TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Han var noget ældre end hende og lå afventende i dobbeltsengen. Nøgen og blindfoldet som lovet. Uden at sige en lyd klædte hun mig af. Pikken var så småt begyndt at røre på sig...

På en af de frække danske sider så jeg en fredag følgende. Opslag:

Søger lige nu:

”Jeg søger en mand med en stor pik, som vil komme forbi og lade sig sutte af min ven. Han vil være blindfoldet under hele seancen, og jeg vil fuldt påklædt være tilskuer. Skriv og få oplyst sted. Det skal foregå i aften. Ring 10 min. før du kommer, så vil du opleve, at jeg fører dig ind til ham. Jeg klæder dig af og lægger dig klar til, at han tømmer dig. Når du er tømt, klæder du dig på igen og tager af sted. Alt vil foregå i tavshed bortset fra sutte lydene og dine støn, når du kommer”

Spændende opslag. Sad alene derhjemme og var tyk bag ørerne. Længe siden jeg sidst var blevet tømt. Det vil jeg prøve. Skrev til hende og håbede på at få svar.

Ret hurtigt tikkede et svar ind. Vi bor x-vej y-by. Hvor stor er du og hvornår kan du være fremme? De boede ca. ½ times kørsel fra mig. Langt at køre blot for at blive tømt af en mand, men mon der ikke med lidt held kunne komme til at ske lidt mere? Tog chancen. Jeg var alligevel på vej til mit sommerhus, og de boede ca. halvvejs på vejen dertil. Det kunne måske blive et interessant stop på vejen

Fortalte at den var ca. tyve cm. lang, tyk, helt glat og med lange glatte nosser. Den ville hun gerne se hendes mand lege med. Aftalte et tidspunkt, så jeg kunne nå et varmt bad og blive barberet helt glat, inden jeg kørte. Fik hendes telefonnummer og 10 min. før ankomst ringede jeg som aftalt.

Håbede at jeg havde fået noteret den rigtige adresse. Tænk hvis jeg troppede op i et forkert hus. Det kunne blive pinligt, men  i døren blev jeg  taget imod af en slank lyshåret ung kvinde, der lydløst ledte mig ind i et sparsomt oplyst soveværelse. Fra et andet sted i huset lød en stille musik.

Han var noget ældre end hende og lå afventende i dobbeltsengen. Nøgen og blindfoldet som lovet. Uden at sige en lyd klædte hun mig af. Pikken var så småt begyndt at røre på sig. Med tegn og fagter fik hun anbragt mig ved siden af ham.

Jeg skulle jo være helt passiv og modtage, hvad han kunne finde på. Han famlede i blinde og fik fat i min pik, som endnu manglede meget i at være stiv, Det så hun, og syntes, at jeg skulle have noget dejligt og frækt at se på, så hun trak sin T-shirt af. Hun havde ingen bh på, og fremviste et par dejlige faste bryster med et par sm lyserøde brystvorter. Der var to gode håndfulde, kunne jeg se, og min pik begyndte at reagere. Det gjorde hendes brystvorter også.

Han begyndte nu at køre sin hånd op og ned af pikken, samtidig med at han tog et godt fast tag i klokkeværket. De bare bryster og hans håndarbejde havde en overvældende indvirkning på min pik, og selvom vi havde aftalt, at det hele skulle foregå fuldstændig lydløst, kunne ingen af dem lade være med at kommentere størrelsen.

Han ville se den, og hun kunne ikke forhindre ham i at rive blindfoldet af. Storsmilende tog han den i munden. Nu var hun også blevet interesseret i at  mærke den, og satte sig i sengen og hjalp ham.

Når de ikke kunne overholde aftalen, mente jeg også, at jeg med god ret kunne ændre på aftalen, så jeg fik fat i hende og begyndte at åbne hendes nederdel, og mens jeg blev suttet af ham, lykkedes det at få både nederdel og trusserne trukket af hende.

Hun var drivende våd og fissen var helt glat. Nu slikkede de begge mig, mens jeg fik to fingre op i hende. Alt om stilhed var nu glemt, og hun og jeg stønnede. Deres fælles indsats gjorde, at jeg ikke holdt længe og sendte min sperm ud over begge deres ansigter.

Det blev heldigvis ikke enden på besøget. Vi gik alle tre nøgne ud i køkkenet og fik en øl. Det var en dejlig varm sommeraften, så vi tog øllene med ud på deres terrasse, som lå ugenert uden indkik fra naboerne.

Herude samlede vi kræfter til anden halvleg. Snakken gik. De gav hinanden opgaver/udfordringer med seksuelt indhold, og det var hendes tur i aften. Hun var dog blevet så liderlig, da hun så ham lege med mig, at hun selv ville have noget ud af det.

Da det stadig var hendes tur til at bestemme forsatte aftenen med, at han blev beordret til at slikke mig stiv igen. Derefter blev han lagt på ryggen i sengen, og hun lagde sig oven på ham. I 69eren kunne de nu slikke hinanden.

Efter et stykke tid stoppede hun slikkeriet, svajede i ryggen, så overkroppen blev hævet op og brysterne nu viste sig i fri dressur. Hun bad mig tage hende bagfra.

Nu kunne manden fra første parket se, hvordan min pik langsomt åbnede hendes kønslæber og trængte ind i fissen, mens han stadig kunne slikke hende.  Hans tunge ramte også min pik en gang imellem. Læberne klemte sig om pikken og blev trukket lidt med ind, hver gang jeg pressede pikken ind i hende, og mine nosser ramte ham i ansigtet, når den var dybt begravet i hende.

Hun blev bollet hårdere og hårdere og vores puls var voldsom. For ikke at komme for hurtig trak jeg mig ud. Pikken havde mistet lidt styrke efter bolleriet, så han fik lov til at slikke den hård igen, inden vi fortsatte.

Hun ville ride mig, så hun selv kunne bestemme farten, så jeg lagde mig på ryggen, og hun satte sig over mig. Med sin ene hånd førte hun pikken på plads i åbningen og sank stille og roligt ned over den, mens manden slikkede og krammede hendes dejlige faste næsten hvide bryster. Brystvorterne kvitterede ved at rejse sig.

Hun gnuppede sig frem og tilbage. Det føltes himmelsk. Hun kunne spænde op, så pikken sad som i en skruestik. Hun trak sig langsomt næsten helt ud, for at hårdt at lade sig dumpe ned over den igen og igen. Ridtet blev vildere og vildere og brysterne hoppede og dansede i takt. Manden fangede hendes klitoris med et par fingre og nulrede den.

Det blev for meget for os begge, og hun kom i en stor våd orgasme. Væden drev ned mellem mine ben, og kort efter hendes orgasme måtte jeg også kapitulere. Nosserne trak sig sammen og  i flere store sprøjt pumpede sæden langt op i hende. 

Hun faldt ned over mig og lå længe og pustede, mens manden forsøgte at få hende til at slikke sin pik færdig, men han måtte klare sig selv, og efter nogle hårde ryk kom han ud over hendes ryg.

Nu orkede vi ikke mere, men lå bare længe og nød tilværelsen. Vi tog alle et bad, inden vi sagde farvel til hinanden, Det blev sent, før jeg var fremme ved sommerhuset en dejlig oplevelses rigere.

Pitstop på vejen til sommerhuset
I alt: 4.6 ud af 5 - fra i alt 18 stemmer

Kommentarer  

#1 Bollepolle 11-11-2021 03:32
Dejlig fræk fortælling
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér