TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Hun åbnede mulighed for, at hun måske kunne gå videre, men lovede intet. Hendes mand accepterede hendes ønske, og de nu vidste, at jeg var swinger, inviterede de mig hjem...

Min kone og jeg har været swingere gennem snart rigtig mange år. Det startede, da børnene var blevet store og kunne klare sig selv. Vi gik meget forsigtigt i gang. Var enige om vigtigheden i at gå hjem og fortryde noget vi ikke fik gjort frem for det modsatte, og at den med den laveste tærske/lyst var bestemmende for hvad vi foretog os. Vi fik mange spændende oplevelser ud af det, og ordet jalousi kendte vi ikke noget til. Vi var så fortrolige og sikre på hinanden, at den ene af os kunne tage alene i klubben, bare den anden vidste besked.

En dag var jeg alene i klubben (mit sexdrive var nok større end hendes) Hvor mange der var derinde, og hvad der skete, husker jeg dårligt. En ting kan jeg dog huske, og det var, at jeg mødte et par, som jeg kendte. Vi var alle 3 lidt beklemte ved situationen. De havde et spisested, som min kone og jeg ofte besøgte.

Det var deres første besøg. Manden havde fået overtalt konen til at tage derind. De var et par nydelige mennesker, jævnaldrende med mig. Erotisk buttede begge to. Hun var dresset fint op i et flot erotisk outfit, der fremhævede hendes store flotte bryster, høje hæle som hun ikke var helt sikkert gående i og selvsiddende strømper, der efterlod et stykke med bart.

De gik rundt og kikkede, og i gangen hvor vi mødtes, mistede hun pludselig balancen og faldt over mod mig. Hendes mand og jeg greb ud efter hende, og jeg kom til at få godt fat i hendes store flotte bryster. Vi var begge lidt beklemte ved situationen. Undskyldte begge to. Hun følte sig ikke særligt godt tilpas, og vi gik alle tre ind i receptionen, hvor vi fik snakket sammen over en kop kaffe.

Hun ville gerne give sin mand oplevelsen af, at hun blev masseret af en anden mand, og afviste ikke, at det kunne udvikle sig. Men det skulle ikke foregå i klubben, var hun blevet klar over. Han havde et stort ønske om at se hende blive taget af en anden mand.

Det skulle foregå i deres hjem, hvor hun ville føle sig mere tryg. Samtidig ville hun gerne have, at det ikke var en helt ukendt, der gav hende massagen. Hun åbnede mulighed for, at hun måske kunne gå videre, men lovede intet.

Hendes mand accepterede hendes ønske, og de nu vidste, at jeg var swinger, inviterede de mig hjem til dem få dage efter. Vi skiltes med et på snarlig gensyn.
Jeg fik fat på noget massageolie inden turen ud til dem og øvede mig på konen der hjemme. Det havde hun bestemt ikke noget imod. Op til mødet talte han og jeg et par gange i telefon for at få afklaret, hvad de forventede.

Vi startede med et glas vin for at tage spidsen af nervøsiteten. Snakken gik godt. Derefter klædte vi os alle af og gik nøgne ind i soveværelset. De havde skruet godt op for varmen, så vi ikke kom til at fryse. Hun lagde sig på maven. Han satte sig på en stol ved siden af sengen, mens jeg satte mig i fodenden af sengen. Tog flasken med massageolie og hældte noget op i hånden for at varme den op, inden det blev hældt ud over hende.

Jeg startede med hendes fødder, lægge og baglår og arbejdede mig nærmere og nærmere op mod numsen. Satte mig ind over hendes ben, for at kunne give ryggen en ordentligt tur. Hun nød det og sagde at hendes mand måtte se godt efter, så han kunne gøre det samme en anden dag.

Da jeg kom til skuldrene, rykkede jeg længere frem og min pik gned sig i revnen mellem hendes baller. Den var ikke upåvirket af af det. Flagede på halv stang, og hun kunne ikke udgå at mærke det. Mens skuldrene fik en ordentlig tur, havde hun svært ved at ligge stille, hvilke resulterede i at min pik nu gled imellem hendes kønslæber, og hun begyndte at stønne.

Nu blev hun bedt om at vende sig om, og de dejlige store bryster og hendes lidt trimmede fisse kom til syne. Startede igen med hendes fødder og arbejdede mig langsomt op mod hendes skød. Hun spredte benene, så jeg kunne komme til at massere inderlårene Undgik behændigt fissen, men kom tæt på. Kunne se, at hun var blevet liderlig. Kønslæberne var svulmet op, og væden fra fissen sad som små perler på læberne.

Rykkede igen fremad for at kunne give brysterne en omgang. Nu var jeg også blevet meget tændt og pikken var hård. Hendes brystvorter stod lige op i luften og var erigerede. Et pragtfuldt syn. Hun lå med lukkede øjne og nød behandlingen.

Manden var også godt påvirket og kom hen og hviskede til mig, at jeg skulle sætte min pik mod hendes fisse. Hun åbnede øjnene, så først lidt forskrækket ud, men bad mig fortsætte. Nu var det slut med massagen. Hun ville kneppes, og jeg skulle samtidig kramme hendes bryster.

Olien og hendes egen safter gjorde det let at trænge ind og gled stille i bund. Manden sad med julelys i øjnene, og hun bad mig fortsætte til hun kom i en stor våd orgasme. Hendes fisse klemte min pik så voldsomt, at jeg ganske kort efter selv kom og sprøjtede min sæd langt op i hende. Blev liggende oven på hende til vi begge havde fået pulsen ned og pikken skrumpede og gled ud af hende - Så var der dømt pause.

Fik endnu et glas vin og snakkede om det, vi lige havde lavet. Nu syntes hun, at det var hendes tur til at være aktiv, og på skift suttede hun vores pikke. Han blev hurtigt stiv, mens det varede noget længere for mig at blive klar igen. Hun ville ikke bolle mere, men gav mig endnu en udløsning, med hendes hænder og mund. Manden måtte nøjes med at se på.

Vi har set hinanden mange gange siden både i deres hjem og deres sommerhus, og hver gang indgår der massage af hende. Ofte starter vi dog efter glasset med vin med, at hun sutter os mænd stive. Han har aldrig bollet hende, mens jeg har været der.
Nu er jeg flyttet langt væk fra dem, så husven forholdet er endt, men hvor var det dejligt, mens det foregik.

Sådan blev jeg husven
I alt: 4.7 ud af 5 - fra i alt 18 stemmer

Kommentarer  

#2 hans53 08-11-2021 14:29
Ja det vidste hun godt. Vi har aldrig haft hemmeligheder om vores leg med andre, og når vi besøgte deres spisested, hilste værtsparret på os som på de øvrige gæster.
Citater
#1 Bollepolle 07-11-2021 01:57
Tak for en kort fræk fortælling.
Vidste din kone at du var husven for dem?
Hvordan taklede du situationen, når I var der for at spise på restauranten?
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér