for første gang. Og uden ord imellem os ved jeg, at vi skal gå hele vejen.

Jeg sætter mig op og lader stille min pik glide helt i bund i dig. Lægger mig ned og hvisker, hvor lækker og fræk du er vi elsker blidt, og nyder nærheden og den tætte kontakt.

Vi sætter os op, og jeg tager om dine balder. Elsker din røv og krammer dine balder, mens jeg løfter dig op og ned. Vores tunger mødes i et vådt kys, og du presser din fisse hårdt imod mig mmmmm.

Du vender dig om, og sætter dig på mig. Elsker at tage dig bagfra, hvor jeg har fri adgang til at kæle for dine bryster og din fisse. Mine hænder er overalt på din krop. Jeg leger lidt med din fisse. Du er drivende våd, og du stønner højt under min berøring.

Du lægger dig fladt på maven, og jeg sætter mig mellem dine ben. Spiller stille min pik, og nyder synet af din røv og din glinsende fisse. Lader min pik finde til rette mellem dine balder, og kører stille frem og tilbage. Det er meget intenst, og du presser dig op mod mig for at få mig indenfor igen.

Min pik glider op i dig. Er utrolig tændt og meget liderlig. Finder dit bagerste hul igen, og først en så to fingre finder hurtigt vej. Du hjælper mig ved at tage om dine balder og presse dem ud til siden. Lækkert syn du er afslappet og parat, og jeg tager min pik ud af din fisse og placerer den ud for dit frække, bagerste hul. Lader forsigtigt pikhovedet glide op i dig og venter lidt, til du har vænnet dig til fornemmelsen. Trækker mig lidt ud, for så at trænge lidt længere ind. Arrhhh, det er lækkert, og du strammer uendelig dejligt om min pik. Du presser dig op mod mig .inviterer mig til at glide helt op i dig.

Har bare lyst til at kneppe dig hårdt, men vil ikke komme for hurtigt. Ønsker at øjeblikket kunne vare evigt. Du presser dig imod mig, og jeg kan mærke din hånd finde vej til din fisse mellem dine ben Mmmmmm .jeg kan mærke, at jeg snart kommer, og øger tempoet lidt. Du kommer mig villigt i møde, og jeg kan mærke dine hurtige fingre, som engang imellem strejfer mine nosser.

Pludselig kommer jeg, næsten uden varsel. Kaskader af sperm sprøjter ud af mig i hårde, intense ryk, og du presser dig hårdt op imod mig og spiller din fisse hårdt og kommer i en kraftig orgasme, som starter helt omme fra dit bagerste hul og spreder sig ud i hele dit underliv .

Falder sammen over dig, og nyder den uden sidestykke frækkeste eftermiddag i mit liv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.