Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter en mange mange måneder med meget stress og lange arbejdsdage ser vi begge, Lotte min dejlig flotte hustru og jeg frem til en herlig afslappende weekend i det nordtyske.

Vi er ellers gode til at finde tid til hinanden på nogle korte weekendture, hvor vi både nyder friheden fra de daglige problemer samt nyder gode middage, hyggelig gå og shoppe ture, samt at have tid til dejlig elskov uden at skulle skynde sig fordi der snart kommer et barn hjem, eller fordi man er træt og skal op igen om 6 timer.

SEX I DAG?

Vi starter som vi "plejer" køre til hotellet i byen, får indlogeret os, jeg åbner en flaske kold hvidvin til Lotte og en dejlig tysk øl til mig selv. Vi hygger lidt på værelser hvorefter turen går ud i byen for at shoppe og for at kunne nyde hinandens selskab, vel viden at vi begge ser frem til en hyggelig aften men god mad og noget fremragende gymnastik mellem lagnet sener på aften, noget vi begge virkelig trænger til. Vi har prøvet det før, det med at tage væk et par dage, og det er som om at det er her vi igen finder gnisten, ikke den almindelig kærligheds gnist, men gnisten der tænder de andre nok så vigtige følelser.

Jeg har planlagt en overraskelse på denne tur, er utrolig spændt på hvad min dejlige utrolig sexede hustru vil sige, vil hun blive sur, vil hun lade sig rive med eller vil det hele blot være ligegyldigt? Nå, tiden vil vise om vi virkelig skal tændes i aftens løb.

Efter et par timer i byen med lidt shopping, ender vi på en dejlig romantisk Italiensk restaurant, der bliver bestil hjemmelavet pasta, en halv flaske rød og en halv flaske hvidvin, dog bliver der blidt protesteret fra Lottes side, "Jeg ved ikke om jeg overhovedet kan tåle vin i øjeblikket" Jeg tænker to ting, enten er hun træt eller som jeg håber på, mener hun at hun bliver "overtændt!!! Vi nyder maden, og hinanden stemningen er god og jeg får behændigt drejet emnet ind på et lidt mere spænende område. Jeg minder Lotte om den gang vi var på en lignende turen, blev temmelig berusede, på flere områder og jeg foreslog at vi skulle finde en swinger club. Dengang kom der ingen protester, enten var Lotte for berusede eller også troede hun ikke at jeg ville gøre alvor af det eller var det måske fordi hun i virkeligheden blev en smule nysgerrig? Nå, men det blev selvfølgelig ikke til noget, men vi endte da med en hel nats fantastisk elskov og hvis jeg husker rigtigt endnu en seng der ikke kunne holde natten over! Jeg stillede spørgsmålet efter at den første halve flaske vin var forsvundet: Hvad nu hvis jeg virkelig havde fundet en Club, var du så gået med? Jeg fik præcis det sexede smil som kun min dejlige kone kan give, og det svar som hun altid giver, undvigende, "Det ville du jo alligevel aldrig gøre, du vil jo aldrig kunne se mig med en anden mand, vel" og så en dejlig latter.

Tilbage på hotellet. Lidt mere vin til lottes og en fantastisk Portvin til mig, stemningen var super, som om der lå forventninger om noget helt nyt i luften. Hun skulle bare vide! Jeg tog et hurtig bad, smed mig på sengen, som altid uden en trevl på kroppen, håbede at lotte ville lægge mærke til at lysten til hende stadig var intakt, det var ganske tydeligt. Hun ignoreret mig med bemærkningen om "Det er alt alt for tideligt, nu smutter jeg i bad og gør mig lækker" Hun lo af mit dybe suk, lukkede døren til badeværelset til min bemærkning om, at så måtte jeg jo klare mig selv, og med hævet stemme" "Så er der bare mindre til dig"

35 minutter sener, hvordan kan et bad tage så lang tid? åbnede hun døren, stod i døråbningen fuld make up, håret sat perfekt og iført den sorte fiskenet dragt, med helt åbent skridt. Med en lumsk smil sagde hun "Er du allerede færdig" Eller skal du have en forsmag?" Jeg sank en klump, sjældent havde jeg set en så flot og sexede kvinde, hun ligesom svævede hen til sengen, kravlede på alle fire op fra fodenden og endte mellem mine ben. jeg bad hende om at komme helt op til mig så jeg kunne kærtegne hendes perfekte bryster, men fik et bestemt "Nej" nu er det mig der bestemmer til svar. Langsomt uden brug af hænder begyndte hun at kysse mig lige der hvor det er aller bedst, det var nu heller ikke svært for jeg stod rank som et egetræ, klar til at blive besteget. Langsomt lod hun sin tungespids kærtegne blommen på lemmet, hele vejen rundt, gang efter gang, jeg var klar til at eksploderer, situationen, denne dejlige kvinde, forventningen, det var næsten for meget. Uden varsel dykkede hun med et pludselig ryk med hovedet og jeg forsvandt dybt i hendes varme mund, hovedet bevægede sig langsomt i små rytmiske ryk, lidt op, helt ned, lidt længer op, helt ned, og med et' sugede hun helt fra roden og op til spidsen af det dunkende lem og slap med munden så det lød som en vin prop der blev trukede op af den fineste rødvin. "Ville du virkelig have taget mig med på en swinger Club dengang?" lød spørgsmålet. Jeg var forvirret, stammede et svagt "jaaa det tror jeg". Et hurtigt kys på spidsen af det nu blåviolette spændte hoved "Så kan du vist ikke klare mere nu min skat"!!! Jeg lå tilbage med en følelse af himmeriget lige havde været en tur forbi, og tiggede selvfølgelig om at få gjort det færdigt, da jeg jo ikke kunne gå i byen med en pæl stikkende ud af buksen. Men nej, der var intet at gøre, Lotte var allerede hoppede i den smukke ryg løse kjole, som hun viste jeg altid tændte på. Jeg fik endelig rejst mig for sengen, gik hen bag hende og omfavnede hende, kyssede hende blidt i nakken mens jeg forsigtigt lod et par finger løbe op mellem hendes dejlige glatte lår, indtil de endte i en meget varm og MEGET fugtig rede. "Fingeren væk, du spiser vel ikke dessert før hovedretten"

Hun skulle bare vide hvad der var planlagt!

Vi var nu begge i tøjet, på vej til restauranten, vi holdt tæt om hinanden som et par nyforelskede teenager der først lige var begyndt at udforske hinanden. Super følelse efter 23 år sammen, igen kunne jeg kun tænke på hvor utrolig heldig jeg var, at jeg fik lov til at være sammen med denne fantastiske smukke kvinde, og jeg fik lov at vise for hele verden at hun havde valgt netop mig, når hun nu kunne få enhver mand på denne jord.

Vi ankom til restauranten, jeg kikkede spændt efter første del af min nøje tilrettelagte plan, kunne dog ikke se hvad jeg søgte, og blev en smule skuffede, nå men alle kunne jo være forsinkede. Vi fik et bord, eller nærmer en bås, i det ene hjørne af restauranten ganske ugenert fra de andre gæsters misundelige blikke!

Vi fik bestilt en 2 flasker vin, og brugte lidt tid på at se menukortet igennem, alt imens at jeg blev mere og mere frustreret over ikke at kunne se det par som jeg havde en aftale med og som var en stor del af min gennemtænkte plan. Lige da vi skulle til at bestille kom den tjeneren over til os efterfulgt af et nydeligt par, Gabi og Jürgen, restauranten havde fået lavet kludder i bookingen og dette par havde en reservation, men der var ikke flere ledige borde, så derfor blev vi spurgt om de måtte sidde i vores bås, der var jo plads ti 6. personer. jeg tænkte straks, det er jo nok dem jeg har skrevet med og dette med pladsen er blot skuespil, og da de samtidig tilbød at betale for vores vin sagde vi selvfølgelig ja til at de måtte sætte sig.

Vi fik udvekslede høfligheder, hilst på hinanden osv. Jürgen var en fyr, flot vil de fleste nok mene, ca. 45 år gråsprængt hår brune øjne, en meget veltrænet krop men ikke særlig høj. pænt klædt på med sort skjorte, med rød krave, lidt åben i halsen men ikke på "Don Smart" måden Stramme blå jeans og en pæn grøn jakke.

Gabi var i en kropsnær sort bluse med blonder hen over bryststykkede, høj ca. 175 med en god fylde, en fyldig barm med synlig kavalergang og en lang sort nederdel med slids meget langt op, ja så langt op at da hun satte sig over for Lotte kunne jeg ikke undgå at se at de nydelige nylon strømper blev holdt oppe af en pikant rød hofteholder.

Jeg var stadig overbevist om at dette var det par jeg havde skrevet sammen med, men de gav ingen som helst tilkendegivelse i den retning.

Vi fik spist forret, hovedret og var nu i gang med desserten, der var i mellemtiden blevet nydt et par rigtig gode flasker vin, samtalen gik rigtig godt vi fik talt om alt mellem himmel og jord og fra tid til anden blev samtalen også drejet ind på de lidt intime områder, uden at det blev lummert eller direkte.

På et tidspunkt hviskede jeg stille i Lottes øre, at nu skulle hun huske ikke at spise hele desserten, da jeg godt kunne love at der ville blive mere dessert sener på aften, samt at hun jo også havde lovet mig en varm dessert på hotellet. Alt imens havde jeg fået listede min ene hånd ind under Lottes kjole leget lystigt med hendes lår og nærmede mig det område hvor mine fingre virkelig kunne gøre en forskel.

Samtalen var på en eller anden måde blevet drejet ind på unge menneskers fest vaner og deraf følgende seksuelle udskejelser, det blev nævnt at de unge nu om dage gik i gang meget tidligere end før og at de havde mange skiftende partnere. Lotte fik nævnt at det nu om dage heller ikke var ualmindeligt, at man prøvede sit eget køn af, nok mest kvinder, men at hun da aldrig havde været en der havde haft en masse one night stand, og da slet ikke med en anden kvinde. Det sidste blev dog sagt med en dæmpede langsom stemme mens hun intenst kikke på Gabi's flotte skikkelse og store barm

Pludselig skiftede Gabi plads, hun bevægelser var som en doven kat, yndefulde med en udstråling af ligegyldighed "gør plads dette er mit domæne" og med et' sat hun mellem Lotte og jeg.

Vi, Lotte og jeg, kikkede på hinanden og smilede og trak let på skulderen, uden den mindste ide om, hvad der ville ske i løbet af de næste 5-10 min. Vi fortsatte samtalen, dog kunne jeg ikke længer kæle med Lottes dejlige inderlår, jeg prøvede at lægge armen bag om Gabi så jeg kunne nå Lottes dejlige bare ryg, men Gabi lænede sig hurtig tilbage med ordne " DasmacheIch" samtidig med at hun gav et helt fantastisk smil der instinktivt fik mig til at trække min arm tilbage.

Få sex i dag

Jeg fortsatte samtalen med Jürgen, men så dog klart ud af øjenkrogen at Gabi nænsomt lage sin arm om bag ryggen på min dejlige hustru! Lotte gav et lille spjæt da Gabi forsigtigt lod sine negle glide langsomt ned af hendes bare ryg, Lotte kikke på mig med et lidt forvirret udtryk, men dog uden at flytte sig fra Gabis lange velplejet negle. Jeg løftede glasset og skålede, vi drak alle og stemningen var ligesom skiftede, der var noget helt bestemt i luften, noget ubeskriveligt sexede men samtidig utroligt skræmmende. Jeg kikkede på Lotte, som nu så ud til, i fulde drag at nyde Gabis berøring, jeg begyndte at kunne genkende den lette tåge der var kommet i Lottes øjne samtidig med at hendes smukke blå øjne var blevet ligesom en smule mere intens, svært at beskrive men et udtryk der kun betyder at stemningen i hele min dejlige hustrus krop nu med hastige skridt nærmede sig punktet of no return, jeg spurgte henkastende Lotte om jeg skulle bestille endnu en flaske hvidvin, en flaske virkede som regel sådan, at humøret steg hos Lotte, tre flasker betød helt sikkert at de indre safter steg, jeg begyndte at mærke en utrolig spænding i hele kroppen da Lotte svarede "Hvis DU ikke har noget imod det" Hvad ment hun helt præcist? Mente hun noget overhoved? Mente hun det jeg troede hun mente? Jeg fik bestil en flaske mere samt endnu en Weinbrandt til Jürgen og mig. Samtalen skiftede karakter, pludselig var det Jürgen der lage ud med spørgsmålet om vi stadig fandt hinanden, seksuelt tiltrækkende!! Noget af et spørgsmål at smide på bordet! Vi grinte lidt over spørgsmålet, Vibs lage ud med at hun i hvert fald fandt mig, sin mand, meget sexede men det var selvfølgelig svært at bevare en rød gløden lyst i hverdagen, når der altid var travlt med arbejde, aftenmøder børn rengøring osv. osv. og så er 23 år sammen jo også en tid der gøre at toppen af spændingen var taget.

Jeg kunne kun bekræfte at det var sådan det var, men samtidig fortælle, at der sjældent gik en dag uden at jeg tænkte på hvor heldig jeg er at have en så sexede partner der stadig efter 23 år kunne tænde mig på et øjeblik, og uden besvær kunne få mig med på den værste blot ved at vise en trussekant, eller måske nærmer det der var lidt under trussekanten. Lotte grinede højlydt, jeg lage samtidig mærke til at Gabis hånd var væk fra Lottes ryg, jeg lænede mig frem og så at Gabis hånd nu kærligt løb langsomt op af låret på Lotte, og sandelig om det ikke så ud til at Lotte et kort øjeblik sprede sine ben en lille smule, min hjerne gik på overdrive, hvad var det lige der var ved at ske, spændingen var ikke længer i hele kroppen, men nu, på et split sekund, koncentreret mellem min ben, og den velkendte dunken fra den spændte område der altid giver hjernen tusindvis af endorfiner producerede som aldrig før. Lotte grinede og sagde med sin lidt hæse stemme, det var da en skam at jeg kun blev tændt ved at se hvad der var under trusse kanten, nu da hun i aften havde valgt at gå helt og aldeles uden trusse. Jürgen smilede til Gabi, et indforståede smil hvis mening jeg ikke forstod, endnu! Gabi sagde at sådan en påstand skulle man helst kunne tjekke og fortsatte" Kann ich einenkleinen Checknehmen?" Lottes rejste sig, kikke på mig løftede glassede og sage Prost tømte glassede i en lang slurk, slikkede sig langsomt om munden og sage på fejlfrit tysk til Gabi „Check einfach, aber dann müssen du auch sehr gründlich sein" Lottes øjne strålede nu som aldrig før, hæmningerne var 100% væk, hun var klar til eventyret hendes bryster var ligesom med et blevet tydeligere igennem den flotte kjole samtidig var det som om de havde hævede sig eller var det bare den hurtigere stødvise vejtrækning der fik det til at se sådan ud, ved det ikke men luften var nu ikke længer ladet med spænding men med rendyrkede sex . Lotte satte sig ned, lænede sig tilbage i sædet, skød underlivet en smule pikant frem og tog Gabis hånd og lagde den lige der hvor slidsen startede på kjolen.

Gabi tog stof servietten fra bordet lage den pænt hen over skødet på lotte således at den også dækkede hendes egen hånd. Hånden der nu langsomt gled ind mellem min kones ben, langsomt, meget langsomt bevægede Gabi's finger sig op imod den varme fugtige elskovsrede der indtil i dag kun havde været forbeholdt mig, og med et var to finger nået målet, det gav et spjæt i Lottes ben så bordet rystede, Gabi's finger havde omkransede hendes spændte elskovs knop og hun var nu begyndt meget blidt at massager Lotte, netop på den blide måde som kun en kvindes følsomme finger kan massager en anden kvinde ind i ekstase. Min dejlig kone havde nu lukke sine øjne, vejtrækningen var blevet til små, bitte små, stød og jeg kunne genkende på hendes ansigtsudtryk at hun kun var få sekunder fra en himmelsk kæmpe orgasme, leveret af en kvinde hun blot havde mødt for to timer siden, men som nu opfyldte en fantasi hun aldrig havde troede skulle blive til virkelighed. Jeg tænkte det går helt sikkert ikke, lotte kommer til at skrige sin ekstase ud over hele restauranten men 2 sekunder før dette skete og Lottes krop stod i en spændt bue trykkede Gabi hendes fyldige læber mod lottes mund og skød blidt hendes tunge ind i munden på Lotte. Lotte rystede og rystede men Gabi havde lænede sig ind over hende og hun blev fastholdt af både Gabis munde hendes krop og de fyldige bryster. Det var den længste orgasme min kone til dato havde fået, den varede mindst et minut, og da Gabis mund slap min kones læber, havde hun det mest freds fulde udtryk jeg nogensinde havde set på noget menneske. Gabi rettede sig op, tog vinglasset, kikke på mig med et stort smil og sagde skål. Derefter rejste hun sig gled forsigtigt over på hendes egen stol og gave Jürgen et inderligt kys hvor deres tunger nærmest smeltede sammen. Det hele havde vel ikke taget mere en 6-7 min. fra Gabi havde skiftede plads, til hun igen sad i hendes stol. Jeg var lidt forvirret, men utrolig tændt og rykkede helt tæt hen til Lotte, servietten var faldet på gulvet og jeg bøjede mig med for at samle den op, samtidig så jeg at Lotte sad med spredte ben, der var frit udsyn til hendes lækker lysthule som jeg kunne se glinse af safter og helt utroligt kunne jeg se at der løb safter i temmelig store mængder ned af lårene på min dejlige kone. Jeg tog servietten, lod den glide forsigtigt op af først det ene lår, så det andet og lige da jeg skulle til at fjerne den nu gennemvåde serviet tog Lotte min hånd pressede den op imod hendes skød med den ene hånd mens hun med den anden trak mig i skjortekraven, helt hen til hendes mund, hvor hun viskede, "Jeg skylder vist lidt, men jeg er slet slet ikke færdig, min skat, du kan bare vente dig. Og du lader bare din hånd blive der hvor den er."

Jeg sad tilbage men en forventningsfuld stemning i de nedre regioner, vi fortsatte samtalen hvor vi slap, jeg returnerede spørgsmålet til Jürgen, selvom jeg allerede havde en ganske klar ide om hvordan den seksuelle side af deres forhold fungerede, jeg havde jo trods alt selv fundet frem til dem via den Tyske Swinger Club, vi havde skrevet kort sammen, dette var en del af den stort anlagte plan og overraskelse til min dejlige kone. Overraskelsen gik simpelthen ud på at "tilfældig" møde et pænt hyggeligt par der også var interesseret i at afprøve nye grænser ud i det erotiske, og som "tilfældigvis" kendte til en swinger Club her i det nordtyske. Vi skulle så falde i snak med dem og var der interesse fra deres og Lottes siden, skulle det aftales at vi jo altid lige kunne tage en uforpligtende kikker i denne swinger Club. på den måde kunne lotte selv bestemme om hun havde nogle drømme/lyster der skulle udleves en enkelt aften, jeg ville selvfølgelig følge hendes eksempel. Det undrede mig dog en smule at Gabi var gået så hurtig til værks, og ingen af dem havde nævnt noget om nogen Club, men det kom nok senere.

Jürgen fortalte at han og Gabi levede i et meget åbent ægteskab, og de mente begge at eskapader som den nys overstående var en del af grunden til at de stadig holdt sammen efter 18 års ægteskab. Vibs spurgte nysgerrigt Gabi om hun da før havde gjort lignede ting, som det der lige var passerede, Gabi og Jürgen lo begge højlydt, dette var da noget af det fredeligste de havde bedrevet. Dogging var deres foretrukne metode. Gabi forklarede: Altså man køre ud til en afsides liggende resteplads, eller en plads i en skov, folk der nyder Dogging kender alle de rette steder, her foregår det enten sådan at kvinden enten stiller sig op af bilens køler med bagdelen i vejret, spredte ben og så er det bare om at vente. En anden metode er at kvinden sætter sig på hug eller på knæ og blot venter. En del af Doggingens spændingen går netop ud på selve det at vente, forventningens glæde, vil der ske noget, vil der komme nogen forbi eller vil man selv skulle klare alle paragraffer. Som regel vil der altid være nogen der venter disse steder, det er "Giver" flest mænd men også få kvinder, som når de ser en "Modtager" næsten altid en kvinde, gøre sig klar til Dogging så kommer de frem, det er jo nemt at regne ud hvad der så sker når der nu står en dejlig parat kvinde bøjet hen over en bil, uden trusser. Mændene går lige på, den ene efter den anden, det er ikke engang sikkert at "Modtager" vender sig om eller helt er klar over, hvor mange forskellige mænd eller kvinder der bestiger hende eller udføre fellation på hende. Kvinder der sidder på hug eller knæler, er ofte kun ude på at give så mange som muligt glæde ved denne dejlige orale leg, som det er dem muligt.

Alt imens Gabi forklarede dette ukendte fænomen for os begge, var Lottes hånd forsigtigt kravlede hen over min nu temmelig store bule, heldigvis havde jeg de løst siddende bukser på, ellers var der nok noget der var brækket. Behændigt havde hun fået lirket lynlås ned og lemmet ud i det fri, dog havde hun som Gabi pikant placerede servietten hen over mit skød, nok en rigtig god ide for dette dunkende lem syntes væsentlig større en normalt og jeg frygtede at alle i restauranten nemt ville kunne se hvad der foregik. Lotte var i gang med langsomme bløde bevægelser op og ned af det stive skaft at bringe mig i samme ekstase som hun selv lige havde oplevede, der gik ikke mere end 2. minutter så kikkede jeg på hende med bedende øjne og bad hende stoppe før hele bordet ville blive oversprøjtet med en 3 ugers lang opsparing af elskovssafter. Gabi syntes at forstå hvad det var jeg bad om, og igen skiftede hun plads på den mest yndefulde måde og pludselig sad jeg indeklemt mellem to fantastiske dejlige smukke og meget lystende kvinder. Med et snuptag fjernede Gabi servietten, jeg gav et gisp, Lotte lo, Gabi tog Lottes hånd klemte den fast helt nede ved roden af mit spændte lem og uden vider varsel sænkede hun hoved og lod mig glide inde mellem hendes fyldige læber der var som skabt til at omkranse, ja en stiv pik. Uden nogen hensynstagen til hvem der kunne se hvad, lod hun langsomt læberne lukke sig om hoved på mit skaft, her holdt hun hoved helt stille, alt i mens hun stille og roligt begyndte at suge, næsten skabe et vakuum i hendes vidunderlig mund, langsomt, uhyggeligt langsomt lod hun sin bløde mund glide ned over mit skaft, helt ned til roden hvor Lotte havde sin hånd, her oplevede jeg en følelse jeg aldrig havde troede muligt, det var som om Gabi skiftevis kunne suge og puste uden at tage lemmet ud af munden, samtidig kunne jeg mærke at hendes mund blev mere og mere fyldt med mundvand der lige som gled op og ned af mit nu sprængfærdige lem, for hvert pust eller sug. Der var højest gået 1. minut og jeg måtte hurtig klappe Gabi på hoved så hun kunne forstå, at flyttede hun ikke hoved om få sekunder ville hun blive fyldt at den sandsynligvis største ladning af sæd jeg nogensinde havde producerede i mit liv. Men i stedet, sugede hun ekstra kraftigt mens hun tvang Lottes hånd væk fra roden og med et hurtigt ryk fik plads til hele mit lem i hendes mund og hals. Dette var mere end nogen mand kunne have klaret, i hvert fald mere end jeg kunne, og med et lille brøl der blev dæmpet af min egen hånd i min mund, skød jeg den ene stråle efter den anden af lang ned i halsen på Gabi, som blot holdt hoved helt stille. Der har uden overdrivelse været mindst 8-10 kraftige ryk i elskovsstaven og sandsynligvis utrolig mængder af safter fra min manddom, der flød ind i Gabi. jeg faldt sammen mere eller mindre som en vredet klud, mens Gabi blot rejste sit hoved, munden var lukkede, hun tog en tallerken fra bordet med den traditionelle Apfelstrudel, holdt tallerkenen hen under munden og åbnede forsigtigt hendes læber, hvorefter mine safter stille og roligt begyndte at dryppe ud på kagen som en anden hjemmelavet glasur der endnu ikke var størknede.

Lotte så til med et smil, igen var det tågede blik vendt tilbage til hendes utrolige øjne, med en kæk stemme sagde hun at der var da sandelig ikke nok glasur på den kage og ligeså stille lod hun sig glide ned under bordet. Jeg befandt mig simpelthen i en helt anden verden, så jeg ænsede ikke meget af, hvad det var der foregik, men lage dog mærke til at Jürgen pludselig gled lidt ned i stolesædet, og kort efter bredte der sig et lystigt smil over hans læber. Lotte havde under den lange dug dække, kravlet hen mellem Jürgens ben, var begyndt blidt at gnide op af hans lår, til hendes store overraskelse mærkede hun en mere end almindeligt stor bule der strakte sig ned af Jürgen en lår, Lotte mærkede straks, hvordan safterne igen begyndte at fylde hende mellem benene men hun med lidt rystende finger prøvede at få knappede Jürgen bukser op "Hvorfor har manden ikke bare en lynlås" tænkte hun utålmodigt, men til sidst lykkede det hende at få åbnet ind til Jürgen noget overstørrelse af en mandig herlighed. Næste problem blev at få dette tykke svulmende lem listede ud af de stramme jeans, faktisk sad hele herligheden fast ned af låret på Jürgen. Lotte var dog snarrådig hun bad Jürgen løfte bagenden og trak hårdt i buksen således at de blot gled en smule ned, uden dog at Jürgen ubevist sad og Moonede hele restauranten. Lotte fik med noget besvær endelig lirkede denne svabert af et lem ud, der lød et tydelig Woov fra under bordet, og i det samme lød der et lille grin fra Gabi, der med stor velbehag var ved at prøve smage en vis Apfelstrudel, hun viste godt hvad det var Lotte nu sad med i sine hænder, og hænder i flertal er korrekt, da dette elskovs monster endelig var kommet ud, sad min dejlige smukke hustru nu med mere diller end hun viste hvad hun skulle gør med, eller næsten i hvert fald. Jürgen var fra naturens hånd udstyret med en mellemting mellem en aubergine og en god dansk agurk. Agurken for længden og aubergine for tykkelsen. Nu var det ikke sådan at lotte ikke før havde prøvet forskellige tykkelser, også de meget store, men de havde altid været fremstillede af latex, og ingen af dem var helt i den størrelse som hun nu sad og beundret mens hun nænsomt kørte begge hænder blidt op og ned af det enorme skaft. Min dejlige Lotte er rigtig glad for at mærke den pulserende manddom i hendes mund, men lige nu gjorde to ting sig gældende, dels havde hun prøvede at presse sin lille mund over det gigantiske hoved på Jürgens lem, men forgæves, det afholdte hende dog ikke for lystigt at sutte og slikke med velbehag alt hun havde lært op og ned af skaftet, samt at slikke Jürgen glatbarberede bolle, dels ville hun under ingen omstændigheder lade denne mulighed til at mærke en gigantisk pik i sit skælvende skød.

Hun kom forsigtigt frem under bordet, havde noget uretfærdigt lade Jürgen side tilbage i en situation der var noget speciel. Hun satte sig op ved min side, hendes smil var brede en nogensinde men hendes øjne, ja hendes øjne nærmeste skreg på at hun ville tages og tages hårdt helst her og nu. Gabi smilede hen over bordet og sagde nu på engelsk med tyk Tysk accent "No icing tothe cake?" Lotte svarede " Noch nicht, aberwarten"Lotte vendte sig mod mig, lage det ene ben hen over mit og pressede blidt sit knæ op imod mit igen kampklare lem, men hun kikkede mig dybt i øjende og spurgte, "Var dette den overraskelse du havde planlagt?" Jeg smilte, både ja og nej var mit svar, og her måtte jeg jo fortælle sandheden, jeg havde planlagt et "tilfældigt møde" med et par der gerne ville swinge og at vi efter middagen skulle prøve at tage et lille kik i en swinger Club, men jeg havde bestemt ikke forudset de begivenheder der var sket den sidste halve time.

Lotte svarede, nu igen med den hæse lave stemme, som altid betød at liderligheden havde taget over "Fuck den swinger Club, kan jeg ikke bare få lov at kneppe med Jürgen, du kan jo se på det har du jo snakkede om i årevis desuden er du velkommen til at gå ombord i Gabi, har du set hendes bryster? De er jo lige så store som mine, og du æælsker jo bryster, så hvad siger du må jeg få noget monster pik" Jeg var ærligtalt ved at falde ned af sædet, aldrig havde jeg set min kone, eller for den sags skyld nogen kvinde SÅ tændt som min Lotte var i dette øjeblik og jeg kunne selvfølgelig ikke berøve hende denne enestående chance til at prøve en anden mand, selvom det muligvis ville give mig mindreværds komplekser de næste mange måneder, samtidig ville jeg jo få afprøvet endnu en grænse og en sidegevinst var jo udsigten til at få lov til at bestige en frodig kvinde som Gabi, hvis hun ellers var med på det, hvilket der vist ikke var nogen tvivl om var tilfældet.

Vi fik hurtigt spurgt Jürgen og Gabi om vi skulle fortrække til mere private omgivelser, Jürgen der ubemærkede igen var blevet fuldt påklædt sagde "Perfect " vi har et stort værelse lige oven på denne restaurant så lad os tage et par flasker med op og se hvad aften bringer. Og den bragte!

Vi "spoler hurtigt frem over den næste halve time, der gik med at få snakkede lidt, drukket en øl og et glas vin, men alt dette var bare noget der forsinkede det forehavende som Lotte havde gang i. Alt imens Gabi og jeg sad i sofaen på værelset sad Jürgen i den højrykkede lænestol og nød sin øl. Lotte var begyndt at opføre en lille dans midt på gulvet, helt uden musik, Gabi fandt hurtig noget afdæmpet musik frem på radioen og bevægede sig med slange lignende bevægelser hen mod min hustru, langsomt omfavnede hun Lotte bagfra og langsomt bevægede hun sine hænder op over maven og op til min kones skønne to bjergtoppe som blidt blev kærtegnet. Med et syntes det som om at min kones kjole var i vejen, og i løbet af et split sekund lå den over i det ene hjørne. Mine tanker fløj af sted fik jeg nu set min kone sammen med en anden kvinde, sådan for alvor? Ville Lotte tænde på det og og og ja tusinder af tanker flød igennem hjernen med næste lige så stor hast som blodet flød ud i mig bankende lem. Gabe begyndte langsomt at tage først nederdelen af og derefter blusen, hun afslørede en fantastisk skøn svulmede krop med kurver de rette steder, Hofteholder, de sorte nylon strømper tændte mig vildt, men det mest fantastiske var de fyldige bryster som ikke blev båret oppe af nogen bh, men for helt egen regning trodsede alle regler om tyngdekraft og andre af Einsteins ellers goder teorier. De sad store og faste og struttede lige ud i luften. Jeg var overbevist om at Lotte ville kaste sig over disse twin peaks, men i stedet faldt hun på knæ og begyndt som en kælen kat at kravle hen mod Jürgen som i mellemtiden havde fået frigjort sig fra han stramme jeans op nu sad med bar overkrop, en antydning af six pack, og i et par boxer shorts men en mistænkelig stor bule der løb et godt stykke ned af der venstre lår. Lotte nået hen til Jürgens stol og med begge hænder tog hun et fast tag i hver side af hans shorts og med et langt ryk flåede hun den af ham. Derved blev hele hans enorme manddom blotlagt. HOLD DA KÆFT FOR EN STO PIK, det er simpelthen den eneste måde at beskrive den på! Lotte havde rejst sig og med en hånd, der slet ikke kunne nå omkring dette mamut eksemplar, taget et fast greb og sagde med høj stemme "Hvad pokker skal en kvinde gøre for at blive kneppet i dette værelse" Med et hurtig drej af både krop og hånd fik hun smidt Jürgen over på den store dobbeltseng. Han lande på ryggen og lå nu med denne mini udgave af empire state building strittende lige op i luften. Lotte gik med raske skridt hen til sengen, vendte bagdelen mod Jürgen således at hun kunne se mig og Gabi direkte in i øjende, mens hun ganske langsomt kravlede baglæns op i sengen, Hun skrævede nu hen over Jürgens lem og langsomt begyndte hun at sænke sig ned på hug, med den ene hånd rakte hun ned mellem sine ben og tog et godt fast greb i lemmet og ganske forsigtigt førte hun denne kanon af ekstase ind i sit drivvåde skød. Langsomt sænkede hun sig ned over Jürgen, hendes mund var vidt åben men der kom ikke den mindste lyd ud, ikke før hun havde sænkede så lang ned som det var hende fysisk muligt, så kom det mest liderlige støn som man kan forstille sig, efter fulgt af ordne "Fuck det er hvad jeg kalder en stor pik" Mens hun hele tiden fastholdt mit blik begyndt hun nu med rytmiske bevægelser at kæle for giganten med sit underliv, øjne sløret af liderlighedens tåge brysterne gyngende under den sorte dragt og hastigst, hastigere end nogen sinde før nærmede hun sig det største klimaks man overhoved kunne forstille sig.

Gabi og jeg havde blot været tilskuere til dette fænomenale skuespil, men nu var det blevet for meget for Gabi, hun kravlede hen til sengen kant og alt imens Lotte red denne vrede tyr i hurtigere og hurtigere tempo begyndte hun med sine fyldige læber at kærtegne min kones svulmende kønsdele, Lotte udstødte et højt skrig hele kroppen gennemrystede for anden gang i en kæmpe ekstatisk orgasme, men stik imod normalen ,hvor Lotte ellers bliver hyper følsom i hele området mellem de dejlige ben, blev hun ved med at bevæge sig op og ned af Jürgens lem, alt imens Gabi med bagdelen strittende lige mod mig stadig slikke alle safter i sig men vellystende suk.

Kort efter vendte Jürgen min nu veltilfredse, men stadige overtændte kone, om på ryggen, og stående for enden af sengen bankede han løs med voldsomme stød i min kones udvidet elskovshule. Gabi var kravlede op i sengen, satte sig på hug over min kones ansigt og lænede sig forsigtigt frem mens hun lod sin tunge kærtegne begge af Lottes spændte brystvorte, fortsatte ned over hendes flade mave og helt ned til det glatbarberede område som stadig blev stanget af Jürgen hammer. Således lå Gabi endnu engang med bagdelen strittende og åben for input, en situation jeg ikke kunne lade forblive uberørt, og med et spring var også jeg oppe i sengen, nøgen og klar med et lem der længtes efter at blive omsluttede af det varme indre af en kvinde. Som tænkt så gjort, jeg besteg Gabi bagfra, alt imens hun skiftevis slikke min kones safter og Jürgen spændte lem. Vibs var godt i gang med at for første gang nogen sinde at smage på kvindekønnet alt imens hun kunne se mit lem pumpe som en gal ud og ind af Gabi. På en eller anden måde fik Lotte liste en arm og hånd fri rakte op mellem Gabis ben og tog fat om roden på mig, trak mig ud for derefter at tage mig dybt dybt i munden. Følelsen var fantastisk, det hele forgik som i en drøm man bare ikke ønskede at vågen fra, luften var ladet med dufte af dyrisk stemning, alle var på vej imod ekstasens højdepunkt ingen sagde noget ud over stønnen og veltilfredse suk. Da min fantastiske kone var færdig med at slikke Gabis safter af mit sprængfærdige spyd, førte hun det tilbage til Gabi, men ikke tilbage til den varme nu stor dryppende hule, men lige 3. cm. op over mens hun med sløret stemme sagde "Bol hende i røven". jeg følte ikke at det var tid til en diskussion, ej heller mente jeg det var nødvendigt at få konsensus fra Gabi, jeg pressede blot mit stolte lem mod hendes anus, kunne høre et højlydt suk fra Gabi, og lod det langsomt glide inde i det stramme stramme hul. Det var åbenbart ikke første gang at Gabi gav nydelse til en mand på denne måde, med små sammenkneb var det Gabi der pumpede mig og ikke omvendt, det var en helt ubeskrivelig følelse, desværre så god at efter blot 5-6- minutter var tiden inde til at lade mine manddoms safter flyde endnu engang. Jeg kunne høre på Lottes stakato vejrtrækning, at det kun var et spørgsmål om minutter før hun nu for 3 gang ville blive løftede op i ekstasens himmerige, jeg trak mig langsomt ud mens Gabi endnu engang fik knebet sig fast sammen om mig og i samme sekund jeg var ude, sprøjte jeg den ene ladning efter den anden mellem de to yderst velformede baller. Hvordan jeg havde fået producerede endnu en kæmpe mængde af denne tyk flydende væske er et under, men ikke des det mindre flød det i stride strømme ned over Gabis bagdel, mellem hendes balde og løb langsomt med mellem hendes fyldige skamlæber, Lotte som havde første paket til dette, åbnede sin mund og lod sin tungespids nærme sig Gabis glinsende skød der var fyldt af en blanding af kvindelig og mandlige safter , og begyndt roligt at lade sin tunge roter i safterne på Gabis spændte klitoris, dette blev for meget for Gabi hun vælte om på siden og lå med spændt ryg og rystede på sengen de næste 30 sekunder. Lottes ansigt var nu foretrukket i hvad der kun kan beskrives som den ultimative ekstase, gave et højt langt suk fra sig men hun med begge ben klemte om Jürgen lænd, for ligesom at få ham skubbede helt op i sig og kom for tredje gang i en orgasme der udløste et stort sprøjt fra hendes underliv. Jürgen trak sig ud af skødet på Lotte, satte sig overskrævs på hendes mave og lod kæmpe egen glide hastigt ind mellem hendes fyldige bryster, når han stødte frem nåede han uden besvær helt op til Lottes åbne munde og efter blot 3 kort stød afleverede han sine safter både i munden og hen over de toppede bjerge.

Vi var alle færdige, lå og sunde os og efter ca. et kvarter klædte Vibs og jeg os på, sagde pænt farvel til Jürgen og Gabi, vi havde ingen ønsker om at opstarte et nærmer venskab, eller gentage aftens succes, dette skulle blot være en enkelt aftens fornøjelser der for en tid ville tænde en endnu større gnist i vores ellers dejlige sexliv.

På vej ned igennem restaurantens bar stødte vi ind i et pænt middelalderligt par, der stoppe os og spurgte" "Sind sie die Persson?" Vi svarede forbavsede ja, og spurgte hvem de var og hvorfra de kendte os. Manden sagde "Jamen jeg er Hans og dette er min kone Michelle, vi har jo skrevet sammen på Swinger siden om at mødes i aften" vores synonym "Ganz geil "! Jeg var et stort spørgsmålstegn, jeg var jo overbevist om at Jûrgen og Gabi var det par jeg havde skrevet med, jeg kikke på Lotte, forklarede hurtig situation og samstemmigt sagde vi " Hvem fanden var så Jürgen og Gabi?"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.