Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en gift kvinde på 36, som lever livet med min mand og mine 2 børn et sted i Jylland. Jeg er pt. dagplejemor, da jeg mistede mit job af en årsag, jeg ikke vil komme nærmere ind på. Min mand har en ledende stilling i en bank og rejser meget. Vor sexliv er vist meget normalt uden de store variationer. Vi har kobberbryllup næste år.
Jeg kom ved et tilfælde ind på GratisSexNoveller.Dk og læste nogle fortællinger og fik lyst at fortælle om en oplevelse jeg havde fornylig.
Jeg har nydt den forløbne sommer og taget masser af sol på vor dejlige terrasse. Nogle gange har jeg været helt nøgen, når børnene sov til middag og meget af tiden har jeg gået rundt i bikini selv jeg ikke er nogen modeltype. Mine store bryster hænger lidt efter 2 fødsler, mine balder er lidt store og et par deller er der også.
Pludselig fik vi en ung mand som afløser for vort normale postbud og en dag ringede han på for at aflevere en pakke. Jeg lukkede op iført min lille bikini og jeg kunne at han kikkede meget interesseret på min krop. Siden den dag ringede han på hver dag for at aflevere posten og jeg sørgede så vidt muligt for at være iklædt min bikini for ikke at skuffe ham. Jeg flirtede med ham men ak en skønne dag var den gamle post tilbage. Jeg indrømmer jeg havde skønne drømme om den unge mand om natten.

Jeg havde opdaget en ny side af mig selv. Jeg er lidt flov af mig selv. Jeg elskede at vise min krop frem.

Forleden dag havde jeg en fridag og ville ind til byen at shoppe lidt. Jeg tog tidligt af sted og i et stormagasin fandt jeg rester af sommerens badetøj og fandt en skøn bikini som jeg faldt for selv om den var lidt vovet til mig gamle kone.
Jeg skyndte mig til prøverummet for at prøve den, så jeg var sikker i mit køb, og trak gardinet for.. Der var flere prøverum ved siden af hinanden og i rummet ved siden af var en ældre dame inde mens hendes mand ventede udenfor. Hans alder var vel 65-70 år vil jeg tro. Ekspeditricer var der ingen af, de var åbenbart optaget andet steds.
Jeg skyndte mig mig ind og tog min nederdel og bluse af. Da jeg ville løsne min Bh, kiggede jeg tilfældigt i spejlet og opdagede at gardinet ikke var trukket helt for og den ældre mand kiggede på mig gennem sprækken. Jeg rakte ud efter gardinet, men manden gjorde tegn med en finger for munden at jeg skulle tie og holdt fast i gardinet.
Jeg ved ikke hvad der gik af mig. Først følte jeg vrede mod den gamle mand og dernæst en dejlig varme mellem mine ben. Jeg løsnede roligt min Bh og lagde den på stolen og fattede i mine trusser og rullede dem stille ned over mine store balder og lod dem falde til gulvet og trådte ud af dem.
Jeg kiggede på manden som nu havde udsyn til mine bryster i spejlet og også min kusse, som er næsten bar. Jeg har omhyggeligt plejet min hårvækst der hele sommeren.
Jeg kiggede på ham,som jeg ville spørge: "Kan du li hvad du ser?" og han nikkede stille.
Jeg bukkede mig og samlede den nye bikini op og han havde nu fuldt udsyn til alle mine herligheder.
Jeg mærkede nu hans hånd som stille kærtegnede mine balder og videre om mellem benene til min våde kusse. Jeg stod helt stille og lod ham tage for sig af retterne. Jeg ved ikke hvad der gik af mig.

Så kaldte hans kone på ham og legen var slut.

Da jeg gik ud med min bikini rødmede jeg. Han rakte mig hånden og gav mig hundrede kroner og en seddel med et telefonnummer.
I skrivne stund har jeg ikke ringet endnu. Jeg er meget i tvivl, Hvad synes I?
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 60 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.