BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en lørdag sommeraften, hvor jeg og min kæreste, som hedder Christina, skulle i byen. Hun var 23 år, 165 cm høj, havde nogle frække C-skåls bryster og en fantastisk røv. Hendes krop tændte mig altid fuldstændig og hun var virkelig fræk og med på lidt af hvert – hvilket jeg ville udnytte senere på aftenen.
Vi sad og drak rødvin hjemme efter en god omgang mad. Hun var hoppet i en af hendes stramme halvkorte kjoler, der gik til midt på lårene, som hun vidste gjorde mig vild. Efter vi havde delt to flasker var vi blevet godt snaldret og ville afsted i byen. Dog, lige inden vi skulle ud af døren bad jeg hende om at tage g-strengen og bh'en af – og sagde hun ville blive belønnet for det senere. Christina adlød, og da det var sommer, var hun helt bundløs.
Vi kom ned i byen og tog ind på diskotetet og bestilte en øl, som vi tog med hen i en bås, hvor der var dæmpet belysning. Jeg var blevet godt liderlig af rødvinen og min kæreste kun iført den stramme kjole. Jeg kunne se hun også var godt tændt, for hun havde stive brystvorter, og havde set at flere fyre havde bemærket det og sendt hende længselsfulde blikke.
Jeg lænede mig hen mod hende og gav hende et vådt kys på halsen men jeg tog hende på brysterne og kunne mærke hvordan hendes brystvorter var stenhårde. Jeg førte min hånd ned til låret og førte langsomt hånden op til hende glatte fisse. Stak langsomt en finger ind, og kunne mærke hun var godt våd.
Jeg hviskede hende i øret. "Nårh, Christina. Du er vist møg liderlig – det skal vi nok få gjort noget ved". Hvorefter jeg stak fingeren i munden på hende, så hun kunne smage på sig selv, hvilket hun gjorde velvilligt i sin liderlighed.
Vi var blevet færdige med vores øl, så jeg sendte hende op for at købe to nye. På vejen derop lagde jeg mærke til, hvordan flere fyre kiggede efter hende. De kiggede specielt på hendes velsiddende bryster, hvor vorterne stadig tydeligt kunne ses. Der var også en fyr, der gik hen og lagde an på hende oppe i baren.
Christina syntes vist han var lækker, for hun stod lidt og snakkede med ham, inden hun kom tilbage med øllene. "Han ville vist gerne have dig med hjem, ham der. Du stod og snakkede med ham lidt længe. " Hun rødmede lidt og svarede ja.
Efter noget tid skulle hun lige hurtigt på toilet. Da hun var gået derud, gik jeg hen til ham fyren hun havde flirtet lidt med i baren. Han undskyldte og sagde han ikke vidste, at hun var med mig. Det var dog slet ikke derfor jeg havde opsøgt ham. Jeg spurgte ham "Jeg kunne se hun synes du så godt ud, hvad siger du til at komme med os hjem og få suttet pik af min kæreste?"
Han kiggede overrasket, men var helt klar på det. Da Christina kom tilbage, sagde jeg at vi skulle til og hjem for jeg havde vildt lyst til at kneppe hende. Vi gik udenfor, hvor Ulrik – ham fyren hun havde flirtet med – var gået udenfor – havde prajet en taxa. Vi satte os ind på bagsædet, og Christina tænkte slet ikke over, at der allerede sad en anden på forsædet.
På vejen hjem hviskede jeg hende i øret, at jeg havde en lille overraskelse til hende, mens jeg diskret begyndte at give hende finger. Hun havde svært ved at holde sin stønnen tilbage, og var godt liderlig da vi kom hjem. Vi stod alle 3 ud af taxaen, og Christina kiggede meget forvirret på mig. "Ja, skat. Det er så din overraskelse, jeg vil have du sutter pik på Ulrik her, når vi kommer ind.
Vi kom ind i soveværelset og jeg beordrede hende til at tage kjolen af, så hun var helt nøgen. Ulrik gjorde store øjne og hans pik blev straks stiv. "Du må vist hellere få gjort noget ved dem bule der, sæt dig på knæ og tag hans pik i munden. Ulrik havde sat sig på sengen og allerede fundet sin hårde pik frem. Christina satte sig på knæ og begyndte at sutte og slikke. Kunne se hun var godt liderlig og det tændte mig. Jeg havde taget alt mig tøj af og stod og gned min pik, mens jeg så på.
"Så, nu er det vist nok, læg dig på sengen, så Ulrik kan slikke dig. Det gjorde hun velvilligt, lagde sig og spredte benene, så han kunne komme til. Imens satte jeg mig på knæ ved siden af hende, og førte min hårde pik ind i hendes mund. Hun suttede velvilligt og tog den helt ind og lod mig kneppe hende i munden.
Kunne mærke hun nød opmærksomheden fra to liderlige fyre og det var frækt at høre hende stønne. Jeg bad Ulrik om at bruge sin fingre også – at han skulle stikke dem langsomt frem og tilbage. Imens jeg også var begyndt at lege med hendes faste bryster. Christina lå og blev mere og mere liderlig og stønnede højere og højere. "Ulrik, hun kan vist godt lide det, stik en finger i røven på hende også".
Det gjorde han, førte den langsomt frem og tilbage, og stak så en finger mere ind. Så min kæreste lå og suttede pik på mig og blev slikket og havde to fingre i røven af en fremmed fyr. Det var meget ophidsende. Det var ved at komme op over, så jeg bad Ulrik at sætte sig op i sengen. "Skat, jeg vil have du sutter ham færdig til han kommer dig i munden. Så vil jeg kneppe dig godt og grundigt imens".
Hun lagde sig ned på alle 4 og tog hans pik i munden igen. Jeg gik om bag hende og førte langsomt min pik op i hendes vildt våde fisse, der føltes godt stram om min pik. Jeg klappede hende hårdt i røven, men jeg førte min pik frem og tilbage, ramte helt dybt, og øgede mit tempo. Hun skreg af liderlighed.
Ulrik brølede også, og kom Christina i munden. Hun havde svært ved at sluge alt spermen, pga. hendes stønnen og nydelse. Jeg var også vildt tæt på, men stoppede og sagde at hun var dygtig. Så bad jeg Ulrik om at tage min mobil, så han kunne filme mens jeg kneppede min kæreste færdig. Så han steg ud af sengen og begyndte at filme.
Jeg vendte Christina om på ryggen og begyndte at slikke hende, kunne smage hendes lækre fissesaft og slikkede den i mig. Jeg førte en finger ind i både hende røv og fisse og begyndte at fingerkneppe hende langsomt. Det varede ikke længe før hun stønnede højere og højere og det strammedes om min fingre. Hun kom i et vildt brøl, og fuck det var frækt!
Jeg stoppede, satte mig op, og førte pikken op i hendes fisse igen. Det føltes vidunderligt at mærke, hvor våd hun var. Jeg holdt hende hårdt fast i benene mens jeg kneppede hende. Det var sindssygt fræk, og lige inden jeg var ved at komme trak jeg mig ud, og sprøjtede ud over hendes mave.
Ulrik fik lov at sove på sofaen i stuen og vi faldt i søvn på sengen godt udkørte. Sendte filmen til Ulrik næste morgen, så han også fik sig en lille souvenir med hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.