Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun kører fuld af forventninger hjemmefra . Hun skal op til en fotograf og ha' taget nye frække billeder til hendes frække bierhverv. Hun har fået besked på, at hun ingen undertøj må have på, da det giver mærker. Bare tanken herom gør hende lidt lysten i skødet. Køreturen, op til en hun skal følges med, bliver lidt en udfordring, ingen trusser og hun sidder der i kort nederdelen og hun mærker en kølig brise op under. Det kilder lidt og hun bliver lidt tændt af det. Hun bliver nød til at mærke lidt. Det er ikke nemt når hun kører på motorvejen, men hun gør det alligevel . Der er dejlig varmt, blødt og vådt dernede. Hun kærtegner skødet lidt , i håbet om at hun kan nå at tilfredsstille sig selv , inden hun skal mødes med hende , hun skal følges med. Men ak køreturen er ikke lang nok, hun når det ikke, men bliver bare endnu mere lysten og våd. Hvad skal hun dog stille op??? Hun husker næsten intet af samtalen op til fotografen, det eneste hun kan tænke på er at blive tilfredsstillet. Hvad gør hun???

De lander langt om længe hos fotografen, som byder dem velkommen . De snakker lidt om hvordan det skal være og får skrevet kontrakt. Hun erindre ikke meget, for hun tænker konstant på at blive tilfredsstillet, og det skal være snart, hun er ved at gå til af bare lyst. Der bliver knipset nogle meget lækre og frække billeder i alle mulige stillinger . Puha alt det nøgenhed og alle de dejlige stillinger gør , at hun i hver stilling hun posere i, drømmer om, at der var en mand, der gjorde hende tilfreds, så den uudholdelige lyst kunne forsvinde bare lidt , men hun blev bare mere lysten af det . Hun bliver simpelthen nød til at gå ud for sig selv og gøre noget ved det. Hun går ud på toilettet og tilfredsstiller sig selv, ved at kærtegne kødet blidt og med en enkelt finger oppe, der bevæger sig stille og roligt. Hun falder sammen i en ordentlig orgasme, det kramper vildt og vil ingen ende tage. Hun kommer ud igen med et smil på læberne.

SEX I DAG?

Og så kan de køre hjem over igen. Hun husker det meste af samtalen pø vejen hjem, men da hun ingen trusser har på, bliver hun lysten igen og begynder at drømme væk. Da hun kører fra hende hun fulgtes med, tænker hun om hun kan nå at tilfredsstille sig selv inden hun kommer hjem , men pludselig skal hun dreje af på motorvejen , så det lykkedes heller ikke her. Så bliver hun enig med sig selv om, at holde ind et sted på vejen og gøre det færdigt .

Hun kører ind på en parkeringsplads meget øde, der er absolut ingen mennesker. Hun beslutter sig for at det er et godt sted, så hun stopper bilen , spreder benene ud til siderne og begynder at massere klitten stille og roligt, det har hun længtes efter længe og endelig kunne hun gøre det. Men pludselig, mens hun sidder der og gør det dejligt for sig selv, bliver døren revet op og en fræk vagt hun kender, hiver hende ud af bilen. Han tager fat rundt om nakken på hende og kysser hende lidenskabeligt, blidt, blødt og vådt med sin frække tunge, mens han fører en hånd op under nederdelen og kærtegner hendes skød. Det gibber i hende af bare liderlighed, hun trænger så meget til at mærke en dejlig stiv pik oppe i hendes meget våde fisse, men det vil vise sig, at hun kommer til at vente på det, for vagten smider hende op ad kølerhjelmen spreder hendes ben og han går ned på hug, for at bruge sin frække tunge på klitten, hun sukker og gisper af liderlighed. Hun nyder det i vildskab. Mens han slikker, fører han en finger op i hendes våde fisse og lader den kører ud, ind og rundt. Hun kan ikke holde det tilbage længere og hun kommer i den vildeste orgasme. Så bliver det hendes tur til at gøre det lækkert for vagten, så de bytter plads.

Hun tager hans, i forvejen, stive pik i munden, ser på ham mens hendes våde bløde mund slutter sig om hans dejlige pik. Hun kan se, at han nyder det så hun gør sig ekstra omhyggelig. Hun sutter og slikker hans pik så dejligt at han er lige ved at komme flere gange, men hun mærker det og stopper på de helt rigtige tidspunkter. Han nærmest trygler om at få lov til at kneppe hendes, nu endnu mere liderlige våde fisse. Pludselig så var rollerne byttet rundt, for han fik ikke lov. Da hun selv næsten heller ikke kunne holde liderligheden ud længere, sagde hun ok så knep mig for helvede, men du skal gøre det ordentligt, hårdt og vildt. Han ville han meget gerne, så hun lagde sig på maven, med numsen lige i vejret hen over kølerhjelmen . Han stillede sig bagved, tog gummi på og førte pikken ind i hendes varme våde fisse, helt ind. han kneppede hende hårdt og hun fik den ene orgasme efter den anden.

Han gav hende små kærlige klap på numsen, legede lidt med indgangen mens han pik kørte ud og ind i dybe hårde træk. Hun nød det virkelig meget, det var det hun havde drømt om lige siden hun kørte hjemmefra tidligere, og endelig var forløsningen der. Pludselig siger han at han snart sprøjter og hun beder han om at trykke pikken helt i bund når han gør det, så hun kan mærke hvordan den pulserer oppe i hende. Han følger hende tilbage i bilen, kysser hende og siger sov godt, vi skal snart gøre det her igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.