Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det havde været en rædselsfuld dag på arbejdet. Vores Intranet server var gået ned allerede fra om morgenen, så telefonerne havde kimet hele formiddagen. Medarbejderne rundt omkring på de forskellige kontorer, havde ikke kunnet udføre deres daglige opgaver, hvilket skulle gå ud over mig, da jeg er ansvarlig for vores IT-afdeling. Jeg havde på et tidligt tidspunkt ringet efter en teknikker udefra, men vedkommende var først dukket op ud på eftermiddagen. Omkring kl. 16 havde jeg fået nok. Jeg tog min taske og mit overtøj, fortalte min sekretær, at jeg ikke kunne træffes mere den dag, og kørte hjem. Thank's God it's Friday, tænkte jeg.

Heldigvis var Maryan hjemme. Hun kunne straks mærke på mig, at jeg havde haft en dårlig dag. Hun gjorde et varmt bad klar til mig, hjalp mig af tøjet og ned i badekarret. Det var pragtfuldt. Det varme vand fik mine overspændte muskler til at slappe af igen. Langsomt gled jeg over i søvnen. Alt for kort tid efter vækkede Maryan mig blidt med et kys på panden. - Du må hellere komme op, inden vandet bliver koldt. Hun havde et håndklæde parat til mig, og frotterede mig godt igennem så min hud blev helt rød. - Jeg har redt op på sofaen til dig, gå ind og læg dig, så kommer jeg med aftensmaden. Jeg kravlede nøgen ned under de kølige lagner og tænkte på hvor heldig jeg er, at have sådan en kvinde som veninde og elskerinde. Hun havde lavet en fiskeanretning som smagte ganske vidunderligt. Mens vi spiste så vi en morsom videofilm med Mel Gibson og Danny Glover.
Dagens genvordigheder gled ind i glemslens tåger. Jeg var sammen med den person, jeg elsker højest i verden, så intet kunne røre mig.

SEX I DAG?

Jeg er overbevist om, at Maryan er tankelæser, selv om hun påstår det er noget vrøvl. Alt for mange gange, til det kan være tilfældigt, ved hun, hvad jeg vil sige eller gøre. Hun fornemmer mit humør på brøkdele af sekunder. Som nu, hvor hun forkæler mig med bad, opredning foran fjernsynet, som hun ved jeg elsker, og fisk, som er det bedste, jeg ved. Mæt og veltilpas lægger jeg mig tilbage på hovedpuderne og tænker på, at nu mangler jeg faktisk kun én ting. Jeg må have blundet lidt, for pludselig mærker jeg Maryan's nøgne krop under dynen. Hun har spredt mine ben og kysser mig blidt på inderlårene. Jeg lukker øjnene igen, og nyder hendes fjer lette berøringer. Hendes tunge og læber kredser om mit køn, uden at røre. Jeg mærker en hånd glide op til mit ene bryst. Hun klemmer blidt min brystvorte, som reagerer med det samme. I lang tid kredser hun om min revne, som nu er blevet godt fugtig. Hun slår dynen til side for at kunne få luft. Jeg ser ned af min krop og møder hendes blik. Hendes øjne smiler og hun blinker til mig. Det er et meget ophidsende syn at se hendes kønne ansigt mellem mine spredte lår. Hendes tungespids kilder mit endehul og glider langsomt op mod min revne. Den smutter ind mellem mine skamlæber og ind i mit drivvåde hul. Hun åbner mit skød med fingrene, så min klitoris ligger blottet. Forsigtigt sætter hun tungespidsen på den, og der går bølger af hvad der føles som små korte orgasmer, gennem min krop. Jeg elsker, når hun trækker tiden ud på den måde. Hun slikker mine ydre og indre skamlæber, stikker tungen ind i både bagerste og forreste hul og strejfer ind i mellem min klitoris. Jeg mærker, at hun lader to fingre glide op i min revne, og en finger i mit bagerste hul. Hendes tunge cirkler om min klitoris uden at røre den. Jeg er meget tæt på at komme, men hun holder mig med stor ekspertise lige på grænsen. I lang tid holder hun mig der, indtil jeg ikke kan klare mere. Hun fornemmer det og suger min klitoris ind i munden. Hendes læber masserer den blidt og så kommer jeg for fuld kraft. Det er simpelthen ubeskriveligt. Hvordan hun gør det ved jeg ikke, men hun holder mig på toppen af orgasmen i lang tid. Om det er én lang eller mange korte, aner jeg ikke. Langsomt ebber det ud og jeg begynder at fornemme verden omkring mig igen. Maryan har ikke trukket fingrene ud af mine huller endnu og begynder forsigtigt at slikke mig igen. Jeg mærker lystfornemmelserne komme, og nyder hendes tunge. Denne gang koncentrerer hun sig om min klitoris, og inden længe kommer jeg igen. Hun fortsætter et par gange til, indtil jeg ikke kan klare mere og stopper hende. Hun løfter hovedet og ser på mig. Hendes mund og hage glinser af mine safter. Hun slikker sig om munden og smiler til mig.

- Det trængte du til hva' ? Hun kravler op til mig og kysser mig på munden. Jeg kan smage mig selv. Hun stikker tungen ind i min mund og slikker den, som var det min revne. Til min store overraskelse begynder jeg at blive liderlig igen. Hun slikker og kysser, så jeg næsten ikke kan få vejret. Jeg fører min ene hånd ned mellem vores kroppe til hendes revne, som er drivende våd. Hendes klitoris er opsvulmet, og jeg masserer den blidt. Hun lukker øjnene og stønner ind i min mund. Et stykke tid ligger vi sådan og nyder hinandens kys og kærtegn. Maryan kommer et par gange, men jeg ved at hun langtfra er færdig. Hun vender sig om og lægger sig oven på mig. Jeg har frit udsyn til hendes lækre revne og jeg trækker hendes underliv ned til min mund. Jeg slikker og sutter hende, så hun har svært ved at holde sig i ro. Samtidig kan jeg mærke hendes tunge og fingre i mine huller. Jeg koncentrerer mig om hendes klitoris og fugter en finger i hende, og presser den forsigtigt op i endehullet. Hun stønner højt og presser sit skød hårdt ned mod mig. Hendes lårmuskler bliver hårde og spændte og jeg ved, at det er ved at ske. Vi kommer næsten samtidig, Maryan orgasme er meget kraftig og lang, min lidt mere behersket men dejlig. Vi falder udmattet sammen i hinandens arme. Der er ikke noget som at have sex med Maryan. Vi sover begge i sofaen hele natten. Selv om den er ret bred, er vi nød til at ligge meget tæt op ad hinanden. Det sidste jeg opfatter inden jeg falder i søvn, er Maryan's duft. En blanding af hendes og mine elskovssafter som en diskret parfume.

Vi vågner samtidig temmelig sent. Heldigvis er det lørdag. Nøgen går jeg ud og sætter tevand over. Maryan kommer ud i køkkenet og holder om mig bagfra. - Tak for i går, hvisker hun mig i øret og kysser mig i nakken. - Det var super skønt. Hendes hænder glider op og holder om mine bryster. - Skal vi fortsætte ? Jeg kan mærke hendes stive brystvorter mod min ryg. Hun er utrolig. Vi elskede flere timer i går, og nu vil hun igen. Jeg vender mig om og kysser hende blidt på munden. - Du er umættelig min skat, men der er andet i livet end at elske. Vi skal købe ind til weekenden, og jeg har lovet at kigge forbi Tina i eftermiddag. Hun har nogle problemer med et program, som jeg nok kan løse. Du kan jo tage med. - Ikke tale om, siger hun surt. Jeg kan ikke holde hendes fyr ud. Han savler ned af sig, hver gang han ser mig. Sidst vi var der ude, sad han med en ordentlig stådreng på hele dagen. Maryan har faktisk ret. Det skal så siges til hans forsvar, at Maryan havde "glemt" at tage trusser på den dag, og benyttede enhver lejlighed til at vise ham det. Hun havde en meget kort kjole på, og sad det meste af tiden over for ham. Tina så godt, hvad der skete og har senere fortalt mig, at efter vi var gået, elskede de meget hedt og længe.
Lidt senere, efter at have været i bad og taget tøj på, sidder vi i køkkenet og drikker te. Indkøbssedlen er lang som et ondt år, så vi må af sted. Det regner og blæser uden for, det er rigtigt efterår. - Kan vi ikke låne Tina's bil ? Spørger Maryan. - Det er jo ikke vejr at jage en hund ud i. Vi ser begge lidt modløse ud af køkkenvinduet, hvor regnen slår mod ruden.

Jeg går ind i stuen og ringer til Tina. Hun fortæller, at Jakob er i Jylland og har bilen med, men kan måske låne en anden. Lidt efter ringer hun og siger at det er i orden, og vi aftaler at hun henter os. Maryan vil alligevel gerne med, nu hvor Jakob ikke er der. Et par anstrengende timer senere sidder vi hos Tina, hver med en kop varm kakao. Varerne er kørt hjem og sat på plads. Programfejlen i hendes Pc'er blev hurtigt fundet og udbedret. Nu hygger vi og sludrede kvindesnak. Jeg skal ikke trætte læserne med detaljerne. Godtnok påstår jeg, at Maryan er tankelæser, men jeg er ikke selv uden evner, i al beskedenhed. Jeg kan tydeligt se, at Maryan føler sig tiltrukket af Tina. Jeg kan ikke pege på noget bestemt, men jeg er sikker. Tina er også en meget smuk og sød pige, som jeg selv ikke ville have noget i mod at se lidt nærmere på. Behændigt får Maryan drejet samtalen hen på sex. Tina ved selvfølgelig godt, at Maryan og jeg deler andet end hus og økonomi, men har aldrig talt om det. Bramfrit fortæller Maryan om vores elskov dagen før, hvilket gør Tina lidt forlegen. Jeg følger spændt Tina's reaktioner. Selv om Maryan ikke udpensler alt, er det ret frækt, det hun siger. - Har du aldrig haft lyst til at elske med en anden pige ? Spørger Maryan Tina. Tina vrider sig lidt og ved ikke rigtigt, hvad hun skal svare. - Joh, måske, siger hun så. - Men jeg har aldrig mødt nogen, som jeg følte mig tiltrukket af, indtil jeg mødte jer. Maryan og jeg kigger på hinanden, det tegner godt.

Nu er Tina varmet op. - Jeg har fantaseret meget om jer, fortsætter hun. - Når Jakob ikke er hjemme og jeg er gået i seng, ligger jeg og tænker på, hvad I laver sammen. Jeg kan ikke holde fingrene væk fra mig selv, mens jeg tænker på jer. Hun ser forlegent på os. Maryan rejser sig og stiller sig bag Tina's stol. Hun begynder at massere hendes skuldre ganske blidt. Jeg smiler til Maryan, jeg ved, hvad der sker om lidt. Maryan's stærke fingre er nået til Tina's hals. Langsomt og blidt masserer hun halsen og skuldrene, hvilket får Tina til at slappe helt af. Imens taler hun beroligende til hende. - Tag din skjorte af, hvisker hun. Tina knapper op og tager skjorten af. Hun bruger ikke BH, så jeg kan se hendes store flotte bryster med de små lyserøde brystvorter. Maryan's hænder glider frem og kærtegner hendes bryster, mens hun kysser hende i nakken. Tina sidder med lukkede øjne og nyder det. Jeg går hen og sætter mig på knæ foran Tina. Roligt åbner jeg hendes bukser og trækker dem af. Tina letter numsen så det er lettere, og jeg trækker trusserne med af. Jeg spreder blidt hendes lår, så hendes køn bliver blottet. Hun har en sort hårmanke som ender i en fin stribe næsten oppe ved navlen. - Du trænger til at blive studset, siger jeg og kikker op på hende. Hun nikker, stadig med lukkede øjne. Jeg lader mine fingre glide gennem den tykke hårpragt til jeg når hendes revne. Hendes skamlæber har åbnet sig og er let fugtige. - Der ligger en saks på hylden under spejlet, ude i entreen, siger Tina. Maryan går ud og henter den. Jeg prøvesmager lige lidt på Tina's skamlæber, hvilket får hende til at sukke dybt. Maryan rækker mig saksen, og jeg begynder at klippe håret af så tæt på huden som muligt. I mens henter Maryan sin håndtaske hvor hun altid har en lille skraber og lidt babercreme. Hun gnidder cremen ind i resterne af håret, meget længere end det er nødvendigt. Tina sidder med halvt lukkede øjne og nyder massagen. Jeg tager skraberen og begynder helt oppe ved Tina's navle og trækker ned mod hendes skød. I mellemtiden har Maryan hentet en skål med varmt vand og et håndklæde. Jeg beder Maryan om at holde Tina's endeballer fra hinanden, så jeg kan komme til at fjerne hårene der også. Lidt efter er jeg færdig. Hele Tina's underliv er nu helt fri for hår. Hun ser ned af sig selv og nikker. - Det er pænt, siger hun. Maryan holder et lille spejl hen, så hun kan se det hele. Huden er lidt rød der, hvor jeg har skrabet. Maryan trækker en anden tube creme op af tasken og smører lidt ud på Tina's underliv. Igen gnidder hun meget længere end nødvendigt. Tina's skamlæber glinser af væde, da hun er færdig.

Vi fortsætter i hendes armhuler og på benene. Det er ret ophidsende at barbere en krop, man ikke har set nøgen før.
Maryan og jeg tager tøjet af hinanden. Vi laver en slags striptease for Tina, som betragter os med et umiskendeligt blik i øjnene. Nøgne går vi hen og trækker Tina op af stolen. Vi fører hende ind i soveværelset og lægger os alle tre på sengen. Tina ligger i midten med os på hver sin side. Vi sutter og slikker hende over hele kroppen. Maryan finder en flaske massageolie, som vi smøre ud over os alle tre. Vi er glatte og efterhånden også godt våde af den ophidsende leg. Maryan kravler ned mellem Tina's lår og begynder at slikke hende. Jeg sutter på hendes brystvorter, som er blevet store og hårde. Tina kan ikke ligge stille. Hendes underliv bevæger sig i takt med Maryan's tunge. Hun er tæt på at komme, så vi stopper lidt. Maryan ligger og kysser og slikker hendes inderlår og jeg masserer blidt brysterne. Tina har lukket øjne og trækker vejret tungt. Jeg sætter mig overskrævs over Tina's mund med front mod Maryan. Tina's tunge kommer frem og begynder at slikke mig. Hun er ikke så rutineret, men finder hurtigt min klitoris. Maryan koncentrerer sig igen om Tina's revne. Lidt efter kan vi mærke og hører, at Tina kommer. Jeg niver hårdt i hendes brystvorter, hvilket får hende til at stønne endnu højere. Vi bytter pladser, så jeg kommer til at ligge nederst med Maryan omvendt ovenpå. Tina ligger og kikker på, mens Maryan og jeg slikker hinanden. Maryan kommer ret hurtigt. Men det vil ikke rigtigt kører for mig. Jeg har nok fået for meget sex de sidste dage.

Efter at have været i bad alle tre og taget tøj på, sidder vi igen med en kop varm kakao. Tina taler som et vandfald, som man ofte gør, når man har overskredet en personlig grænse. Hun er overstadig og i et mægtigt humør. Jeg kan se, at Maryan er træt og gerne vil hjem, så vi bryder op. Tina insisterer på at køre os hjem. Hjemme går Maryan og jeg i seng. Hver sin, denne gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.