BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg sidder her igen, i det mørke kølige rum. Det store gamle klædeskab, hvori alt konens fine lingeri og korsager hænger. Jeg elsker at sidde herinde i det næsten fuldstændige mørke imens jeg spiller pik og føler på det fine glatte stof de er lavet af. Det eneste lys kommer fra det lille nøglehul i den dobbelte dør. Har taget en sort blonde korsage ned som jeg forsigtigt stryger med hænderne, imens jeg tænker på sidste gang hun havde den på. Forestiller mig hende på alle 4, med selvsiddende strømper og hendes sorte høje hæle.

Hun ved det ikke, hun har altid syntes det var lækkert at se fræk ud. Fræk ud for mig, taget min ladning dybt oppe i hendes stramme skede eller i hendes villige mund. Dog har hun aldrig kendt til mine sære egne lyster, lyster til bare at være mig selv med hendes tøj og mine fantasier. Jeg tror hun ville blive fornærmet over at jeg mere tænder på situationen og tøjet end jeg egentlig tænder på hende. Så jeg passer på. Passer på at hun ikke ved jeg er hjemme, passer på at der ikke kommer frisk sæd på hendes lingeri.

Har lagt mærke til at der mangler et af hendes fineste sæt. Hun elsker at gå rundt i det hele dagen før vi skal kneppe som gale om aftenen, så jeg ved der er lagt i kakkelovnen til senere. Jeg elsker den kvinde, hun passer så fuldstændigt til mig og min pik.

Pumper heftigt på mit stive jern til mine småperverse fantasier om endelig at tage hende i røven, måske enda i dag. Mærke stramheden omkring min pik, lukker øjnene. Billederne står fuldstændigt klart foran mig og jeg er lige ved, lige ved...

*Smæk*

"Hvad fanden var det" når jeg næsten at sige højlydt, stopper med at onanere og lytter intenst.

SEX I DAG?

Ingenting. Jo, stemmer. Mere end en. Børnene er da hos deres mormor og morfar! Indbrud? Åh nej, der har været voldelige tyverier i nabolaget for nylig. Jeg sidder helt stille og lytter.

Kan høre trapperne knirke. Sidder musestille og trækker næsten ikke vejret, bange for at lave selv den mindste lyd. Trapperne fortsætter med at knirke ivrigt. Spørger mig selv hvor mange de mon er, og om de løber op og ned af trappen med tyvekoster fra de andre rum. Tæpperne ville ihvertfald sluge lyden fra alt andet end trapperne.

Efter 10 minutter stopper trappens knirkeri. Når knap nok at tænke før døren til soveværelset klapper op og jeg er ved at aflevere mit tarmindhold i bunden af klædeskabet. Kan høre min kones fniseri og noget der bevæger sig over gulvet. Hvad laver hun hjemme så tidligt? Hvorfor var hun på trappen? Når jeg at tænke før jeg hører en dyb stemme "Læg dig på ryggen med røven på kanten af sengen så jeg kan kneppe den fisse jeg ejer fra og med i dag ordentligt!". Hører at konen fniser igen og senger knirker lidt.

Jeg kigger ud igennem det lille nøglehul, kan lige akkurat se til lige før kanten. Min kone ligger der, lige der 2 meter fra mig i hendes fineste hvide korsage som en uskyldsren engel, med hvide strømper der bliver holdt på plads af holdere fra korsagen. Jeg kan se at trusserne mangler. Hun afbryder min tankerække da hun siger "Så knep mig da! Du kan da ikke holde så lang pause når jeg var lige ved at komme på trappen!". Hun stønner lidt, hvilket må betyde at han er igang med at guide pikken ind. Et sæt arme lander ved hendes bryster og hun stønner dybt da han presser sig helt op i hende. Samtidig føles det som om mine tarme vrider sig sammen, da jeg endelig indser at min kone ligger og knepper en anden mand. Hans ansigt! Det er Søren, hendes chef. Hvad vil hun dog med den halvfede gamle nar.

"Hvis det her bliver ved min lille luder, så kan du godt forvente flere firmagoder og personalerejser i din fremtid" stønner han ud i luften imellem to stød. "Åh, ja" skriger min kone ud i luften, "Jeg vil på rejse sammen med dig, have din pik dybt i mig i alle verdens lande!". Kan se på sengens gyngeri at Søren øger tempoet.

Jeg fjerner øjet fra nøglehullet et øjeblik. Overvejer at hoppe ud og overraske hende, men konsekvensen bliver at vi skal slå op. Enten bør jeg slå op fordi hun er utro, eller også vil hun slå op, når hun finder ud af hvorfor jeg egentlig sad i skabet. Jeg bliver nødt til at blive siddende. Et specielt dybt støn og meget højt knirk fra sengen bryder min tankerække. Jeg kigger ud igen.

Tydeligvis pumper han langsomt og dybt, kan se på hendes øjne at hun er helt væk og hendes hoved kører fra side til side. Han smiler lidt, klar over at hun er helt i hans magt. Sådan har hun aldrig set ud sammen med mig. "Åh gud, din store pik forsøger at presse sig op i min livmoder!" bliver klemt ud imellem min kone's sammenpressede læber. Sengen stopper med at hoppe, men forbliver presset ned. Han prøver at klemme sig helt derop, et sted jeg aldrig har været. Så det var dét hun fandt hos sin gamle halvfede chef.

Tager mig et ordentligt kig på ham. En abebehåret overkrop og en ølvom af dimensioner passer slet ikke sammen med min kone's fine 54 kilo spinkle krop, skønheden og udyret. Han kysser hende og hun besvarer kysset liderligt. "Læg dig på alle 4 på sengen!" Kommanderer han og trækker sig ud. Hun adlyder hurtigt, og sengen giver sig en del da han kæmper sig tættere på hendes fine bagdel. Hold kæft et monster, min egen er vidst meget normal, men i forhold til den kæmpe der kom til syne igennem mit lille vindue så måtte jeg se mig slået. Det er svært at bedømme på afstand, men mindst 25 cm og tyk som en dåse hang den lidt under hans ølvom.

Ser hvordan han griber om det massive lem og sigter det imod min elskede kones stramme lille skede. Han lægger lige hovedet indenfor før han griber fat i hendes hofter og i en hurtig bevægelse presser sig dybt op i min kone. "Ååååååh guuuuuud!" kommer et langtrukken støn fra min kone, imens han stønner gutteralt. "Jeg vil ødelægge dig fuldstændigt, så din lille unge hvalp af en mand aldrig kan mærke din fisse igen!" brummer hendes chef og begynder at kneppe som en gal. Kan se at hans pik er fuldstændigt klistret til i min kones safter. Han pumper dybere og dybere, kommer næsten helt i bund.

Han slipper hendes hofter og trækker hendes arme væk under hende så hun falder ned med hovedet i puden. Imens han holder hendes arme på ryggen så hun er helt pacificeret begynder han trække sig langsomt ind og ud, til min kones store fornøjelse og lange salige støn til følge. "Vil du have min sæd helt oppe i din sultne livmoder!?" spørger han, "Ja, ja... jeg vil have det dybt dybt oppe i mig. Giv mig alt det sæd du har!" er hendes hurtige svar. De langsomme dybe stød bliver straks til at han knepper hende i hurtigt tempo imens hendes støn bliver til hyl af nydelse. Han støder en sidste gang hårdt, imens han nærmest brøler som en tyr ud i rummet. Det rykker i min kones krop da hun kommer på hans store kølle, og sæden bliver pumpet dybt op i hende. Hvorefter han nærmest vælter ned ved siden af hende.

Jeg sidder og er ved at brække mig herinde i skabet, hvordan kan hun gøre det? Hvordan kan hun leve med sig selv efter det her! Hvordan skal jeg kunne leve med at vide det her?

Hun kigger over på ham, kører sin arm over hans mave og griber fat i hans lem. "Hva' er den klar til en gang til?" spørger hun kækt, "Ja gu er den det, bare gå i gang med at få den op og stå. Jeg har fanme ikke fået så stram kollega fisse i flere år". Hun kysser sig ned over hans behårede ølvom. Ved synet af dette kan jeg mærke morgenmaden presser sig på i halsen. Finder hans lem der er smurt ind i deres fælles safter og begynder langsomt at slikke op og ned af den. Han ligger og brummer, man kan godt se han er gammel den bliver nemlig kun langsomt klar. Dog er det mere ydmygende for mig, for min kone har ofte opgivet at få min op og stå når den ikke reagerer efter mere end et minut, og her ligger hun stadig og arbejder på at få den gamle mands op fra slap. Imens hun slikker lægger hun hånden bagud og stikker 3 fingre op i sig selv, hvilket får hende til at brumme lidt over pikken. Det er tydeligvis noget hendes chef kan lide da der hurtigt kommer blod i køllen efter brummeriet starter.

"Sæt dig op og rid mig, jeg skal nok flytte maven lidt" siger han og griber fat i det nederste af sin ølvom. Min kone skræver ind over ham og sænker sig langsomt ned over hans kæmpe kølle igen. Denne gang kører hun direkte til bunds. Det er et grotesk billede, min fine lille kone sidder spiddet oven på hendes gamle vamle chef, hvís maves højdepunkt når hende til brysterne. Hun begynder langsomt at køre op og ned, imens hendes ansigt begynder at vride sig i nydelse. "Åh den her kæmpe pik føles så dejlig oppe i mig, tror jeg kommer hurtigt" småstønner hun ud i luften. Hun sætter tempoet op, jeg kan se at der flyder en hel flod ned over hans tykke lår. "Jeg kom.." er alt hun når at sige før hendes ryg spændes og han griber fat i hendes hofter for at hun ikke skal falde af.

Han lægger hende ned ved siden af sig og drejer hende så hun ligger fladt på maven, imens hun stadig er i orgasmens vold. "Så min lille kontor luder, nu vil jeg også have din røv" brummer han lidt for sig selv, men jeg hører det tydeligt. Han tørrer lidt safter af sine lår og smører dem ud over hendes anus. Han skræver ind over hende, hun har ingen chance for at flygte.

Den kæmpe pik vil fuldstændig ødelægge hendes røv. Den røv jeg har drømt om i så mange år.

Min kone har ikke nået at registrere hvad der sker før hans store pikhoved bliver presset mod hendes uberørte røvhul. "Nej, den er alt for stor. Jeg har aldrig haft noget deroppe" nærmest skriger hun i panik ud i lokalet. "Det var da heldigt for mig. Så får jeg også taget noget jomfrueligt i dag" siger han smilende og presser på. "Auuuuuuuw!" kommer det fra min kone. "For satan du er en stram lille en" udbryder han "der må mere smørelse til".

Han stikker tommelfingeren op i hendes fisse og roder lidt rundt i et forsøg på at samle vædske, derefter presser han den langsomt op i hendes numse. Min kone ser ud til at have affundet sig med sin skæbne og er nærmest gået igang med fødevejrtrækning imens hun siger "langsomt, langsomt. AUW! langsomt!". Han kører sin tommelfinger ind og ud et par gange hvorefter han trækker den ud og spytter på hendes røvhul. Han placerer igen sin kæmpestore pik og presser på, han ligner en der ikke har tænkt sig at give op for alt i verden. I et langtrukkent AUW fra min kone forsvinder hans pik langsomt op i hendes lille stramme røv. "Åh" stønner han "Åh, hvor er det her godt! det her er jo endnu strammere end din næsten ubrugte fisse!".

Efter et minut begynder han langsomt at bevæge sig frem og tilbage, kan se et par tårer i min kones øjne. Kan ikke lade være med at fryde mig over hendes smerte, dette når dog at vende da hun så småt begynder at stønne ned i puden "Åh ja, knep min lille jomfrurøv med din kæmpe pik! brug mig som min mand aldrig får lov til!". Han begynder at trække sig længere ind og ud, øger hele tiden tempoet en lille smule. Kan se hvordan hendes røv nærmest følger med ud når han trækker sig ud, hun stønner dybt og skriver ud i rummet "ÅÅÅÅH sådan en stor pik kan bare det hele! GIV DEN TIL MIG! KNEP MIN STRAMMA RØV!". Han tager tydeligvis dette som et tegn og smider tempoet helt op i vejret, kneppet hendes røv som en besat imens hun stønner og hviner. Hans hår overalt på kroppen klistrer til ham af sved imens han puler min kære lille kones røv. "Vend dig om og tag mig i munden" brøler han ud i rummet. Uden at tænke gør hun det og pikken forlader hendes røv med et svup. Han griber fat om sin kølle og begynder at onanere i bedste porno stil, imens han griber fat i hendes nakke og tvinger hende ned over pikken. Hans ansigt fortrækker sig i et dyrisk udtryk imens han pumper sin varme sæd ned i hendes hals. Hun sluger og sluger, ligner en der er ved at blive kvalt. Han trækker hende væk fra sin pik og kysser hende dybt. "Nå min lille skøge, vi skal vist også tilbage til arbejdet. Jeg smutter ud og tager et bad og så er du klar til at køre med mig tilbage til arbejdet når jeg er færdig, måske har du fortjent en hurtig omgang ind over køleren også. Det må vi se på! Hvor er badeværelset?." spørger han "Det er døren overfor" Svarer min kone lettere spagt.

Imens han nærmest vælter ud af sengen på vej ud af soveværelset når jeg at se rester af lort på hans pik. Fy for satan, jeg kommer aldrig til at kunne kysse min kone igen. Jeg kan høre døren til toilettet smække, og i det samme bryder min kone sammen i gråd.

Og jeg... ja, jeg sidder bare her i skabet.

Det er min debut novelle, så kritik bliver vel modtaget.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 68 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.