BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Fredag aften er min kæreste aften til at bestemme hvad og hvordan vi skal have sex, denne fredag havde han bestemt at jeg skulle lejes ud til andre lystne mænd, så derfor havde vi haft en annonce på annoncelight hvorpå der stod : ta min kone, hun er villig, varm og meget liderlig, kan godt lide et kærligt men bestemt klap i røven, du må gerne være håndfast, men ikke ond. Du skal være glad for vand og sæbe og sex kun med kondom. Dog vil hun gerne slikke og sutte uden. Kun henvendelser med billede har interesse. Pris ved henvendelse, men meget rimelig. Manden vil være tilstede i samme hus, bare for en sikkerheds skyld.

Puha, vente tid. Jeg spurgte min kæreste: tror du der er nogen som tør henvende sig ? Han sagde, at det var han ret sikker på, for jeg var jo skide lækker og med sådan en stram varm fisse som jeg har, ville det være synd og skam, hvis den ikke blev brugt.

SEX I DAG?

Allerede dagen efter var de første henvendelser kommet, nogle blev valgt fra med det samme, da de kun kunne skrive om pik og patter. Andre så ikke ud til at have været i bad i flere år. Men der var alligevel nogle som gik igennem nåleøjet og dem skrev vi så tilbage til en efter en og her kommer så hvad jeg oplevede sammen med dem:

Jeg har aldrig prøvet før at blive udlejet af min kæreste, så denne aften hvor Tim skulle komme og kneppe mig, var jeg spændt som en skole pige. Jeg gik i bad, fik vasket og trimmet missen, smurt mig ind i velduftende crem og tog derefer et par g-strengs trusser på, lille næsten gennemsigtig top og højhælet stiletter på og fik sat mig på sengekanten og ventede på han skulle komme. Tim havde lejet mig for en hel time, så der ville være masser af tid til kys og kram og hvad han nu ellers ville have lyst til. Tim kom ind, han så egentlig ret godt ud, høj, ikke for tyk og voksen at se på og et lunt glimt i øjet. Jeg troede vi skulle snakke lidt, men der tog jeg godt nok fejl (tror min kæreste havde fortalt ham et eller andet inden han kom ind til mig) for han kom bare hen til mig og stod lige foran mig og bad mig knappe hans bukser op og tage hans pik ud og derefter fik jeg den i munden, han lugtede godt. og jeg begyndte at slikke, men det var slet ikke nok for ham og han tog fat i mit baghoved og pressede sin pik langt ned i halsen på mig. Sådan stod vi lidt og han blev vildt hård i pikken. Derefter trak han sig ud af min mund og sagde jeg så lækker ud, men at jeg havde alt for meget tøj på. Fik mig op og stå og trak så trusserne af mig, skoene af, toppen af og mine bryster kom til syne og allerede nu var mine vorter blevet helt stive.

Tim sagde jeg skulle lægge mig ned på ryggen og sprede mine ben så han kunne begynde at finger kneppe mig og slikke min klit. Først en finger , så to og til sidst 3 fingere op, jeg stønnede for det var så dejligt. Så tog han kondom på og bad mig om at vende mig om på alle 4 så han kunne tage mig bagfra i doggy stillingen. Tim begynde lige så stille at trænge dybt op i mig, holdt mig godt fast i mine hofter. Først var det stille, så efterhånden som han kunne mærke jeg blev udvidet, kunne han trænge dybere og hårde ind og virkelig kneppe igennem. Det varede ikke længe før jeg kunne mærke orgasmen komme og jeg skreg den ud da tim samtidlig trængte så hårdt op i mig med hans orgasme at det var lige før det gjorde ondt på mig. vi faldt begge sammen herefter og lå lidt på sengen .

Herefter kyssede han mig på munden, dybt og inderligt og sagde tak for oplevelsen , jeg håber jeg kan få lov til at købe dig igen, for du er sku en varm dejlig sag at være sammen med, jeg smilede og sagde selv tak, du var dælme en god elsker og snak bare min kæreste om det skal være en anden gang igen.

Tim gik og jeg lagde mig stille på sengen og bare nød den oplevelse det havde været, da min kærste kom ind og sagde : det der har du slet ikke tid til, du skal i bad og blive lækker, for du har den næste kunde om 10 min - afsted med dig nu.

Jeg kom i bad, men nu havde jeg slet ikke lyst til mere sex, jeg var jo blevet mættet, men jeg gjorde mig klar til at tage i mod den næste:

Min kæreste kom ind i soveværelset og gav min øjenmaske på og håndjern og derefter bandt han mig til sengen så jeg lå nøgen på maven og kunne bare vente.

Jeg kom ikke til at vente længe inde der kom en mand ind som sagde han hed frank og han havde fået at vide af min kæreste at jeg var en billig luder som han bare skulle gå ind og kneppe indtil han ikke kunne mere, så det ville han gøre.

Kondomet kom på, og glidecremen blev smurt ud over mine baller og ned omkring anus og min fisse, jeg spurgte om han godt ville tage det roligt indtil jeg var udvidet, men det sagde han nej til og tog fat i mine hofter og fik mig op på alle 4 og trængte så i et tag hårdt op i min stramme fisse som blev udvidet i et hug, et par hurtige ryk, der var ret hårde og meget dybe og ikke ret behagelige for mig, trak han sig ud og gav mig en kæmpe klask på den en balle, avvv piv jeg og fik en mere, så kan du sku lære det sagde han.

Mere glidecrem denne gang omkring anus, og han lod lige en finger rende op bare for at se hvordan jeg tog det, jeg prøvede at trække mig væk, da han så bare gav mig et klask over den anden balle. Han trak sin finger ud og trængte så op i anus med pikken, ikke så hårdt som ventet, men stadig ret bestemt, Frank bøjede sig hen over mig, og begyndte at kneppe mig langsomt og fik fat med den ene hånd omkring et bryst som han klemte hårdt og derefter nulrede min vorte hård. Der gik lige et par stød, før jeg var helt klar til at tage imod ham og vi fandt en rytme og det blev dejligt. frank holdt om med at nulre min vorte og fandt så min klit som fik en ordentlig omgang og jeg kunne mærke at orgasme var på vej. Frank kunne mærke hvordan mit underliv trak sig sammem omkring hans pik og han støde hårdt til og vi kom næsten samtidlig . han trak sig ud og sagde bare tak for i dag og gik.

Jeg faldt udmattet om på sengen og håbede ikke at min kæreste have flere "kunder" til mig i aften, for jeg var bare så træt :-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.