Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en sommerdag sidste år hvor jeg var alene hjemme og gik var liderlig, jeg havde leget lidt med mig selv og havde givet mig selv orgasme da jeg legede med min DILDO, men jeg synes bare at der manglede noget samværd.

Min kæreste ville ikke komme hjem fra arbejde før dagen efter, så han gad jeg ikke vente på og han ville sikkert også bare være for træt eller hvad han nu kunne finde på at sige.

Så jeg gik en tur på nettet og fandt ud af at der var møde sted ved en strand/skov område ret tæt på hvor jeg boede. Nå tænkte jeg, skal jeg lige køre ud og se hvad stedet byder på, jeg kan jo bare køre igen hvis jeg fortryder.

Så jeg gik i bad, fik trimmet missen, tog en fræk lille nederdel og nedringet kort top på, som virkelig fremhævede mine bryster og så tog jeg afsted. Jeg fandt hurtigt stedet og kunne godt se at der sad nogle mænd og fik en øl, jeg listede over til dem og fik fremstammet et lavt Hej med jer.

De hilste pænt og kikkede på mig op og ned og nikkede så, da den ene spurgte om jeg ville have en øl og slå mig ned sammen med dem, sagde jeg da ja tak med det samme.

Vi faldt godt i snak og jeg fik en øl mere og mine nerver faldt til ro og vi begyndt at snakke om sex og hvorfor de sad her på sådan en dejlig aften. Jeg fik vist sagt at jeg var kørt herud fordi jeg var liderlig og manglede intimt samværd med en mand i aften, det mente de godt at de kunne hjælpe mig med.

De var 4 i det hele og vi blev så enige om at der ikke skulle være flere med , i det tilfælde at nogle flere ville dukke op senere.

Så en fandt et tæppe med som blev bredt ud over bordet og en begyndte at klæde mig af, så stod jeg pludselig der helt nøgen og så deres sultne blikke. To af dem begyndte at beføle min krop, over det hele, kysse mig dybt og liderligt. sutte brystvorter stive, de to andre tog deres pikke frem og stod der gokkede med deres hænder.

Jeg gik i knæ og tog fat en pik i munden og begyndte at sutte og en med den ene hånd og en med den anden, sidste mand måtte klare sig selv. Lidt efter trak fyren sig ud af min mund og løftede mig op på bordet hvor efter han tog mine ben op over sine skuldere og stak sin stive pik dybt og hårdt op i min stramme våde fisse, en satte sig oven over mit hoved så jeg kunne sluge hans pik og på hver side af bordet stod de to andre så jeg kunne give dem et hand job.

Det var lige før jeg blev kvalt da fyren kom i min mund, safterne rendte ud af min mund og ned over kinden. Han trak sig væk og bad og at få lov til at kneppe mig. Så tog han mig hårdt i min fisse og kom endnu en gang. sådan skiftede de i mens de kom på skift oppe i mig, jeg fik den ene orgasme efter den anden, aldrig havde jeg prøvet sådan noget så dejligt før.

Bagefter blev jeg tørret af og vi snakkede lidt sammen inden vi hver især kørte hjem til os selv.

Inden jeg gik i seng, tog jeg et bad og jeg var bare mega gennem kneppet som aldrig før og blev enig med mig selv om at det ikke var sidste gang jeg tog derud, nu venter jeg bare på at det bliver sommer igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.