Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kommer altid først hjem om fredagen, den da hvor vi altid har vores rollespil kørende, jeg klædt i min stuepige uniform, små g-strengs trusser og sko med høje hæle, lige sådan som du godt kan lide det :-). Jeg har travlt når jeg kommer hjem, jeg skal i bad og klæde mig om og være klar til at du kommer hjem fra arbejde, jeg ved aldrig hvornår jeg kan forvente du kommer. Jeg skal gøre alt det du forlanger af mig, dog har vi for længe siden aftalt et "stop" ord som er "brandbil", men jeg ved at du aldrig vil gøre mig fortræd og du vil altid passe på mig, men stadig vil du afprøve mine grænser og se hvor langt du kan få lov til at gå med mig :-)

Bare tanken om du kommer hjem og jeg ikke ved hvad der skal ske i dag, får mit hjerte til at banke. Jeg bader og trimmer min fine lille mis, smøre min krop ind i en velduftende crem og går så rastløs omkring og lytter efter din bil. Nu kan jeg høre du kommer hjem, jeg skynder mig at sætte din kaffe over og render ud og stå ved siden af døren, du kommer ind, ser mig, du kigger op og ned og nikker og smiler, puha- jeg blev godkendt denne gang. du er tilfreds lige nu. Jeg bringer dig din kaffe uden et ord og venter på hvad din ordre er, du lader lige din hånd køre en gang hen over min ene balle og klemmer blidt, jeg nyder det og vil gerne have mere, men du siger nej og ber mig begynde at støvsuge. Langt om længe fortæller du mig at du får gæster i aften, der vil komme et par mænd som du skal spille kort med. Jeg synes det lyder lidt mærkeligt indtil du så fortæller at du havde tænkt dig at i skulle spille om hvem af jer der skulle kneppe mig først og i hvilket hul, min mave krummer sig sammen, men jeg siger ikke noget, for jeg kan jo mærke at jeg bliver varm mellem benene og mærker hjertet hamre af spænding.

SEX I DAG?

Det bliver aften og du ber mig om at gå med i soveværelset hvor du giver mig en øjemaske på og du giver mig håndjern af læder på begge mine håndled, du binder mig med kæden på sengen - bliv der og ikke en lyd fra dig vil jeg høre, siger du og mærker efter om jeg er varm i trussen :-). Du sætter flere forskellige hjælpemidler frem: glidecreme, massagecreme, et par forskellige dildoer, du fortæller inden du forlader rummet at du har sat det hele klar. Dine venner kommer kan jeg høre, i griner og snakker og jeg venter og venter. Døren går op og jeg kan høre at der er en som kommer ind, jeg spørger til hvem det er, men får ikke noget svar. mine trusser bliver revet af og jeg får to finger presset om i mit indre og jeg stønner, fingerne  kommer ud igen og manden tager mig på brysterne og nulre mine brystvorter så de bliver hårde som stål og manden slikker mine vorter. pludselig går han igen og der er atter ventetid og jeg ved ikke hvad der skal ske. Hvor længe der er gået ved jeg ikke, men døren går op og jeg kan høre der er mere end en. jeg bliver lagt om på maven og mit kostume bliver taget af mig og nu bliver jeg smurt ind i massage olien over det hele og kan bare mærke flere hænder på min krop, jeg nyder det og begynder at stønne, hvorefter du siger at jeg skal holde min mund ......

I snakker ikke sammen og jeg kan ikke se eller mærke hvem der gør hvad, men dejligt er det og jeg bliver varm og liderlig af det. En af jer stikker et par fingere op i min fisse og jeg bliver slikket på min klit, det er dejligt og jeg begynder med det at stønne, hvilket så bevirker at jeg får en pik i munden. jeg tror det er din, så jeg sutter alt hvad jeg kan,  du tager fat i mit baghoved og køre mit hovede frem og tilbage, så jeg virkelig får pikken godt ind i munden. Jeg bliver sat til at ride på en fyr og mærke hans store pik trænge op i min  smalle fisse som er godt våd og trængende, jeg har stadig bind for øjnene så jeg kan ikke se hvad der sker. mine bryster bliver æltet så godt og mine vorter bliver slikket og nusset så de  bliver hårde som, en bukker mig forover og trænger så op i min anus, bare sådan stille og roligt og med masser af glide creme, det gør ondt, for jeg har jo allerede en andens pik i min fisse, men fyren her trænger helt op og starter med at køre stille og roligt. Men så støder han hårdt og det gør ondt, jeg skriger han skal holde op, men han forsætter bare lidt hårdere og fyren som jeg rider tager hårdt fat om mine hofter og støder hårdt til. De to fyre begynder at støde til i takt og efterhånden begynder jeg at kunne lide det, jeg kan mærke de bliver større  og de begynder at stønne, så får den ene orgasme og bagefter får den anden, de trækker sig ud og en begynder at nulre min klit og tager en DILDO og lader den trænge op i min fisse , køre stille og roligt, og jeg kan mærke det begynder at trække sig sammen i mit underliv og jeg slutter med at få en orgasme så lang og god som aldrig før. Så får jeg pludselig en klask så stort og hårdt over den ene balle og det gør virkeligt ondt. Du har jo ikke fået en orgasme endnu, så nu vil du også have. Du vender mig om på alle fire og trænger hårdt op i min anus, støder hårdt, tager fat i mit hår og holder mig fast, du knepper virkelig hårdt og der går ikke lang tid før du kommer og du kysser mig på ryggen og trækker dig ud. Hvor efter i alle forlader rummet og efterlader mig der på sengen, gennem kneppet og træt.

Senere kommer ud ind alene, de andre er taget hjem. Du siger at du er godt tilfreds med hvordan jeg har opført mig i aften og nu synes du at jeg skal gå i bad, så vi kan komme i seng og sove. Du siger at du har tænkt over hvad vi skal lave næste fredag, hvor det igen er dig som bestemmer over min krop. Du vil leje mig ud som en luder, for vi kunne godt bruge lidt ekstra penge. Jeg siger ok, men spørger dog alligevel om vi ikke kunne sætte en annonce i avisen og be folk om at sende et billede af sig selv og på den måde udvælge hvem der måtte komme og hvem der skal blive væk, du sige det lyder som en god ide.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.