Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er opfølgeren til "Ægtemanden kom til efterorgie", som er en del af serien om Advokat-Anne.

Da Victor og Nicolas kommer tilbage fra nabo-sommerhuset, hvor de har badet og klædt om til aftensmad, smider de tøj hen til Nikoline. Hun er gået i bad i mit – altså Advokat-Anne - og min mand Michaels sommerhus, men i mangel af bedre, har hun bare viklet en sarong sirligt omkring sig.

SEX I DAG?

Det er sket på min opfordring. Hendes eget tøj har nemlig forputtet os under vores vilde rumsteren i soveværelset.

Men min sarong klæder hende. Flotte farver til en flot krop.

"Jeg synes, du bærer den sarong så flot," siger jeg til Nikoline.

Michael laver mad, og vi drikker rødvin. De to "nye" gæster – Nicolas og Victor – har også deres glas stående parat, og vi skåler for en hyggelig aften. En pludselig invitation af naboerne, der låner det sommerhus, der tilhører min bollevens forældre.

En lang, men lystig historie.

Helt nye er gæsterne jo ikke, når vi tager i betragtning, hvad der er foregået, og mon ikke også, vi nok skal hygge os videre? Alle mand – og kvinder.

Kartoflerne koger, bøfferne steger, Michael har skåret salat og lavet sovs. Uhhhm. Sovs. At dyppe det røde kød og de gyldne kartofler i sovsen. Smage. Slikke spidsen ren. Spisen af gaflen, altså.

Jeg bliver helt henført til egne tanker og fantasier.

"Jeg snupper et meget hurtigt bad. Vi spiser om to minutter," siger Michael, smider et viskestykke på bordet og tager bøfferne af induktionsvarmen.

Tøjet har han jo allerede smidt, og efter at Nikoline har prøvesmagt ham for en times tid siden, har hun de seneste ti minutter ædt ham med øjnene.

Det tænder mig.

Tænder mig, at den mand, som jeg elsker – og som jeg elsker med – er så eftertragtet af kvinder, der er 15 år yngre end jeg.

Michaels pik hænger slap, men lang og tyk mellem hans ben.

Jeg får også lyst til at sutte ham, men må hellere vente til den værste sult er stillet. Maven rumler. Fissen kilder også, men den må vente. Den er vist også nærmest blevet overfodret i dag, men man tager ikke på af ekstra portioner med sex. Det håber jeg ikke. Så bliver jeg vist en tyk madame på et tidspunkt.

Michael giver et flygtigt kys, da han går forbi mig. Nikoline får også et. Som søstre vi dele...

"Hvad med jer to, fyre? Italieneren og den lyse dansker...? Skal I have en krammer," spørger Michael. Han springer nøgen hen mod de to.

De trækker sig lidt. Michael går videre med et grin.

"Skål. Få nu tømt den flaske. Jeg har lukket de næste op. Vi er jo ikke kommet for at snakke. Man kan så også diskutere, om vi er kommet for at drikke. Jeg kan finde på langt bedre beskæftigelse i dette selskab," siger han og forsvinder ud i badet.

Jeg skåler med Nikoline, hendes italienske kæreste Vittorio – altså Victor – og Nicolas, som både er hendes eks-kæreste og en deltids-trekants-bolleven. De unge mennesker vil have det avanceret har jeg forstået.

Det skal jeg ikke forhindre.

Victor er nydelig i tøjet.

Hans 170 centimeter høje – eller lave – slanke krop er klædt i en kortærmet skjorte og lyse bukser. Han har flotte sko på. Han er vel fra Italien. Hans trimmede skæg er lige så flot som i eftermiddags. Og det er mørkt som hans hår på hovedet. Og dernede. Det med "dernede" fik jeg jo en indføring i lidt tidligere. Hans blev også ført ind.

Nicolas er lys, og det afslører hans pikhår ikke. Hans blonde hår går nemlig ikke igen mellem hans ben, men han er 185 centimeter høj, og så er hans pik dejlig stor.

Et sted mellem Victors og Michaels.

Jeg smiler til Nikoline. Indforstået.

Vi kvinder kan sagtens tolke, hvad vi tænker på, og mon ikke der bliver pik nok til os begge?

"Nå, der er et minut til Michael er klar – klar til at spise. Dæk bord, gæster," kommanderer jeg for sjov.

"I har slet ikke oplevet, hvordan jeg kan være. Hvor skrap altså," siger jeg mens tallerkener og bestik bliver sat på det ovale træbord.

De tre unge mennesker smiler. Nikoline forklarer lige Victor, hvad jeg mener. Den danske humor – den kan være svær at sluge.

"Det kan være, I kommer til det senere på aftenen. Altså til at høre mine kommandoer.

"Ryd bordet", "vask op", "skænk mere vin", "giv mig pik," "knep Nikoline hårdt". Eller hvad med "slik hendes fisse mens jeg bliver taget doggy". Jeg kan altså bestemme ret meget her i huset," siger jeg.

Michael kommer tilbage fra badet. Han er vitterligt hurtig, når det gælder.

Vi sætter også til bordet.

"Jeg er altså sulten. Efter mad. Kød," siger jeg og sender kartofler, bøf og bearnaisen rundt.

Det meste når rundt og kommer op til mig.

"Jeg skal også bede om sovsen. Jeg elsker sovs," siger jeg og slikker mig om munden.

Michael kysser mig. Vi sidder på den ene side af bordet mens Nikoline og Victor sidder over for. Kæresteparret.

Jeg har Nicolas til bords på min højre side. Han er for bordenden. Jeg kigger ned på hans lår. Og på hans skridt.

Der bliver rart at få stillet sin sult. På flere måder.

Vi sludrer om løst og fast. Alt handler ikke om sex.

Vi skåler og drikker videre på en helt almindelig torsdag.

Det kan være, jeg må flexe om fredagen, hvis det her tempo fortsætter. Der bliver skænket op igen. Det duer ikke at gå på arbejde med vildt ondt i hovedet, for slet ikke at tale om, hvis ens underdel er fuldstændig øm-kneppet.

Det snurrer i kroppen. Mest i hovedet. Vinen gør godt, og jeg lægger min højre hånd ned i skridtet på Nicolas. Jeg presser min hånd mod hans pik. Der er blødt, men han smiler til mig. Jeg presser hårdere, og jeg begynder at massere – gnide – med min hånd.

Han rykker lidt på stolen.

Jeg er helt ugenert.

Nikoline og Michael læner sig lidt frem, så de kan se, hvad jeg laver.

Nicolas kigger på min åbenstående silkekåbe, og jeg skyder brystet – og mine bryster – lidt frem. Jeg presser min hånd helt ind i skridtet på ham. Maser nærmest hans pik, som nu er stiv.

Han stønner.

"Nå," siger jeg som det mest naturlige i verden. Kigger mig omkring. Maden er spist.

"Velbekomme".

"Jeg har noget is i fryseren, men det er vist også den eneste dessert, vi lige har i huset. Vi plejer trods alt ikke at have uventede gæster," undskylder jeg.

Michael griner.

"Næææ, Jannick er vel efterhånden blevet så fast en ven af huset, at han ikke er gæst. Desuden opholder I to jer nok kun ved bordet, når I boller her," siger han og slår ud med armene.

"Ja velbekomme til jer, " siger Michael.

"Jeg håber, I kunne lide det, jeg havde frembragt i køkkenet. Så må vi se, om vi kan finde på noget at tilberede i andre rum. Må jeg foreslå en selskabsleg," siger Michael og griber en tom rødvinsflaske.

"I tager af bordet og ordner det, piger, mens de to unge gutter og jeg snupper en cognac. Sæt kaffen over med det samme."

Sikke han da kan, tænker jeg.

Nikoline rydder hurtigt af bordet.

Min sarong – som Nikoline har på - smutter ned i skyndingen og blotter hendes bryster. Drengene ved sofabordet set det ikke. Godt jeg kan nyde det mens jeg sætter i opvaskemaskinen. Den store oprydning må vente. Til senere. Eller til i morgen eller hvornår.

Jeg er ikke så meget husmor at det gør noget. Så hellere en housewife, der er desperat efter pik.

"Vi skal lege "den som flaskehalsen peger på". Det har drengene og jeg lige besluttet. Vi kan lige så godt få noget ud af de tomme flasker, og det er samtidig en gammel, enkel leg, som indeholder noget spænding," siger Michael henne fra sofaen.

"Det lyder som en rigtig god idé, ikke også Nikoline," siger jeg og lukker opvaskemaskinens låge.

"Tjooo," siger Nikoline lidt tøvende.

"Men betyder det så ikke, at vi eventuelt skal gøre noget med en af samme køn," siger Nikoline.

"Jeg ved godt, at jeg slikkede Inges kusse i eftermiddag, men faktisk er jeg ikke så meget til pigesex. Sorry, Anne," siger hun.

Hun trækker på skuldrene.

Jeg smiler.

"Det er da helt i orden, søde. Jeg kan altså godt klare mig ved kun at få pik. Jeg mener – det er nogle yderst kompetente pikke, der sidder der i sofaerne," smiler jeg og går fra køkkenet over mod de andre.

Jeg tager Nikoline i hånden undervejs.

Vi går over og sætter os.

3 plus 2-sofaerne er næsten fyldt op. Der sidder to i hver, og så har Victor sat sig i en lænestol. Pigerne for sig og drengene for sig. Indtil videre. Jeg tvivler på, at vi bliver ved med at sidde sådan.

"Jeg vil begynde," siger jeg og rejser mig op igen næsten inden jeg er blevet sat.

"Ok, din liderlige......skønhed," smiler Michael.

"Men," tilføjer jeg, "vi må alle have lov til at sige nej til én ting hver. Er det ikke i orden. Jeg mener, Michael....er du så vild med at blive kneppet i røven?"

"Du har ret," siger han. "På det punkt ligner jeg vist ikke din bolleven, efter hvad jeg har hørt nogle snakke om."

"Han har bare et naturligt forhold til sin krop, skatter, men rolig nu. Vi begynder forsigtigt. Hov. Vi gider da ikke sidde hernede på gulvet. Jeg skriver lige nogle sedler og lægger omkring flasken," siger jeg og griber ud efter papir og kuglepen i avis-holderen ved siden af sofaen.

Jeg skriver ved det lave egetræssofabord – design, naturligvis – og skubber mig forbi Nikoline, så jeg kan lægge sedlerne på plads.

Jeg sætter mig på hug på gulvet. Kåben glider lidt til side. Det giver mig kuldegysninger på den liderlige måde, at de kan se mit undertøj.

"Den flaskehalsen peger på skal....."

Min åbne kåbe kan heldigvis ikke skjule mit undertøj, så der er nok af bar hud som inspiration.

"....skal.......skal".

Jeg drejer flasken hurtigt. Den snurrer mod det glatte trægulv. Et par rødvinsdråber pletter.

"Skal......slikke min kusse," råber jeg.

Nikoline kigger hurtigt ned på mig.

"Rooooolig nu," siger jeg og smiler til hende.

"Jeg ved da godt, hvem jeg håber, det bliver," tilføjer jeg og former navnet V-I-C-T-O-R med mine læber.

Flasken kører langsommere og langsommere. Jeg har virkelig fået sat den i svingninger. Fallos-symbolet med kraft.

Michael, Victor, Anne – den drejer, men jeg håber da ikke, jeg skal slikke mig selv... - Nikoline, Nicolas, Michael og "VICTOR", udbryder jeg begejstret.

"Det er Victor, der åbner," siger jeg og rejser mig op. Jeg stiller mig ud midt på gulvet med spredte ben.

"Kan du forstå det, skattemand. Du skal åbne. I helt bogstavelig forstand...men heldigvis er det med "kusse" sikkert det første ord, man lærer som ung studerende i Danmark," griner jeg mens Victor kommer hen til mig.

Han stiller sig foran mig og skal til at kysse.

"Ah, ah, ahhhh. Du skal slikke min kusse. Kom bare i gang, italiano-fyr," siger jeg og slikker mig om munden.

Jeg trækker lidt ud i min kåbe. Men ikke mere end antydning. Resten må Victor selv klare. Jeg kigger over på Nikoline, der har sat sig i sofaen. Hun sidder alene i sofaen. Rasmus og Michael sidder over for. Hendes farvestrålende sarong, som hun har lånt af mig, stritter lidt ud i nuancen i forhold til det mørke læder på sofaen, men de to mænd kigger nu meget godt på hende.

Jeg mærker Victors ånde mod mine lår. Ser, han er gået i knæ.

Nikoline har samlet sine ben. Selv om hun har været meget åben i forhold til Michael, Nicolas og de andre, skal de ikke have lov til at se lige op i hendes fisse, sådan som hun sidder i sofaen ved bordet.

"Du virker da lidt tilknappet," siger Michael og kigger direkte over mod Nikoline.

"Jeg synes da ellers, vi kender hinanden. Er det kun din kæreste, der skal have lov til at udfolde sin liderlighed," tilføjer min mand og peger med hovedet i retning af Victor og jeg på gulvet.

Nikoline gør ikke mine til at vise mere end arme og lår. Jeg smiler. Hvad har Michael regnet med? At en kvinde spreder ben bare fordi hun har suttet pik? Det er ikke min erfaring, at det behøver at hænge sådan sammen.

Victors skægstubbe rammer mine lår, og hans slanke, fine fingre trækker i mine trusser.

Stoffet er så tyndt, at jeg mærker hans fingre mod mine kønslæber. Han hiver ud i stoffet – uden at tage fat i mine kønshår. Jeg kigger ned på ham, og han kigger op. Vores øjne mødes, og jeg nusser hans hår mens han trækker mine trusser til side.

Victor har kneppet min skønne, modne, men stadig våde kusse tidligere, men han slikker nidkært inde mellem mine opsvulmede læber.

Jeg roder i hans hår, og jeg kæler med min mave og med mine bryster. Presser dem op og kigger hen på de tre andre.

De ser vores leg.

Michael sidder bare i boxershorts. Nicolas er fuldt påklædt, men da han ser min kusse, og da han ser, hvordan Victor spreder mine læber og slikker hver et stykke klit og lyserødt mellem mine ben mens han krammer mine lår, rejser den unge mand sig.

Han går lidt ud på gulvet, smider sine jeans og sokker, krænger t-shirten over hovedet og lægger den på sofaen. Så smider han sine boxershorts.

Hans pik vipper ud. Næsten helt stiv.

Han lægger sine shorts på sofaen og sætter sig på dem. Så kom der da ikke piksved og andre safter på læderet. Forhåbentlig ikke, tænker jeg mens jeg kigger skiftevis på sofa-gæsternes reaktion og på Victors aktion.

Nicolas sætter sig nøgen. Læner sig tilbage. Kigger over mod Nikoline. Eks-kæresten og bolle-veninden.

Han håber, de snart skal kneppe igen. Det ser jeg på ham mens jeg mærker en kildren, der forplanter sig op fra kussen til mit lystcenter i hjernen.

Min vejrtrækning bliver mere stødende, men jeg tager en dyb indånding og siger:

"Sådan, Victor. Så skal vi køre en ny runde".

Jeg skubber ham væk, retter på tøjet, så mine trusser igen dækker min kusse.

Så er det Victors tur til at sige, hvad den næste skal, når flaskehalsen peger på den.

"Men hvad gør vi, hvis det nu er to fyre eller to piger, der skal gøre noget sammen," spørger han usikkert og kigger over på Nicolas og Michael.

"Vil du ikke sutte deres pikke," spørger jeg. Som om jeg er tankelæser.

"Njaaaaaarrr," siger Victor. Han trækker på det, men det er vist den høflige udgave af et nej.

"Vi finder ud af det."

Drej den. Kør med den. Flasken, opfordrer jeg.

"Den som flaskehalsen peger på skal.....øhhhhhh......kneppes," siger Victor, som ikke leder så meget efter ordene. Han skal bare lige finde på, hvad der skal ske.

Både Michael og Nicolas retter sig op. Det er åbenbart et sprog, de forstår, for uanset hvad, sker der noget med den heldige om lidt.

"Skal kneppes af hvem," spørger Nikoline vakst.

"Den første og bedste," svarer Victor lige så rapt. Det er ikke til at høre, at han ikke har været i Danmark i mange år. Han er ikke tabt bag en italiensk sportsvogn. Der er kraft i ham. Både for oven og for neden.

Han fanger sproget med det samme. Sproget og kvinderne.

Flasken kører rundt.

Jeg har sat mig på skamlen mens Victor står ved siden af flasken. Så er han måske også parat til at overfalde én, hvis han bliver den heldige.

Flaskehalsen peger på Nicolas, og han er i den grad klar. Han pik står nonchelant op i luften, og selv om jeg sidder lige ved siden af ham – jeg kan række ud og røre hans pik – gør jeg ikke mine til at rejse mig.

Jeg kigger på Nicolas. Kigger rundt. På Nikoline.

"Det kan være, du enten skal satse på en af drengene – eller på hånden," siger jeg og nikker ned mod hans pik. Den glinser fra pikhovedet.

Jeg føler mig fristet, men Nikoline rejser sig.

"Hvad så skat. Skal vi til det igen," siger hun og kanter sig forbi mig. Hun hiver op i sin sarong. Jeg kan se hendes bølgende bagdel, og Michael kan sikkert se noget andet. Han kigger. Og sidder tæt med Nicolas i to-personers-sofaen.

Nikoline tager Nicolas om halsen og kravler op på hans lår.

Hun tager fat i den drilske sarong og trækker den op foran maven, så hendes fisse er fri, og så fører hun sin fisse hen over hans pik. Sænker sig langsomt.

Måske har jeg troet, at Nikoline skal varmes op. Hun har bare siddet og virket helt upåvirket af, at Victor har slikket min kusse.

Men hun er lige så klar som Nicolas, og hendes trimmede, blonde stribe hår kører snart langs Nicolas pik. Jeg bøjer mig lidt til højre. Så kan jeg se det.

Han stønner, og hun læner sig tæt ind til ham.

Victor har sat sig ned, men kigger nysgerrigt. Han er ikke uvant med at dele sin kæreste – lige nu er han bare passiv i handling, men ikke i ord.

"Hvor er det bare dejligt at se. Knep min kæreste, Nicolas. Tag hende bare," siger han med sin accent.

Nicolas tager fat om eks-kæresten, og han åbner hendes sarong, så de bløde og store bryster falder ud i hans hænder. Michael tager hendes klæde. Han får også noget ud af at se nøgenheden.

Han gnider sig i skridtet. Lidt mere end bare det, der kræves for at rette på pikken.

Nikolines lysebrune krop gnider næsten op ad min mands. Så tæt sidder de.

"Kom. Kom skatter. Stød din pik op i mig," siger Nikoline højt. Victor kan høre det, og han brummer veltilfreds.

Vi kan alle se resultatet.

Nicolas gør, som han får besked på, og selv om han sidder i sofaen og ikke kan få den maksimale kraft på sine stød, kan jeg se, at sofaen giver lidt efter.

Bare designet nu kan holde? Vi kan næppe gå ned i møbelhuset og få erstattet en sofa til 24.000 kroner – bare for den korte sofa – på grund af kneppe-uheld?

Jeg smiler.

"Husk, Victor, det er dig, der bestemmer, hvornår de er færdige. Det var dig, der drejede med flasken," siger jeg og kan stadig mærke suget fra hans tunge i mit skridt.

Jeg er lidt beregnende.

Hvorfor lade Nikolas skyde sin sperm af i Nikoline, hvis jeg får mulighed for at få hans opsparing? Kvinde er kvinde værst...

Nikoline rider hurtigere og hurtigere, og vi ser sveden glinse på dem begge. Nicolas stønner højlydt, og Michael klemmer sig lidt over til højre side i sofaen for ikke at komme helt i nærkontakt med den unge fyr. Utroligt at mænd er så bange for "det", tænker jeg.

Helt genert at Michael nu ikke. Det ville også ligne ham dårligt. Ikke mindst efter den afsutning, han lod Nikoline klare i alrummet.

Han knapper sine bukser op og hiver pikken frem. Nikoline og Nicolas ænser ikke, at der sidder en pikspiller ved siden af dem.

"Det er i orden at du gnider din kæp, skatter, men det er altså snyd, hvis du gør det selv. Der skal også være noget for os andre at lege med til de kommende runder," siger jeg.

Nikoline og Nicolas kigger. Men kun et halvt sekund. Herregud. Endnu en nøgen pik.

Nikoline læner sig tilbage, hun svinger med det opsatte hår, og hendes bryster hopper op og ned og til siden.

Nu kan både Michael og jeg tydeligt se, hvordan Nicolas tykke pik kører ind og ud, og Victor går over for at betragte sit værk.

"FINE," siger han. Slut.

Nicolas tager fat om Nikoline og hun gør heller ikke mine til at afbryde de meget intime bevægelser.

"Slut," befaler Victor og tager fat i Nikolines arm.

Han trækker hende nærmest af Nicolas. Hun følger med. Ellers havde det nok været svært for den lille italiener at tøjle en liderlig nordbo og hendes knepper.

Nicolas' pik stritter glinsende, og jeg kan dufte Nikolines safter, da hun bliver taget fra eks-kæresten og bolle-vennen.

"Du plejer da ellers ikke at være nærig med at jeg kan komme i hende," siger Nicolas.

Victor ignorerer ham.

"Du skal dreje," siger jeg til Nicolas og kigger direkte på hans pik.

"Rejs dig op og gå derhen. Hvis du kan komme til".

Nicolas smiler til mig. Jeg griber ud efter hans pik, da han går forbi, og mens han bøjer sig ned for at dreje flasken, går jeg ud i køkkenet og tager en flaske hvidvin og nogle kolde øller fra svaleskabet.

"Gå bare i gang. Hvis det er noget, jeg skal involveres i, skal jeg være der som en mis," siger jeg.

Tager en bakke og retter an.

"Den som flaskehalsen peger på skal sutte min pik," siger Nicolas.

"Protest," udbryder Michael. "Kan han godt bare igen?"

Han ser forurettet på mig, men jeg nikker.

"Jeg vil nyde at se Victor sutte Nicolas," siger jeg, inden Nicolas bøjer sig ned og drejer flasken.

Hans bagdel stritter op i mit ansigt, da jeg går forbi, og hans store, glatte nosser dingler mellem hans trænede ben.

"Det er helt i orden," siger jeg. Hvis jeg ikke havde bakken i hænderne, ville jeg give hans bagdel et klask.

Nu nøjes jeg med at kigge. Sætter bakken og stiller mig foran ham.

Flaskehalsen drejer. Sandsynligheden for, at Victor eller Michael skal vægre sig mod at slikke den klare kæp, er stor. Lige så stor om at Nikoline eller jeg får lov. Nicolas navn ligger også på en seddel omkring flasken, men vi kræver ikke, at han skal slikke sig selv.

Han kunne ellers godt.

Den pik er god, lang og tyk.

"Aaaannnneeeee," udbryder Nicolas mens jeg står og drømmer lidt hurtigt.

Jeg vågner op, og det kræver kun et langt skridt og et "ned-i-knæ", inden jeg har hans fisse-duftende pik foran mig. Nikoline er ikke til pigesex. Desværre. Så det er næstbedst, at jeg får lov til at slikke hendes safter i mig fra pikken, der lige har været oppe i hende.

Jeg tager grådigt fat i hans pik. Malker den med hånden, klemmer hans nosser og lader mine læber rotere lige fra glans til det nærmeste, jeg kan komme roden, uden at det bliver ubehageligt.

I dag har jeg været liderlig som aldrig før. Kan ikke mindes, jeg har fået så meget pik som de seneste timer. Men jeg ønsker mere, og jeg vil udnytte, at Nicolas har været tændt for få minutter siden.

Jeg vil mærke ham i min mund. Hans udløsning. Hans sperm, der kriller på min tunge, pirrer mine smagsløg og forsvinder som en herlig klump ned gennem min hals.

Victor går hen bag mig, og selv om det måske er mod reglerne, krænger han min kåbe af. Han løsner min bh, så mine bryster – noget mindre end Nikolines, men stadig flotte – falder forsigtigt ud neden under Nicolas.

Victor forstår at hjælpe sin kammerat. Og mig.

Jeg kigger nærmest bedende på Nicolas, men slipper ikke hans pik. Tager hårdere fast, nuldrer hans nosser og får også et par fingre ind mellem hans balder, hvor jeg klemmer hans mellemkød. Det er ikke kun Jannick, der kan lide sådan noget.

Det er jeg næsten sikker på. Det er i hvert fald værd at prøve, hvor den ekstra cylinder sidder på mændene.

Nikoline sidder halvnøgen i sofaen, men hun er ikke længere alene.

Michael har sat sig over ved siden af hende – noget ureglementeret. Hans pik titter stadig bare ud over buksekanten, hvis man da kan sige "titte" om en velvoksen pik som hans.

Mens jeg sutter og gnubber Nicolas, kæler Michael med Nikoline.

Hans fingre kører på hendes lår, han nusser hendes bryster, og de begynder at kysse. Han spiller sin pik, og hun lægger sin hånd over hans.

Hun har været der før.

Jeg kan ikke gøre andet end at gøre mit bedste, og jeg ser på Nicolas fjerne blik, at min behandling begynder at virke.

Det gør Michaels også. Nicoline er åbenbart let at tænde efter sit ridt på Nicolas, for hun rejser sig og trækker Michaels bukser af, hun kæler med hans stive pik og begynder også at sutte ham.

"Kom, kom, kom," stønner Nicolas, og jeg sutter og hiver og skubber endnu mere ihærdigt.

Pludselig stivner han. Jeg fortsætter mens han står stiv som en støtte.

Spermen sprøjter ud i min mund.

Jeg synker de første sprøjt og trækker så hans pik så langt ud, at de næste skyder ned på min tunge.

Victor kigger. Det gør Michael også mens Nikoline er optaget af selv at have en pik i munden og en hånd omkring Michaels velvoksne fyldige nosser i pose.

"Hvor er du bare god til at sutte pik, skat," siger Michael.

"Ja. Du må også gerne sutte min. Lige med det samme," tilføjer Victor, som stadig er vaks på vokalerne.

Jeg skal til at sige noget, men får lidt sperm galt i halsen. Hoster. Smiler med tårer i øjnene.

"Næ, næ, næ, Vittorio. Sådan spiller hverken pikken eller klaveret," siger jeg, men kan se, han ikke helt forstår.

Jeg ignorerer hans forvirring.

"Kom herover".

Han går et par skridt, jeg rejser mig op og giver ham en meget, meget vådt tungekys med hvidt på.

"Så kan du godt sætte dig. Nu er det min tur til at dreje."

"Den flaskehalsen peger på skal tage alt tøjet af mig og bestemme, hvem der skal kneppe mig," siger jeg og bøjer mig ned.

Jeg har stadig både mit dyre undertøj og kåben på, men jeg ser lidt nysgerrigt til, hvordan både Nicolas og Michael nærmest er nøgen, og Michael har også et par fingre langt oppe under Nikolines sarong.

Det er tydeligt, at han sagtens kan komme til. Nikoline sutter. Og klynker. Min man kan noget selv med de helt små midler. Faktisk har han slanke fingre, men så kan de jo også lettere kilde de rigtige steder.

Flaskehalsen peger på Nikoline.

"Du var heldig, Nikoline. Det er ikke nødvendigvis dig, der skal gøre det gode ved mig. Du skal bare tage mit tøj af," siger jeg.

Nikoline slikker og sutter i en lidt akavet stilling, for hun vil ikke knæle ned på gulvet. Det er tydeligvis alt for rart for hende også at have Michaels fingre oppe i hendes fisse.

Michael kommer mig til undsætning. Hvor stort gjort. Hvor uselvisk.

Han skubber hende blidt væk, kysser hende og siger, at hun skal klæde mig af.

Nikoline rejser sig, men idet hun træder ud fra sofaen, trækker Michael i hendes sarong. Hun står fuldstændig nøgen. Vender hovedet om mod ham og smiler.

"Tak. Måske kan det få jer handyr til at droppe legen og komme ud i virkeligheden," siger Nikoline, som står med sine 172 velproportionerede centimeter lige her i stuen.

Hun vender sig om mod Victor, kører en finger drillende op gennem sin revne, kredser lidt om sin korte, tynde, blonde fisse-frisure og sutter på sin finger.

"Er det ikke snart os to, skat," siger hun. Uden at standse.

Nikoline går hen bag mig, og hun tager blidt fat i min kåbe, som hun trækker af og kaster hen i hjørnet. Jeg har fundet ud af, at hun ikke er til pigesex – men hun prøvede det alligevel – men hun er frisk nok til at berøre mig erotisk og kæle for mine skuldre, ryg og lænd. Hun står helt tæt på mig, jeg mærker hendes ånde, og jeg ser, at mændene tænker.

De er allerede langt videre. De er nået dertil, hvor to kvinder ligger og tilfredsstiller hinanden.

Jeg tager armene over hovedet og roder i mit hår. Nikolines hænder er på min mave, hun klemmer mine bryster under blonde-bhen, og hendes hænder bevæger sig ned mod mine trusser.

Lige inden hun rammer mit venusbjerg, stopper hun. Går om bag mig igen, og da hun hægter min bh af, lægger hun samtidig sine hænder over mine bryster.

Victor har sat sig, men han er vildt urolig, og pludselig knapper han sine bukser op.

"Jeg vil også være nøgen," siger han.

Michael rejser sig også op. Han knapper sin skjorte op.

"Også mig. Når de to kvinder kan, så kan vi også. Solidaritet. Ligestilling hedder det vist," siger Michael og står nu høj og erigeret – og nøgen.

Nicolas er en tyr. Jeg kan se det på ham, og selv om udløsningen stadig ligger som en skøn bismag i min mund, har han spillet sin pik til næsten stor størrelse igen.

Victor kan heller ikke skjule en rejsning. Jeg kigger ham dybt i øjnene samtidig med, at han smider det sidste stykke tøj.

Nikoline fjerner min bh, men hendes hænder hviler varmt over mine bryster og de strittende vorter.

Hendes hænder glider ned. Blotter mine bryster og fortsætter i en uafbrudt bevægelse ned mod mine trusser.

Hun sætter sig på hug. Drengene sidder i en vinkel, så de nærmest kan kigge lige op i hendes herligheder, og selv om de alle har set det, der dukker op, da Nikoline trækker mine trusser af, kigger de grådigt.

Få sex i dag

Silken glider ned over min dusk. Så langsomt, at jeg nærmest kan mærke hvert af de mørke hår, der kommer over den hvide trussekant.

Fyrene kigger opmærksomt. Selv om de er glatte – og sikkert selv til glatte – kan jeg se, hvordan de alligevel tænder på at se et naturligt køn.

Nikoline er så tæt på mine baller, at jeg skriger efter at blive kysset. I tankerne. I ønskedrømmen.

Hun tager fat i trussen forfra, og da hun – måske ved et uheld – rammer min dusk, giver det et lystigt stød i mig. Jeg skriger stille og mine ben bliver næsten slappe.

"Åhhhhhh, jeg har sådan en lyst. Også til dig," siger jeg og vender mig, så jeg kigger direkte på hende.

"Det er mig, der bestemmer, hvem der skal kneppe dig," siger Nikoline.

Hun har ret.

"Det skal vææææære...." Nikoline kigger rundt på de tre hanhunde, som ville logre, hvis de havde en hale.

Nu stritter de bare med pikkene.

De er klar.

"Victor. Kom søde Victor og knep Anne. Du er så god. Og du skal ikke snydes for det sidste af hende," siger Nikoline.

Jeg ånder lettet op. Michael kan jeg have til daglig. Nu vil jeg have så meget ung pik som overhovedet mulig på denne skønne dag, der snart bliver til aften. Vi har slet ikke trukket for. Tænk hvis nogle kom tæt på og kiggede ind? Det ville bare være endnu bedre. Kiggeri er godt – deltagelse er bedre.

Jeg ser på Victors markerede ansigt, hans mørke, korte skæg og hans lange, men ikke så tykke pik.

Han går hen mod mig, omfavner mig, og hans pik rammer mig lige ved navlen.

Vi kysser. Lidenskabeligt midt på gulvet.

Nikoline går nøgen tilbage mod sofaen, men inden hun når at sætte sig, har Michael grebet hende og sat hende på sofabordet.

Han spreder hendes ben. Mere når jeg ikke at se, inden Victor blidt vælter mig omkring på et lammeskindstæppe på trægulvet.

"Slik min fisse," hører jeg Nikoline sige, og selv om jeg ikke kan se, hvad der foregår, kan jeg tænke mig til, hvad Michael mæsker sig i. Nicolas har kiggerens rolle, og det kan jeg også lide.

Victor har presset mine lår ud til siden, og vi ligger med bagdelen ind mod sofa-arrangementet. Så de tre øvrige kan uden problemer følge med i, da jeg bliver penetreret af Victors italienske stang.

Igen.

Men jeg kan ikke få nok.

Mødet på stranden tidligere i dag, Jannicks og Rasmus' pikke, der satte gnist til min lyst, har under solens vej over himlen udviklet sig til at bål, der ikke er til at slå ned.

Min lyst til pikke er ved at fortære alt.

Jeg river Victor på ryggen.

"KNEP MIG," skriger jeg så højt, at alle får et chok.

"PUL MIN LIDERLIGE KVINDE-KUSSE," skriger jeg mens jeg kaster hovedet fra side til side.

Victor presser mine ben så langt op mod mit hoved, at det begynder at stramme i haserne. Nok træner jeg – også mere end sex – men lidt stiv er jeg jo også. Der minder jeg om fyrene.

Hans pik kører ind og ud ad mig, og min kusse, som dårligt er nået at dampe af, sender kaskader af safter ud sammen med hans stød.

Det løber ud ad mig. Kilder hele vejen ned mod det hvide lammeskind.

Et arvestykke. Nu med patina.

Nikoline stønner.

"Ja, giv mig også fingeren der," siger hun, og jeg når at tænke på, hvad "også" dækker over. Michael er klar til at have en finger med i spillet over det hele. Jeg tænker på Nikolines blonde, tynde dusk, som er noget helt andet for Michael at slikke.

Han sidder garanteret og spiller sin pik. Eller får Nikoline til at massere sin kæp. Jeg har også udsigt, for Nicolas har sat sig på knæ på gulvet. Han onanerer vildt og inderligt mens han ser på Victors pik, der mæsker sig i mine safter.

"Ryk nærmere," siger jeg mens hele min krop bliver skubbet frem og tilbage, og det lykkes mig at få højre hånd til at lege med hans nosser og klemme på hans mellemkød.

Jeg kan ikke komme til at presse en finger op. Victor er for ihærdig.

Victor kysser mine bryster og min mund. Hans skæg kradser mandigt, og han pruster mig i øret. Jeg prøver at holde fokus ved Nicolas' røv, og selv om jeg ikke kan se ham for Victors ansigt, kan jeg høre, at både hans og mit arbejde gør sin virkning.

Victor er ret stille sammenlignet med Nicolas. Et tyst IC4-tog – italiensk fremstillet – mod et damplokomotiv fra Søren Frich i Aarhus. Forskellen er bare, at Nicolas er ung – og Victor kan køre rigtig godt.

Endnu et tog fløjter. Det stønner i hvert fald. Nikoline kommer i en orgasme, og jeg vil også til at give mig hen.

"Åhhhhrrrrr," stønner hun.

"Jeg er bare så vild med at blive slikket af sådan en mand. En rigtig mand. Og din store, stive, tykke kæp, der bare står og savler. Vildt godt," sukker Nikoline og glider – ja nærmest glider – ned ad bordet og giver Michaels pik et par hurtige sut.

"Stop, Victor. Stop, stop, stop."

Nikoline bestemmer, og hun råber.

"Og I to andre kan også godt få fingrene væk fra kæppen. I er jo ikke nået til finalen endnu," siger hun.

Finalen. Hun siger det selv. Jeg ved lige, hvad der skal ske. Jeg bestemmer.

Rejser mig, hælder vin op til mig selv. Heldigvis er flasken og glassene ikke væltet på trods af, at Nikoline bredte sig og spredte sig på bordet. Jeg hælder op til de andre, men flytter bakken over på spisebordet.

Jeg ved, hvad der skal ske.

"Nu drejer jeg flaskehalsen, og den som flaskehalsen peger på skal bestemme, hvad Nikoline skal udsættes for," siger jeg og blinker til Michael.

Vi har ikke aftalt noget, men forhåbentlig ved han, hvad jeg gerne vil se.

Jeg drejer flasken, og da den er lige ved at ramme Victors navn, giver jeg den et lille vrid.

"Michael".

De andre protesterer ikke.

"Anne...." begynder Michael, og Nikoline ser allerede lidt forskrækket ud. Hun er hurtigt blevet frisk efter sit klimaks. Gad vide om vi ikke kan oplære hende til noget pigesex, tænker jeg.

"Anne skal ikke snydes, så Nicolas....nu må du tage pikken i den anden hånd og få kneppet hende godt og grundigt," siger Michael.

Så er feltet snævret ind til to fyre. Nicolas virker bestemt ikke utilfreds.

"Så kom her. Vi kan lige så godt varme op," siger Nicolas, som ellers virker varm nok. Han trækker mig over mod den to-personers-sofa, hvor han har siddet den tid, hvor han ikke har kneppet. Han lægger mig ned, og han tager fat i mit venstre ben og lægger det op på sofaryggen. Så kan vi være her.

Jeg er stadig våd. Han behøver ikke forspillet.

"Åhrrrr, jeg trænger sådan til pik," stønner jeg.

"Det gør Nikoline også," siger Michael.

"Hun skal have to pikke. Jeg tager hendes fisse, og du – Victor – må snuppe det bagerste hul. Er du mand for det," siger Michael som det mest naturlige i verden.

Victor nikker. Nu skal han kneppe sin kæreste lige der mens hun også bliver taget af en anden.

"Hvordan," siger Nikoline tøvende.

"Jeg har styr på det," siger Michael og tager fat i Nikoline.

Nicolas lægger sig ned over mig. Jeg mærker hans varme og fugtige krop. Og hans pik. Jeg spekulerer ikke på, hvordan de vil klare Nikoline. Jeg må høre det.

Men brudstykkerne af min mands instruktion fortæller mig, at Nikoline skal bøje sig lidt forover, sætte venstre fod op på stuebordet, så Michael kan kneppe hende forfra i hendes fisse. Mon han holder fast i hendes bryster?

Victor må så prøve at smutte ind bagfra.

"Her er glidecremen," siger Michael, som har haft den i køkkenet. Af alle steder.

"Selv om du ikke er så stor, må der hellere lidt til," siger Michael og kysser Nikoline.

Hun har ikke tabt gnisten efter hendes orgasme for ti minutter siden, og hun nyder at blive begæret af den mand, der er næsten 20 år ældre end hende.

Jeg hører, de giver sig lidt. Bøvler lidt med at finde de rette stillinger, men Michael trænger op i Nikoline.

Hun er smurt godt, for hans pik hører ikke til de mindste. Hun stønner, men Michael nyder også at komme op i hende. Nu har han haft den i hendes mund, og hun har været i hans, men pludselig mødes pik og fisse helt tæt.

Nicolas kigger over, men han holder fokus – på kussen. På mig. Han knepper bare derudad. Ikke stille og roligt.

Intensiteten stiger.

Det gør lydene fra sofabordet også. Victor er på vej. Stadig ikke som et buldrende lyntog. Det vil Nikoline nok også værdsætte. Det er snarere bumletoget, der kører til perron oppe i hende.

Hun sukker, stønner og kommer med et "av". Men de to mænd og en kvindes gymnastiske anstrengelser bærer frugt, for snart stønner hun mere vellystigt.

"Åhhh, det er så lækkert at blive taget i begge huller samtidig," stønner hun.

Jeg strækker hals, og Nicolas er betænksom. Vi skifter stilling, så han lægger sig ned, og jeg rider ham med ansigtet vendt mod de tre, der er i fuld gang.

Michael svejer i ryggen, men han kan både kramme Nikolines bryster og kysse hende mens han kører sin pik op i hende.

Min behårede fisse møder Nicolas' helt glatte pik. Jeg sætter kraft bag mit ridt, kigger ned og ser, hvordan hans store, nøgne nosser bliver presset ud i det sorte læder.

Igen finder mine fingre ned til hans hul.

Han brummer højlydt og meget tilfreds, da jeg kommer et par centimeter ind med venstre pegefinger.

Højre hånd ligger på hans lår. Hans hænder er ved min lænd.

Han hjælper også til. Kræfter har han nok af. Hans muskuløse overarme har noget at se til. Det er ikke lærebøger, han løfter.

Det er en kneppende kvinde.

Vi er to bunker kød, der er slynget sammen.

Vi stønner, sveder, vi kigger, vi dufter og vi smager. Vi er et studie i hud og hår, safter og sjov.

"Jeg kommer snart. Du er bare så stram. Du er så dejlig," siger Victor.

Michael sætter farten op.

"Du kan godt styre dig, makker. Ikke noget med at sprøjte din sperm op i din kæreste. Vi skal aflevere ud over hende. Alle tre. Men først skal Nicolas også med her," siger Michael koncentreret og bestemt og vender sig lidt om, så han kan kigge på Nicolas.

"Sæt dig op på bordet – på knæ – så Nikoline kan sutte din pik," siger Michael.

Jeg kravler hurtigt af.

Stiller mig hen bag Michael, kysser ham i nakken og kæler for hans bryst, mave og roden af den pik, som lige nu holder pause halvt ude af Nikoline.

Hun skal bøje hovedet lidt længere ned, så hun møder Nicolas' pik på halvvejen.

Sikke en finale. Sikke en sommerdag. Sikke en gang sex.

De knepper og sutter, men Michael afbryder.

Samtidighed – det lærte han ved militæret. Så der var eksercits skulle geværkolber og støvlehæle reagere samtidig. Det samme her.

"Vi trækker os ud," siger Michael, og jeg mindes igen hans soldaterhistorier. Men her bliver vist ikke meget stillingsskifte.

"Læg dig ned Nikoline," siger Michael, og det er godt, jeg har fjernet drikkevarerne fra bordet. Hun lægger sig på bordet med let spredte ben. Nicolas er kravlet ned og har taget opstilling oppe ved hendes hoved.

De spiller deres pikke. Uden kommandoer. Det gør de bare.

Jeg står ved siden af med et par fingre på min klit. Vibrerende.

"Kom så drenge. Lad Nikoline få noget sperm. Sig til, når I er klar til at skyde," siger Michael, der står ved siden af Victor nede ved den anden bordende.

Nikoline ligger med læggene ud over bordet, så de bør kunne ramme hendes fisse og sikkert meget mere med deres lange skud.

"Meld klar," siger Michael.

"Nåhr nej, I har vel ikke været ved militæret. Sig til, når I kan skyde næsten på kommando", tilføjer han og kigger ned på Nikoline, der stønner med lukkede øjne og klemmer sine bryster sammen med hænderne.

"Jeg er klar," siger Victor, og jeg tror ham.

"Klar," siger Nicolas, der meget koncentreret spiller sin pik.

Nikoline tager sine hænder ned mellem benene og begynder at nulre sin klit og stimulere sin indgang.

Det er ikke svært for hende at kravle op ad lystens bjerg.

Hun sukker. Hun er ved at nå sin tinde, og de tre mænd, der også arbejder med deres redskaber, følger trop.

De holder fast, men de er ikke hurtigere end at de kan se, da Nikolines åndedræt falder lidt til ro og hun skiller sine læber og gør klar til at stønne sin fryd ud.

"Så skal hun have vores sperm," siger Michael.

Ja. Nikoline skal have noget hvidt på toppen. Og på kroppen.

Jeg onanerer mig selv, og mens jeg forbavses over, hvor meget sperm der kan være i de tre fyre, som er blevet tømt en eller flere gange den dag, mærker jeg rystelsen gennem min krop.

Nikoline har besteget lystens bjerg. Jeg er en lille vulkan.

Nicolas spermer ud over hendes ansigt og rammer hendes bryster og lidt i armhulen. Egetræs-bordet bliver plettet. Nikoline slikker og tørrer lidt efter med en hånd.

Victors stråle rammer længst. Næsten helt oppe ved hendes ansigt. Han får også fyret noget ud på bordet, mens Michael er mere målrettet og får sin sperm til at skyde ned i Nikolines blonde, korte dusk.

Han er lidt af en finskytte. Ikke en dråbe rammer ved siden af.

Vi puster ud.

Fuldstændigt forløste.

"Jeg er færdig," siger jeg. Lidt for træt, måske, men ærlig.

"Det er ikke altid, man tager i sommerhuset og slapper af, men nu føler jeg mig virkelig afslappet. Jeg tror, det er en dejlig sommeraften. Lad os tænde terrasse-varmeren og sætte os ud og nyde hinandens selskab," siger jeg.

"Jeg er vild med jeres selskab," siger Victor og kysser sin kæreste blidt.

Det er godt, sommeren ikke er forbi endnu. Den kan ende med at blive rekord-hed.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.