Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nu er det endelig tid til årets højdepunkt Firmafesten. Den aften og nat bliver der virkelig dyrket sex og utroskab i stor stil. Min mand og jeg er i samme firma, så vi har aftalt at overnatte på det hotel der hører til feststedet og at vi hverisær må tage en person med op på værelset. men kun når vi er der på samme tid.

Nå, men festen starter med middag og tale. Vi sidder med hver vores afdeling. Under middagen mødes min mand jan og jeg til lidt kæleri og kysseri der hvor man nu kan gemme sig lidt. Vi gejler hinanden op. Da middagen er færdig, går man over i en anden sal hvor der er flere barer og et kæmpestort dansegulv. Jeg sidder og snakker med mine kolleger, da jeg får øje på en fyr der står og holder øje med mig. Han er høj og bred, en rigtig bamse mand.

SEX I DAG?

Han kommer over til mig og spørger om jeg vil danse, ja tak nikker jeg og tænker "jeg vil også gerne mere end danse"han ser ud til at være veludstyret. Vi danser og John, som fyren hedder, er rigtig dejlig at danse med. Han kæler og nusser mig, jeg bliver helt tændt. John spørger om vi skal gå i baren og få en drink, vi henter en drink og går ud i ryge området, der ude er der sat små bænke og borde gemt mellem træer og buske. Vi snakker om alt muligt, med et sætter John sig over til mig og siger nu kan jeg ikke vente længere, jeg er nødt til at kysse dine frække læber , vi kysser og hans store hænder går på opdagelse på min krop, jeg er nu sjask våd og mega liderlig, men jeg skal jo vente til Jan sender en sms om at vi skal mødes på værelset. Jeg kysser og kæler med John, mine hænder finder hans lynlås og lukker op til en allerede stiv og meget stor pik, jeg har aldrig haft fornøjelsen af så stor en pik. Jeg sætter mig på hug mellem hans ben og tager pikken i munden, den smager også godt, jeg sutter og slikker, John stønner højlydt, han kommer med voldsom kraft i min mund. Vi retter på vores tøj og går ind for at danse igen, klokken er nu 23. 3o og der er stadig ingen sms fraJan. Festen slutter kl. 01. 3o.

Jeg forlod John for at gå på toilettet, da jeg kommer ud står Jan og taler med nogle af sine kolleger. Vi mødes i et langt vådt kys og Jan kan mærke på mig at jeg er mega liderlig, så han nærmst flår mig ud på toilettet hvor han voldboller mig bagfra, da jeg ingen trusser har på, kan han jo nemt komme til. Det var dejligt frækt. Vel ude igen står John nu og venter på mig, jeg præsenterer Jan for John og de falder snak, så jeg lister ind til mine kolleger, der nu er tilbage. Festen er ved at være slut og mens jeg danser en sidste dans med min veninde, får jeg den længe ventede sms hvor der står"vi ses om lidt på værelset" Jeg krammer min veninde farvel og går ud for at finde John, men han er ingen steder at se, så jeg går skuffet alene op på hotellet.

Jan er der allerede også alene, han står under bruseren, så jeg lister ud til ham tager hans pik i hånden og begynder at vask ham, det elsker han nemlig. Han vasker også mig, kysser og sutter på mine store dejlige bryster giver mig "finger" til jeg kommer. Vi tørrer hinanden og går ind for at dele en flaske champagne, jeg undrer mig lidt over at Jan har bestilt en 5 liters champagne og en masse glas. Pludselig banker det på døren og Jan lukker op, den første jeg ser er John, han kommer ind sammen med mindst 15 andre fyre i alle aldre Jan har planlagt at jeg skal gangbanges, så han beder mig om at tage morgenkåben af og lægge mig på sengen. Jeg må selv vælge om jeg vil bindes fast til sengestolperne. Der står nu 16 fyre og river deres pikke, gør sig klar til deres tur. John og hans kæmpe jern kommer først til. Han fylder mig helt ud, bider og sutter på mine struttende brystvorter, imens har jeg en pik i munden.

Jeg fik lige øje på Jan som sidder med stiv pik og filmer det hele. Jeg bliver gennem kneppet på alle mulige måder, nogle af de ældre fyre kan flere gange, jeg stønner og skriger og kommer i de skønneste orgasmer. Da seancen er vel overstået , drikker vi alle et glas champagne og fyrene takker af, på nær John han bliver.

Vi går i seng efter jeg har været i bad. Jeg er dødtræt og falder hurtigt i søvn, da det begynder at blive lyst, blive jeg vækket af Johns pik der igen er klar til sjov. Jan vågner også og vil være med. Jeg tager Jans pik i munden, mens John knepper mig bagfra, doggystyle, hans kæmpe jern går helt i bund og han kommer i et veltilpas grynt. Drengene sunder sig lidt og bytter plads.

Da vi forlader hotellet aftaler vi at mødes snarest igen. Vi mødtes allerede om søndagen, hvor jeg skulle være alene hjemme for Jan skulle ud at køre gocart med sine kammerater, han nåede lige at sige hej til John og bede ham om at passe godt på mig. Og det skal jeg love for at han gjorde. Han er blevet min husven og ven med Jan, det er så skønt, for så kan de nemlig deles om lille mig og jeg får det jeg elsker masser af sex.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.