Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er en fortsættelse af "BrunetteMette og BlondineLine" (pigesex).

Jeg smutter ned fra lejligheden på anden sal og åbner hoveddøren med et smil.

SEX I DAG?

Tue og Mathias står uden for. De har et par pizzaer med. Og cola.

"Vi har altså ikke spist, så vi tænkte, at vi lige ville smutte noget mad med på vejen," siger Tue.

"Ja, vi har altså spist, men kom bare op og få noget i skrutten. Du kan da trænge til det," siger jeg henvendt til Tue. Jeg vifter de to fyre inden for.

"Vi – altså I," spørger Mathias.

"Øh, ja jeg har en veninde på besøg. Havde faktisk glemt læsegruppen, men I er velkomne," siger jeg og går først op ad trappen. Jeg ved, at de to fyre kigger på min røv. Jeg er en smule øm i fissen på grund af den nylige og dejlige behandling.

Tue kan godt ligne en, der mangler mad.

Den 24-årige odenseaner er høj og meget slank grænsende til det tynde. Han er 190 og vejer 68 kilo, så man kan altså se noget ribben og hans hofter.

Nej, jeg har ikke været sammen med ham, men "suk". Han er dejlig.

Han er meget lys i huden næsten til den blege side, men hans proportioner gør, at han ser kraftfuld ud, selv om han ikke er et muskelbundt.

Han er mørkeblond, og tankerne om hans udseende når at stryge igennem mig, inden vi når 1. sal.

"Hvem er det, du har på besøg. En vi kender," siger Mathias.

Jeg kigger bagud og ryster på hovedet.

De to mænd, der følger efter mig, er meget forskellige.

Tue er lys – Mathias er mørk.

Den 26-årige fyr – Mathias, altså - er ægte københavner. Med spanske rødder. Hans mor er fra Spanien, så han er ret mørk i huden.

Mit åndedræt er helt roligt, selv om vi går raskt til op ad trappen. Min form er god. De to fyre lige bag mig giver heller ikke mange lyde fra sig.

Er de lige så stille under sex?

Min orgasme fra før har ikke slukket min gnist, og jeg forestiller mig, hvordan jeg bøjer mig ned og tager fat i Mathias halvlange, sorte krøller, mens jeg sidder ridende overskrævs på ham.

Det giver et stød igennem mig. Og nej, Mathias' pik har aldrig ramt mig. Ønsketænkning.

Mathias er lidt over gennemsnitshøjde – vel 185 – og så er han slank, men muskuløs. Han har et meget velplejet og kort skæg.

Han er lækker.

Så vidt, jeg kan se.

Han er sikkert mindst lige så lækker de usynlige steder, tænker jeg, da jeg åbner døren og lader de to fyre smutte ind.

I min lejlighed.

"Så er der mad igen," råber jeg til Line, og jeg er ikke sikker på, at hun forstår min hentydning.

De to unge mænd gør det helt sikkert ikke.

Godt det samme.

De to fyre er i stramme t-shirts og i forvaskede jeans. De ligner næsten tvillinger, men det er meget dejligt at se dem i "civil". De gange, hvor vi har haft undervisning på skolen og er i kitler og bukser, ligner alle jo hinanden.

Bliver kønsløse på en måde, selv om jeg nu godt kan forestille mig, hvem der kan hvad... Og i mit tilfælde er kvinderne på uddannelsen jo også dejlige. Meget dejlige. Men der er alt for få mænd lige i den del af mit liv.

Vi går ind i min lille lejlighed, hvor soveværelse, køkken og stue mere eller mindre er ud i et. Det slår mig: Lugten.

Egentlig ville jeg måske skrive duften, men når to fremmede fyre kommer med ind, så lugter der måske lidt mere ubestemmeligt. Af massageolie, ja, men også af sved og....fissesaft?

"I har da spist pizza, kan jeg dufte. Jeg bliver helt lækkersulten. Lad os da få noget," siger Tue, og jeg drager et lille lettelsens suk. De gamle pizzabakker står på bordet.

"Hej med dig...Tue," siger han og rækker hånden pænt frem til Line, som lige skal til at rydde af bordet.

Mathias giver også hånd.

"Pas på ham," siger Tue henvendt til Line mens Mathias hilser på.

"Halvspanske fyre og danske blondiner..." Tue lader sætningen hænge i luften.

Mathias slår ud efter Tue.

"Nu skal du ikke komme i gang med at ødelægge mit gode navn og rygte. Tænk på, at sygeplejersker er dem med den højeste troværdighed. Det skal du ikke sætte over styr," siger Mathias.

Han smiler ægte til Line.

De er gode nok de to.

"De er gode nok de to."

Jeg gentager min tanke henvendt til Line.

"Jeg har kendt dem i nogle måneder – ja, fra studiet som du kan regne ud, og de er nogle spasmagere. De er lidt ældre end de andre på holdet, og man skulle tro mere modne.......men nej," griner jeg og kigger over på de to.

Jeg tager et par tallerkener og henter en ny flaske rødvin. Line og jeg har drukket det meste af den første, men jeg føler mig stadig helt klar – også i hovedet.

"Har du styr på, hvad det var, vi skulle læse op på i aften. Jeg synes, jeg er lidt forvirret for tiden," smiler Tue med munden fuld af mad.

"Vi kan da også bare droppe den der læseaften. Herregud. Er vi ikke meget godt med, og er det ikke lidt for uselskabeligt bare at hægte....var det Line...ok, ja Line... af. Eller endnu værre – sende hende hjem," smiler Mathias med sit charmerende hvid-tandede smil.

"Hvad er det, her lugter af. Det er da ikke røgelsespinde, I har haft gang i, tøser, eller hvad," siger Tue på sin friskfyr-agtige måde.

Hans høje og magre udseende svarer ikke helt til hans kække attitude, men jeg synes, han er dejlig på den måde. Også på den måde.

En fyr behøver ikke altid være den, man tror, han er.

Jeg tror, Tue er meget værre. På den gode måde.

"Hvad skal vi da lave, hvis I ikke skal læse," spørger Line. Det er da det, jeg vil kalde et godt spørgsmål.

"Jeg har aldrig hørt, om de to fyre er til Ludo eller Partners," siger jeg.

"Partners," siger Mathias.

"Det lyder ellers som et skønt spil. Lige sådan noget, jeg har lyst til at spille en aften, hvor jeg ikke gider at sende en sød pige hjem for at vi kan kloge i noget sygeplejefagligt," fortsætter han.

Mathias er sulten. Han spiser nærmest med hele ansigtet, og han er godt fedtet om munden. Jeg kigger på ham, og efter min liderlige leg med Line, kredser alt stadig om sex. Også selv om jeg blev forløst.

Mmmmmm – en fedtet mund. Hvad mon han har lavet? Eller vil lave?

Jeg tænker og fantaserer.

Mathias tørrer sig om munden.

"Jeg stemmer da for den der partner-leg," siger han og kigger rundt på os.

"Rolig nu, din varme spanier. Partners er sådan et Ludo-agtigt spil. Det har ikke noget med partnerbytte eller sex at gøre. Men det er sjovere end Ludo," forklarer jeg seriøst.

"Er det også sjovere end sex," indsparker Tue.

"Det kommer vel an på, hvem du spørger," smiler jeg.

"Nu spørger jeg dig."

Tue kigger på mig og holder mit blik naglet til hans.

Jeg signalerer så meget sex – og sexlyst – at det vil være fuldstændig utroværdigt bare at slå hans direkte spørgsmål hen. Jeg mener – en ung, smuk og vild kvinde som mig. Det kan godt være, der er noget Florence Nightingale over vores fag – men ikke over mig som person.

"Øhhh, ja sex.... Der er ikke noget, der er sjovere end sex. God sex, altså," svarer jeg.

"Og hvad er så god sex," spørger Mathias. Han kigger over på Line.

Line kigger ud i luften. Ser lidt tænksom ud, men smiler også en anelse. Hun trækker på det. For lidt siden var hun ikke genert, da vi gjorde det frække ved hinanden, men måske spiller hun sit spil.

"Det tror jeg, I må finde ud af en anden gang," smiler hun afvæbnende.

"Nej. Sådan kan man ikke svare en interesseret fyr, der spørger ind til en kvindes..øh behov," siger Mathias.

"En mand der kan give mig orgasme mens han tager mig i røven. Ham har jeg respekt for," siger hun.

Jeg gisper.

Lækkert, at hun kan være så fræk.

Tonen er slået an, og jeg tror, at Tue og Mathias tænker deres om de to kvinder her i lejligheden.

"Hvad er god sex for dig, Mette," fortsætter Tue og sætter sig op på stoleryggen. Han rager godt op. Lidt dominerende. Han afkræver mig et svar. Jeg sidder og er den lille.

"God sex er da som Line lige sagde det... med en fyr, der forstår at bruge sin pik rigtigt i de dejlige huller. Og hvis man nu har to fyre, så kan de gøre endnu mere på samme tid," siger jeg uden at tøve.

Tue retter på sin pik. Tilfældigt?

Han hopper ned fra stolen og sætter sig omvendt på den.

"I må ikke sige sådan noget til os," siger han.

"Hvor længe er det siden, du har kneppet en skøn kvinde. Brunette eller blondine. Bare en skøn kvinde," spørger Tue Mathias sådan apropos emneskiftet med sex-intervallet.

Mathias tænker.

"Det er tre dage siden, jeg har kneppet. Men det er en uge siden, jeg har kneppet en skøn kvinde," siger Mathias.

"Jeg knepper heldigvis kun skønne kvinder. Det må du også lære "Matti". Vi skal ikke have dig til at spilde din spanske sæd på nogle, der ikke er det værd. Godt vi har fundet Mette som læsegruppe-makker," siger Tue på sit charmerende fynske.

Nogle siger, man ikke kan tage fynboer seriøst, fordi de taler så sødt – og lidt sjovt. Men jeg kan sagtens tænke mange seriøse tanker om Tue.

"Ja, Mette, men også Sophie. Glem ikke hende," tilføjer Mathias. Jeg nikker. Sophie er også dejlig, men hun har orlov fra studiet i fire uger for at besøge noget familie i USA. Heldigvis får hun lov til at følge vores hold ved at tage ekstratimer i ferien.

"Sophie," gentager Mathias og kigger over på Line.

Sophie er nemlig også blondine. Som Line.

"Men nu ikke så meget snak om os. Hvad med jer to, tøser. Hvornår er I blevet gennemkneppet," spørger Tue og tager en grådig slurk af din rødvin.

Tonen har ændret sig. Pludselig. Jeg ved ikke, hvordan det gik til, men nu føles det helt naturligt, at vi skal fortælle om, hvornår vi har fået det ene eller andet.

"Jeg er blevet...har fået....ja sex for en uge siden," siger Line.

"Blev du gennemkneppet. Du ved – hele den tur, du ønsker," spørger Tue.

"Næ – det er nok et par måneder siden. Den vilde sex kan der være lidt langt imellem," siger Line uden at skamme sig.

Jeg kigger Line i øjnene. "Den vilde sex...langt imellem...." Jeg siger det ikke, men ordene er uudtalte. Jeg syntes, vi hyggede os for kort tid siden.

"Lad mig sige det sådan, at jeg snart skal have et par mænd igen – på en gang," siger jeg og slår hånden i bordet.

Debatten slut. Men efter en god debat kommer handling, tænker jeg.

"Hvor er toilettet. Ja, jeg burde vel kunne finde rundt her i din lejlighed, Mette, men vil ikke risikere at gå ind i rengøringsskabet eller bondage-rummet ved en fejltagelse," siger Tue, som tager den sidste slice pizza efter vores sexsnak.

Han er færdig med at spise.

Jeg peger.

Det der ikke svært at gå hen forbi min seng og køkkenet og så svinge til venstre. Der er toilettet.

Jeg gør klar til at rydde af for anden gang på kort tid, da jeg hører noget, der ryger hen over gulvet.

"Hvad søren da," siger Tue, der har sparket til noget, der stak ud under sengen.

"Det" rammer toiletdøren med et "dump", og jeg ved med det samme, hvad den lilla tingest er.

"Halløjsa," siger Tue på sin friskfyr-agtige måde. Hvis det ikke var fordi, jeg syntes så godt om ham – og hans facon – kunne det blive lidt anstrengende.

"Du har åbenbart andet end brætspil i lejligheden. Og måske er det ikke så længe siden..."

Han kigger på os begge. Line og jeg.

"Det er skønt at se," siger Tue og samler min DILDO op.

Han tænker åbenbart ikke over, at den kan være brugt. Det gør jeg egentlig heller ikke, men jeg ved også bedre.

"Dejligt," siger Mathias.

"Bestemt," svarer Line.

"Sådan en er vel noget dejligere at mærke," tilføjer Mathias.

Han kigger igen på Line mens han tager en tår rødvin.

Jeg skænker op. Kigger nysgerrigt på de andre.

"Jeg synes i hvert fald, den var rigtig god, den der. Men Mette forstår også at bruge den, og så har hun jo forskellige dildoer til forskelligt formål – og endemål," siger Line mens Mathias er lige ved at spytte rødvinen ud.

Man kan godt have en masse en masse i munden, men alligevel kan nogle billeder bliver for meget. Også for mænd.

Jeg smiler. Lines og mine numselege kommer pludselig behageligt tæt på.

Tue griner bare. Han går for sig selv.

Jeg skyller af.

"Og nu vi taler om, hvad jeg har lyst til. Hvorfor kunne I tre sygeplejestuderende ikke klæde om og være sygeplejersker. Og så kunne jeg være patienten, I kunne øve jer lidt på," siger Line.

Hun er fræk. Nu lugter det næsten af lidt kinky.

Mine tanker bevæger sig hurtigt ind på afdeling M6 – Sexklinikken.

Mon ikke Mathias tænker lidt det samme?

"Den er jeg da frisk på. Er du ikke også, Tue," spørger Mathias hen mod den dør, der åbner.

Tue kommer ud og siger "jo da" uden at ane, hvad han svarer på.

Han dufter til den lilla dildo, inden han lægger den på bordet ved vasken.

"Husk at vaske den, søde. Du ved – sex er skønt, men sex skal også være sundt i længden."

Jeg går hen i skabet og finder tre uniformer.

Nyvaskede og strøget fra Rigshospitalets vaskeri. Kaster en hen til Tue og en til Mathias. Når jeg kan passe dem, kan de også.

"Hvad fejler patienten," siger jeg og kigger hen mod Line, som smiler.

Det gør Tue også. Han har luret, hvad der venter.

Nu kunne jeg godt vælge at gå for mig selv og skifte tøj, men jeg vrikker mig af mine jeans og smider toppen, så jeg står i mit undertøj. Tue og Mathias kigger på min slanke krop og pæne bryster under bhen. De skjuler ikke der blikke, og da de krænger hver en t-shirt af og viser der maver, er det Line og jeg, der kigger.

De er næsten helt hårløse på overkroppen. Mathias har en anelse hår på brystet – meget lidt – og så har han i lighed med Tue en stribe hår fra navlen og ned.

Spændende.

Mathias har naturligvis mørke tætte hår under armene. Tue har kun små blonde duske, når jeg at se, inden han er færdig med at tage sin t-shirt af.

Lækre fyre, og så kan man både se muskler og ribben på den ene og den anden. Forskellige mænd, men så er det dejligt, at Line og jeg har dem i samme lejlighed.

Mathias går over og tager fat i Line.

"Hvad er der galt med dig. Hvor har du ondt?"

Han lægger hende ned på sengen og spørger, om hun har taget sin temperatur. Line ryster på hovedet, og Mathias kigger hen på mig.

"Vil du ikke tage hendes temperatur. Jeg tror, det er bedst, det bliver gjort i numsen."

"Det kan du vel sagtens gøre selv, Mathias," svarer Tue nærmest på mine vegne.

"Du har vel været længe nok i det her game til at vide, at der altså ikke er forskel på, hvad mænd og kvinder gør ved patienterne. Så få du bare Line til at trække bukserne ned, og så få det kviksølvfrie digital-termometer det rigtige sted hen. Så vil jeg gå i skyllerummet med Mette imens," siger han.

Tue trækker mig hen mod køkkenbordet ved vasken. Aha, det er skyllerummet.

Vi ser hen på Line, der ligger på sengen og vender sig om på siden. Jeg kan se, hun knapper sine bukser op, og Mathias hjælper med at trække dem af.

Hendes trusser ryger samme vej, men det er ikke kun tekstilerne, der bliver trukket.

Tue trækker mig ind til sig. Jeg kigger op på hans kønne, markerede ansigt, og mens han mærker mine bryster mod sin meget slanke overkrop, kan jeg fornemme hans pik mod mit skød. Fornemme er nok en underdrivelse.

Han er vist ikke stiv. Han er bare stor. Store mænd og store pikke?

"Jeg er godt nok ikke læge, Mette, men jeg tror, jeg er nødt til at kneppe dig alligevel," siger han og kysser mig.

Han bider mig lidt i læberne. Kysser. Gaber lidt op og spiller med tungen, som rammer min.

Jeg prøver at koncentrere mig om hans dejlige kys, men jeg vil også gerne se, hvad Mathias gør ved Line, som ligger og stritter med sin numse.

Mon han også kan se hendes fisse, der er blottet mellem ballerne, eller er det kun stedet, hvor termometret skal op?

"Vi skal lige have lidt smurt på," siger Mathias.

"Kassen under sengen. Den gennemsigtige," siger jeg mellem to kys, inden Tue sluger mig.

"Miiimmemremmm".

Tue stopper med at kysse.

"Glidecreme. I kassen," siger jeg tydeligt. Nu uden Tue i munden.

Mathias finder kassen og konstaterer hurtigt, at der er meget andet end glidecreme.

"Hvis hende Mette ikke vil være sygeplejerske, så kan hun åbne en sexshop. Varelageret er på plads," siger Mathias.

"Og sikkert testet i alle ender og kanter," tilføjer Tue.

De to fyre er kvikke i replikken.

Termometret bliver smurt, og ingen tvivl om, at Mathias skubber den ind i Lines smukke røv.

Tue presser ind hånd mellem mine ben.

"Jeg vil have dig. Nu," hvisker han og løfter mig op på køkkenbordet til højre for vasken. Det er godt, for så kan jeg lige kigge hen på sengen, der står til venstre for mig, og jeg kan se Mathias, der står bøjet ind over Line.

Hun ligger med lukkede øjne. Og et smil.

Fra min position tæt på Tues pik, og her på bordet, kan jeg se Lines ansigt, og så må jeg jo tænke mig lidt til, hvad Mathias helt nøjagtigt gør ved hende, når han kommer videre.

Termometret bipper, og Tue hiver i mine bukser.

Han trækker de hvide bukser ned. Mine trusser fjerner han også. Lige på og hårdt. Tue smider sine bukser, og bortset fra, at hans pik endnu ikke er lige så rank som mine dildoer – og heller ikke har helt de samme skrigende farver (heldigvis!) – så behøver han ikke skamme sig.

Han har en lang, dejlig pik. Længde? – who cares? Den er lang nok, og han er helt korttrimmet omkring pikken.

Lige lidt lyse hår, og – så vidt jeg kan se her og nu – store, glatte nosser.

Han slikker mig i nakken, og han knapper min uniforms-trøje op. Min bh kommer til syne, og mens han kæler for mine bryster uden på, og mens hans pik tydeligvis kommer sig, så kan jeg se Mathias nusse rundt bag Line.

"Du har altså feber, men jeg har lige den helt rigtige behandling til dig," siger Mathias.

"Hvad er det for noget," siger Line med en lillepige-stemning.

"Det skal jeg vise dig, men der er ikke noget at gøre. Behandlingen er ordineret, og du skal tage imod," siger den 26-årige sygeplejerske og kører en hånd over sit mørke, korte skæg.

Han er nu ikke så tænksom, for hans bukser skal også af, og mens Tues pik først skal vækkes helt til live, så springer Mathias' pik frem.

Selv om de var liderlige i stemmen og i fantasien for lidt siden, har de holdt deres erektion tilbage.

Det kan jeg lide. Ikke tage forskud på liderlighederne. Det kan heldigvis tids nok komme. Og når der er fisse og røv – så skal pikken frem.

Tue er i gang med at slikke mig ned ad maven og ned mod min fisse, så jeg kan betragte Mathias' pik. Ikke så lang som Tues, vurderer jeg, men svulstig.

På den dejlige måde.

Pikken har samme mørke farve som Mathias' hud. Den vil vist stå godt til både en brunette og til en blondine.

Helt bogstaveligt stå.

Også Mathias matcher kønsbehåringen her i lejligheden, for han er meget trimmet.

Han skubber til Line, så hun kan rykke ind i sengen. Det gør hun uden en lyd. Han lægger sig op bag hende og trækker lidt op i sin hvide trøje, så han har overblik over pikken, som han lægger ind mellem hendes ben.

Jeg stønner af vellyst. Fordi jeg skal se Line blive kneppet om lidt, men også fordi Tue – midt i det hele og mens jeg er optaget – har fundet min klit, som han slikker hårdt.

Jeg kigger ned og som han sidder på hug der foran køkkenbordet, stritter hans pik forventningsfuldt.

Han rejser sig op.

"Du er klar til at få pik. Det kan jeg jo mærke," siger han og sætter sin pik mod min fisse.

Mathias stønner, men jeg tror ikke, han har stukket sin pik ind i Lines fisse. Det gør Tue. Han presser sin pik mod min fisse, og jeg kigger ned på den mørke, korte bræmme at hår, der ligger lige over hans lyserøde pikhoved.

"Det bliver så skønt at kneppe den lille sygeplejerske-fisse. Det har jeg ønsket i lang tid. Tænk at det skulle ske under disse omstændigheder," siger han og presser sig ind mod mig.

Hårdt.

Jeg er lige ved at blive løftet fra bordet, og så snart han er i bund, begynder hans liderlige ridt.

Jeg ser ned på hans spinkle krop og på hans hofteben, der næsten stikker lidt ud. Han er høj og spinkel, men han kan sin metier. Tue er dygtig. Også til det her.

Line har fjernet dynen, og Mathias har trukket hendes trøje op, så jeg kan se hendes bh. Så meget jeg nu ser, når jeg samtidig sidder på bordet og hopper spiddet på Tues pik.

Jeg er så tæt på sengen, at jeg kan se Mathias' pikhoved, der popper frem foran på Line. Han kører stadig bare i hendes revne, mens han kilder hendes minimale dusk.

Jeg kan genkende hendes liderlighed fra dengang, jeg var i gang med hende.

De små lyde.

Hun er tændt.

"Nu vil jeg have noget blondinefisse," siger Mathias og flytter lidt rundt på sig.

Tue trækker mig ind til sig, og han står og brummer liderligt i mit ene øre, så jeg må tænke mig til, at Mathias trænger ind i min lille veninde.

Det gør han, for jeg kan høre, at hendes fisse smasker. Hun var varm. Og våd, og Mathias begynder også at køre hurtigt i hende. Så nu er der kneppe-klaskelyde i stereo. Tues pik og lille blonde pikdusk, presser ind mod mørke Mette – mig – og Mathias' minimale, sorte pikkrøller møder lyse Line.

"Åhhhh ja, hvor vil jeg bare give dig min liderlige pik. Du er så fræk. Du har gået og spillet op i ugevis. Endelig får jeg dig," stønner Tue og kigger samtidig ned på Line, der får kammeratens pik.

"Dejligt at se at du giver hende god pik, Mathias. Få hende varmet godt op. Jeg vil også have blondinen senere. Så skal du have den mørke skønhed her," siger Tue men trækker samtidig sin pik ud af mig.

"Sut den. Sut mine og dine safter."

Jeg hopper ned fra bordet og gaber over hans pik, nulrer hans nøgne, nubrede nosser og ser samtidig op på ham.

Min seng knirker. Mathias bruger sine muskler i lænd og bag til at støde hårdt op i Line, og det lyder til, at han kun har fokus på én ting.

Tue er også kommet tilbage på sporet – i revnen.

Få sex i dag

Men han har vendt mig om, så jeg står med røven mod ham, og så har han ført sin pik op i mig igen. Jeg kan stadig overskue, hvad der sker på "stue 1" mens jeg bliver taget i "skyllerummet", og jeg kan li' hvad jeg ser – og mærke, hvad der sker.

Tue hægter min bh op, så mine B-skålsbryster hopper op og ned i takt med hans frække bevægelser.

"Jeg vil sperme op i din våde fisse lige om lidt. Kom så Mathias.....knep din patient, så vi kan komme videre. Der venter en plejende pik-behandling, stønner Tue.

Men Mathias er ikke enig.

"Du kan godt holde dig, din lange liderlige bønnestage".

Mathias stønner ikke helt så meget som Tue, der virkelig har kneppet mig i bund, mens Mathias har ligget bag Line og vrikket med røv og pik.

"Jeg tror, du skal have den bagi," siger Mathias henvendt til Line og trækker sig ud med et smask.

Hun kigger op på mig. Lidt forvirret.

"Dildoen. Din yndlingsdildo fra legen med Mette....," vi griner.

Henne i enden af lejligheden – bag spisebordet – står min mørke sofa i stof, en stol, der ikke matcher helt, og et lille firkantet bord i bøg.

"Vi skal hen i sofaen. Og så tror jeg, at Tue og Mette skal prøve at fortsætte på bordet," siger Mathias, som åbenbart har en god forestillingsevne.

"De skal da helt tæt på og se os," siger Mathias og rejser sig op med sit helt erigerede og hårde lem.

Den er tyk.

Jeg er næsten helt lettet på vegne af Line, fordi det er den nubrede dildo med lidt creme, der skal op i hende, mens Mathias vil fortsætte med at tage hende i fissen. Bagfra.

"Smid dit tøj. Man skal være nøgen, når man skal have den her behandling," siger Mathias, og Line blotter sine store, lysebrune bryster.

De er lige så gode som før.

Mathias gør dildoen klar, og Line stiller sig på alle fire i min sofa. Skidt med at de pletter.

Tue tager fat i mig, stikker sin pik helt op i mig igen, og sådan snoet sammen løfter han mig hen til bordet, hvor jeg også bliver lagt på alle fire.

Lidt koldt og hårdt mens jeg ligger med knæ og hænder på bordet.

Men varmt inden i mig, hvor jeg har Tues pik.

Line klynker og hendes bryster gynger, da Mathias hurtigt genfinder rytmen, og han spilder ikke tiden. Tager fat i den glidecrems-indsmurte dildo og presser den mod.

Både Tue og jeg skeler over til vores nære venner i sofaen, og da spidsen af dildoen – uden større besvær – smutter ind i Lines røv mens Mathias presser sin pik rytmisk frem og tilbage, fortsætter vi.

Et kort øjeblik.

"Vend dig rundt. Læg dig på ryggen," befaler Tue mig.

"Læg dig og spred dine ben. Åbn din fisse op så jeg kan køre hårdt og uhindret i sig," siger Tue, som tager fat nederst ved mine lår. Næsten så hans tommelfingre kan kærtegne min anus, hvis han vil.

Det vil han ikke lige nu, men han bøjer sig ind over mig og presser mine ben op og til siden med sine arme.

Jeg er blottet. Og helt bolleklar.

Line bliver bollet af pik og dildo, og jeg får igen Tues pik. Jeg kigger misundeligt over på Line.

"Skal du også have en dildo i røven," spørger Tue.

Han pakker intet ind. Det ville også være synd. Men han kan læse mine tanker.

"Ja tak. Tak," stønner jeg og nikker.

Tue tager en af de store dildoer. Større end den, jeg plejer at presse op. Og han skal også være der.

"Sut min pik først. Slik min pik og hold den stiv, indtil jeg kan fortsætte," siger Tue og stikker sit lem hen vil min mund.

Jeg sutter lidt akavet som jeg ligger på ryggen, men efter lidt sutteri går Tue ned for "bordenden" og fører min hånd – med dildo – ned til min mås.

"Knep dig selv med den. Lad mig se," siger Tue og jeg begynder at kærtegne min anus med spidsen af den hudfarvede silikone-stav.

Han kan ikke dy sig for at dykke ned og sutte og slikke min stenhårde klit, der knejser lige under de små, trimmede hår.

Jeg undertrykker et skrig og presser i stedet for dildoen op.

Helt op. I bund. Det går let. Og dybt.

Tue kravler op og vender rundt, så vi nu ligger i en 69er. Jeg får hans pik og hans nosser i og omkring munden – mums – og samtidig kan vi se Line og Mathias.

Line lukker øjnene og ser koncentreret ud.

Mathias har et nydeligt udtryk i sit markerede ansigt.

Jeg har en dildo i røven, en mandemund omkring min fisse og jeg har munden fyldt med lys langpik.

Hvilken læse...GRUPPE.

Jeg gisper af fryd, men Line er ved at syre til i armene.

"Jeg...må.....have....pause," stønner hun, uden at Mathias standser sine rytmiske bevægelser med pik og dildo.

"Der er ikke noget, der hedder pause her. Nu er det så længe siden, at du virkelig er blevet bollet igennem. Nyd det. Men vi kan godt lave en kunstpause," siger Tue og hopper af mig.

Jeg smasker lige et par gange som et barn, der har mistet sin sut. Sutten med den store, blottede glans forsvinder væk, og de to tændte fyre flokkes nu om Line.

"Jeg vil kneppe hende. Jeg vil fylde hende op. Tag Mette. Hun er så klar. Mørk mand og mørk kvinde," siger Tue, der trodser Lines slappe arme og presser sin pik op i hende.

Jeg ser Mathias ved mine fødder, og han tøver heller ikke, da han indtager min våde fisse.

"Lad os give dem noget sperm," stønner Tue, og selv om jeg tror, at han nærmest er et overmenneske, der kan holde uendeligt, kan han godt give efter for sine lyster.

Mindre end et minut går der, inden han brøler. Han hiver hende forsigtigt i den blonde hestehale og presser sin krop helt tæt ind til Lines rundede baller.

Næsten samtidig giver Mathias efter, og jeg mærker hvordan hans ladning buldrer op i mig som et tog i en tunnel.

En blind tunnel.

Min fisse vrider sig. Forsøger at malke ham for hver en dråbe. Sådan føler jeg det.

De to støder og stønner om kap, og først, da de har stået tæt mod os kvinder i lang tid, trækker de os ud.

Line fanger spermen med sine hænder.

Jeg lader Mathias' safter ramme bøgetræet.

De to fyre tager et viskestykke hver. Tørrer deres pik og smider stoffet hen til Line og jeg. Vi kan lige tørre efter.

Jeg er øm i underkroppen. Først dildo. Så pik og dildo.

Jeg rejser mig alligevel – besværet – og går over efter vand og vin. Hjælper Line på højkant.

Hun er næsten kneppet vind og skæv.

Line går ud og tisser.

"Vi er ikke færdige endnu, så hop endelig ikke i bad," siger Tue, som ikke er mæt efter at have fået udløsning i blondinen.

"Jeg skal prøve at stavre mig herud," siger Line.

"Helst," siger Tue.

"Du skal have noget, der er meget bedre end den dildo, du ellers har fornøjet dig med bagi," siger han og vipper med sin pik.

"Den dildo kan jeg efterligne meget bedre," siger Tue og lægger sig i min seng. Han er klar, når Line kommer tilbage.

Jeg går tilbage til bordet, stiller mig med spredte ben på pladen og gør klar. Jeg har taget en ny dildo med. Sort. Stor. Lige til fissen, og jeg kigger hen på sengen.

Tue skal ligge under Line, der så lægger sig oven på Tue – og kan få hans pik ind i "2eren". Når de ligger der kan Mathias kneppe helt normalt.

Hvis der er plads.

Tue og Mathias har taget glidecremen med i sengen, og der bliver trykket masser af klar geleagtig masse ud over deres slanke, flotte fingre.

Line ligger med sine bryster vuggende med sin lyse fisse blottet. Tue ligger under. Lidt klemt, men ikke glemt.

Mathias' mørke pik rumsterer nede mellem benene, men først skal han hjælpe med at få presset Tues pik ind i røven på Line.

Det kræver noget samarbejde.

"Kom herhen, Mette," siger Mathias, og jeg må afbryde mit dildoshow på bordet og hjælpe den 24-årige sygeplejeskepik op i den 30-årige cand.mag.

Alt for kunsten – og knepperiet.

Min våde fisse tager let mod den store sorte, lidt absurde dildo. Men den skal stå i forhold til de to kødelige kæppe der presser sig ind og ud ad Line mens min seng knirker under den lystfulde last.

Jeg har regnet med, at de har kræfter til mere, men godt det samme.

Flere timers sex begynder at udmatte, og jeg skifter til en lille dildo med klit-vibrator.

Ser på de tre tæt omsluttede og sammenfiltrede kroppe på min seng, mens jeg giver min fisse fuld opmærksomhed.

Tue krabber sig komisk på ryggen for at finde kraften til at både at komme op i Line – og komme oppe i Line.

Mathias' tykke pik har det lidt lettere. Han sidder lige for, og han er – heldigvis – også ung. De kan sagtens igen. Om lidt.

Og måske kan de også en anden dag.

Jeg stiller mig op ved siden af de tre, da jeg mærker, at orgasmen kommer. Jeg bliver helt blank i øjnene og mat i knæene, og jeg står og hepper, da mit underliv trækker sig sammen.

Jeg føler mig afslappet. Helt færdig. Alligevel nyder jeg de tre nøgne mennesker, der er forenet i sex. Presset sammen.

Tue under Line, Tue oppe i Line, Mathias foran Line og Mathias oppe i Line. Sikke en optur. Hvis jeg ikke lige var kommet, ville jeg være med.

De tre klarer det nu fint selv. Det må jeg indrømme.

Line vånder sig, og der er ikke noget at sige til det. De to liderlige handyr skåner hende ikke, og jeg kan forestille mig, hvordan de to pikke fylder hende maksimalt ud.

Tue i hendes røv. Mathias i fissen. Dobbelt-up på en hverdagsaften.

Mine fingre finder ned til min klit, men den er alt for følsom til at jeg kan komme til den. Jeg må nøjes med at kigge.

Hvem der bare havde en selvudløser til sin fisse. Så man kunne komme uden at røre.

Jeg smiler for mig selv.

Mathias og Tue knepper. I skøn forening og med Line. Hun er krumtappen i den trekant, og pizzaduften – eller hvad det nu var her i den et-værelses-lejlighed er blevet noget mere varieret.

En nummer 24 og 28 – med pik- og fissesafter. Og ekstra løg.

Hvor får jeg dog de tanker fra? Altså – den humor, Mette, tænker jeg selvbevidst.

Jeg kan se, hvor der kommer noget andet fra.

Mathias spermer i Line, og da han trækker sig ud skubber Tue Line væk fra sin krop.

Han rejser sig hurtigt og adræt og vender hende rundt.

Med en ny klat glidecreme skubber han sig tilpas forsigtigt ind igen.

Line fanger sin klit og nulrer den til hun kommer.

Tue afleverer også sin friske opsparing i hende. Hans orgasme er voldsom.

Sikke en omgang. Jeg sukker. De rejser sig.

"Det var godt arbejde. Tak for i aften," siger jeg på samme måde, som vi siger tak når en læsegruppe er afsluttet.

Lidt alternativt pensum, men anatomi og hvilke fag, der ellers kan passe ind her, kan man da altid bruge.

Ikke?

Jeg håber det. Ellers har jeg i det mindste nydelsen.

Det er blevet sent, men pizzeriaerne i Glostrup har længe åbent. Også på en hverdag. Vi ringer efter en skudefuld mad.

Energi skal der til.

Det er ikke sidste gang, at vi inviterer Line med til vores læseaften, og helt sjovt bliver det sikkert, når Sophie er tilbage fra staterne.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.