Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nå, her kommer så en lille historie fra ikke for mange år siden. Den handler om hvordan jeg er endt som jeg nu engang er endt. Nå, for at komme igang så hedder jeg Erik og er afdelingschef for marketingsafdelingen i et større firma, som jeg ikke skal komme nærmere ind på. Jeg er 46 og vel det man kan kalde meget normal af bygning, 173 høj og 74 kg. Jeg har et lille bildæk, men ikke noget nævneværdigt for min alder. Jeg løber en lille smule og er egentlig rimeligt godt tilfreds med mig selv. I relation til den historie som jeg pænt er blevet bedt om at skrive, er det nok værd at nævne mit lige under gennemsnitlige udstyr på 14 cm i stiv tilstand, men sølle 3 cm i slap. Så den ser jo ikke videre imponerende ud når man lige har taget bukserne af.

Min kone er dog en lidt anden sag. Efter en skilsmisse fra min daværende jævnaldrende kone, fordi min sæd var for slap til at gøre hende gravid. Samlede jeg en praktikant, Janni, op og vi har til trods for en aldersforskel på 17 år, holdt sammen de sidste 6 år og er også blevet lykkeligt gift. Hun er en fræk lille sag på lige godt 164 cm og 56 kg, b-skåls bryster, blondt hår til midt på ryggen som hun dagligt sørger for er helt glat, glat fisse der er stram selv omkring min tissemand på grund af en vældig mængde træning i hendes fritid. Desværre blev hun ikke ansat efter endt praktik, men det gjorde det også nemmere at gå ud og gøre forholdet officielt.

SEX I DAG?

Hun lægger ikke skjul på at hun tænder på ældre mænd i autoritetspositioner. Så på opfordring, og på grund af forhold i snart vil forstå, arbejder jeg stadig på en væesentlig forfremmelse indenfor firmaet eller et skift til leder for en af de største afdelinger. Hun lægger dog ikke skjul på at hun ærligt og redeligt er faldet for mig, og jeg er nok også faldet ret så pladask for hende. Vores sexliv var fint for mig, hendes lyst var tilsyneladende faldet lidt igennem de sidste 3 år siden vi blev gift, dog gjorde hun stadig hendes "pligt" og deltog i ægteskabets hellige leg omkring to gange om ugen på min udtrykkelige opfordring.

Nå nok om mig og vores forhold, jeg har jo en historie jeg skal fortælle.

Det hele startede vel for godt et år siden til firmaets stort anlagt jubilæums julebal. Et 50 års jubilæum og så enda i et år hvor alt tegnede til stort overskud, dette til trods for at finanskrisen stadig spøger lidt i branchen. Så det var fin fest med partner, smoking og hvidt til herrerne og "almindelige" pæne festkjoler til damerne. Balkjoler var oppe og vende, men blev nedstemt fra kvinderne i firmaet da de også ville have ordentlig lov til at nyde de 3 retter mad, natmad og bar på firmaets regning uden at bekymre sig om kjoler de ikke kunne bevæge sig ordentligt i.


Det skulle så holdes på Dragsholm slot med overnatning. Næsten alle i firmaet summede som små bier i ugerne op til, det var længe siden der sidst var holdt noget stort for medarbejderne. Dem af os der havde været her længere end finanskrisen glædede os til gensyn med overflod på firmaets regning, imens andre tydeligvis gik efter at denne "højtidelige" slotsovernatning skulle bruges på at få fyret nogle amoriner af, der var opbygget her i de mørke vintermåneder. Hvilket sjovt nok var samme type fest som første gang jeg havnede i kanen med min kone Janni.

Vel ankommet til Dragsholm slot og indkvarteret i en af deres suiter, som var kutyme for afdelingsledere og chefer, fik Janni hurtigt pakket ud og begyndte at skynde på mig for at tage mig et bad så vi kunne blive klar. Janni er meget social og elsker at komme ud og få snakket med folk. Så før jeg vidste af det var jeg færdig med mit bad, havde barberet mig og gjort mig klar. Jeg havde også barberet skridtet som jeg vidste hun kunne lide det, for jeg forventede klart noget fuldemandssex senere. På vej ud fra badet i mine boksershorts passerer Janni mig nøgen i døren, hendes små bryster gynger let med hvert skridt. Hun lader blidt sin hånd smyge henover fronten på mine boksershorts, imens hun smyger sig forbi. Før jeg i min pludseligt opståede kådhed får vendt mig om og grebet hende, har hun taget to hurtige skridt, lukket døren og låsen siger "klik" imens jeg kan høre hendes smittende fnisen fra den anden side.
Bruseren går igang og jeg affinder mig med at få taget min smoking på, selvom den strammer lidt mere i skridtet end den skal. Dette er dog gået væk da Janni lige godt et kvarter senere kommer ud, igen nøgen og med håret snøret ind i sit håndklæde. Hun giver mig sit blændende smil og jeg kan ikke lade være med at lade mine øjne vandre over hendes perfekte krop. Hendes trekant er tydeligvis nybarberet, fristelsen er for stor og jeg tager et skridt hen imod hende og lader mine fingre løbe over huden. Hun slår min hånd væk med ordene "ikke nu, ellers kan jeg ikke nå at lægge make-up og gøre mig klar før maden. Gå ned i baren og tag dig en øl med de andre. Så kommer jeg og finder dig når jeg er klar!" Som sagt, så gjort.

Nede i baren må jeg dog indse at jeg er den første af cheferne dernede, så jeg får drukket mig en halv øl før Søren, chef for økonomiafdelingen som er vores andenstørste, også ankommer til baren. De almindelige medarbejdere havde på daværende tidspunkt ikke drukket sig mod nok til at tale frit med "chefen", på det punkt er vi nok lidt gammeldags hierakiske. Søren får også bestilt sig en øl og efter lidt smalltalk om vind, vejr, hans kone der blev syg og ligger derhjemme, samt hvordan det går for firmaet, falder ordene meget nonchalant ud af hans mund "Din lille kone er da godt nok noget af en lækkerbidsken, hva? Hende syntes jeg ikke jeg har set før", før jeg når at svare kommer den næste "Hvad har sådan en jævn gut som dig gjort for at få hende på krogen?". Lettere sammenbidt svarer jeg bare at vi faldt for hinanden for 6 år siden, da hun var praktikant og at alt ikke handler om udseende, selvom jeg da må indrømme jeg absolut ikke var utilfreds med hvordan hun så ud. Jeg var lidt bitter over at en person der er 12 år ældre end mig, flommefed og allerede rødnæset efter halvanden øl, sidder og kritiserer mit udseende og mener jeg har scoret over evne. "Nå, ja. Nu var det egentlig ikke dit udseende jeg tænkte på. Du har bare altid virket som om du gik efter det jævne. Det som du var sikker på at kunne holde fast på?". Jeg spurgte ham hvad han mente med den udtalelse og hans svar var bare "Lad det ligge, vi er her jo trods alt for at have det hyggeligt. Ikke?" sagde han med et underligt glimt i øjet og hævede sit glas. Følte ikke jeg kunne gøre andet end at hæve mit og bare holde munden lukket. Søren sad over mig i anciennitet og kunne regnes for den tredje vigtigste person i firmaet, så ville ikke ende på den forkerte side af ham. Heldigvis faldt han tilbage i snak om firmaet og fremtidsplaner, og inden længe kom der også flere af afdelingscheferne og enkelte af deres koner/påhæng ned i baren så jeg ikke behøvede at have med Søren at gøre.

Lige godt en halv time før velkomstdrinken officielt skulle serveres så jeg at Janni kom ind igennem den store trædør til baren. Slank sort kjole uden stropper der sad som malet på og fremhævede hendes hofter. Det lange blonde hår sat op så man tydeligt så de bare skuldre, hendes slank halse og de diskrete sølvøreringe hun havde på. Hun tog et par skridt henover gulvet i hendes sorte stiletter og jeg var igang med at rejse mig for at komme hende i møde da man hørte et "Befri mig vel! Guds engel er kommet til baren! Jeg bekender mine synder, så længe du vil tage mig til himlen!". Janni stoppede midt i et skridt og kiggede lettere benovet på klumpen af afdelingschefer der nu alle kiggede på hende. Jeg kiggede mig omkring og kunne se de fleste af herrerne og enkelte af damerne, slugte hende råt med øjnene. Ingen dog mere end Søren der sad med det største smørede grin. Før jeg nåede at gøre yderligere udbrød han "ja altså, undskyld, jeg tog fejl du ligner bare en engel min kære. Jeg er jo blevet sådan en gammel mand at jeg tror jeg kan falde død om hvert øjeblik!" imens han gav hende det største smil han kunne, hvilket fik hans ansigt til at lyse op lidt ligesom en gammel julemand. Jeg kiggede over på Janni der selv bag make-uppen tydeligvis var rødmet lidt og stod med et lille smil, før hun beslutsomt tog de sidste par skridt over til mig og gav mig et kys på munden. Herefter vendte alle tilbage til deres samtaler og den næste halve time kunne jeg ikke løsrive mig fra hendes skønhed.

Velkomstdrinken blev uddelt og vi blev ført ind i den store gildesal hvor måltiddet skulle indtages, bordsplaceringer var forudbestemt til være en mixer-fest. Parrene skulle sidde ved samme bord, dog ikke med hinanden som bordherre og borddame.

Traditionen tro har vi et bord hvor alle cheferne og deres kærester/koner bænkes, hvorimod resten af parrene uddeles tilfældigt til borde uden at tage hensyn til afdeling. Jeg skulle være bordherre for Jespers kæreste. Jesper leder rengøringsafdelingen, og kun gud ved hvorfor de har lavet en egenhændig rengøringsafdeling istedet for at udlicitere den til trods for at vi er et ordentligt firma. Endnu værre er at vi har oprettet en "chef" stilling indenfor den og endnu værre er at Jespers kæreste var en tomhjernet gås som ikke forstod det fjerneste af en intelligent samtale. Heldigvis var Jesper også blevet Janni's bordherre og en rengøringsleder var langt fra hendes kop te, så jeg vidste hun bare ville længtes efter et par ord med mig når middagen var ovre.

Middagen gik igang og jeg forsøgte da at underholde min borddame så vidt muligt, jeg var desværre ikke så interesseret i hendes chi-hau-au-a eller hvordan kræet staves og hun forstod ikke noget der var dybere end en babypool. Så det endte med at hun sad og "diskret" sms'ede med en veninde imellem retterne, og da damen på min anden side var godt underholdt, fik jeg rigeligt med tid til at observere ud over bordet da forretten var afsluttet. Her gik det for første gang op for mig at Søren var placeret på den anden side af Janni, hvilket jeg ikke havde skænket en tanke i mit ihærdige forsøg på at få en samtale med min borddame som almindelig høflighed byder sig. Hvad værre var at han tydeligvis havde overtaget hende fuldstændig fra Jesper og ladt sin egen borddame i stikken. Det irriterede mig, hvad der irriterede mig mere var at hun grinede og lo af hans kommentarer til hende. Jeg sad og blev næsten skindstegt sur og jaloux, for han var den eneste jeg ikke kunne tage snakkede med hende efter de kommentarer han havde gevet mig tidligere. Herfra hvor jeg sad, kunne jeg ikke gøre det store lige nu for hovedretten skulle til at serveres, men jeg når lige at lægge mærke til at da tjeneren lige har gevet Janni hendes kød læner Søren sig ind og hvisker hende noget i øret som hun næsten falder sammen af grin over, hvorefter hun kigger lidt rødmende på ham før hun igen retter sig op.

Jeg syder lidt, men når da at besinde mig med tankerne om at hun aldrig ville gøre noget og at hun sikkert bare socialiserer som hun plejer. Heldigvis har min anden borddame fået tid til snak, så hovedretten forløber hurtigt og før jeg ved af det er vi også nået til desserten med hyggelig snak. Midt i en bid får jeg dog kigget over på Janni og kan se at Sørens ene arm ikke bliver brugt til at spise med, men hænge ned langs siden på hans stol. Jeg griber mit glas og sydende udbringer jeg en skål, kan se hans arm kommer flyvende op fra under bordet og griber glasset tids nok til at ingen tilsyneladende lægger mærke til noget. Resten af desserten er jeg sydende, imens jeg diskret holder øje med hans og Janni's arm og krop. De taler dog kun til deres respektive bordherre/dame resten af desserten og armene er over bordet. Så jeg gætter på at Søren måske bare kløede sit knæ og jeg fangede ham i et uheldigt øjeblik, altså ingen grund til alarm.

Få sex i dag

Da middagen er ovre og baren i gildesalen åbner samler jeg min kære kone op fra den anden side af bordet, men før jeg når at trække hende med over i baren og væk fra mit nemesis når Søren lige at sige "vi ses nok senere til en lille svingom? Hvis det altså er ok for din mand". Hun kigger hurtigt på mig og så tilbage på ham "Det er ikke noget han bestemmer, jeg må danse med hvem jeg vil!" siger hun bestemt. "Nå, nå. Jamen det vil jeg så glæde mig til" kommer det i et underligt tonefald og en antydning af glimt i øjet fra Søren. Før jeg når at tænke mere over det, trækker Janni mig over i baren "for nu ville hun have en stiv drink og så skal vi to ud på dansegulvet når det åbner!". Da vi står med den første drink beder jeg hende pænt om at holde sig væk fra Søren, fordi jeg syntes han virker lidt for interesseret i hende. Dette fejer hun af banen med "Ej, han er bare en gammel sød fyr der savner sin kone i aften. Det skal du slet ikke tænke over, bare se hvordan han ser ud søde skat!". En halv time senere er bordene i den ene halvdel blevet rykket væk og to drinks er forsvundet i os, musikken går stille igang og jeg får danset en dans eller tre med Janni. Da Jesper som hendes bordherre kræver den næste dans, går jeg gladeligt over i baren og får mig en øl. Dans har aldrig været min stærke side. Jeg kigger på dem en dans eller to, og Janni bliver budt op af en af de yngre fyre fra min afdeling og de forsvinder i mængden af folk der efterhånden er på dansegulvet. Yngre fyre er dog slet ikke hende, så jeg vender tilbage til mit drikkeri og får efterhånden et par samtaler med mere eller mindre fulde medarbejdere fra min egen afdeling.

3-4 øl senere begynder klokken at være mange og tankerne om min kones smukke krop i den kjole vender tilbage, bukserne strammer hurtigt en lille smule til. Så jeg bryder op fra en samtale med en af de unge piger fra afdelingen, som tydeligvis meget gerne ville stå meget tæt op af mig og hele tiden prøvede at lægge sin hånd oven på min, men tanken om nogen anden end min kone forekom meget fjern som hun så ud her til aften! Ikke at jeg ville have gjort noget ved sådanne tanker, men man kan jo altid samle appetit ude så længe man spiser hjemme.

Jeg får stavret ud til kanten af dansegulvet og begynder at spejde efter Janni, får øje på Jesper der danser tæt med sin kæreste og får spurgt om han har set hende. "Jo, syntes nok hun dansede rundt for ikke så længe siden" kommer det lettere bedugget. Så jeg kæmper mig ind i mængden, hvor jeg ikke kan se hende. Da jeg spejder ud kan jeg se Søren stå ovre i en af de mørke ender af rummet med hånden på hoften af en lille dame/pige, men herfra kan jeg ikke se hvem, men jeg har bange anelser. Så jeg begynder at kæmpe mig ud af mængden, men lige da jeg er kommet ud og spejder efter Søren som pludselig ikker er hvor han var, griber min stalker fra før mig i hånden og KRÆVER en dans med chefen. Jeg prøver at undslå mig, men hun giver mig de store hundeøjne og ligner en der skal til at græde højlydt hvis ikke jeg følger med.

Nødtvungent lader jeg mig blive trukket rundt på dansegulvet hvor hun stadig presser sig så tæt til mig som muligt. "Nå chefen kan også reagere på endnu yngre kvinder ens hans kone!" kommer det kækt. Pis, hun har lagt mærke til min stadig halvstive pik fra tankerne om min kones labre krop og hendes eget underlivs utrættelige roteren mod mit. Jeg tænker hurtigt og læner mig ind, hvor jeg beder om hendes værelsesnummer og siger hun skal gå i forvejen så vi ikke bliver set gå sammen. Hun lyser op i et smil og kvidrer at "jeg bor på 232", "et enkeltmandsværelse" tilføjer hun hurtigt. Jeg nikker og smiler til hende, hun vender sig hurtigt og forsvinder.

Fri fra min plageånd, som jeg ikke havde i sinde at besøge får jeg kæmpet mig ud af mængden igen. Jeg begynder at lede i alle hjørner og kanter efter Janni, men til trods for at jeg syntes jeg leder alle vegne kan jeg ikke finde hende. Imens jeg en sidste gang står og spejder ud over bordene og baren, overvejer jeg om hun måske er blevet for fuld. For har da set hende oppe ved baren med de forskellige dansepartnere, hvor hun hurtigt tyllede en enkelt drink eller to før en ny mandsperson fik lov til at eskortere hende ud på gulvet.

Lidt skuffet går jeg op for at tjekke værelset, men finder det tomt. Uroen slår ned i mig og jeg går over og lægger øret til døren for Sørens værelse. Kan ingenting høre, men rækker da lige ned og tager i dørhåndtaget. Døren går op og et mørkt, fuldstændigt stille og tomt rum møder mig.

Pyh, når jeg at tænke før jeg kan høre nogen der kommer stavrende på stiletter. Jeg vil ikke tages i at stå foran en anden mands dør, det kunne jo ligne jeg ville stjæle fra ham. Chancen for at det var Søren der kom på stiletter var jo ca. 0 så jeg kaster mig ind på hans værelse og lukker døren så stille jeg kan. Kan ude fra gangen høre Janni's overdrevent fulde stemme, "Tuuuuusind tjak for dansen, og tjak fordi du fulgte mig til mit værelse når nu jeg ikke kan finde mit skvat af en mand" til at følge mig op. En ung mands stemme svarede prompte "Det var så da så lidt, men jeg tror nu ikke vi to fik danset. Godnat da og hils din mand fra Steffen!". Årh, godt. Steffen er min højre hånd på afdelingen og loyal som en schaeffer hund.

Efter lige at have ventet et øjeblik går jeg ud af Sørens rum og lukker mig ind på vores eget, hvor min kone står som om hun var på vej ud igen. Snøvlet og overrasket kommer det dog hurtigt fra hende "Gjud, der var du jo!" før hun falder mig om halsen i et langt kys. Jeg kysser hende begærligt igen og lader hurtigt min hånd løbe op under kjolen, hendes glatte fisse sejler allerede og da min pegefinger finder op i hendes våde indre kommer der et langt støn. "Åh gud, hvor er det godt. Knep mig, som dju aldrig har knjeppet mig før. Jeg er så ljiderlig i aften!" vælter ud af hendes mund, før jeg i lige så stor liderlighed samler hende op og smider hende på sengen. Jeg trækker mine smokingbukser tilpas meget ned til at jeg kan hive min stive pik frem, men lige da jeg skal til at løfte op i hendes kjole så jeg kunne komme, til hører jeg et dybt snork. Så sidder jeg her i et dilemma, på den ene side er jeg bundliderlig, på den anden vil jeg ikke bare køre den af i min sovende kone. Så det ender med at jeg tager mig tøj af, får vristet kjolen af Janni og puttet hende under dynen. Jeg lægger mærke til at der masser af spor af safter på hendes kjole, men heldigvis ingen der minder om sæd. Så beroliget lægger jeg mig til at sove med armen om hende, med tankerne om at hun skal godt nok have noget pik næste morgen.

Behøver jeg at nævne at da hun vågnede havde hun forfærdelige tømmermænd og nægtede at forlade værelset for at spise morgenmad, så først to dage senere blev min opsparede liderlighed affyreret i en ikke specielt tændt kone. Efter festen gik der lige godt to måneder hvor alt var ved det normale, to gange næsten tvungent ugentlig sex, dog virkede hun en smule mindre oplagt end normalt. Dog ikke noget jeg fik tid til at tænke så meget over da det var midt i juletiden.

Så en dejlig lørdag morgen vågnede jeg ved at hun lå og suttede min allerede godt stive pik. Følelsen af at hun sugede mig dybt ind i sin mund, tungen der dansede langsomt over pikhovedet og hendes langsomme massage af mine kugler gjorde at jeg meget hurtigt var lige oppe over. Lige før det skete, lod hun mig langsomt glide ud af hendes mund imens hun bevarede suget og slikkede så fra bunden af skaftet til toppen, før hun kiggede på mig og spurgte "skat, har du ikke lyst til at prøve noget lidt avanceret. Jeg har sådan en lyst til at binde dig og lege med dig indtil du sprøjter ind i et af mine ventende huller?" med lysten lysende ud af hendes dejlige blå øjne. liderlig som jeg var stammede jeg hurtigt at hun måtte gøre hvad hun ville, så længe hun ikke stoppede sit blowjob. "så vil jeg først spænde dig fast til hovedgærdet skat", sagde hun og fremdrog et par plyshåndjern jeg aldrig havde set før. Nåja, hvis det kan gøre hende mere lysten så er det da helt ok, tænkte jeg imens hendes nøgne krop smøg sig op af min og samlede mine hænder over hovedet før hun klikkede først den ene hånd i, førte kæden rundt om hovedgærdet og så klikkede den anden hånd i. Derefter gled hun langsomt ned af mig igen, lod sine bryster langsomt passere mit hoved før hun gav mig et dybt kys da vores hoveder var ud for hinanden. Hun gled lidt længere ned hvor hun lod hun sin fissespalte glide henover min ekstremt stive pik, langsomt frem og tilbage red hun ovenpå den uden at lade den komme op i sig. "skat, må jeg ikke også godt give dig en bold i munden så du ikke kan sige noget. Har bare så meget lyst til at få lov til at lege frit med dig?". Jeg nikkede bare og hurtigere end lynet blev en rød plastikbold presset mod mine læber, jeg lod den glide ind og hun spændte den om nakken før hun langsomt fortsatte med at ride mig. Hun stønnede sagte hver gang det stenhårde pikhoved ramte hendes opsvulmede klitoris, midt i hendes liderlighed stønnede hun "Nu må jeg hellere lade dig komme, men det bliver i min liderlige mund. De andre huller skal gemmes til noget specielt!". Før jeg nåede at tænke over betydningen af "specielt", sendte hun mig i den 7nde himmel ved at kysse sig vej ned til mit lem imens hun lod sit underliv rotere mod mit ben. Situationen og hende der slikkede sine egne safter i sig, noget hun normalt nægtede gjorde at da hendes læber havde kørt tre gange op og ned af mit skaft kom jeg i hendes varme mund hvor hun slugte hver en dråbe.

"var det godt skat?" spurgte hun blidt imens hun slikkede blidt på min allerede falmende pik, jeg kiggede nedad og nikkede. "Godt, bare synd den er så lille..." kom det som et lyn fra en klar himmel. Hvad? nåede jeg at tænke, sådan noget har hun da aldrig sagt før. "Blev du lidt forvirret der lille skat?" spurgte hun legesygt. "Det kunne jeg se på din penis, den faldt i størrelse meget hurtigere end normalt", sagde hun imens hun lukkede en plastikrem, hvori der var indlejret noget metal, henover mine kugler og pikskaft. "Nu skal du bare se her, elskede...", før hun tog noget der mest lignede en hård plastiktube med et lille hul i spidsen og førte mit slappe lem ned i. "Den her vil sørge for at jeg styrer hvornår du kan få udløsning. Så nu skal du opføre dig pænt hvis du vil have den af!?" sagde hun lidt hårdere til lyden af en lås der klikkede dermed forbandt remmen og plastiktuben. "Forstået?" jeg kiggede uforstående på hende. "Ja, altså den tube din lille pik fylder helt ud er lavet af gorillaglas og jeg har taget den mindste model. Så hvis du skal ødelægge den skal du slå mod dine egne kønsdele med en meget stor hammer, remmen er med indlagt stålwire og sidder ret stramt omkring din søde lille pung så hvis du forsøger at trækker den af vil du hive dine kønsdele med!" kom det strengt, "Hvis du fjerner den uden tilladelse vil jeg aldrig kneppe dig igen! Forstår du?". "FORSTÅR DU?" kom det hurtigt og hårdere igen, jeg nikkede febrilsk ude af stand til at forstå hvor det her kom fra. "det var godt skat" sagde hun pludselig mere kælent og kravlede igen op så hun kunne rotere sin fisse mod min nu fangede penis.

"For, forstår du. For to måneder siden blev jeg tilbudt en chefpik der uden på et par bukser føltes væsentligt større end din, som var ældre end din og mere magtfuld end din!". Jeg forstod pludselig hvor det bar hen af, mit mellemgulv sugede sig sammen. "Jeg elsker dig rigtig meget, men du ved godt hvad jeg tænder på. Derfor har jeg også haft rigtig svært ved at have lyst til at dyrke sex med dig siden" sagde hun imens hun langsomt roterede henover min pik, der til trods for at mit mellemgulv føltes som om det var ved at gå i stykker kæmpede en brav kamp mod sin indespærring. "Jeg udbad mig dog betænkningstid, for tro det eller ej så elsker jeg dig virkelig og vil for altid være din kone." kom det næsten blødt. "men du forstår vel at jeg bliver nødt til at have et tilfredsstillende sexliv? ikke?" sagde hun og kiggede næsten bedende på mig. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre, kvinden jeg elskede overalt på jorden sad tydeligvis og bad mig acceptere sidespring, men følte ikke jeg havde så meget andet valg. Jeg måtte nikke så jeg kunne komme ud af håndjern og gag, få fjernet den her og kunne tale hende til fornuft. "Årh, hvor er jeg glad for du forstår! Du kan jo også forstå at du bare skal have en bedre stilling end ham der nu bliver min elsker, så får du dit fængsel af igen og jeg kan tænde på dig" kom det lykkeligt ud af hende, imens hun roterede sit underliv endnu kraftigere ned i mit plastikfængsel. "Så kan du vel også forstå at jeg har bedt ham der tilbød mig det, at komme her i dag. For nu har jeg jo ventet utilfredsstillet i to måneder, siden han havde sine store dejlige cheffingre oppe i min våde fisse" og før det nåede at synke ind havde hun kravlet længere og og mast sin fisse ned i mit ansigt, hendes våde skamlæber masserede den hårde røde bold jeg havde i min mund og pressede den så langt ind at jeg næsten fik brækfornemmelser. Jalouxien ramte mig som et spyd igennem hjertet, men hendes safter der sejlede ned af mine kinder og ind i min mund og smagen af hende, fik til trods for jalouxiens stik min pik til at forsøge at blive stenhård. Forvirret lå jeg her, liderlig, jaloux, fanget og med min stønnende kone ridende på mit ansigt da jeg hørte dørklokken!

Min kone hoppede ned fra mit ansigt, "Gud han er tidligt på den!" udbrød hun i chok. "Jeg må skynde mig at få noget undertøj på". Kun undertøj? Nåede jeg at tænke, "nej glem undertøj sagde hun til sig selv" før hun som lynet rev den samme sorte festkjole ud af skabet og gled ned i den. Hun kastede sig ud af døren lige netop som dørklokken ringede to gange og jeg kunne høre hendes hurtige trin ned af trappen. Dørens knirken som den blev åbnet, "Goddag min engel" hørte jeg Sørens stemme. Nej ikke ham, alle andre end ham tænkte jeg og håbede jeg havde hørt forkert. Jeg hørte hendes højlydte fnisen og lyden fra trappen, "Hvor har i en solid seng?" kom det bryskt fra Søren på vej op. Et sekund efter så jeg hende med kjolen allerede smøget op over røven passere døren, med flommefede gamle Søren i hånden efter sig og hans anden store hånd solidt plantet på hendes velformede balle.

Jalousien og vreden brændte, imens min pik og liderlighed sagde mig at jeg bare ville være med, forvirringen fra følelserne blev dog afbrudt af lyden fra gæsteværelset. "Årh ja, hvor er den stor!" kom fra min kære kone, og resten af natten lå jeg og lyttede til sengens knirken og hendes udbrud... liderlig, jaloux, fortabt, ophidset og næste morgen kom hun spankulerende næsten skævbenet ind. "Gud hvor er han stor. Det er næsten for meget. Se hvor fyldt jeg er med sæd!" Sagde hun og jeg kunne se de hvide striber der løb ned af hendes ben og kunne også se pletter overalt på hendes krop. Hun skrævede igen henover mit ansigt, "Du ved godt hvad du skal gøre for at få mig tilbage ikke? lille skat?" spurgte hun ud i luften før hun sænkede sin spermfyldte fisse ned imod mit ansigt. "Du skal bare få en stilling der er bedre en Sørens, så kan jeg tænde på dig og din lille undersåtpik igen!" udbrød hun imens hun begyndte at rotere sit underliv mod mit ansigt for anden gang siden jeg blev spændt fast, denne gang var det bare deres blandede safter jeg blev tvunget til at smage når de blev presset ind langs gagballen. Hun stønnede højlydt og fik tydeligvis en lille orgasme og lige idet blev der råbt fra det andet rum "Kom tilbage, jeg er ikke færdig med dig!". Janni vågnede af sin orgasmedøs og hoppede ned, "Skat jeg skal nok fjerne din gag og binde dig fri når han er gået, men bliv lige liggende indtil han er tilfreds! Ok?". Uden at vente på svar næsten løb hun ud af soveværelset og overlod mig til at acceptere min skæbne.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.