TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Nu sad jeg her med en pik i hver hånd og med en fisse der blev mere våd uden at mændene endnu havde haft fingerne helt oppe i den. Det gik der dog ikke længe...

Min mand og jeg havde længe talt om at vi ville i swingerklub igen, men weekenderne var bare gået ,den ene efter den anden med alt mulig andet end det. Da jeg så fik" nyt" job hos en af vores venner for en måneds tid i hans private hjem, kom vi til at snakke med ham om andet end arbejde, vi vidste godt at han havde prøvet swingerlivet før vi lærte ham at kende, men ikke kom i det længere og han vidste også godt hvad vi lavede med andre og sommetider gik i swingerklub. Vi aftalte dog en aften efter jeg var færdig med jobbet hos ham, at han skulle prøve at tage med os i den der ligger tættest på hvor vi bor, som vi kommer i. Det var han med på. Lidt efter fandt vi en dato hvor det passede os og det glæde jeg mig enormt til at prøve med ham. Lidt uheldig var vi dog da han 3 dage før den planlagte dag, havde så store smerter i ryggen at han måtte til kiropraktor og melde fra til vores frække aften. Min mand og jeg aftalte dog at vi selv alligevel ville tage derud uden ham og skæbnen ville, at vi dagen efter fik en sms fra en af vores frække venner om vi havde det godt og snart skulle ses, vi havde snakket med ham tidligere, om han kunne tænke sig at komme med os i swingerklubben, som han aldrig havde prøvet før. Derfor spurgte vi ham om han kunne tænke sig at komme med os derud om fredagen, når nu vores anden ven ikke kunne alligevel. Det kunne han heldigvis godt.

Per, som han hedder, hentede os først på aftenen og kørte med os derud, på vejen derud fortalte vi ham hvor min grænse lå og at det var ok med mig , hvis min mand var sammen med en anden kvinde derude, når vi var der og hvordan vi plejer at gøre og hvordan lokalerne er indrettet.
Da vi ankom fik vi udleveret håndklæder, nøgler til skabet i omklædningen og låste vores værdi genstande og tøj ind i skabet. Så vidste jeg Peter rundt i klubben og satte os i en sofa bagefter i et rum hvor det ikke var muligt at "låse" af for andre, men det generede mig ikke at der sad andre i det sammen med os, tværtimod, med en mand på hver side af mig i sofaen spredte jeg mine ben lidt så dem i de andre sofaer kunne se lige under den gennemsigtige lårkorte kjole jeg havde på ( uden undertøj under) ind til min fisse der var nybarberet i dagens anledning.

Lidt efter lagde jeg en hånd på hver af mændenes lår og begyndte at kæle for dem , mens jeg sank dybere ned i sofaen og spredte mine ben en lille smugle mere. Nu lagde mændene også en hånd på hver af mine lår og begyndte at kæle for dem. Jeg smilte frækt op til Per, lidt efter og førte jeg min hånd fra hans lår op mod hans underliv, hvor der var en bule i hans underbukser. Han smilte frækt igen til mig og tog også sin hånd længere op af mit lår til den ramte min fisse, imens kunne jeg mærke at en anden hånd fra modsatte side begyndte at massere mine bryster og jeg vendte hovedet og smilte frækt til min mand, da han tog hovedet ned mod mit og begyndte at tungekysse min mund, imens fandt min hånd helt ind under Pers underbukser og begyndte at spille på hans pik, der er lidt længere end min mands.

Efter kyssene med min mand, tog jeg også den anden hånd ned i min mands underbukser, hvor pikken var lidt mere stiv end Pers. Nu sad jeg her med en pik i hver hånd og med en fisse der blev mere våd uden at mændene endnu havde haft fingerne helt oppe i den. Det gik der dog ikke længe før Pers kom og nu kunne jeg ikke undgå at begynde at stønne lidt og lidt efter spurgte Per mig om jeg var ved at få lyst til mere. ja, nikkede jeg til ham og smilte igen frækt til ham, han spurgte så om vi skulle gå op i et andet lokale og lege, ja sagde jeg, vil du med skat, spurgte jeg min mand.Det ville han gerne, da der ikke sad andre kvinder i det lokale vi var i.

Jeg gik forrest og valgte et lille lokale med spejle på to af væggene og ved de andre vægge lå en madras, som vi lagde os på alle tre da vi havde sat kæde for indgangen, så de andre kunne kigge ind, men ikke deltage i legen med os. Jeg lå i midten og mændene var nu også ved at være lidt ophidset, især fordi de kunne høre en anden kvinde skrige i lokalet ved siden af os, men hvor døren indtil var lukket.

Per førte nu 2 fingere op i min fisse, mens jeg kyssede ham igen og spillede pik på min mand samtidig med, nu gik der ikke længe før jeg fik min første orgasme og måtte slippe Pers mund for at skrige den ud, imens lå min mand og stønnede højre mens jeg spillede hans pik og efter min første orgasme kunne jeg mærke, at der også kom lidt pre sperm ud af den, inden han vendte sig og lagde sig på på siden og begyndte at tage mig på brysterne, mens Per tog 3 fingere op i mig, mens jeg spillede hans pik endnu mere stiv. Lidt efter kunne jeg ud af øjenkrogen se to fyre mere stå udenfor lokalet og kigge med i vores leg mens de stod og spillede pik. Det gjorde min fisse endnu mere våd og nu fik jeg min anden orgasme , der fik fissen til at sprøjte oceaner af fissesaft ud på madrassen vi lå på ( heldigvis med håndklædet imellem mig og den).

Nå er I ved at være klar til at mærke en våd fisse på jeres pik spurgte jeg mændene, inden jeg satte mig op, ja sagde min mand, hans pik var den stiveste af de to og jeg satte mig op på den og red den, mens jeg sagde til Per, at han skulle komme hen og putte sin pik i munden på mig, mens jeg red min mands. Det så virkeligt frækt ud i spejlene ved min højre side da jeg sad der med en pik i både munden og fissen. Det kunne Pers pik virkelig godt lide for nu begyndte han også at stønne lidt og med en pik i både munden og fissen samtidig, gik der ikke længe før min mands pik og lår blev oversvømmet af fissesaft og jeg fik min 3. orgasme. Bagefter kunne jeg se på ham, at han virkelig også var ophidset af lydene fra rummet ved siden af os.Jeg kiggede igen ind i spejlene og sagde wow prøv at se hvor frækt det ser ud i spejlene det vi laver, jeg bad derfor Per om at lægge sig ned, så jeg også kunne ride ham og imens gik min mand hen til de to der stod udenfor vores rum og spurgte, om der var lukket dør indtil det andet rum. Det var der desværre for min mand stadigvæk, han kunne dog stikke sin pik ind igennem glory-holes til rummet og håbe at den blev suttet mens jeg red Pers pik.

Lidt efter kom min mand tilbage, uden at have fået pikken tømt, til vores rum og jeg måtte have en lille pause efter jeg havde redte Pers pik og fik min 4 orgasme. Jeg vidste fra de gange vi havde været sammen med Per hjemme hos os selv, at hans pik kunne blive mere stiv end den var her og da han spurgte om han måtte give mig lidt finger igen, mens jeg lå og hvilede mig lidt sagde jeg ja, min mand spurgte så om vi skulle lukke døren helt så dem udenfor slet ikke kunne se hvad vi lavede derinde. Det var en god ide, for mens Per gav mig nu 4 fingere i fissen, lå jeg og suttede hans pik ren ,for mine fissesafter og den blev straks endnu mere stiv end den var før og lidt efter måtte jeg slippe den igen og skrige min 5 orgasme ud og sprøjte fissesafter ud over hans fingre. Lidt efter satte Per sig på hug foran mig og stak nu sin helt stive pik op i fissen, mens jeg sagde til min mand at han skulle komme hen og putte sin pik i munden på mig. Nu var det igen en pik i både fissen og munden, mens jeg kunne høre kvinden i rummet ved siden af skrige en orgasme ud da hun fik nogle hårde piskeslag og se mig selv i spejlene imens.

Nu var mændene så ophidset af, at høre den anden kvinde skrige, at Per trak sin pik ud af min fisse og spurgte om han skulle komme ud over mine bryster, ja det ville være frækt, sagde jeg til ham og min mand lagde sig ved siden af mig og begyndte at spille hans pik også, jeg lå og kiggede frækt på dem begge , mens jeg tog dem på nosserne og lidt efter stønnede Per sin orgasme ud over mine bryster og min mand rejste sig for at tage et stykke papirhåndklæde til at tørre spermen af mine bryster, inden jeg rejste mig op. Så sagde jeg til ham, om jeg også skulle tømme hans pik for sperm . Ja sagde han og lagde sig ned på madrassen igen. Jeg vidste lige hvordan og begyndte at sutte nosserne mens den ene hånd spillede hans pik og den anden masserede hans brystvorter, tilsidst måtte jeg dog have hjælp af hans hånd, der kunne spille pikken lidt hurtigere end mig, mens jeg sutte videre på nosserne og nu gik der ikke længe, før jeg kunne høre hans stønne lyde blive så høje, at han tilsidst brølede hans orgasme ud og jeg slap min mund på nosserne og førte min overkrop op til pikhovedet så spermen kunne sprøjte ud over mine bryster igen.

Bagefter sad vi lidt på madrassen igen og drak af de vandflasker vi havde købt og taget med i lokalerne ved ankomsten til klubben. Vi snakkede om det vi havde set, hørt og mærket under legen og blev enige om at det skulle "fejres" i klubbens bar med en drink. Jeg fik hvidvin, mændene fik en øl og vi sad og kiggede lidt rundt mens vi snakkede , der var flere par -også helt unge, det var dejligt at se, for sidst vi havde været der en weekend, var det mest ældre par der havde været der. Så da jeg lidt efter gik ud i rygerummet for at ryge en smøg, fulgte der straks to unge fyre efter mig og spurgte, hvad jeg var der for og hvem dem jeg var sammen med var. Jeg sagde så, at jeg kun var der for at lege med de to, som jeg kendte i forvejen og de spurgte om jeg var kæreste med en af dem , det sagde jeg ja til ok, sagde de og sagde at det så meget frækt ud , da jeg legede med dem inde i rummet før, det ville de gerne have været med i. Jeg spurgte så om det var dem jeg havde set stå lige udenfor og spille pik...ja sagde de, jeg blev så smigret over at to så unge mænd ( de var nok ikke en dag over 30 og jeg er midt i 40erne) var vilde med min krop og det jeg gjorde, at jeg sagde at de da gerne måtte gå med mig ned i et lokale hvis døren forblev åben, men kæden blev sat for og spille pik foran mig og sprøjte deres sperm udover mine bryster.Det ville de gerne. Imens vi gjorde det tog Per og min mand en drink mere i baren og smilte frækt til mig, da jeg gik med de unge fyre ned i det samme lokale, som jeg havde tømt deres pikke for sperm i.

Da vi kørte hjem igen, blev vi alle enige om at vi gerne ville derud igen sammen. Jeg var i al fald godt tilfreds med at have tømt 4 pikke for sprem den aften og skrev en sms til vores ven med den dårlige ryg , hvad der var sket derude og , at når hans ryg var i orden igen, skulle han med derud, for her var de unge piger han gik og drømte om. Det svarede han ja til og lavede en fræk smeily tilsidst i beskeden.

Fræk fredag i swingerklubben
I alt: 4.6 ud af 5 - fra i alt 7 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér