TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Fyld hende så, i skal tømme jer i min skat og lade hende mærke underlivet flyde med sperm”, jeg kan ikke vente til at se finalen og fantaserer om hvordan al den sperm ser ud...

En efter en dukker de 3 mænd op, kun iført t-shirt. Pernille sidder på sengen med store øjne og et skævt smil, hun ved jo godt hvad der skal ske. Sikkert en smule nervøs men ved godt at de inviterede vil tage sig godt af hende, og hvor stor tilfredsstillelse vi begge vil få ud af seancen på hver sin måde.

Døren bliver lukket efter den sidste af de 3 mænd træder indenfor, om det er ren liderlighed der gør at de alle står med en halvstiv pik hængende mellem benene, eller fordi de ser hendes smukke lidt uskyldige ansigt og flotte krop ved jeg ikke. 43, høj, slank med langt mørkt hår sat op i rottehaler i dag, fitness-krop med en fantastisk smuk røv og faste men ikke så store bryster. Hvide bomuldstrusser og selvsiddende netstrømper i dagens anledning, stiletter og en kort top der kun lige dækker hendes kønne bryster og de små hårde nipples. Der er stille i rummet, utålmodigt kommer mændene nærmere,

Pernilles krop dirrer en smule imens hun placerer den ene hånd mellem lårene, synet af 3 store mænd gør hende varm, kan se hvordan hun masserer sig selv uden på trusserne, en lille mørk plet er allerede kommet til syne. Jeg sidder allerede og glæder mig til at se pletten vokse, vil de tage dem af hende eller bare trække dem til side så hun til sidst ligger med sperm løbende ud af kroppen og ud i bomuldstrusserne?

Venter spændt og sidder bare i hjørnet imens jeg masserer pikken. Mændene har taget plads foran hendes ansigt, stadig med hånden uden på trusserne bukker hun hovedet frem med tungen ude, slikker forsigtigt på den ene pik der hurtigt er vokset og blevet hård. Jeg nyder synet af hvordan hun nærmest slikker nysgerrigt og smager forsigtigt på det store pikhoved foran hendes ansigt, med lukkede øjne nyder hun smagen af ham. De to andre har taget pikken i hånden og kæler hendes kinder med dem, holder om hendes hoved og trækker hende frem så hun ikke kan undgå at stoppe slikkeriet og i stedet tage det glinsende pikhoved imellem læberne. Hun sutter kun lige glansen og fører den ene hånd op under hans spermfyldte nosser og begynder at massere, helt ind under så hun lige kan nå hans røvhul med langefingeren og presse let imod det. Jeg kan se det er svært for hende at stoppe, men hun fjerner hånden fra hendes varme skridt og tager fat om den ene pik, kører hånden frem og tilbage imens han vokser og vokser.

Det må ikke ske så hurtigt, men hans pik ser allerede så spændt ud at spermen må være løbet til og klar til at blive pumpet ud over Pernilles smukke ansigt. Den sidste efterhånden utålmodige fyr onanerer pikken med hendes ene rottehale, jeg er så forbandet liderlig men holder mig væk, hun bliver taget godt om, 6 hænder, 3 stive pikke med spermfyldte nosser og kan se hun er allerede i drømmeland. Hun rejser sig stille op fra sengekanten og føre den ene hånd uden på trusserne igen, hun har sluppet nosserne fra den ene og fører hånden bagom hendes stramme lille røv. Jeg har frit udsyn og kan se hun trækker trusserne til side og det smukkeste lille røvhul kommer til syne, hun kan ikke vente, presser imod den stramme åbning med en finger og stønner lidt imens hun lukker øjnene.

Hun får ikke lov at slippe meget længere, jeg kan se liderligheden hos de 3, de vil have Pernilles krop til deling, lege med hende og gøre hvad de kan for at hun opnår den ene orgasme efter den anden og fissesaften sprøjter ud af hende. Hun vender sig frivilligt så de kan se hvordan hun har fået en finger presset i røven og kører den stille ind og ud, hvad skal der ske, tre stive jern foran det smukke lille røvhul og fissen der må være sjaskvåd nu. Den ene mand knæler og holder om hendes hånd der leger med røven, hun stritter lidt imod da han fjerner den, men hurtigt overgiver hun sig da han begynder at slikke hende, nedefra og op mellem ballerne, hen over røvhullet og forfra igen.

De to andre ligger sig nu på sengen foran hende, med spredte ben og underlivet foran hende onanerer de roligt og den ene beder hende bukke sig helt ned og slikke ham. Hun har aldrig prøvet det før, men jeg kan se hvordan hun nyder selv at blive slikket bagfra. Forsigtigt slikker hun hans nosser imens hun tager fat om hver deres hånd og hjælper med at spille pik. Jeg kan næsten ikke trække vejret dybere, hun står derhenne ved sengen i sine lange strømper, med trusserne trukket til side imens en fremmed mand slikker hende i røven. Pernille der selv bliver mere og mere ivrig, hun har nærmest ansigtet presset ind mellem benene på den ene imens hun hjælper med deres onani. Jeg kan høre hvordan hun smasker og slikker løs på ham, nysgerrig og uerfarent slikker hun en mands underliv og gør ham mere og mere liderlig. “så er det min tur”, den anden mand på sengen tager fat i hendes hår og trækker hendes hoved over mellem benene på ham, “kom så og smag mig”. Pernille går igang igen og slikker alt hvad hun kan.

“Jaaaaaaaa for f…”, hun kramper fuldstændig sammen, bider fast i lagenet og klemmer hårdt om dem begge, hendes første orgasme! Jeg kan se hvordan saften er sprøjtet ud og ned af inderlårene, hendes ansigt er begravet i sengen imens hendes krop ryster, Manden bag hende trække hende tilbage og tvinger tungen ind i røven på hende.

Så er det nu, de slipper alle tre og den ene tager fat om hofterne på hende og hun bliver trukket tilbage imod hans hårde pik, skubber hende frem og uden nogen varsel presser han den imod røvhullet, frem og tilbage begynder den at forsvinde op i hende, hun stønner højlydt men får hurtigt en pik i munden, den ene tager fat om hendes hoved og tvinger pikken i munden på hende, “tag den så din lidertøs”. Det tog en drejning, hun har tændt op i dem alle tre og legen er slut, de vil have mærke hendes varme og drivvåde huller, have lov at bruge min dejlige skat og tvinge hver deres fede pik op i hende. Jeg kan se hvordan hun står foroverbøjet med den store pik i røven, han har fået den tvunget helt op nu, han giver hende det ene stød efter det andet og holder fast om hende.

Den anden der har fat i rottehalerne imens han knepper hendes ansigt, den sidste der står utålmodigt og spiller pik ved siden af, han bruger hendes hånd og bestemmer tempoet. Han blander sig hurtigt og nærmest løfter hende op så han kan komme under hende, “vil du se om din tøs kan klare pik i alle huller samtidig?” han kigger over på mig og kender godt svaret. “tag hende så, jeg vil høre hende når i støder jeres pik op i hende igen og igen på samme tid”.

Jeg burde være misundelig, men bliver mere og mere liderlig, trusserne er krænget helt til side og jeg ser bare hvordan pikken kører ind og ud af røvhullet på hende imens en anden fører pikken bestemt op i hendes glatte fisse. Hun stønner og smasker med den tredje pik i munden, de har alle tre fat om hende og hendes krop bevæger sig frem og tilbage hver gang en pik forsvinder i hendes krop. Hendes hænder er frie og hun fører den ene bagom ham der knepper hendes ansigt, ivrigt begynder hun at fingerkneppe hans røvhul, hun slipper taget om hans pik et øjeblik, “er det dejligt skat? nyder du at mærke min finger i røven mens jeg sutter din pik?”. “Bliv ved ja, du får snart min sperm i ansigtet hvis du bliver ved, er det det du vil tøs?” Pernille kigger frækt op på ham og nikker inden hans pik forsvinder mellem læberne på hende.

Han tager fat om hendes hoved igen og holder pikken i munden på hende. Hun nyder hvert stød, de tager hårdere fat og knepper på livet løs, det her kommer ikke til at tage hele aftenen, hun har vist overtændt dem, de knepper hende nærmest som kaniner nu. “Kom så din lille luder, dit ansigt skal smøres ind i min fede sperm”, han trækker sig ud og spiller sin pik foran hende, fede stråler pumper ud over hendes ansigt, fuck hvor lækkert, Pernilles ansigt bliver ramt af hans varme sperm, hun slikker det i sig med lukkede øjne og kan ikke få nok. Det smukkeste syn, klistret til imens begge hendes våde og stramme huller bliver fyldt ud og de små støn bliver til mindre skrig. “Knep mig ja, røvpul mig og fyld min fisse med fed pik”, hun er helt i ekstase. De holder ikke til mere, tændt af hendes liderlighed, smukke krop og hvordan de må udnytte hende, stadig let påklædt og spermrester i ansigtet imens hun bliver kneppet.

“Fyld hende så, i skal tømme jer i min skat og lade hende mærke underlivet flyde med sperm”, jeg kan ikke vente til at se finalen og fantaserer om hvordan al den sperm ser ud. Tænker på at jeg skal kysse og kæle med hende til sidst, røre de små bomuldstrusser der er klistrede, en blanding af to mænds sperm og Pernilles fissesaft, jeg bliver nødt til at smage.. “kom så din lille so, mærk hvordan min pik vokser i røven på dig, din smukke lille røv skal fyldes med den lækreste sperm, du skal mærke varmen fra min tykke saft når den sprøjter dybt inde i røven på dig, er du klar din luder?” “Røvpul mig og pres din fede pik op i mig, fortsæt så spermen sprøjter ud af røven hver gang du støder den hårdt i bund”.

Det er nu, han brøler og nærmest banker hendes røv med hans underliv, hun er for snæver til al hans sperm kan være i hende, det løber og sprøjter ud mellem ballerne på hende og han fortsætter bare med at straffe hendes lille røvhul. Havde næsten sluppet tanken om kammeraten der ligger under med pikken kørende ind og ud af hendes glatte skede, hendes saftige hul er blevet udnyttet konstant og hårdt. De hjælpes ad nu, hun bliver presset af den tømte men stadig hårde pik bagfra, han presser hende hårdt ned over kammeraten imens hun skriger højt men i ren nydelse. Igen,,, jeg kan se hvordan hun sprøjter imens pikken straffer hendes fisse, hun kan snart ikke mere. Og nu den sidste, hendes fisse har trukket spermen ud af ham og den pumper op i hende, begge mænd presser hende sammen imellem dem med sperm løbende ud af røven imens fissen bliver fyldt af den ene tykke stråle sperm efter den anden.

Hendes krop falder nærmest sammen, ned over ham, stadig med en pik begravet i røv og fisse, sperm der løber ud langs deres hårde skafte og den sidste der sidder på hug og tørrer det sidste sperm af i hendes ansigt. Tømte og tilfredse slipper de taget, trækker hver deres pik ud så spermen kan flyde, trusserne glider næsten på plads og suger det meste. “Så er det sidste til dig, ring når den lille luder skal røvpules igen”, den største af gutterne der brugte hendes røv er helt sikkert klar en anden gang. De går ud og jeg kan heller ikke vente, nu er hun min, min egen spermtøs jeg elsker overalt på jorden.

Jeg ligger mig ind til hende, helt tæt så jeg kan mærke varmen fra hendes krop, hun ligger sig ovenpå mig, kigger kærligt på mig uden at sige noget, begynder bare at tungekysse mig. Jeg kan mærke hvordan hendes mund er klistret til med sperm, jeg slikker hendes ansigt og holder om rottehalerne der også har fået en ladning. Jeg har stadig stiv pik, trækker de fedtede trusser lidt til side igen og presser imod fissen. Den glider fint ind, smurt med tyk sæd der stadig løber ud af hende og ned over mine fyldte nosser. “Ja skat, mærk hvordan de har smurt mine huller, giv mig den sidste omgang sperm”.

Jeg vil nyde at tømme pikken i hende, men begge huller er fyldte så jeg vender hende om så der er frit udsyn til hendes klistrede underliv. “Sug spermen ud af min pik, slik mine nosser imens du spiller mig til jeg sprøjter over dit ansigt og i håret på dig”. Synet, smagen og duften af hendes gennemkneppede huller tager mig det sidste stykke til en eksplosiv orgasme, Pernille har fundet vej til min røv, presser en finger ind og ud igen og igen imens hun skiftevis sutter og spiller min hårde pik. Og jeg nyder bare positionen bag hende, leger med hende stramme røv og klistrede fisse, spermen drypper på min mund imens hun strammer om mine fingre, en sidste krampetrækning fra hendes krop og orgasmen når hende, en blanding af varm sæd og fissesaft sprøjter ud af hende, ud over mit ansigt imens jeg slikker løs.

Jeg er der, råber hun ikke må stoppe og spermen kommer. Tykke hvide stråler rammer hende i ansigtet, ud over hendes hår, stadig med en finger i min røv falder hun til ro. Afslappede og uden ord falder vi til ro, jeg ligger med ansigtet imellem hendes ben og de sidste dråber løber ud i hendes trusser imens jeg slikker dem stille og roligt. Kan mærke hendes kind der har lagt sig op ad min tømte pik, tømt og tilfreds.

Sikke en aften, tavse men uden tvivl tilfredse begge to, jeg er spændt på hvor klar vi er, når næste hold kommer om en time...

Pernilles aften
I alt: 4.4 ud af 5 - fra i alt 10 stemmer

Kommentarer  

#1 Lille-missen 18-11-2021 16:04
Sød historie
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Flere historier fra samme forfatter: